Autonvuokraukset lentokentällä Split lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Split lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Split, Kroatia - Split (SPU)
9. joulukuu — 12. joulukuu
Split, Kroatia - Split (SPU)
la 9/12
Keskipäivä
ti 12/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Split lentokenttä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Split lentokenttä

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Split lentokenttä?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa BMW X1 lentokentältä Split lentokenttä, ja datamme mukaan Peugeot 2008 on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan BMW X1, hinnat ovat 30 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet BMW X1 autonvuokraustarjousta lentokentältä Split lentokenttä niinkin alhaiseen hintaan kuin 29 € per päivä. Peugeot 2008 autonvuokraukset lentokentältä Split lentokenttä ovat yleensä keskimäärin 21 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 15 € per päivä.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Split lentokenttä?

Käyttäjiemme mukaan Edullinen ovat suosituimpia vuokra-autotyyppejä kentälläSplit lentokenttä. 28 % käyttäjistä, jotka etsivät vuoktra-autoja kentällä Split lentokenttä hakivat tämän tyyppistä ajoneuvoa kuluneen vuoden aikana. Avis on suosituin autovuokraamo, jolla on Edullinen autoja saatavilla. momondon käyttäjät ovat löytäneet Edullinen autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 16 € per päivä vuokraamolta Avis. Opel Corsa ja Volkswagen Polo ovat molemmat suosittuja automalleja jos aiot vuokrata yhden Edullinen ajoneuvoista kentällä Split lentokenttä.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Split lentokenttä?

Varauksen tekeminen 50 päivää ennen noutopäivää on paras aika vuokrata auto kentältä Split lentokenttä. Keskimääräiset päivittäiset vuokrahinnat ovat 19 €, jos vuokraat auton 50 päivää etukäteen. 46 €/pvä on tyypillinen vuokrahinta viikonloppuun sijoittuvalle päivälle kentällä Split lentokenttä, ja vastaavasti 23 €/pvä on standardi hinta viikkopäivälle. Jos sinulla on joustava matka-aikataulu, huomioithan, että halvimmat autonvuokraukset ovat yleensä saatavilla kuukauden marraskuu aikana hinnan ollessa keskimäärin 10 €/päivä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Split lentokenttä?

Enterprise Rent-A-Car on suosituin autovuokraamo kentällä Split lentokenttä käyttäjätietojemme mukaan. Vuokraamon Enterprise Rent-A-Car keskimääräiset arviopisteet ovat 7,6 perustuen 6 arvosteluihin. Toinen hyvämaineinen autovuokraamo kentällä Split lentokenttä on Budget, jonka arviopisteet ovat keskimäärin 4,2 perustuen 6 arvosteluihin

Split lentokenttä autonvuokraustiedot

Mitä asiakirjoja tarvitsen autonvuokraukseen Splitin lentoasemalta (SPU)?

Splitin lentoasemalta tehtävä autonvuokraus kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin ennen paikalle saapumista tarkistamalla vuokraamojen ehtoja ja vaatimuksia. Kroatiassa, kuten lähes kaikkialla muuallakin, autonvuokraustarjoukset ja vuokrausehdot vaihtelevat yrityskohtaisesti. Yleissääntönä autonvuokraus on Kroatiassa yleisimmin mahdollista vain 21-vuotiaille tai sitä vanhemmille, mutta tähänkin on poikkeuksia eri vuokraamojen ja eri autoluokkien osilta. Joissakin tapauksissa nuoremmatkin kuljettajat voivat vuokrata auton. Tämän lisäksi useimmat vuokraamot Kroatiassa veloittavat nuoren kuljettajan lisämaksun alle 26-vuotiailta kuljettajilta. Vuokraajalla tulee olla voimassaoleva EU-ajokortti, joka esimerkiksi lähestulkoon kaikilta suomalaiskuskeilta löytyykin. Maksutapana Splitin lentoaseman autovuokraamot hyväksyvät pääsääntöisesti yleisimmät luottokortit. Mikäli vuokra-auto esimerkiksi kolhiintuu vuokrauksen aikana, saa vuokraamot näin veloitettua kulut suoraan kortilta. Jotkin asemalla toimivista vuokraamoista hyväksyvät myös normaalilla pankkikortilla suoritetut maksut, mikäli vuokrauksen yhteydessä suoritetaan panttimaksu. Vuokraus ja vuokrauksen maksu on yleisesti kannattavinta tehdä jo ennakkoon verkon välityksellä. Näin löydät yleensä helpoiten halvat vuokra-autot ja kaikki on valmista, kun lentosi saapuu Splitin lentokentälle.

Mitä palveluja Splitin lentoaseman (SPU) autovuokraamo tarjoaa?

Splitin lentoasemaa palvelevien vuokraamojen palvelupisteiden sijainti terminaalirakennuksessa on monellakin tapaa kätevä. Itse vuokra-autot sijaitsevat läheisellä parkkipaikalla. Sen lisäksi, että autonvuokraus onnistuu helppokulkuisen ja esimerkiksi pyörätuoleille hyvin sopivan terminaalin sisältä, on käytössäsi myös muut lentoaseman palvelut, kuten langaton verkko ja ravintolapalvelut. Vuokraamojen palvelupisteillä on joka päivä henkilökuntaa aamusta iltaan. Muihin aikoihin tapahtuva auton lunastaminen tai vuokra-auton palautus kannattaa sopia etukäteen, ettei vastaan tule ikäviä yllätyksiä. Vuokraus ja vuokraamojen vertailu on ilman muuta suositeltavaa tehdä jo ennen paikalle saapumista, mutta helpon sijaintinsa vuoksi terminaalissa lähekkäin olevilla palvelupisteillä on hyvät mahdollisuudet tehdä vielä auto- ja hintavertailua, jotta omaan käyttöön löytyy varmasti mieluisa menopeli sopuhintaan.


Autonvuokraustarjoukset Split lentokenttä

Löydä kohteessa Split lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

6 € - 38 €

Kaikki autotyypit

6 € - 52 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split lentokenttä on 21 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Split lentokenttä on tammikuuta. Hinta on 72 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Split lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split lentokenttä on 28 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Split lentokenttä on toukokuuta. Hinta on 6 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 0 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Split lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split lentokenttä on 50 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Split lentokenttä on lokakuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 62 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 42 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Split lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split lentokenttä on 18 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Split lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Split lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Split lentokenttä on 48 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Split lentokenttä on lokakuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 55 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 41 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Split lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Split lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Split lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Split lentokenttä

Autowill Rent

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

10,0

Value

9,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

8,0

Value

10,0

ADDCAR RENTAL

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

10,0

Autounion Car Rental

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

8,0

Value

4,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

4,2

Nouto/palautus

4,2

Value

4,6

FLEET

2 sijaintia

Pulse Rent-a-Car

2 sijaintia

XL Rent A Car

2 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Splitin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Splitin

Autonvuokraukset kentällä Split lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Split lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Split lentokenttä hinnat?

autoa Split lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Split lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 66 toimijaa on valittavissa autoa Split lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Split lentokenttä?

Eri maissa, myös kohteessa Split lentokenttä, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Split lentokenttä?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Split lentokenttä. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Kroatian

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Kroatian eri alueilta, kuten Split, Dubrovnik ja Zagreb

Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Split lentokenttä?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Split lentokenttä on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Split lentokenttä?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Split lentokenttä suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Split lentokenttä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Split lentokenttä, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Split lentokenttä momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Split lentokenttä.

Löytyykö kohteesta Split lentokenttä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Split lentokenttä.

Voinko etsiä Split lentokenttä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Split lentokenttä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Split lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.