Autonvuokraus Oslo, Norja

Haussa halpa vuokra-auto Oslo, Norja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Oslo, Norja
8. joulukuu — 15. joulukuu
Sama palautus
Oslo, Norja
ke 8/12
Keskipäivä
ke 15/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Oslo, Norja

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

31 € - 103 €

Kaikki autotyypit

31 € - 126 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oslo, Norja on 43 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Oslo, Norja on tammikuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Oslo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oslo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Oslo Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oslo, Norja on 49 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Oslo, Norja on marraskuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Oslo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oslo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Oslo Keskikoko vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Oslo: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Oslo, Norja
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Mukavuus

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Hinta-laatusuhde

9,0
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Mukavuus

8,8

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

7,2

Hinta-laatusuhde

8,4
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Mukavuus

8,1

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,8

Hinta-laatusuhde

7,2
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Mukavuus

7,7

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,6

Hinta-laatusuhde

6,2
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Mukavuus

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Hinta-laatusuhde

2,0
15 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Oslo

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Oslossa?

Auton vuokraus Oslossa on yleensä mahdollista myös nuorille kuskeille. Ikäraja Norjan autovuokraamoissa on matalimmillaan 19 vuotta, mutta monissa autovuokraamoissa se voi olla korkeampi, 21–25 vuotta. Vertaa vuokraamoita, sillä vuokraehdot vaihtelevat. Norjassa nuorilta autoilijoilta peritään kuitenkin niin sanottu nuoren kuskin lisämaksu, joka on yleensä alkaen noin 120–150 Norjan kruunua (noin 12,70–15,90 euroa). Se maksetaan jokaiselta vuokrauspäivältä. Seniori-ikäisille kuskeille Norjassa ei yleensä ole rajoituksia. Vuokraamoille on aina ilmoitettava kaikki vuokra-autoa mahdollisesti ajavat kuskit ja heidän ikänsä. Jokaisesta lisäkuskista peritään Oslossa yleensä lisämaksu.

Tärkeää tietoa Oslon liikenteestä ja liikennesäännöistä

Norjassa autoilu on suomalaisille yleensä helppoa, sillä liikennekulttuuri ja liikennesäännöt vastaavat pitkälti suomalaisia. Yli 650 000 asukkaan Oslossa ajaminen ei eroa suuresti esimerkiksi Helsingissä ajamisesta. Kaupungin liikenteessä on oltava varovainen ja ruuhkat ovat mahdollisia, mutta yleisesti ottaen GPS:n avulla on helppo ajaa paikasta toiseen. Aamuisin ruuhkatunnit sijoittuvat Oslossa noin kello 7–9 välille ja iltaisin noin kello 17–19 välille. Ydinkeskustassa ajamiseen tuovat haastetta monet yksisuuntaiset kadut. Oslon ympäri kulkee kolme kehätietä, mikä tekee liikkumisen kaupungin laidalta toiselle yleensä nopeaksi. Nopeusrajoitus on ydinkeskustassa ja asuinalueilla yleensä 30, kaupunkialueiden suuremmilla väylillä 50 ja 80–90 kilometriä tunnissa valtateillä. Nopeustutkat ovat maanteillä tavallisia. Mikäli aiot rattiin talvella, ota aina huomioon säätila, sekä tilannenopeuksissa että turvavälissä. Jos auton vuokraus Oslossa on ajankohtaista alkutalvella, pidä huoli, että vuokra-autoosi on saatavilla talvirenkaat.

