Autonvuokraukset kohteessa Oslo

Haussa halpa vuokra-auto Oslo? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Oslo, Norja
23. maaliskuu — 30. maaliskuu
Sama palautus
Oslo, Norja
to 23/3
Keskipäivä
to 30/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Oslo autonvuokrauksesta

Auton vuokraus Oslossa on yleensä mahdollista myös nuorille kuskeille. Ikäraja Norjan autovuokraamoissa on matalimmillaan 19 vuotta, mutta monissa autovuokraamoissa se voi olla korkeampi, 21–25 vuotta. Vertaa vuokraamoita, sillä vuokraehdot vaihtelevat. Norjassa nuorilta autoilijoilta peritään kuitenkin niin sanottu nuoren kuskin lisämaksu, joka on yleensä alkaen noin 120–150 Norjan kruunua (noin 12,70–15,90 euroa). Se maksetaan jokaiselta vuokrauspäivältä. Seniori-ikäisille kuskeille Norjassa ei yleensä ole rajoituksia. Vuokraamoille on aina ilmoitettava kaikki vuokra-autoa mahdollisesti ajavat kuskit ja heidän ikänsä. Jokaisesta lisäkuskista peritään Oslossa yleensä lisämaksu.

Norjassa autoilu on suomalaisille yleensä helppoa, sillä liikennekulttuuri ja liikennesäännöt vastaavat pitkälti suomalaisia. Yli 650 000 asukkaan Oslossa ajaminen ei eroa suuresti esimerkiksi Helsingissä ajamisesta. Kaupungin liikenteessä on oltava varovainen ja ruuhkat ovat mahdollisia, mutta yleisesti ottaen GPS:n avulla on helppo ajaa paikasta toiseen. Aamuisin ruuhkatunnit sijoittuvat Oslossa noin kello 7–9 välille ja iltaisin noin kello 17–19 välille. Ydinkeskustassa ajamiseen tuovat haastetta monet yksisuuntaiset kadut. Oslon ympäri kulkee kolme kehätietä, mikä tekee liikkumisen kaupungin laidalta toiselle yleensä nopeaksi. Nopeusrajoitus on ydinkeskustassa ja asuinalueilla yleensä 30, kaupunkialueiden suuremmilla väylillä 50 ja 80–90 kilometriä tunnissa valtateillä. Nopeustutkat ovat maanteillä tavallisia. Mikäli aiot rattiin talvella, ota aina huomioon säätila, sekä tilannenopeuksissa että turvavälissä. Jos auton vuokraus Oslossa on ajankohtaista alkutalvella, pidä huoli, että vuokra-autoosi on saatavilla talvirenkaat.

Oslon keskustaa tutkiessa pärjää helposti jalkaisin tai joukkoliikennevälineillä. Oslon seudulla on lukuisia unelmakohteita luonnon ystävälle, ja keväästä syksyyn alueella onkin erinomaiset retkeily- ja vaellusmahdollisuudet. Talvisin matkailijoita kutsuvat esimerkiksi alueen hiihtokeskukset. Jos lähdet pois kaupunkialueelta, auton vuokraus Oslossa on tarpeen. Vuokraa auto vaikkapa pariksi päiväksi ja suuntaa idylliseen Lillehammerin kaupunkiin, joka sijaitsee noin kahden ja puolen tunnin automatkan päässä pääkaupungista. Kaupunki valloittaa maisemillaan niin kesällä kuin talvella. Lapsiperheelle hauska päiväretkikohde on Tusenfryd-huvipuisto, jonne on Oslosta vain noin 40 minuutin ajomatka. Jos suuntaat huvipuistoon perheen pienimpien kanssa, muista varmistaa autovuokraamolta, että autossa on riittävä määrä turvaistuimia. Lastenistuimen saa vuokra-autoon yleensä lisävarusteena. Vieraile myös Holmenkollenin kuuluisalla hyppyrimäellä aivan Oslon tuntumassa. Oslo Vinterpark -talviurheilukeskus tarjoaa puolestaan hyvät laskettelumahdollisuudet. Jos kaavailet pidempää automatkaa, kannattaa auton nokka kääntää kohti Bergeniä. Norjan ikoninen rannikkokaupunki värikkäine rakennuksineen on mukava kesäretkikohde. Myös talvisin alueen arktinen tunnelma ja maisemat tekevät vaikutuksen. Ajomatkaa Oslosta Bergeniin on lähes seitsemän tuntia. Myös Oslosta pohjoiseen sijaitseva Trondheim on mielenkiintoinen vierailukohde, ja matkan varrella pääset ihailemaan norjalaismaisemia parhaimmillaan.

