Autonvuokraukset kohteessa Antalya, Antalyan maakunta

Haussa halpa vuokra-auto Antalya, Antalyan maakunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Antalya, Turkki
13. joulukuu — 20. joulukuu
Antalya, Turkki
ke 13/12
Keskipäivä
ke 20/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Antalya

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Antalya

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Antalya?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Antalya löytyvät yleensä aloCar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaaloCar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 8 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Antalya on 8 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Antalya?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Antalya 7 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Antalya?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Antalya on Hyundai i20 ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Renault Clio. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai i20 tarjouksia kaupungissa Antalya keskimääräiseen hintaan 19 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 5 € per päivä. Mallin Renault Clio vuokraaminen kaupungissa Antalya maksaa yleensä keskimäärin 21 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 4 € per päivä.

Tärkeää tietoa Antalya autonvuokrauksesta

Antalyassa on noin 20 autonvuokrauspaikkaa, ja tiet on merkitty selkeillä merkeillä. Antalyan autonvuokraus antaa sinulle vapauden tutustua kaupunkiin omalla aikataulullasi ja vierailla mielenkiintoisessa paikassa, joka on kohtuullisen matkan päässä. Antalya-museoon, Antalya Kaleici -hotelliin ja Antalya Aquariumiin pääsee helposti autolla, ja tärkeimpien nähtävyyksien lähellä on pysäköintimahdollisuus. Liikenne voi ruuhkautua ruuhka-aikoina, joten tarkista paikalliset olosuhteet verkossa ennen kuin suunnittelet ajomatkaa. Huomaa, että autoilijat Turkissa ovat tunnetusti vastuuttomia, joten aja varovaisesti ja vältä yöajoa, sillä he eivät aina sytytä auton valoja ja tiet ovat usein huonosti valaistuja.

Kannattaako Antalyassa vuokrata auto vierailun ajaksi?

Antalyassa on julkinen bussijärjestelmä, jolla pääset moniin kaupungin historiallisen keskustan tärkeimpiin nähtävyyksiin, mutta se on suunniteltu paikallisia ajatellen, eikä se ole yhtä toimiva turisteille. Pysäköintipaikkoja on saatavilla, joten voit ajaa johonkin tärkeimmistä nähtävyyksistä, pysäköidä ja kävellä sitten tai käyttää julkisia busseja. Vanhankaupungin alue on käveltävissä, ja rikollisuus on vähäistä verrattuna samankokoisiin kaupunkeihin. Jos bussilla kulkeminen on sinulle epäkäytännöllistä tai aiot tutustua ympäröiviin alueisiin sekä kaupungin nähtävyyksiin, autonvuokraus Antalyassa on välttämätöntä. Vuokra-autot Antalyassa auttavat sinua välttämään mahdolliset ikävyydet ja antavat sinulle vapauden tutustua kaupunkiin oman aikataulusi mukaan. Hämmästyttävät paikat, kuten Tunek Tepe, Kursunlun vesiputoukset ja kuuluisat Termessoksen rauniot, ovat kaikki lyhyen ajomatkan päässä kaupungista.

Mitä eri liikennelakeja minun pitäisi pitää mielessä ajaessani Antalyassa?

Suurin osa Turkin ajamiseen liittyvistä asioista on samanlaisia kuin mihin olet tottunut kotimaassasi, mutta on muutamia asioita, jotka sinun on hyvä tiedostaa ennen kuin varaat vuokra-auton Antalyassa. Kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa ja suurimmassa osassa Eurooppaa, Turkissa ajetaan tien oikealla puolella. Siellä on risteyksiä, jotka näyttävät liikenneympyröiltä, mutta eivät ole niitä. Kaksikaistaisella tiellä ei tarvitse pysähtyä tai väistää näissä epätavallisissa paikoissa, mutta yksikaistaisilla teillä täytyy. Älä myöskään loukkaannu, jos muut kuljettajat soittavat tyyttiä sinulle, kun olet pysähtynyt liikennevaloihin. Ensimmäinen auto ei näe valon vaihtumista, jos se tulee liian lähelle sijaintinsa vuoksi, joten he vain ilmoittavat sinulle, että valo on vihreä, jos et näe sitä. Turkissa on laki, jonka mukaan sallittu veren alkoholipitoisuus on nolla ajaessa. Et yksinkertaisesti saa juoda, jos aiot ajaa, piste. Kannattaa kysyä paikallisilta viranomaisilta liikennelakien muutoksista, ennen kuin vuokraat auton Antalyassa.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai lupaa ajaa vuokra-autoa Antalyassa, jos tulen toisesta maasta?

