Autonvuokraus Diyarbakır, Turkki

Haussa halpa vuokra-auto Diyarbakır, Turkki? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Diyarbakır, Turkki
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Diyarbakır, Turkki
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Diyarbakır: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Diyarbakır, Turkki
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
6 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Diyarbakır, Turkki kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Diyarbakır lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Diyarbakır

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Diyarbakır noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Diyarbakır. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Diyarbakır, Turkki?

  50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Diyarbakır, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Diyarbakır ovat 90 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Diyarbakır huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Diyarbakır?

  Ford Focus ja Hyundai Accent automallit kaupungissa Diyarbakır ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Ford Focus vuokrahinnat kaupungissa Diyarbakır voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 31 €/päivä ja alhaisimmillaan 17 €/päivä. Hyundai Accent vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 26 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 17 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Diyarbakır?

  Budget on suosituin vuokraamo kaupungissa Diyarbakır, jolla on tarjolla Audi A4 vuokra-autoja. Audi A4 vuokra-autot kaupungissa Diyarbakır maksavat noin 92 €/pvä vuokrattaessa vuokraamolta Budget.

 • Millainen sää on kohteessa Diyarbakır, Turkki kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Diyarbakır kuukauden tammikuu aikana on 1 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 70 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Diyarbakır kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Diyarbakır. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Diyarbakır vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Hyundai Accent tai Volkswagen Polo.

 • Onko sää kaupungissa Diyarbakır samanlainen kuin muualla Diyarbakirn maakunta alueella?

  Jos etsit Diyarbakır vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Diyarbakirn maakunta lämpötila on yleensä 1 °C ja sademäärä vastaavasti 70 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Diyarbakır lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Diyarbakır

Aloita matkan suunnittelu - Diyarbakır