Top-hotellit
Kaupungit
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Hotellit Turkissa

Hotellit Turkissa

Etsi  20648 hotellitarjousta Turkissa

Turkki
28. June — 29. June2
Sun 23/6
Thu 27/6
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Suositut Turkki hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Turkki
Hinta
€59
€678
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Hotellit suosituissa kaupungeissa Turkki alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Turkki alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

momondon suosikkihotellit kaupungissa Turkki

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Turkki

Hyödyllisiä tärppejä Turkki hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Turkki

Halvin hotellihinta

8 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Crowne Plaza Antalya

Hotellit lähellä lentokenttää

344

Keskimääräinen oleskelun kesto

10 päivää
Halvin hinta huoneelle Turkissa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 8 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Uyar Palace, 2-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Crowne Plaza Antalya, suosituimmasta viiden tähden hotellista Turkissa(7,9/10 luokitus - perustuu 3 514 arvosteluun).
Turkissa löytyy 344 hotellia lähellä Istanbul. havalimanına yakın konumda daire on lähin 0,6 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 10 päivää majoittuessaan hotelleihin Turkissa. Keskimääräinen majoitushinta 10 päiväksi Turkissa viime viikolla on 1174 €.

Milloin varata hotelli kohteesta Turkki

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Turkki
Matalasesonkitammikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkijoulukuukallein aika yöpyä
39 %odotettu hintojen lasku
47 %odotettu hinnannousu

Hinta

69 € - 210 €

Halvin viikonpäiväkeskiviikkoon viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväsunnuntaion viikon kallein päivä varata
108 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
165 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Parhaat kaupungit hotellin varaamiseen kohteessa Turkki

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa kaupungeissa alueella Turkki

Hinta

34 € - 117 €

HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA TURKKIAlanya36 % halvempiHotellit kohteessa Alanya ovat halvimpia alueella Turkki hinnan ollessa keskimäärin vain 34 € per yö
ALUEEN TURKKI KALLEIN KAUPUNKIÖlüdeniz55 % kalliimpiTurkki kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Ölüdeniz, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 117 € per yö
SUOSITUIN KAUPUNKI: TURKKIIstanbul83 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Istanbul kuin mistään muusta kaupungista kohteessa Turkki

Tietoja majoittumisesta kohteessa Turkki

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Turkki

Missä kaupungeissa Turkissa kannattaa majoittua?

Turkki on todella suosittu matkakohde ja se on erityisesti tunnettu useista rantalomakohteistaan. Maasta löytyy myös hirmuinen määrä historiallisia kaupunkeja, arkeologisia kaivauksia ja paljon muutakin nähtävää. Eniten maasta saa irti viettämällä jonkin aikaa useammassa kohteessa. Istanbul on monipuolisen lomamatkailijan loistokohde. Todella upeiden nähtävyyksien, laadukkaiden ravintoloiden ja ihmisvilinän kirjo on suuri. Hotelleja Turkista ja Istanbulista löytyy pilvin pimein ja hyvä esimerkki hotellimajoituksesta kaupunkissa on Sokullu Pasa Hotel. Suhteellisen lähellä toisiaan sijaitsevat Alanya ja Antalya ovat todella suosittuja matkakohteita, joista molemmista löytyy hyviä majoitusvaihtoehtoja, esimerkiksi Alanyasta löytyvä Harmony Butik Hotel. Marmaris on myös hyvin suosittu kohde, josta löytyy monenlaisia majoituksia. Halpa hotelli löytyy myös rannan tuntumasta, tästä esimerkkinä Flash Hotel. Suurimmassa osassa Turkin kohteista helpoin julkisen liikenteen muoto ovat minibussit ja taksit, joilla molemmilla pääsee liikkumaan edullisesti. Isommissa kaupungeissa kuten Istanbulissa ja Ankarassa on julkisten kulkuneuvojen joukossa myös metro.

Mitkä ovat suosittuja nähtävyyksiä Turkissa?

