Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Oslo

Haussa halpa vuokra-auto Oslo? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Oslo, Norja
18. April — 25. April
Oslo, Norja
Thu 18/4
Keskipäivä
Thu 25/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Oslo autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Oslo
Edullinen89 €/pvä
Pienikokoinen101 €/pvä
Keskikokoinen maasturi122 €/pvä
Keskikokoinen farmari129 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokraustarjoukset Oslo

Löydä kohteesta Oslo juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

30 € - 107 €

Kaikki autotyypit

32 € - 266 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oslo, Norjan on 68 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Oslo, Norjan on lokakuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oslo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oslo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oslo pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oslo, Norjan on 95 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Oslo, Norjan on lokakuuta. Hinta on 71 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 10 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oslo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oslo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oslo keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oslo, Norjan on 99 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Oslo, Norjan on marraskuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oslo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oslo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oslo, Norjan on 65 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Oslo, Norjan on helmikuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oslo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oslo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oslo Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

89 €/pvä

4 Jul - 12 Jul
Volkswagen Polo
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

101 €/pvä

4 Jul - 12 Jul
Ford Focus

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Oslo

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Oslo

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Oslo?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Oslo löytyvät yleensä Avis kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAvis, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 41 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Oslo on 47 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Oslo?

Vuokraamolla Hertz on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Oslo 9 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Oslo?

Suzuki SX4 S-Cross ja Toyota Yaris automallit kaupungissa Oslo ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Suzuki SX4 S-Cross vuokrahinnat kaupungissa Oslo voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 49 €/päivä ja alhaisimmillaan 20 €/päivä. Toyota Yaris vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 91 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 40 €/pvä.

Oslo autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Oslo

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,8

Comfort

9,4

Kokonaisarvosana

9,8

Nouto/palautus

9,2

Value

8,6

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

9,1

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

9,1

Value

7,3

Europcar

2 sijaintia

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

6,6

Value

7,3

Hertz

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,0

Value

7,4

Sunnycars

8 sijaintia

Dollar

3 sijaintia

keddy by Europcar

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Oslo

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Oslo

Suosituin vuokraamo

Sixt

Suositut autotyypit

SUV, Compact, Intermediate

Halvin vuokra-auto

68 €

Suosituin malli

Suzuki SX4 S-Cross
Suosituin Oslo autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Sixt. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Hertz ja Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Oslo viimeisten 72 tunnin aikana: SUV, Compact, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Oslo on 68 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 114 €/pvä.
Kohteen Oslo suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Suzuki SX4 S-Cross. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Compact Car.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Oslo - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Oslo, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Oslo, Norja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Oslo sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Budget, Avis ja Hertz peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Oslo toukokuu ajaksi?

Kun matkustat kaupunkiin Oslo kuukauden toukokuu aikana, suosittelemme vuokraamaan taloudellisen auton, jotta pystyt parhaiten varautumaan sää- ja tieolosuhteisiin. Taloudellinen auto toimii sekä märissää että kuivissa tieolosuhteissa, jotka ovat yleisiä kaupungissa Oslo toukokuu aikana, kun lämpötilat ovat noin 15 °C ja keskimääräinen sademäärä on 80 mm. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Oslo maksaa keskimäärin 46 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Oslo, Norja?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Oslo on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Oslo ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 110 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Oslo, Norja kuukauden huhtikuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Oslo kuukauden huhtikuu aikana voivat odottaa 5 °C lämpötiloja ja 40 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Oslo samanlainen kuin muualla Oslo alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Oslo ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Oslo lämpötila kuukauden aikana huhtikuu on 5 °C ja mahdollinen sademäärä 40 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Oslo hinnat?

autoa Oslo hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Oslo?

37 toimijaa on valittavissa autoa Oslo huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Oslo?

Eri maissa, myös kohteessa Oslo, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Oslo?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Oslo. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Oslo?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Oslo, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Oslo?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Oslo helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Oslo, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Oslo autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Oslo momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Oslo.

Löytyykö kohteesta Oslo autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Oslo.

Voinko etsiä Oslo vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Oslo, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Oslo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Thu 18/4
Keskipäivä
Thu 25/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Oslo

Suositut vuokra-autotyypit Oslossa