Hotellit Irlannissa

Etsi hotellitarjoukset 2365 Irlannissa

Irlanti
1. joulukuu — 2. joulukuu2
pe 2/12
ti 6/12

Suositut Irlanti hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Irlanti
Hinta
€28
€181
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupungit hotellin varaamiseen kohteessa Irlanti

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa kaupungeissa alueella Irlanti

Hinta

114 € - 179 €

HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA IRLANTIShannon22 % halvempiHotellit kohteessa Shannon ovat halvimpia alueella Irlanti hinnan ollessa keskimäärin vain 114 € per yö
ALUEEN IRLANTI KALLEIN KAUPUNKIKinsale18 % kalliimpiIrlanti kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Kinsale, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 179 € per yö
SUOSITUIN KAUPUNKI: IRLANTIDublin87 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Dublin kuin mistään muusta kaupungista kohteessa Irlanti

Tekemistä naapurustossa Irlanti


Hotellit suosituissa kaupungeissa Irlanti alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Irlanti alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Irlanti

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Irlanti
Matalasesonkitammikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkihelmikuukallein aika yöpyä
22 %odotettu hintojen lasku
24 %odotettu hinnannousu

Hinta

109 € - 184 €

Halvin viikonpäivätiistaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivätorstaion viikon kallein päivä varata
151 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
91 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Irlanti hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Irlanti

Halvin hotellihinta

25 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Radisson Blu St. Helen's Hotel, Dublin

Hotellit lähellä lentokenttää

1980

Keskimääräinen oleskelun kesto

1 päivä
Halvin hinta huoneelle Irlannissa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 25 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Ashfield Hostel, 2-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Radisson Blu St. Helen's Hotel, Dublin, suosituimmasta viiden tähden hotellista Irlannissa(8/10 luokitus - perustuu 2 627 arvosteluun).
Irlannissa löytyy 1 980 hotellia lähellä Dublin. Maldron Hotel Dublin Airport on lähin 1,1 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 1 päivän majoittuessaan hotelleihin Irlannissa. Keskimääräinen majoitushinta 1 päiväksi Irlannissa viime viikolla on 139 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Irlanti

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Irlanti

Irlanti on viehättävä maa, josta löytyy kiehtovaa historiaa, upeita maisemia ja rentoja ihmisiä. Eniten maasta saa irti vuokraamalla auton ja kiertämällä useita maan kohteita kiemurtelevia maaseututeitä pitkin, panimokierroksilla ja tuulisilla merenrantajyrkänteillä patikoiden. Dublin on luonnollinen valinta majoituskohteeksi ja paikka josta on helppo suunnata kaupungin omien nähtävyyksien lisäksi muualle Irlantiin, esimerkiksi pidempiin matkoihin kätevän junan kyydissä. Hotelli Irlannista ja sen pääkaupungista, Dublinista, löytyy helposti ja keskeiseltä paikalta majoitukseksi käy vaikka Marlin Hotel Stephens Green. Dublin on pienehkö, aistikas kaupunki, joka on suhteellisen helppo tutkia jopa jalkaisin. Kattavat bussilinjat toimivat yleisimpänä julkisen liikenteen muotona koko maassa. Dublinissa on bussien lisäksi muutamia raitovaunulinjoja. Julkisen liikenteen ja koko kaupungin yleinen hintataso on maltillinen. Muiden hyvien majoituskaupunkien joukossa Irlannista löytyy monen muun ohella maan länsipuolella sijaitseva Galway, josta on erityisesti hyvät mahdollisuudet maan suosituimpien luonnonnähtävyyksien tutkimiseen. Muista myös etelämmässä sijaitseva Cork.