Istanbul on nähtävyyksiltään upea kaupunki ja tunnetuimpien nähtävyyksien joukosta löytyvät esimerkiksi massiiviset Sininen Moskeija ja monenlaisessa käytössä historiansa aikana ollut Hagia Sofia. Näihin, ehkä Istanbulin hienoimpiin rakennuksiin, on vieläpä vapaa pääsy. Muinoin bysanttilaisten rakentama maanalainen Yerebatan Sarayı kannattaa ilman muuta kokea. Nähtävyydeksi voidaan ilman muuta laskea myös Grand Bazaar -tori, jonka katetussa hulinassa vierähtää pitkäkin tovi tarjontaa selaillessa. Istanbulissa, Besiktasin alueella, on myös todella komea Dolmabahçen palatsi. Hotelli, josta nähtävyyksiin pääsee joka suuntaan näppärästi, voi olla vaikkapa Weingart Istanbul. Alanyan lomakohteesta löytyy kauniisiin merimaisemiin kukkulan päälle rakennettu Alanyan linnoitus. Linnan alueelta löytyy myös useita moskeijoita ja palatsi. Pergen kaupungin rauniot ovat vähänkin arkeologisista nähtävyyksistä pitävien huippukohde ja kohtuullisen sisäänpääsymaksun jälkeen sieltä löytyy huimasti nähtävää. Alueelta löytyy esimerkiksi antiikin ajan hautausmaa, kylpylä ja suuri teatteri. Kätevimmin Pergeen pääsee tutustumaan majoittumalla läheiseen Antalyan lomakohteeseen, jossa esimerkiksi tyylikäs Akra Hotel toimii majoituksena. Turkissa on monia ulkoilmanähtävyyksiäkin, kuten Nemrut -vuori, jolla kannattaa mahdollisuuksien mukaan vierailla auringonnousun tai -laskun aikaan. Vuori on erityisesti tunnettu mystisistä patsaistaan.

Missä kaupungeissa Turkissa on paras yöelämä?

Istanbul on vilkkaana suurkaupunkina tunnettu myös eläväisestä yöelämästään, jossa on paljon hyviä illanviettomahdollisuuksia. Autenttisimman illanviettokokemuksen saa vierailemalla joissakin paikallista musiikkia livenä esittävistä baareista tai ravintoloista. Kaupungin yöelämä on pääosin erittäin rentoa, eikä häiriökäyttäytymistä juurikaan ole. Suurimmat yöelämän keskittymät ovat Beyoğlun Taksim-aukion läheisyydessä sekä Galata-sillalla. Molemmilta alueilta löytyy runsaasti istuskelupaikkoja, kahviloita ja ravintoloita. Kaupungin keskustasta löytyy myös anniskeluravintoloita, kuten Peyote Istanbul, joissa on hienot maisemat mahdollistavia kattoterasseja. Suosittu lomakohde Bodrum on myös vilkasta yöelämää etsivälle oiva kohde. Hotelli Bodrumista on yöelämää etsiessä melko fiksua ottaa keskeiseltä paikalta. Esimerkiksi Bac Pansiyon -hotelli sopii mainiosti. Kaupungin basaarissa on huomattava määrä baareja ja yökerhoja, jotka ovat auki aamuun asti. Rantalomakohteista esimerkiksi Marmariksessa on myös varsin pätevä yöelämä. Ruokakulttuuria ja gastronomisia nautintoja hakeville matkaajille loistavia kohteita ovat Hatay ja Gaziantep, joiden molempien ruoka- ja ravintolatarjontaa on kehuttu pitkät ajat. Totta kai ravintoloista saa myös turkkilaista Raki-anisviinaa.

Missä kaupungeissa Turkissa on eniten historiaa ja taidetta?

