Autonvuokraus Antalya - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Antalya? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Antalya, Turkki
26. tammikuu — 2. helmikuu
Sama palautus
Antalya, Turkki
ti 26/1
Keskipäivä
ti 2/2
Keskipäivä

Autovuokraamo Antalya: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Antalya
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.2

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.0

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.2

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.3

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.5

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.0

Pisteet perustuvat 6 arvosteluihin


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Antalya kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Antalya lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Antalya

Ajankohtana tammikuu tähän päivään mennessä, 88 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Antalya.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Antalya noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Enterprise, Budget ja Dollar ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Antalya COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Antalya. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Antalya autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon Goldcar Rental SP päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 20 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Antalya. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän toimipisteestään kaupungissa Antalya on 10 €/päivä.

Peritäänkö Antalya autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Antalya. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Antalya valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Antalya helmikuu ajaksi?

Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Antalya kuukauden helmikuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 90 mm ja lämpötilat 12 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Antalya maksaa keskimäärin 16 €/päivä.

Kuinka monta CIRCULAR autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Antalya?

2 toimipaikkaa löytyy kaupungista Antalya. Näistä CIRCULAR vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 22 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Antalya?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Antalya huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Antalya taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Antalya rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Millainen sää on kohteessa Antalya, Turkki kuukauden tammikuu aikana?

Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Antalya on 10 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 240 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Antalya.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Antalya kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Antalya. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Antalya vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Opel Corsa tai Fiat 500.

Onko sää kaupungissa Antalya samanlainen kuin muualla Antalyan maakunta alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Antalya ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Antalyan maakunta lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 10 °C ja mahdollinen sademäärä 233,8 mm.


Lentolippu varattuna kohteeseen Antalya? Aloita matkan suunnittelu!