Moherin rantakalliot, Cliffs of Moher, on Irlannin tunnetuin nähtävyys ja melko lailla jokaisen Irlantiin matkaajan “pakollisia” kohteita. Dramaattisen jyrkästi merestä Länsi-Irlannissa nousevat kalliot yltävät korkeimmillaan parin sadan metrin korkeuteen Atlantin aaltojen yläpuolelle. Tänne erittäin kuvaukselliseen paikkaan pääsee monesta lähiseudun kaupungista. Lahinchin kaupunkiin ja esimerkiksi Atlantic Hotelliin majoittuessa matka kallioille kuvailemaan on melkoisen lyhyt. Killarneyn kaupungista lähtevä Ring of Kerry -autoreitti tarjoaa maahan matkaavalle todella upeita maisemia, vanhoja linnoja ja historiallisia nähtävyyksiä kuten Skellig Michael -saari. Killarneyssä on myös lukuisia hyviä majoitusvaihtoehtoja automatkaa ennen tai matkan jälkeen, esimerkiksi Killarney Oaks Hotel. Ring of Kerry -reitin voi kiertää yhden päivän aikana vuokra-autolla, tai osallistua bussiretkelle, mutta kaikista maisemista täysin nauttiakseen kannattaa yöpyä vaikka Watervillen mainiossa Butler Arms Hotellissa. Corkin kaupungissa on mukavasti nähtävää ja hotellejakin löytyy edullisista luksusvaihtoehtoihin. Hyvä keskeinen hotelli on esimerkiksi Jurys Inn Cork. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat Pyhän Fin Barren katedraali, Pyhän Annen kirkko sekä jylhä keskiaikainen Blarneyn linna ja sen puistot. Keskiajan linnoja ja linnoituksia Irlannista löytyy ihasteltavaksi muutenkin useita. Muita hienoja linnakohteita ovat esimerkiksi Dublinin linna ja Rock of Cashel. Irlannista löytyy tyylikkäitä luontokohteita monesta paikkaa. Pohjoisrannikon kohteisiin kuuluu esimerkiksi Sliabh Liag -kalliot, jotka ovat yksiä Irlannin komeimmista ja korkeimmista.

Irlannin illanviettoon ja yöelämään kuuluvat tärkeimpänä osana pubit. Niitä riittää maassa hurja määrä ja joukosta löytyy lukemattomia helmiä. Dublininyksi legendaarisimmista paikoista on jo vuonna 1840 perustettu kuuluisa Temple Bar, jossa on tarjolla muun muassa useampi sata erilaista harvinaista viskiä. Enemmän tanssiin ja yökerhoiluun nojaavaa yöelämää Dublin tarjoaa myös runsaasti. Krystle Basement keskustan tuntumassa on tästä hyvä esimerkki. Majoitusvaihtoehtoja keskeisellä alueella on lukuisia, esimerkiksi tyylikäs Buswells Hotel. Kilmainhamin alueen lähistöltä löytyy myös Guinnessin panimo, jossa voi osallistua mielenkiintoiselle panimokierrokselle. Maynoothin yliopistokaupunki Dublinin lähellä on tunnettu reippaasta opiskelijoiden yöelämästä. Mikäli hotellin haluaa suoraan opiskelijakaupungin nuorekkaasta ilmapiiriistä, sopii majoitukseksi hyvin Glenroyal Hotel & Leisure Club. Olutkulttuurista kiinnostuneelle Kilkenny on loistava kohde. Pubien vuoraamien teiden ja kiinnostavien nähtävyyksien lisäksi kaupungissa pääsee tutustumaan useamman sata vuotta toiminnassa olleeseen Smithwicksin panimoon. Kinsalen kaupunki Corkista etelään on ruokamatkaajalle taasen oiva kohde. Useat vuosittaiset ruokafestivaalit, Michelin -tähdellä varustettu Bastion -ravintola, useampikin muukin kulinaristin tyydyttävä huippuravintola sekä ensiluokkaista pubiruokaa tarjoavat pubit riittävät hienosti määränpääksi ruokaintoilijalle. Majapaikaksi sopii laadukas Trident Hotel.

Dublininissa löytyy kulttuurimatkaajalle nähtävää, kuten vaikuttavimpiin nähtävyyksiin kuuluva Kilmainhamin vankila ja sen läheisyydessä oleva IMMA-nykytaidemuseo. Upeisiin nähtävyyksiin kuuluu myös Trinity Collegen kirjasto ja The Book of Kells. Kilkennyn keskiaikainen kaupunki Irlannin kaakkoisosassa on historiallisesti hieno kokemus. Sen sisältä museoitu linna, linnaa ympäröivä puisto ja St. Canicen keskiaikainen katedraali ovat komeaa nähtävää. Tähän vielä lisäksi kaupungin monet muut nähtävyydet kuten Pyhän Marian keskiaikaismuseo ja dominikaaninen luostari, niin hyvä kohde on valmis. Keskeiseltä paikalta löytyvä Kilkenny Ormonde Hotel toimii hyvin majoituspaikkana. Galway on myös taide- ja kulttuurimatkaajalle hyvä kohde. Kaupungin taidenähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Galway Arts Centre. Kaupunginmuseon ja -katedraalin sekä useampien kirkkojen lisäksi lähistöltä löytyy Menlon linnan hienot rauniot. 