Turkki on historiallisesti todella mielenkiintoinen maa ja historiallisia kaivauksia, raunioita ja monumentteja löytyykin todella monesta paikasta. Kusadasiin tai Selçukiin majoittuessa on hyvät mahdollisuudet lähteä tutustumaan esimerkiksi Efesosin upeisiin historiallisiin nähtävyyksiin. Selçukista löytyvä Nicea Hotel palvelee tukikohtana tutkimusretkille. Efesosissa voi ihastella suuren amfiteatterin, byzanttilaisen akveduktin, Hadrianuksen temppelin ja monen muun rakennelman hienoja raunioita. Selçukin kulmilta löytyy myös Artemiin temppelin rauniot. Mielenkiintoinen kohde kulttuurimatkaajalle on myös Göremen pienempi kaupunki, jossa esimerkiksi Hidden Cave Hotel toimii hienosti majoituksena. Täältä käsin on hyvä suunnistaa Göremen ulkoilmamuseeon, josta löytyy useita kymmeniä muinaisia luolakirkkoja, hienoja freskoja ja uskonnollisen historian todellista havinaa. Istanbul soveltuu myös historiaa ja taidetta kaipaavalle matkustajalle. UNESCOn maailmanperintökohteisiin kuuluvalla Istanbulin historiallisella alueella sijaitsevan Topkapın palatsin ja sen museon lisäksi kaupungista löytyy esimerkiksi modernin taiteen museo, turkkilaisen ja islamilaisen taiteen museo sekä arkeologinen museo. Lukemattomien muiden historiallisten alueiden ja kaupunkien joukosta Turkissa löytyy myös Troijan arkeologinen alue, johon pääsee tutustumaan esimerkiksi päiväretkellä Canakkalen kaupungista. Majoitukseksi sopii hyvin Helen Park Hotel. 

Milloin on halvinta yöpyä kohteessa Turkki?

Suunnittele matkaasi kohteeseen Turkki tammikuu ympörille, koska hinnat ovat huomattavasti alhaisemmat kuin esimerkiksi heinäkuu - ne ovat vain 16 € per yö.

Missä enemmistö matkustajista yöpyy kohteessa Turkki?

Kuten arvata voi enemmistö matkailijoista yöpyvät kaupungissa Alanya eivätkö muissa kaupungeissa heidän vieraillessa kohteessa Turkki.

Kuinka paljon luksushotelli maksaa kohteessa: Turkki?

Luksushotelli kohteessa Turkki maksaa keskimäärin 42 € per yö, mikä on keskimäärin 4 % enemmän kuin maan keskiarvo 43 € yöltä.

Missä kohteen Turkki kaupungissa on kalleimmat hotellihuoneet?

Bodrum on suosittu turistikohde paikassa Turkki, miksi siellä on myös kalliimmat hotellihuoneen hinnat eli 54 € per yö - 48 % enemmän kuin maan keskiarvo hinta hotellihuoneelle.

Missä kohteen Turkki kaupungissa on halvimmat hotellihuoneet?

Jos etsit parasta hinta-laatusuhdetta yöpymispaikalle vieraillessasi kohteessa Turkki, harkitse yöpymistä kaupungissa Antalya. Datamme mukaaan Antalya on halvin kaupunki yöpymiseen kohteessa Turkki keskimääräisen yöhinnan ollessa 9 €, mikä on 80 % alle maan keskiarvon.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Turkki?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä hotellia Turkki osiossa on 52 028 kesäkuuta 2024 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Turkki hinnat?

hotellia Turkki hinnat päivitettiin viimeksi tänään.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Turkki momondon kautta?

momondo etsii sadoilta matkailusivustoilta hotellit sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Turkki ja antaa sinun suodattaa ne tarpeidesi mukaan. Sivuston käyttö on ilmaista, eikä siinä ole piilotettuja varausmaksuja tai muita kuluja.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Turkki?

Momondon avulla voit löytää loistavan majoituspaikan kohteesta Turkki. Voit järjestellä kaikki majoitusvaihtoehdot löytääksesi juuri sinulle sopivan paikan. Etsitkö majoitusta, jossa on uima-allas tai 24h-vastaanotto? Meillä on suodattimet sitä varten. Ilmainen aamiainen? momondo löytää ne myös sinulle. Suodata arvostelun, hinnan ja monien muiden tekijöiden perusteella, kaikki ilmaiseksi, kaikki momondon sivuilla.


Säästä rahaa, kun varaat hotelleja momondosta
Parhaat hotellitarjoukset
Parhaat hotellitarjoukset
Katso yli 3 miljoonan hotellien ja majoituspaikkojen tarjoukset yhdestä paikasta.
Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Käytä suodattimia löytääksesi majoituksia ilmaisella peruutuksella.
Miljoonia arvosteluja
Miljoonia arvosteluja
Tarkista asiakasarviot miljoonien todellisten vierasarvostelujen perusteella.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Turkki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Sun 23/6
Thu 27/6
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Turkki