Etsi halpoja lentoja Irlantiin alk. 74 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sa 2/12
Sa 9/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Irlantiin

Yhteenveto Irlannin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

74 €

Halvin meno-paluulennon hinta

95 €

Nopein lentoaika

3t 15m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Irlanti kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 74 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dublin).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Irlanti kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 95 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dublin).
Nopein lento kohteeseen Irlanti kohteesta Suomi kestää 3t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dublin).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Irlanti mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Scandinavian Airlines.

Irlannin lentotiedot ja trendit

Tutustu Irlannin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Irlanti?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Irlanti ovat lentoyhtiön Ryanair tarjoama 29 €, lentoyhtiön airBaltic tarjoama 73 € sekä lentoyhtiön Scandinavian Airlines tarjoama 83 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Irlanti suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Irlanti on Dublin, jossa he vierailevat 96 % useammin kuin missään muussa maan Irlanti kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Cork ja Shannon.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Irlanti?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Irlanti kestää yleensä 3t 15m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Dublin kentälle (Irlanti suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Dublin, lentoaika on silloin noin .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Irlanti?

6 lentoyhtiöstä, jotka lentävät paikkaan Irlanti, Finnair, Scandinavian Airlines ja KLM ovat suosituimpia käyttäjätietojemme perusteella. Finnair on suosituin kolmesta lentoyhtiöstä, ja 70 % käyttäjistä valitsee ne matkalleen kohteeseen Irlanti.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Irlanti? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Irlanti kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Irlanti
Dublin
Dublin

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Irlanti

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Irlanti

Mikä on alueen Irlanti suosituin lentokenttä?

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Irlanti?

Lentojen hinnat kohteeseen Irlanti vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan, mutta voit odottaa löytäväsi niinkin alhaisia hintoja kuin 61 € tai jopa 1721 €. Viimeaikaisten lentolipputietojen perusteella olemme havainneet, että lippu kohteeseen Irlanti hintaan 129 € tai alle on hyvä tarjous 171 € ollessa keskihinta.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Irlanti?

Paras päivä lentää kohteeseen Irlanti on keskiviikkona ja sen jälkeen perjantaina. keskiviikkona ja perjantaina tarjoavat yleensä halvimmat lennot kohteeseen Irlanti. Jos matkapäiväsi ovat joustavia, yritä välttää varausta päivälle lauantaina, joka on kallein viikonpäivä lentää kohteeseen Irlanti.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Irlanti hinnat?

lentoa Irlanti hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Irlanti?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Irlanti osiossa on 6 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Irlanti?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Irlanti matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Irlanti?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Irlanti matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Irlanti kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Irlanti kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Irlanti: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Irlanti, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiDublin3t 15m101 €
HelsinkiCork6t 55m138 €
OuluDublin17t 25m386 €
KemiDublin18t 20m402 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Irlanti

Mitkä ovat suosituimmat matkakohteet Irlannissa?

Pääkaupunki Dublin on Irlannin suosituin matkakohde. Hyväntuulinen ja letkeä kaupunki on täynnä erinomaisia pubeja ja kauniita, vanhoja rakennuksia. Toinen suosittu kohde on satamakaupunki Cork. Kaupungin läpi virtaava Lee-joki on nähtävyys itsessään kanaaleineen ja siltoineen. Paikalliset ovat puheliaita ja ystävällisiä, ja heihin pääsee tutustumaan pubien lisäksi English Market -nimisellä torilla. Dublinia ja Corkia syvemmälle irlantilaiseen kulttuuriin tutustumaan haluavat matkaavat usein myös keskiaikaiseen Youghalin kaupunkiin, jossa kulinaristit pääsevät maistelemaan maan parhaita meren antimia. Kohde on omiaan myös luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Irlantiin?

Helsingistä on helppo pyrähtää suoralla lennolla Dubliniin, vaikka viikonlopuksi tai pidemmällekin lomalle. Suoria lentoja Irlantiin liikennöi ainakin Finnair ja Norwegian, välilaskullisia, edullisia lentoja löytyy mm. SAS:ilta. Helsingin ja Dublinin välillä liikennöi myös Irlantilainen Aer Lingus. Matkalle Irlantiin pääsee halvalla myös kesäsesongin aikaan varaamalla lennon ajoissa. Erilaiset lentotarjoukset ja halvat lennot Irlantiin löydät helposti etsimällä matkat momondosta. Halpoja matkoja on saatavilla runsaasti sesongista riippumatta, mutta varaa omasi ajoissa paikkasi varmistamiseksi.

Milloin on paras aika matkustaa Irlantiin?

Niin talvet kuin kesätkin ovat Irlannissa säätilaltaan leutoja, mutta talvella, marraskuusta helmikuulle, sää on sateinen. Kesällä lämpötilat nousevat noin 20–25 asteeseen. Kesällä matkustamisen hyvä puoli on sään lisäksi myös se, että useimmissa paikoissa aukioloaikoja pidennetään kesäkuukausien ajaksi. Irlannin varsinainen matkasesonki asettuu kesäkuun puolivälistä syyskuun puoliväliin. Tällöin maa kokee suurimman turistiaaltonsa. Matkustamista kannattaa harkita varsinaisen sesongin ulkopuolella, sillä huhtikuu, toukokuu ja kesäkuun alkupuolisko sekä varhainen lokakuu ovat erinomaisia ja vähemmän kiireisiä matkustuskuukausia, jolloin sää on suurimmaksi osaksi kohtuullisen hyvä. Maaliskuussa Irlanti herää eloon myös Pyhän Patrikin päivän aikoihin, jolloin maasta saa täysin omanlaisensa elämyksen muistoksi. Halvat lennot Irlantiin voi löytää vaivatta näinä vähemmän suosittuina matkustuskuukausina. Kauden ulkopuolella matkustava nauttii Irlannissa halvemmista hinnoista niin lentojen kuin majoituksenkin suhteen. momondon kautta voit etsiä halvat lennot ja hotellin Irlantiin samalla kertaa.

Kuinka kauan kestää lento Irlantiin?

Lentoaika Dubliniin Helsingistä on lyhimmillään noin kolme tuntia. Välilaskulliset lennot vievät tyypillisimmin 6-8 tuntia. Yleisin välilaskukenttä on Lontoon Heathrow.

Tarvitaanko Irlantiin passi tai viisumi?

Suomalainen ei tarvitse Irlantiin matkustaessaan erillistä viisumia, vaan passi tai virallinen henkilökortti riittää Suomesta Irlantiin matkustamiseen. Ajokortti ei käy matkustusasiakirjaksi.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Irlanti

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Irlanti?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Irlanti. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Irlanti momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Irlanti?

Lentojen löytäminen kohteeseen Irlanti on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Irlanti.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Irlanti joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Irlanti joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Irlanti?

Kun kaikki mahdolliset Irlanti lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Irlanti juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Irlanti lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Irlanti

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.