Autonvuokraus Viana do Castelo - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Viana do Castelo? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Viana do Castelo, Portugali
30. marraskuu — 7. joulukuu
Sama palautus
Viana do Castelo, Portugali
ma 30/11
Keskipäivä
ma 7/12
Keskipäivä

Autovuokraamo Viana do Castelo: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Viana do Castelo
Vuokraamon pisteet: Keskinkertainen 2.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Viana do Castelo kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Porto lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Viana do Castelo

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Viana do Castelo noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Viana do Castelo noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Dollar, Thrifty ja Europcar. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Viana do Castelo. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Viana do Castelo autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Viana do Castelo on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Viana do Castelo suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Dollar, Thrifty ja Europcar, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Viana do Castelo?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Viana do Castelo on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Viana do Castelo ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.


Lentolippu varattuna kohteeseen Viana do Castelo? Aloita matkan suunnittelu!