Autonvuokraukset kentällä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Istanbul, Turkki - Sabiha Gokcen (SAW)
10. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Istanbul, Turkki - Sabiha Gokcen (SAW)
ti 10/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä?

Renault Clio ja Dacia Duster automallit lentokentällä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Renault Clio vuokrahinnat lentokentällä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 17 €/päivä ja alhaisimmillaan 9 €/päivä. Dacia Duster vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 27 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 22 €/pvä.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Sabiha Gokcen lentokenttä?

Käyttäjiemme mukaan Edullinen ovat suosituimpia vuokra-autotyyppejä kentälläSabiha Gokcen lentokenttä. 27 % käyttäjistä, jotka etsivät vuoktra-autoja kentällä Sabiha Gokcen lentokenttä hakivat tämän tyyppistä ajoneuvoa kuluneen vuoden aikana. CIRCULAR on suosituin autovuokraamo, jolla on Edullinen autoja saatavilla. momondon käyttäjät ovat löytäneet Edullinen autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 21 € per päivä vuokraamolta CIRCULAR. Renault Clio ja Kia Rio ovat molemmat suosittuja automalleja jos aiot vuokrata yhden Edullinen ajoneuvoista kentällä Sabiha Gokcen lentokenttä.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Sabiha Gokcen lentokenttä?

Varauksen tekeminen 42 päivää ennen noutopäivää on paras aika vuokrata auto kentältä Sabiha Gokcen lentokenttä. Keskimääräiset päivittäiset vuokrahinnat ovat 20 €, jos vuokraat auton 42 päivää etukäteen. 58 €/pvä on tyypillinen vuokrahinta viikonloppuun sijoittuvalle päivälle kentällä Sabiha Gokcen lentokenttä, ja vastaavasti 22 €/pvä on standardi hinta viikkopäivälle. Jos sinulla on joustava matka-aikataulu, huomioithan, että halvimmat autonvuokraukset ovat yleensä saatavilla kuukauden helmikuu aikana hinnan ollessa keskimäärin 18 €/päivä.

Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä autonvuokraustiedot

Mitä asiakirjoja tarvitsen autonvuokraukseen Istanbulin Sabiha Gokcen lentokentältä?

Jotta voit vuokrata auton Turkissa, on sinun oltava vähintään 21-vuotias. Lisäksi ajokorttisi on täytynyt olla voimassa vähintään vuoden ajan. Osa autovuokraamoista vaatii kuskeilta korkeampaa ikää (esimerkiksi 25 vuotta) varsinkin, jos olet harkitsemassa kalliimpaa automallia. Ota myös huomioon, että alle 25-vuotiailta asiakkailta voidaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksu, mikä nostaa selvästi vuokrauksen hintaa. Autonvuokraus ei ole välttämättä Turkissa mahdollista, jos kuski on yli 70-vuotias. Monilla vuokraamoilla on sekä ylä- että alaikäraja. Suomesta saapuneilta matkailijoilta pyydetään autovuokraamossa yleensä vain suomalainen ajokortti. Jos matkailija saapuu Euroopan ulkopuolelta, on kansainvälinen ajokortti yleensä tarpeen – etenkin jos ajokorttisi on kirjoitettu muilla kuin latinalaisilla kirjaimilla. Vaikka suomalainen ajokortti riittäisi yksinään, on kansainvälinen ajokortti eduksi – etenkin jos poliisi jostain syystä pysäyttää sinut liikenteessä. Autovuokraamot tarkistavat passisi, ja lisäksi mukana on oltava omissa nimissäsi oleva luottokortti. Autonvuokraus vaatii usein vakuutena luottokorttia. Muista, että autonvuokraus on helppo tehdä myös ennen matkaa – todennäköistä on, että saat tällöin parhaat autonvuokraustarjoukset ja halvat vuokra-autot.

Mitä palveluja Istanbul Sabiha Gokcen lentokentän autovuokraamot tarjoavat?

Koska autovuokraamot sijaitsevat Istanbul Sabiha Cokcen lentokentän saapuvien lentojen aulassa, myös liikkumisesteisten on helppo asioida autovuokraamoiden palvelupisteillä. Palvelupisteille on myös estoton pääsy, jos liikut vaikkapa pyörätuolilla. Kun olet varannut vuokra-auton ennakkoon verkossa, sinua voidaan tarvittaessa odottaa jo valmiina kentällä nimikyltin kanssa, joten pääset heti jatkamaan matkaa hotellille. Jos haluat auton valmiiksi terminaalin eteen, peritään toimituspalvelusta kuitenkin yleensä lisämaksu. Jos päätät vasta kentällä, että haluat vuokrata auton, voit tutkia tarjontaa tai hintoja lentokentän ilmaisen nettiyhteyden avulla.


Autonvuokraustarjoukset Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä

Löydä kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

10 € - 32 €

Kaikki autotyypit

10 € - 34 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on 20 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on helmikuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on 20 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on tammikuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 5 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on 16 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on kesäkuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

6,0

Value

7,3

CIRCULAR

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

8,0

Value

6,0
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

2,0

Value

6,0

Nokta Rent A Car

2 sijaintia

Rent Go Rent A Car

2 sijaintia

Right Cars

2 sijaintia

1First Car Rental

1 sijainti

724Rent

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Istanbulin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Istanbulin

Autonvuokraukset kentällä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä hinnat?

autoa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 94 toimijaa on valittavissa autoa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä?

Eri maissa, myös kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Tutustu alueen Istanbulin muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Istanbulin

Aloita matkan suunnittelu - Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä.

Löytyykö kohteesta Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä.

Voinko etsiä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.