Sinun on oltava vähintään 21-vuotias, jotta voit vuokrata auton Antalyassa, ja sinulla on oltava kotimaassa myönnetty ajokortti vähintään vuoden ajan ennen vierailuasi. Jos ajokorttisi on muulla kielellä kuin turkiksi, sinun on hankittava kansainvälinen ajokortti ja pidettävä sekä se että ajokorttisi aina mukanasi henkilöpakettiauton tai halvan auton vuokrauksen yhteydessä Antalyassa.


Autonvuokraustarjoukset Antalya, Antalyan maakunta

Löydä kohteesta Antalya juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

9 € - 43 €

Kaikki autotyypit

9 € - 96 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Antalya, Turkin on 19 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Antalya, Turkin on helmikuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 52 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Antalya, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Antalya voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Antalya, Turkin on 28 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Antalya, Turkin on helmikuuta. Hinta on 68 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Antalya, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Antalya voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Antalya, Turkin on 61 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Antalya, Turkin on huhtikuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 37 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Antalya, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Antalya voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Antalya, Turkin on 28 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Antalya, Turkin on maaliskuuta. Hinta on 14 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 26 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Antalya, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Antalya voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Antalya, Turkin on 47 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Antalya, Turkin on marraskuuta. Hinta on 75 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 18 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Antalya, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Antalya voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Antalya autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Antalya, Antalyan maakunta

Europcar

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Enterprise Rent-A-Car

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

6,6

Value

7,3

Garenta

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

CIRCULAR

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

5,3

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

5,3

Value

7,3

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

5,4

Nouto/palautus

5,7

Value

6,2

Renticar

6 sijaintia

Nissa Car Rental

5 sijaintia

Eren Rent

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Antalya

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Antalya

Suosituin vuokraamo

Rhodium

Suositut autotyypit

Economy, Compact, SUV

Halvin vuokra-auto

25 €

Suosituin malli

Hyundai i20
Suosituin Antalya autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Rhodium. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Hello Car Rental ja Hit.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Antalya viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, SUV.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Antalya on 25 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 31 €/pvä.
Kohteen Antalya suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Hyundai i20. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Renault Clio.

Vuokraa auto läheltä kohteen Antalya suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Antalya

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Antalya - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Antalya, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Antalya, Turkki autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Antalya. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Antalya valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Antalya tammikuu ajaksi?

Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Antalya kuukauden tammikuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 170 mm ja lämpötilat 10 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Antalya maksaa keskimäärin 18 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Antalya, Turkki?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Antalya huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Antalya taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Antalya rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 5 Series vuokra-autoja kaupungissa Antalya?

Millainen sää on kohteessa Antalya, Turkki kuukauden joulukuu aikana?

Kuukauden joulukuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Antalya on 11 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 250 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Antalya.

Onko sää kaupungissa Antalya samanlainen kuin muualla Antalyan maakunta alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Antalya ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Antalyan maakunta lämpötila kuukauden aikana joulukuu on 11 °C ja mahdollinen sademäärä 233,4 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Antalya hinnat?

autoa Antalya hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Antalya?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Antalya osiossa on 142 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Antalya?

Eri maissa, myös kohteessa Antalya, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Antalya?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Antalya, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Antalya?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Antalya, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Antalya?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Antalya, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Antalya, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Antalya, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Antalya momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Antalya.

Löytyykö kohteesta Antalya autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Antalya löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Antalya vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Antalya, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Antalya

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.