Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Oslo

Haussa halpa vuokra-auto Oslo? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Oslo, Norja
26. maaliskuu — 2. huhtikuu
Oslo, Norja
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Oslo

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Oslo

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Oslo?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Oslo löytyvät yleensä Yllätysvuokraamo kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaYllätysvuokraamo, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 25 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Oslo on 25 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Oslo?

Vuokraamolla Hertz on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Oslo 9 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Oslo?

Suzuki SX4 S-Cross ja Chevrolet Aveo Sedan automallit kaupungissa Oslo ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Suzuki SX4 S-Cross vuokrahinnat kaupungissa Oslo voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 43 €/päivä ja alhaisimmillaan 20 €/päivä. Chevrolet Aveo Sedan vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 42 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 19 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Oslo autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Oslo
Edullinen56 €/pvä
Pienikokoinen57 €/pvä
Keskikokoinen103 €/pvä
Keskikokoinen farmari81 €/pvä
Standard-maasturi86 €/pvä
Keskikokoinen maasturi157 €/pvä
Pienikokoinen maasturi191 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Oslo autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Oslossa?

Auton vuokraus Oslossa on yleensä mahdollista myös nuorille kuskeille. Ikäraja Norjan autovuokraamoissa on matalimmillaan 19 vuotta, mutta monissa autovuokraamoissa se voi olla korkeampi, 21–25 vuotta. Vertaa vuokraamoita, sillä vuokraehdot vaihtelevat. Norjassa nuorilta autoilijoilta peritään kuitenkin niin sanottu nuoren kuskin lisämaksu, joka on yleensä alkaen noin 120–150 Norjan kruunua (noin 12,70–15,90 euroa). Se maksetaan jokaiselta vuokrauspäivältä. Seniori-ikäisille kuskeille Norjassa ei yleensä ole rajoituksia. Vuokraamoille on aina ilmoitettava kaikki vuokra-autoa mahdollisesti ajavat kuskit ja heidän ikänsä. Jokaisesta lisäkuskista peritään Oslossa yleensä lisämaksu.

Tärkeää tietoa Oslon liikenteestä ja liikennesäännöistä

Norjassa autoilu on suomalaisille yleensä helppoa, sillä liikennekulttuuri ja liikennesäännöt vastaavat pitkälti suomalaisia. Yli 650 000 asukkaan Oslossa ajaminen ei eroa suuresti esimerkiksi Helsingissä ajamisesta. Kaupungin liikenteessä on oltava varovainen ja ruuhkat ovat mahdollisia, mutta yleisesti ottaen GPS:n avulla on helppo ajaa paikasta toiseen. Aamuisin ruuhkatunnit sijoittuvat Oslossa noin kello 7–9 välille ja iltaisin noin kello 17–19 välille. Ydinkeskustassa ajamiseen tuovat haastetta monet yksisuuntaiset kadut. Oslon ympäri kulkee kolme kehätietä, mikä tekee liikkumisen kaupungin laidalta toiselle yleensä nopeaksi. Nopeusrajoitus on ydinkeskustassa ja asuinalueilla yleensä 30, kaupunkialueiden suuremmilla väylillä 50 ja 80–90 kilometriä tunnissa valtateillä. Nopeustutkat ovat maanteillä tavallisia. Mikäli aiot rattiin talvella, ota aina huomioon säätila, sekä tilannenopeuksissa että turvavälissä. Jos auton vuokraus Oslossa on ajankohtaista alkutalvella, pidä huoli, että vuokra-autoosi on saatavilla talvirenkaat.

