Autonvuokraus Galway, Irlanti

Haussa halpa vuokra-auto Galway, Irlanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Galway, Irlanti
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Galway, Irlanti
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Galway: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Galway, Irlanti
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

9,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

5,3

Value

4,3
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
3 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Galway, Irlanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Shannon lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Galway

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Galway noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Enterprise ja Budget ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Galway. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Galway autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Galway, Irlanti autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Galway sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Galway. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Galway, Irlanti?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Galway on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Galway ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Galway?

  Ford Fiesta ja Ford Ka automallit kaupungissa Galway ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Ford Fiesta vuokrahinnat kaupungissa Galway voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 39 €/päivä ja alhaisimmillaan 14 €/päivä. Ford Ka vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 33 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 7 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 5 Series vuokra-autoja kaupungissa Galway?

  Europcar on suosituin vuokraamo kaupungissa Galway, jolla on tarjolla BMW 5 Series vuokra-autoja. BMW 5 Series vuokra-autot kaupungissa Galway maksavat noin 132 €/pvä vuokrattaessa vuokraamolta Europcar.

 • Millainen sää on kohteessa Galway, Irlanti kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Galway kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 5 °C lämpötiloja ja 90 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Galway kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Galway. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Galway vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Fiesta, Ford Ka tai Volkswagen Polo.

 • Onko sää kaupungissa Galway samanlainen kuin muualla Galwayn kreivikunta alueella?

  Ilmasto alueella Galwayn kreivikunta kuukauden tammikuu aikana on yleensä 5 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 90 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Galway lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Irlanti

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Dublin, Cork ja Shannon eri puolilla Irlanti

Aloita matkan suunnittelu - Galway