Autonvuokraus Antalya, Turkki

Haussa halpa vuokra-auto Antalya, Turkki? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Antalya, Turkki
26. tammikuu — 2. helmikuu
Sama palautus
Antalya, Turkki
ke 26/1
Keskipäivä
ke 2/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Antalya, Turkki

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

8 € - 45 €

Kaikki autotyypit

10 € - 57 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Antalya, Turkki on 13 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Antalya, Turkki on joulukuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Antalya. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Antalya voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Antalya Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Antalya, Turkki on 22 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Antalya, Turkki on kesäkuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 10 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Antalya. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Antalya voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Antalya Keskikoko vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Antalya: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Antalya, Turkki
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

9,0

Value

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,2

Comfort

5,2

Kokonaisarvosana

4,4

Value

4,4
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
7 sijaintia
5 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Antalya, Turkki kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Antalya lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Antalya

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Antalya noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Europcar, Alamo ja National ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Antalya COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Antalya. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Antalya autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Vuokraamon Goldcar Rental SP päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 21 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Antalya. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän toimipisteestään kaupungissa Antalya on 10 €/päivä.

 • Peritäänkö Antalya, Turkki autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Antalya. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Antalya valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Antalya helmikuu ajaksi?

  Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Antalya kuukauden helmikuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 90 mm ja lämpötilat 12 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Antalya maksaa keskimäärin 17 €/päivä.

 • Kuinka monta Alamo autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Antalya?

  2 toimipaikkaa löytyy kaupungista Antalya, Turkki. Näistä Alamo vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 45 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Antalya, Turkki?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Antalya huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Antalya taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Antalya rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Antalya?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista Antalya, ja datamme mukaan Ford Focus on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 23 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista Antalya niinkin alhaiseen hintaan kuin 3 € per päivä. Ford Focus autonvuokraukset kaupungista Antalya ovat yleensä keskimäärin 22 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 4 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Antalya?

  Alamo on suosituin vuokraamo kaupungissa Antalya, jolla on tarjolla Audi A4 vuokra-autoja. Audi A4 vuokra-autot kaupungissa Antalya maksavat noin 77 €/pvä vuokrattaessa vuokraamolta Alamo.

 • Millainen sää on kohteessa Antalya, Turkki kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Antalya on 10 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 240 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Antalya.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Antalya kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Antalya. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Antalya vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Ford Focus tai Fiat Panda.

 • Onko sää kaupungissa Antalya samanlainen kuin muualla Antalyan maakunta alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Antalya ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Antalyan maakunta lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 10 °C ja mahdollinen sademäärä 233,8 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Antalya lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Antalya

Aloita matkan suunnittelu - Antalya