Autonvuokraukset kohteessa Antalya, Antalyan maakunta

Haussa halpa vuokra-auto Antalya, Antalyan maakunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Antalya, Turkki
7. helmikuu — 14. helmikuu
Sama palautus
Antalya, Turkki
ti 7/2
Keskipäivä
ti 14/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Antalya, Antalyan maakunta

Löydä kohteesta Antalya juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

9 € - 44 €

Kaikki autotyypit

9 € - 101 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Antalya, Turkin on 19 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Antalya, Turkin on helmikuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 52 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Antalya. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Antalya voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Antalya, Turkin on 30 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Antalya, Turkin on helmikuuta. Hinta on 71 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Antalya. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Antalya voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Antalya, Turkin on 58 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Antalya, Turkin on huhtikuuta. Hinta on 56 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 30 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Antalya. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Antalya voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Antalya, Turkin on 42 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Antalya, Turkin on marraskuuta. Hinta on 77 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Antalya. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Antalya voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Antalya autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Antalya, Antalyan maakunta

Europcar

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Avec Car Rental

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

7,5

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

6,0

Enterprise

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,0

Value

6,0

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

5,4

Nouto/palautus

6,0

Value

5,4

Sunnycars

9 sijaintia

Nissa Car Rental

4 sijaintia

Pandora Car Hire

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Antalya

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Antalya

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Mini

Halvin vuokra-auto

12 €

Suosituin malli

Renault Mégane
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Antalya viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Antalya on 12 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 18 €/pvä.
Kohteen Antalya suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Renault Mégane. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Fiat Tipo.

Vuokraa auto läheltä kohteen Antalya suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Antalya

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Antalya - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Antalya, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Antalya löytyvät yleensä AllMeet Rent kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAllMeet Rent, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 6,55/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Antalya on 6,55/pvä.

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Antalya. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Antalya valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Antalya kuukauden helmikuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 90 mm ja lämpötilat 12 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Antalya maksaa keskimäärin 18 €/päivä.

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Antalya 9 toimipaikalla.

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Antalya huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Antalya taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Antalya rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Antalya on 10 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 240 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Antalya.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Antalya ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Antalyan maakunta lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 10 °C ja mahdollinen sademäärä 235 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Antalya

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Antalya

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Antalya

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Antalya

Autonvuokraus Antalya naapurustoissa

Tarvitsetko vuokra-auton tietyllä Antalya alueella? Rajaa hakua alla olevien vaihtoehtojen avulla

Aloita matkan suunnittelu - Antalya


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Antalya, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Antalya, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Antalya, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Antalya.

Kyllä, kohteesta Antalya löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Antalya, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.