Auton vuokraus on Oslossa vaivatonta, mutta varmista, minkälainen vakuutus vuokra-autoosi sisältyy. Yleensä vuokra-auton hintaan Norjassa kuuluu esimerkiksi vahinkovakutuus, joka korvaa kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot. Vakuutusehdot ovat kuitenkin vaihtelevia. Kiinnitä huomiota myös siihen, minkä kokoinen on vakuutuksen omavastuuosuus. Omavastuu kuuluu nimittäin sinun maksettavaksesi, mikäli esimerkiksi kolaroit vuokra-auton. Norjassa sääolot voivat olla Suomen tapaan haastavat, eli usein erilaisten lisävakuutusten hankkiminen kannattaa. Mikäli jännität rattiin istumista, voit hankkia lisävakuutuksen, joka poistaa täysin omavastuuosuuden tai ainakin pienentää sitä.

Suomalaismatkailija voi ajaa Oslossa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Auton vuokraaminen onnistuu ainoastaan voimassa olevan ajokortin avulla, eli muista ottaa se mukaan reissuun. Tarvitset autovuokraamossa myös virallisen henkilöllisyystodistuksen.

Monet matkailijat vuokraavat autonsa Oslon lentokentältä. Lentoasemalta noudatkin auton mukaan kätevästi, sillä lentomatkustajia palvelee laaja kattaus kansainvälisiä autovuokraamoketjuja. Kun lähdet paluulennolle, auton palautus onnistuu lentokentälle yhtä helposti. Jos et tarvitse vuokra-autoa koko matkan ajan, voit vuokrata ja noutaa sen myös kaupungin keskustasta. Parhaan valikoiman vuokraamoja löydät Oslon keskusrautatieaseman (Oslo sentralstasjon eli Oslo S) lähiympäristöstä. Jos haluat auton suoraan hotellillesi, sekin onnistuu. Auton toimituksesta ja noudosta vuokraamot perivät kuitenkin lisämaksun. Halvimmaksi tulee siis noutaa auto itse.


Autonvuokraustarjoukset Oslo

Löydä kohteesta Oslo juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

33 € - 120 €

Kaikki autotyypit

40 € - 133 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oslo, Norjan on 57 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Oslo, Norjan on tammikuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Oslo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oslo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oslo, Norjan on 66 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Oslo, Norjan on marraskuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Oslo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oslo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oslo, Norjan on 108 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Oslo, Norjan on helmikuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 69 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Oslo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oslo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oslo, Norjan on 89 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Oslo, Norjan on syyskuuta. Hinta on 66 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Oslo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oslo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Oslo autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Oslo

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

9,5

Nouto/palautus

9,5

Value

8,0

Hertz

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,3

Value

7,9

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,6

Value

6,0

Sunnycars

15 sijaintia

Dollar

3 sijaintia

keddy by Europcar

3 sijaintia

Sixt

3 sijaintia

Thrifty

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Oslo

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Oslo

Suositut autotyypit

Compact, Mini, Economy

Halvin vuokra-auto

30 €

Suosituin malli

Toyota Yaris
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Oslo viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Mini, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Oslo on 30 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 40 €/pvä.
Kohteen Oslo suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota Yaris. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Mazda CX-30.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Oslo autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Oslo Spektrum36,6 km

Läheiset nähtävyydet:

Oslo Spektrum85,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Oslo Spektrum146,5 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Oslo suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Oslo

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Oslo - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Oslo, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

53 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oslo ajankohtana huhtikuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 53 €. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Oslo ajankohtana huhtikuu oli 0 € – mutta jopa 0 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Oslo löytyvät yleensä Enterprise kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaEnterprise, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 27 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Oslo on 32 €/pvä.

Suurin osa kaupungissa Oslo sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Budget, Hertz ja Avis peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Kun keskiarvolämpötilat ovat 12 °C ja sademäärä yleensä 50 mm cm huhtikuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Oslo. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut huhtikuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Oslo. Standardi vuokraaminen kaupungissa Oslo maksaa keskimäärin 50 €/päivä.

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Oslo 15 toimipaikalla.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Oslo on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Oslo ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 110 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Oslo kuukauden maaliskuu aikana voivat odottaa 0 °C lämpötiloja ja 60 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Oslo ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Oslo lämpötila kuukauden aikana maaliskuu on 0 °C ja mahdollinen sademäärä 60 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Oslo

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Oslo

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Oslo

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Oslo

Autonvuokraus Oslo naapurustoissa

Tarvitsetko vuokra-auton tietyllä Oslo alueella? Rajaa hakua alla olevien vaihtoehtojen avulla

Aloita matkan suunnittelu - Oslo


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Oslo, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Oslo helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Oslo autoillle.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Oslo.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Oslo.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Oslo, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.