Autonvuokraus Pula, Kroatia

Haussa halpa vuokra-auto Pula, Kroatia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pula, Kroatia
28. kesäkuu — 5. heinäkuu
Sama palautus
Pula, Kroatia
ma 28/6
Keskipäivä
ma 5/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Pula, Kroatia

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni Cars

10 € - 51 €

All Car Types

11 € - 103 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pula, Kroatia on 11 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Pula, Kroatia on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 48 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Pula. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pula voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Pula Pieni vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Pula: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pula, Kroatia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Pula

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Pulassa?

Autonvuokraus Pulassa onnistuu periaatteessa jo 18-vuotiailta, ajokortin tulee tosin olla ollut voimassa vähintään vuoden. Nuorten, alle 25-vuotiaiden kuskien, kannattaa kuitenkin varautua siihen, että jotkut autovuokraamoista veloittavat heiltä erikseen nuoren kuljettajan lisämaksun. Se on maksettava tavallisesti paikan päällä. Ikärajat voivat vaihdella myös eri autoluokissa. Auton vuokraus voi olla Pulassa hyvinkin edullista.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Pulassa

Autonvuokraus Pulassa on kätevä vaihtoehto sekä kaupungissa että sen lähistöllä liikkumiseen. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että kroatialainen liikennekulttuuri poikkeaa Suomessa totutusta. Etenkin maanteillä voi tulla vastaan reipasta ylinopeutta huristavia kuskeja sekä uhkarohkeita ohitustilanteita. Kannattaa kuitenkin pitää maltti ja noudattaa itse nopeusrajoituksia. Yleiset nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 60 km/h, moottoriliikenneteillä 100 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. On hyvä varautua myös mahdollisiin liikenneruuhkiin kaupungissa. Niitä voi esiintyä erityisesti kesäkuukausina. Pulan historiallinen keskusta on rajoitettu vain jalankulkijoille ja se on suljettu autoilijoilta. Kadunvarsipysäköinti on monin paikoin maksullista. Maksu suoritetaan automaatteihin, joista saa kojelaudalle laitettavan maksutositteen. Ilmaisia pysäköintipaikkoja voi löytää sivukaduilta, mutta maksullinenkaan pysäköinti ei ole kaupungissa kovin kallista. Pysäköidä voi myös julkisiin ja yksityisiin parkkitaloihin tai -alueille. Pysäköintisääntöjä kannattaa todellakin noudattaa. Pahimmassa tapauksessa sääntöjä rikkonut kuljettaja voi huomata, että hänen autonsa on hinattu pois. Ajovaloja on käytettävä vuorokauden ympäri lokakuun lopun ja maaliskuun lopun välisenä aikana. Tietullimaksu on käytössä tietyillä moottoritieosuuksilla, silloilla ja tunneleissa. Saat maksulipukkeen heti tielle saapuessasi ja maksat maksun, kun poistut tieosuudelta. Yleinen promilleraja on 0,5 mutta alle 25-vuotiaille kuljettajille se on pyöreä nolla.

