Autonvuokraus Adeje, Espanja

Haussa halpa vuokra-auto Adeje, Espanja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Adeje, Teneriffa, Espanja
19. toukokuu — 26. toukokuu
Sama palautus
Adeje, Teneriffa, Espanja
ke 19/5
Keskipäivä
ke 26/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Adeje: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Adeje, Espanja
0,0
Kauhea
20 sijaintia
0,0
Kauhea
19 sijaintia
0,0
Kauhea
17 sijaintia
0,0
Kauhea
2 sijaintia
0,0
Kauhea
2 sijaintia
0,0
Kauhea
1 sijainti
0,0
Kauhea
1 sijainti
0,0
Kauhea
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Adeje, Espanja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Granadilla Tenerife-Sur lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Adeje

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Adeje noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Adeje sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Sixt, Hertz ja Europcar. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Adeje, Espanja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Adeje. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Adeje valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Adeje, Espanja?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Adeje tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Adeje kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Adeje ajat.

Millainen sää on kohteessa Adeje, Espanja kuukauden toukokuu aikana?

Kuukauden toukokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Adeje on 20 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 11 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Adeje.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen toukokuu sään perusteella?

Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Adeje ovat yleensä korkeat toukokuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Adeje samanlainen kuin muualla Kanariansaaret alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Adeje ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Kanariansaaret lämpötila kuukauden aikana toukokuu on 19 °C ja mahdollinen sademäärä 3,5 mm.


Tutustu alueen Teneriffa muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Arrecife, Granadilla ja Las Palmas de Gran Canaria maan Teneriffa sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Adeje