Nähtävyyksiä Oslossa ja sen lähellä

Oslon keskustaa tutkiessa pärjää helposti jalkaisin tai joukkoliikennevälineillä. Oslon seudulla on lukuisia unelmakohteita luonnon ystävälle, ja keväästä syksyyn alueella onkin erinomaiset retkeily- ja vaellusmahdollisuudet. Talvisin matkailijoita kutsuvat esimerkiksi alueen hiihtokeskukset. Jos lähdet pois kaupunkialueelta, auton vuokraus Oslossa on tarpeen. Vuokraa auto vaikkapa pariksi päiväksi ja suuntaa idylliseen Lillehammerin kaupunkiin, joka sijaitsee noin kahden ja puolen tunnin automatkan päässä pääkaupungista. Kaupunki valloittaa maisemillaan niin kesällä kuin talvella. Lapsiperheelle hauska päiväretkikohde on Tusenfryd-huvipuisto, jonne on Oslosta vain noin 40 minuutin ajomatka. Jos suuntaat huvipuistoon perheen pienimpien kanssa, muista varmistaa autovuokraamolta, että autossa on riittävä määrä turvaistuimia. Lastenistuimen saa vuokra-autoon yleensä lisävarusteena. Vieraile myös Holmenkollenin kuuluisalla hyppyrimäellä aivan Oslon tuntumassa. Oslo Vinterpark -talviurheilukeskus tarjoaa puolestaan hyvät laskettelumahdollisuudet. Jos kaavailet pidempää automatkaa, kannattaa auton nokka kääntää kohti Bergeniä. Norjan ikoninen rannikkokaupunki värikkäine rakennuksineen on mukava kesäretkikohde. Myös talvisin alueen arktinen tunnelma ja maisemat tekevät vaikutuksen. Ajomatkaa Oslosta Bergeniin on lähes seitsemän tuntia. Myös Oslosta pohjoiseen sijaitseva Trondheim on mielenkiintoinen vierailukohde, ja matkan varrella pääset ihailemaan norjalaismaisemia parhaimmillaan.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Auton vuokraus on Oslossa vaivatonta, mutta varmista, minkälainen vakuutus vuokra-autoosi sisältyy. Yleensä vuokra-auton hintaan Norjassa kuuluu esimerkiksi vahinkovakutuus, joka korvaa kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot. Vakuutusehdot ovat kuitenkin vaihtelevia. Kiinnitä huomiota myös siihen, minkä kokoinen on vakuutuksen omavastuuosuus. Omavastuu kuuluu nimittäin sinun maksettavaksesi, mikäli esimerkiksi kolaroit vuokra-auton. Norjassa sääolot voivat olla Suomen tapaan haastavat, eli usein erilaisten lisävakuutusten hankkiminen kannattaa. Mikäli jännität rattiin istumista, voit hankkia lisävakuutuksen, joka poistaa täysin omavastuuosuuden tai ainakin pienentää sitä.

Voiko Oslossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaismatkailija voi ajaa Oslossa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Auton vuokraaminen onnistuu ainoastaan voimassa olevan ajokortin avulla, eli muista ottaa se mukaan reissuun. Tarvitset autovuokraamossa myös virallisen henkilöllisyystodistuksen.

Mistä auton nouto ja palautus Oslossa onnistuu?

Monet matkailijat vuokraavat autonsa Oslon lentokentältä. Lentoasemalta noudatkin auton mukaan kätevästi, sillä lentomatkustajia palvelee laaja kattaus kansainvälisiä autovuokraamoketjuja. Kun lähdet paluulennolle, auton palautus onnistuu lentokentälle yhtä helposti. Jos et tarvitse vuokra-autoa koko matkan ajan, voit vuokrata ja noutaa sen myös kaupungin keskustasta. Parhaan valikoiman vuokraamoja löydät Oslon keskusrautatieaseman (Oslo sentralstasjon eli Oslo S) lähiympäristöstä. Jos haluat auton suoraan hotellillesi, sekin onnistuu. Auton toimituksesta ja noudosta vuokraamot perivät kuitenkin lisämaksun. Halvimmaksi tulee siis noutaa auto itse.


Autonvuokraustarjoukset Oslo

Löydä kohteesta Oslo juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

29 € - 105 €

Kaikki autotyypit

31 € - 263 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oslo, Norjan on 64 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Oslo, Norjan on lokakuuta. Hinta on 56 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oslo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oslo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oslo pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oslo, Norjan on 88 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Oslo, Norjan on lokakuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 7 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oslo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oslo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oslo keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oslo, Norjan on 85 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Oslo, Norjan on marraskuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oslo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oslo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oslo, Norjan on 72 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Oslo, Norjan on helmikuuta. Hinta on 62 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oslo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oslo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oslo Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

56 €/pvä

31 Touko - 4 kesä
Volkswagen Polo
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

57 €/pvä

31 Touko - 4 kesä
Toyota Corolla
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

60 €/pvä

31 Touko - 4 kesä
Toyota Corolla

Oslo autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Oslo

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,8

Comfort

9,4

Kokonaisarvosana

9,8

Nouto/palautus

9,2

Value

8,6

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

9,1

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

9,1

Value

7,3

Europcar

2 sijaintia

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

6,6

Value

7,3

Hertz

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,0

Value

7,4

Sunnycars

8 sijaintia

Dollar

3 sijaintia

keddy by Europcar

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Oslo

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Oslo

Suositut autotyypit

Economy, Mini, SUV

Halvin vuokra-auto

51 €

Suosituin malli

Suzuki SX4 S-Cross
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Oslo viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, SUV.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Oslo on 51 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 88 €/pvä.
Kohteen Oslo suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Suzuki SX4 S-Cross. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Chevrolet Aveo Sedan.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Oslo autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Oslo Spektrum36,6 km