Jos haluat maksaa hotelliyöpymisestä kohteessa Irlanti vähemmän, matkusta elokuu, koska silloin huoneet maksavat vain 95 € per yö. Vältä hotellihuoneen varaamista helmikuu, jos etsit hyvää tarjousta, koska se on kallein kuukausi.

Datamme osoittaa, että kaikista kohteen Irlanti turistikohteista matkailijat vierailevat yleensä paikalla Dublin useammin kuin missään muussa kaupungissa.

Bray on suosittu turistikohde paikassa Irlanti, miksi siellä on myös kalliimmat hotellihuoneen hinnat eli 143 € per yö - 18 % enemmän kuin maan keskiarvo hinta hotellihuoneelle.

Jos etsit parasta hinta-laatusuhdetta yöpymispaikalle vieraillessasi kohteessa Irlanti, harkitse yöpymistä kaupungissa Cashel. Datamme mukaaan Cashel on halvin kaupunki yöpymiseen kohteessa Irlanti keskimääräisen yöhinnan ollessa 20 €, mikä on 80 % alle maan keskiarvon.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Irlanti

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Irlanti

The Lodge guesthouse

Brittas, Ireland

9,1
60 €
Gardiner House

Gardiner House

76 Upper Gardiner Street, Dublin, Ireland

7,8
29 €
Lyrath Estate

Lyrath Estate

Dublin Road(Old Dublin Road Now Paulstown Roadr712, Kilkenny, Ireland

8,6
170 €
Broc House Suites

Broc House Suites

Dublin, Irlanti

8,6
124 €
Clayton Hotel Charlemont

Clayton Hotel Charlemont

2 Charlemont Street, Dublin, Ireland

8,8
127 €
Ferrycarrig Hotel

Ferrycarrig Hotel

Ferrycarrig Bridge 1 Wexford Co, Wexford, Ireland

8,5
96 €
Camden Court Hotel

Camden Court Hotel

Camden Street, Dublin, Ireland

8,5
147 €
The River Lee Hotel a member of The Doyle Collection

The River Lee Hotel a member of The Doyle Collection

Western Road, Cork, Ireland

8,7
147 €
Radisson Blu Hotel & Spa, Sligo

Radisson Blu Hotel & Spa, Sligo

Ballincar, Sligo, Ireland

8,4
85 €
Mill Park Hotel

Mill Park Hotel

The Mullins, Donegal, Ireland

9,0
134 €
Hotel Kilkenny

Hotel Kilkenny

College Road, Kilkenny, Ireland

7,9
109 €

Mulgrave Lodge

47 Mulgrave Street, Dún Laoghaire, Ireland

6,3
89 €
Carlton Hotel Dublin Airport

Carlton Hotel Dublin Airport

Old Airport Road, Cloghran, Ireland

8,0
123 €
Herbert Park Hotel

Herbert Park Hotel

Ballsbridge, Dublin 4, Dublin, Ireland

8,6
141 €
Imperial Hotel Galway

Imperial Hotel Galway

Eyre Square, Galway, Ireland

8,2
65 €
The Wyatt Hotel

The Wyatt Hotel

The Octagon, Westport, Ireland

8,8
80 €
The Brehon

The Brehon

Muckross Road, Killarney, Ireland

9,0
127 €
The Hendrick Smithfield

The Hendrick Smithfield

6 11 Hendrick Street, Dublin, Ireland

8,1
107 €
Rezz Cork

Rezz Cork

55 Maccurtain Street, Cork, Ireland

7,0
79 €

Aloita matkan suunnittelu - Irlanti


Miksi käyttää momondo?

momondo hakee sadoilta matkailusivustoilta, joten voit verrata kohteen hotellit hintoja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Irlanti. momondo kerää kaikki vaihtoehdot yhteen paikkaan ja on vapaasti käytettävissä ilman piilokuluja tai muita ylimääräisiä kuluja.

momondon sivuilta löydät varmasti loistavan yöpymispaikan kohteessa Irlanti, ja voit tarvittaessa suodattaa ja tarkentaa hakuasi. Voit suodattaa hakutuloksia hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.