Autonvuokraukset kentällä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Istanbul, Turkki - Sabiha Gokcen (SAW)
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Istanbul, Turkki - Sabiha Gokcen (SAW)
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä autonvuokraustiedot

Jotta voit vuokrata auton Turkissa, on sinun oltava vähintään 21-vuotias. Lisäksi ajokorttisi on täytynyt olla voimassa vähintään vuoden ajan. Osa autovuokraamoista vaatii kuskeilta korkeampaa ikää (esimerkiksi 25 vuotta) varsinkin, jos olet harkitsemassa kalliimpaa automallia. Ota myös huomioon, että alle 25-vuotiailta asiakkailta voidaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksu, mikä nostaa selvästi vuokrauksen hintaa. Autonvuokraus ei ole välttämättä Turkissa mahdollista, jos kuski on yli 70-vuotias. Monilla vuokraamoilla on sekä ylä- että alaikäraja. Suomesta saapuneilta matkailijoilta pyydetään autovuokraamossa yleensä vain suomalainen ajokortti. Jos matkailija saapuu Euroopan ulkopuolelta, on kansainvälinen ajokortti yleensä tarpeen – etenkin jos ajokorttisi on kirjoitettu muilla kuin latinalaisilla kirjaimilla. Vaikka suomalainen ajokortti riittäisi yksinään, on kansainvälinen ajokortti eduksi – etenkin jos poliisi jostain syystä pysäyttää sinut liikenteessä. Autovuokraamot tarkistavat passisi, ja lisäksi mukana on oltava omissa nimissäsi oleva luottokortti. Autonvuokraus vaatii usein vakuutena luottokorttia. Muista, että autonvuokraus on helppo tehdä myös ennen matkaa – todennäköistä on, että saat tällöin parhaat autonvuokraustarjoukset ja halvat vuokra-autot.

Koska autovuokraamot sijaitsevat Istanbul Sabiha Cokcen lentokentän saapuvien lentojen aulassa, myös liikkumisesteisten on helppo asioida autovuokraamoiden palvelupisteillä. Palvelupisteille on myös estoton pääsy, jos liikut vaikkapa pyörätuolilla. Kun olet varannut vuokra-auton ennakkoon verkossa, sinua voidaan tarvittaessa odottaa jo valmiina kentällä nimikyltin kanssa, joten pääset heti jatkamaan matkaa hotellille. Jos haluat auton valmiiksi terminaalin eteen, peritään toimituspalvelusta kuitenkin yleensä lisämaksu. Jos päätät vasta kentällä, että haluat vuokrata auton, voit tutkia tarjontaa tai hintoja lentokentän ilmaisen nettiyhteyden avulla.


Autonvuokraustarjoukset Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä

Löydä kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

11 € - 34 €

Kaikki autotyypit

14 € - 76 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on 21 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on helmikuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on 30 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on 47 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on helmikuuta. Hinta on 59 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on 37 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on huhtikuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 6 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Istanbulin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Istanbulin

Autonvuokraukset kentällä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Halvin vuokra-auto kentällä Sabiha Gokcen lentokenttä on vuokraamolta Goldcar Rental SP löytyvä Hyundai Accent, ja sen keskimääräinen hinta on 21 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana käyttäjät löysivät kuitenkin Hyundai Accent vuokra-auton niinkin alhaiseen hintaan kuin 15 €/pvä vuokraamolta Goldcar Rental SP. Muista varata vuokra-auto hyvissä ajoin etukäteen, jotta voit hyödyntää halvempia hintoja.

Varauksen tekeminen 42 päivää ennen noutopäivää on paras aika vuokrata auto kentältä Sabiha Gokcen lentokenttä. Keskimääräiset päivittäiset vuokrahinnat ovat 20 €, jos vuokraat auton 42 päivää etukäteen. 59 €/pvä on tyypillinen vuokrahinta viikonloppuun sijoittuvalle päivälle kentällä Sabiha Gokcen lentokenttä, ja vastaavasti 23 €/pvä on standardi hinta viikkopäivälle. Jos sinulla on joustava matka-aikataulu, huomioithan, että halvimmat autonvuokraukset ovat yleensä saatavilla kuukauden helmikuu aikana hinnan ollessa keskimäärin 18 €/päivä.

momondon käyttäjät ovat arvioineet Avis parhaimmaksi vuokraamoksi kentällä Sabiha Gokcen lentokenttä pisteillä 8,3 yhteensä 9 henkilöiden mukaan. momondon käyttäjien mukaan seuraavaksi parhaimmat vuokraamot ovat Sixt (8,3 pisteillä perustuen 4 arvosteluihin), ja Hertz (7,2 pisteillä perustuen 3 arvosteluihin).

Autonvuokraus kentällä Sabiha Gokcen lentokenttä maksaa keskimäärin 39 €/pvä. Autonvuokraus viikoksi maksaa keskimäärin 232 €. Jos haluat vuokrata auton kentältä Sabiha Gokcen lentokenttä kuukaudeksi käyttäjämme maksavat yleensä keskimäärin 1591 €. Nämä hinnat vaihtelevat sen mukaan, minkä tyyppisen auton haluat vuokrata.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Turkin


Tutustu alueen Istanbulin muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Istanbulin

Aloita matkan suunnittelu - Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.