Nähtävyyksiä Oslossa ja sen lähellä

Oslon keskustaa tutkiessa pärjää helposti jalkaisin tai joukkoliikennevälineillä. Oslon seudulla on lukuisia unelmakohteita luonnon ystävälle, ja keväästä syksyyn alueella onkin erinomaiset retkeily- ja vaellusmahdollisuudet. Talvisin matkailijoita kutsuvat esimerkiksi alueen hiihtokeskukset. Jos lähdet pois kaupunkialueelta, auton vuokraus Oslossa on tarpeen. Vuokraa auto vaikkapa pariksi päiväksi ja suuntaa idylliseen Lillehammerin kaupunkiin, joka sijaitsee noin kahden ja puolen tunnin automatkan päässä pääkaupungista. Kaupunki valloittaa maisemillaan niin kesällä kuin talvella. Lapsiperheelle hauska päiväretkikohde on Tusenfryd-huvipuisto, jonne on Oslosta vain noin 40 minuutin ajomatka. Jos suuntaat huvipuistoon perheen pienimpien kanssa, muista varmistaa autovuokraamolta, että autossa on riittävä määrä turvaistuimia. Lastenistuimen saa vuokra-autoon yleensä lisävarusteena. Vieraile myös Holmenkollenin kuuluisalla hyppyrimäellä aivan Oslon tuntumassa. Oslo Vinterpark -talviurheilukeskus tarjoaa puolestaan hyvät laskettelumahdollisuudet. Jos kaavailet pidempää automatkaa, kannattaa auton nokka kääntää kohti Bergeniä. Norjan ikoninen rannikkokaupunki värikkäine rakennuksineen on mukava kesäretkikohde. Myös talvisin alueen arktinen tunnelma ja maisemat tekevät vaikutuksen. Ajomatkaa Oslosta Bergeniin on lähes seitsemän tuntia. Myös Oslosta pohjoiseen sijaitseva Trondheim on mielenkiintoinen vierailukohde, ja matkan varrella pääset ihailemaan norjalaismaisemia parhaimmillaan.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Auton vuokraus on Oslossa vaivatonta, mutta varmista, minkälainen vakuutus vuokra-autoosi sisältyy. Yleensä vuokra-auton hintaan Norjassa kuuluu esimerkiksi vahinkovakutuus, joka korvaa kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot. Vakuutusehdot ovat kuitenkin vaihtelevia. Kiinnitä huomiota myös siihen, minkä kokoinen on vakuutuksen omavastuuosuus. Omavastuu kuuluu nimittäin sinun maksettavaksesi, mikäli esimerkiksi kolaroit vuokra-auton. Norjassa sääolot voivat olla Suomen tapaan haastavat, eli usein erilaisten lisävakuutusten hankkiminen kannattaa. Mikäli jännität rattiin istumista, voit hankkia lisävakuutuksen, joka poistaa täysin omavastuuosuuden tai ainakin pienentää sitä.

Voiko Oslossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaismatkailija voi ajaa Oslossa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Auton vuokraaminen onnistuu ainoastaan voimassa olevan ajokortin avulla, eli muista ottaa se mukaan reissuun. Tarvitset autovuokraamossa myös virallisen henkilöllisyystodistuksen.

Mistä auton nouto ja palautus Oslossa onnistuu?

Monet matkailijat vuokraavat autonsa Oslon lentokentältä. Lentoasemalta noudatkin auton mukaan kätevästi, sillä lentomatkustajia palvelee laaja kattaus kansainvälisiä autovuokraamoketjuja. Kun lähdet paluulennolle, auton palautus onnistuu lentokentälle yhtä helposti. Jos et tarvitse vuokra-autoa koko matkan ajan, voit vuokrata ja noutaa sen myös kaupungin keskustasta. Parhaan valikoiman vuokraamoja löydät Oslon keskusrautatieaseman (Oslo sentralstasjon eli Oslo S) lähiympäristöstä. Jos haluat auton suoraan hotellillesi, sekin onnistuu. Auton toimituksesta ja noudosta vuokraamot perivät kuitenkin lisämaksun. Halvimmaksi tulee siis noutaa auto itse.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Oslo, Norja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Oslo Gardermoen lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Oslo

Ajankohtana marraskuu tähän päivään mennessä, 18 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Oslo.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Oslo noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Budget, Hertz ja Avis ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Oslo. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Oslo autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa joulukuu kohteessa Oslo, Norja?

38 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oslo ajankohtana joulukuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 21 €. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Oslo ajankohtana joulukuu oli 27 € – mutta jopa 22 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Missä Oslo autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Sixt vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Oslo. Keskimääräisillä 61 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 4 toimipisteessä, Sixt on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö Oslo, Norja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Oslo sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Budget, Hertz ja Avis peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Oslo?

Yrityksellä Hertz on eniten vuokraamoja kaupungissa Oslo, Norja, josta löytyy yhteensä 9 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 71 €/päivä tarjouksia Hertz vuokra-autoille kaupungissa Oslo, Norja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Oslo, Norja?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Oslo on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Oslo ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 110 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Oslo, Norja kuukauden marraskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Oslo kuukauden marraskuu aikana voivat odottaa 1 °C lämpötiloja ja 70 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen marraskuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Oslo kuukauden marraskuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Oslo. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Oslo vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Volkswagen Golf.

Onko sää kaupungissa Oslo samanlainen kuin muualla Oslo alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Oslo ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Oslo lämpötila kuukauden aikana marraskuu on 1 °C ja mahdollinen sademäärä 70 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Oslo