Läheiset nähtävyydet:

Oslo Spektrum85,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Oslo Spektrum146,5 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Oslo suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Oslo
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo, Oslo, Norway

0,2 km kaupungin keskustasta

Citybox Oslo

Citybox Oslo

Prinsens gate 6, Oslo, Oslo, Norway

0,5 km kaupungin keskustasta

Anker Hostel

Anker Hostel

Storgata 53h, Oslo, Oslo, Norway

0,5 km kaupungin keskustasta

Radisson Red Oslo Okern

Radisson Red Oslo Okern

Lorenfaret 3, Oslo, Oslo, Norway

3,2 km kaupungin keskustasta

K7 Hotel Oslo

K7 Hotel Oslo

Kongens gate 7, Oslo, Oslo, Norway

0,7 km kaupungin keskustasta

Anker Apartment Oslo

Anker Apartment Oslo

Oslo, Oslo, Norja

1,7 km kaupungin keskustasta

Hi Oslo Haraldsheim

Hi Oslo Haraldsheim

Haraldsheimveien 4, Oslo, Oslo, Norway

3,7 km kaupungin keskustasta

Grand Hotel Oslo

Grand Hotel Oslo

Karl Johansgate 31, Oslo, Oslo, Norway

0,8 km kaupungin keskustasta

Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub

Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo, Oslo, Norway

0,2 km kaupungin keskustasta

Karl Johan Hotel

Karl Johan Hotel

Karl Johans Gate 33, Oslo, Oslo, Norway

0,8 km kaupungin keskustasta

Sommerro

Sommerro

Sommerrogata 1, Oslo, Oslo, Norway

1,9 km kaupungin keskustasta

Smarthotel Oslo

Smarthotel Oslo

St. Olavsgate 26, Oslo, Oslo, Norway

1,0 km kaupungin keskustasta

Hotel Verdandi Oslo

Hotel Verdandi Oslo

Tordenskioldsgate 6b, Oslo, Oslo, Norway

0,9 km kaupungin keskustasta

Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo

Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo

Nydalsveien 33, Oslo, Oslo, Norway

4,0 km kaupungin keskustasta

Anker Hotel

Anker Hotel

Storgata 55, Oslo, Oslo, Norway

0,6 km kaupungin keskustasta

Comfort Hotel Xpress Central Station

Comfort Hotel Xpress Central Station

Fred Olsens gate 11, Oslo, Oslo, Norway

0,4 km kaupungin keskustasta

Scandic Holmenkollen Park

Scandic Holmenkollen Park

Kongeveien 26, Oslo, Oslo, Norway

7,4 km kaupungin keskustasta

Clarion Hotel Oslo

Clarion Hotel Oslo

Dronning Eufemias Gate 15, Oslo, Oslo, Norway

0,7 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Oslo - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Oslo, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa huhtikuu kohteessa Oslo, Norja?

76 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oslo ajankohtana huhtikuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 76 €. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Oslo ajankohtana huhtikuu oli 83 € – mutta jopa 42 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Peritäänkö Oslo, Norja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Oslo sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Budget, Avis ja Hertz peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Oslo huhtikuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 12 °C ja sademäärä yleensä 50 mm cm huhtikuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Oslo. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut huhtikuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Oslo. Standardi vuokraaminen kaupungissa Oslo maksaa keskimäärin 42 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Oslo, Norja?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Oslo on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Oslo ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 110 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Oslo, Norja kuukauden maaliskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Oslo kuukauden maaliskuu aikana voivat odottaa 0 °C lämpötiloja ja 60 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Oslo samanlainen kuin muualla Oslo alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Oslo ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Oslo lämpötila kuukauden aikana maaliskuu on 0 °C ja mahdollinen sademäärä 60 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Oslo hinnat?

autoa Oslo hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Oslo?

37 toimijaa on valittavissa autoa Oslo maaliskuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Oslo?

Eri maissa, myös kohteessa Oslo, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Oslo?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Oslo. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Oslo?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Oslo, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Oslo?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Oslo helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Oslo, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Oslo autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Oslo momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Oslo.

Löytyykö kohteesta Oslo autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Oslo.

Voinko etsiä Oslo vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Oslo, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Oslo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Oslo

Suositut vuokra-autotyypit Oslossa


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.