Nähtävyyksiä Pulassa ja sen lähellä

Pulan kaupungissa pääset yhdistämään rantaloman vireään kaupunkilomaan. Pulasta löytyy monia mielenkiintoisia historiallisia nähtävyyksiä. Esimerkiksi vanhakaupunki on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Sieltä löytyy lukuisia muistomerkkejä, temppeleitä ja portteja sekä Sergiuksen riemukaari. Kaupungin ykkösnähtävyyksiin kuuluu roomalainen amfiteatteri, joka on säilynyt yllättävänkin hyvin. Amfiteatterissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja konsertteja. Autonvuokraus Pulassa mahdollistaa sen, että voit tutustua lähiseutuihin ja Kroatiaan laajemminkin. Esimerkiksi Porecin ja Rovinjin satamakaupungit ovat vain noin tunnin ajomatkan päässä D21-tien varrella. Porecista löytyy hienoja keskiaikaisten kujien reunustamia kirkkoja ja muita historiallisia rakennuksia. Kaupunki on tunnettu myös lukuisista juhlistaan. Noin 10 km päässä Porecista on pieni kalastajakylä Vrsar. Mielenkiintoinen käyntikohde on myös Brijunin saari. Se oli aikoinaan Jugoslavian pitkäaikaisen hallitsijan Joseph Titon kesäpaikka, jossa hän kestitsi kunniavieraitaan. Saarella on kaunis luonnonsuojelualue, jossa pääsee ihailemaan erilaisia kasveja ja eksoottisia eläimiä. Monet niistä ovat päätyneet saarelle Titon saamina lahjoina vierailtaan. Vuokra-autolla pääsee suuntaamaan myös rannikon rantakohteisiin, joista tunnetuimpia ovat Rovinj, Opatija ja Rabac. Esimerkiksi Opatijassa on peräti 12 km pitkä rantapromenadi. Kaupunki on myös terveysmatkailijoiden suosiossa, sillä sieltä löytyy monia kauneushoitoja ja aromaattisia hierontoja tarjoavia paikkoja. Rabac on puolestaan ollut paikallisten ja kauempaakin tulleiden matkailijoiden rantalomakohde jo 1800-luvulta lähtien. Suunnatessasi pois kaupunkialueelta huomioi, että tiestön kunnossa on vaihtelua. Vaikka moottoritiet ovat hyväkuntoisia, tiet voivat olla melko huonokuntoisia maaseudulla, pienillä teillä sekä vuoristossa. Pidä siis nopeutesi maltillisena. Vuokraa auto, joka soveltuu parhaiten omiin matkakohteisiisi. Esimerkiksi vuoristoteillä nelivetoinen auto voi olla kätevin vaihtoehto. Jos olet ajamassa etupäässä kaupungeissa ja moottoriteillä, niillä pärjää hyvin myös pienemmällä autolla. Vuoristoteillä ajettaessa kannattaa pitää mielessä väistämissäännöt. Alaspäin ajavien tulee väistää kapeilla teillä ja linja-autoja tulee väistää aina. Jos haluat suunnata vuokra-autolla naapurimaihin, tarkista autovuokraamoltasi, mitä se sanoo rajanylityksistä. Jotkin autovuokraamot eivät salli sitä lainkaan, osa perii siitä lisämaksua ja osalle autovuokraamoista riittää, että teet ilmoituksen asiasta.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Tarkista jo hyvissä ajoin etukäteen, että autovakuutuksesi on riittävän kattava. Hinnan lisäksi on hyvä kiinnittää huomiota myös vakuutuksen omavastuuosuuteen. Jos olet matkustamassa Kroatian matkallasi myös naapurimaihin, siitä voi tulla lisähintaa myös autovakuutukseen. Oman oikeusturvasi kannalta voi olla järkevää kuvata vuokra-auto sekä nouto- että palautushetkellä ja säilyttää kuvia vielä jonkin aikaa Suomeen palattuasi.

Voiko Pulassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Voi ajaa. EU-maassa myönnetty kansallinen ajokortti soveltuu Kroatiassa ajamiseen.

Mistä auton nouto ja palautus Pulassa onnistuu?

Jos haluat matkustaa hotellille omalla autolla, autonvuokraus Pulassa onnistuu jo lentokentällä. Lentokentän autovuokraamot löytyvät pääterminaalirakennuksesta, saapumisalueen hallista. Osassa autovuokraamoita sinua ollaan henkilökohtaisesti vastassa ja opastetaan autollesi. Auton vuokraaminen onnistuu toki myös Pulan kaupungissa, ja esimerkiksi keskustassa on useita autoja vuokraavia yrityksiä. Tarkista auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat käyttämältäsi autovuokraamolta. (Tarkastettu 28/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Pula, Kroatia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Zadar lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Pula

Tänä vuonna ajankohtana kesäkuu olemme tehneet momondon käyttäjille 134 vuokra-autohakua kohteeseen Pula.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Pula noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Pula. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Pula autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Pula Sixt vuokraamolta, jolla on 2 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 6 €, mutta Sixt keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Pula on 29 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Pula, Kroatia?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Pula, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Pula ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Pula huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Millainen sää on kohteessa Pula, Kroatia kuukauden kesäkuu aikana?

Kuukauden kesäkuu aikana kaupungin Pula sademäärä on 50 mm ja keskilämpötila 19 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Pula parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Kaupungissa Pula on yleensä lämmintä kesäkuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Pula samanlainen kuin muualla Istrian piirikunta alueella?

Ilmasto alueella Istrian piirikunta kuukauden kesäkuu aikana on yleensä 20 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 40,5 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Pula lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Kroatia

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Split, Dubrovnik ja Zagreb eri puolilla Kroatia

Autonvuokraukset kaupungin Pula lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Pula

Aloita matkan suunnittelu - Pula