Autonvuokraus Sofia, Bulgaria

Haussa halpa vuokra-auto Sofia, Bulgaria? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Sofia, Bulgaria
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Sofia, Bulgaria
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Sofia, Bulgaria

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

2 € - 144 €

Kaikki autotyypit

2 € - 144 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sofia, Bulgaria on 18 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Sofia, Bulgaria on marraskuuta. Hinta on 90 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 2 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 5 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Sofia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sofia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Sofia Pieni vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Sofia: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Sofia, Bulgaria
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

9,0
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

8,9

Value

8,5
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
15 sijaintia
11 sijaintia
9 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Sofia, Bulgaria kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Sofia lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Sofia

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Sofia noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Hertz, Alamo ja Europcar ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Sofia autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Sofia autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Vuokraamolla MEXRENTACAR on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Sofia, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 25 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 10 €/päivä paikassa Sofia.

 • Peritäänkö Sofia, Bulgaria autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurin osa kaupungissa Sofia sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Hertz, Alamo ja GREEN MOTION peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

 • Kuinka monta MEXRENTACAR autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Sofia?

  MEXRENTACAR on erittäin suosittu kaupungissa Sofia, Bulgaria, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 1 toimipisteen kaupungista Sofia, Bulgaria ja voit olettaa maksavasi noin 25 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Sofia, Bulgaria.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Sofia, Bulgaria?

  50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Sofia, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Sofia ovat 90 km/t ja 140 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Sofia huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Sofia?

  Keskimääräiseen hintaan 18 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 1 €/pvä), Volkswagen Polo vuokra-autot kaupungissa Sofia on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Fiat Panda vuokraaminen kaupungissa Sofia keskimääräiseen hintaan 20 €/pvä (1 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Sofia?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Audi A4 kaupungissa Sofia, niin ADDCAR RENTAL on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). Audi A4 vuokra-autot kaupungissa Sofia vuokraamolta ADDCAR RENTAL ovat keskimäärin 74 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Sofia, Bulgaria kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Sofia kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa −1 °C lämpötiloja ja 30 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kuukausien, kuten tammikuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Sofia. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

 • Onko sää kaupungissa Sofia samanlainen kuin muualla Oblast Sofia City alueella?

  Ilmasto alueella Oblast Sofia City kuukauden tammikuu aikana on yleensä −1 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 30 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Sofia lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Bulgaria

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Burgas, Varna ja Sunny Beach eri puolilla Bulgaria

Aloita matkan suunnittelu - Sofia