Autonvuokraukset kohteessa Zadar, Zadarin piirikunta

Haussa halpa vuokra-auto Zadar, Zadarin piirikunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Zadar, Kroatia
12. joulukuu — 19. joulukuu
Zadar, Kroatia
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Zadar

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Zadar

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Zadar?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Zadar löytyvät yleensä Avia Rent A Car kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAvia Rent A Car, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 12 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Zadar on 12 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Zadar?

Opel Corsa ja Volkswagen Polo automallit kaupungissa Zadar ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Opel Corsa vuokrahinnat kaupungissa Zadar voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 26 €/päivä ja alhaisimmillaan 10 €/päivä. Volkswagen Polo vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 40 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 12 €/pvä.

Autonvuokraustarjoukset Zadar, Zadarin piirikunta

Löydä kohteesta Zadar juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

10 € - 59 €

Kaikki autotyypit

18 € - 70 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zadar, Kroatian on 28 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Zadar, Kroatian on maaliskuuta. Hinta on 65 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zadar, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zadar voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zadar, Kroatian on 24 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Zadar, Kroatian on maaliskuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zadar, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zadar voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zadar, Kroatian on 19 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Zadar, Kroatian on syyskuuta. Hinta on 10 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zadar, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zadar voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Zadar autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Zadar, Zadarin piirikunta

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Sixt

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,2

Nouto/palautus

5,8

Value

4,8

Autounion Car Rental

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

AIR-RENTACAR

5 sijaintia

Avia Rent A Car

4 sijaintia

AbbyCar Car Rentals

3 sijaintia

AVAX

3 sijaintia

FLEET

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Zadar

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Zadar

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

29 €

Suosituin malli

Opel Corsa
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Zadar viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Zadar on 29 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 30 €/pvä.
Kohteen Zadar suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Opel Corsa. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Polo.

Vuokraa auto läheltä kohteen Zadar suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Zadar

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Zadar - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Zadar, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Zadar, Kroatia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Zadar. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Zadar valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Zadar tammikuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Zadar kuukauden tammikuu aikana. Kohteessa Zadar sataa keskimäärin 50 mm cm ja lämpötila on noin 6 °C tammikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Zadar maksaa keskimäärin 34 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Zadar, Kroatia?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Zadar on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Zadar taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Zadar alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 130 km/t.

Millainen sää on kohteessa Zadar, Kroatia kuukauden joulukuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Zadar kuukauden joulukuu aikana voivat odottaa 9 °C lämpötiloja ja 110 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Zadar samanlainen kuin muualla Zadarin piirikunta alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Zadar road triplle alueelle Zadarin piirikunta tai sitä ympäröiville alueille kuukauden joulukuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 9 °C ja sademäärän vastaavasti 110 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Zadar hinnat?

autoa Zadar hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Zadar?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Zadar osiossa on 83 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Zadar?

Eri maissa, myös kohteessa Zadar, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Zadar?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Zadar. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Zadar?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Zadar käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Zadar?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Zadar, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Zadar, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Zadar tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Zadar momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Zadar.

Löytyykö kohteesta Zadar autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Zadar autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Zadar vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Zadar.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Zadar

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.