Autonvuokraukset kohteessa Pula, Istrian piirikunta

Haussa halpa vuokra-auto Pula, Istrian piirikunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pula, Kroatia
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Pula, Kroatia
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Pula

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Pula

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Pula?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Pula löytyvät yleensä Avis kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAvis, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 7 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Pula on 7 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Pula?

Peugeot 3008 ja Opel Crossland X automallit kaupungissa Pula ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Peugeot 3008 vuokrahinnat kaupungissa Pula voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 41 €/päivä ja alhaisimmillaan 41 €/päivä. Opel Crossland X vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 15 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 15 €/pvä.

Tärkeää tietoa Pula autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Pulassa?

Autonvuokraus Pulassa onnistuu periaatteessa jo 18-vuotiailta, ajokortin tulee tosin olla ollut voimassa vähintään vuoden. Nuorten, alle 25-vuotiaiden kuskien, kannattaa kuitenkin varautua siihen, että jotkut autovuokraamoista veloittavat heiltä erikseen nuoren kuljettajan lisämaksun. Se on maksettava tavallisesti paikan päällä. Ikärajat voivat vaihdella myös eri autoluokissa. Auton vuokraus voi olla Pulassa hyvinkin edullista.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Pulassa

Autonvuokraus Pulassa on kätevä vaihtoehto sekä kaupungissa että sen lähistöllä liikkumiseen. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että kroatialainen liikennekulttuuri poikkeaa Suomessa totutusta. Etenkin maanteillä voi tulla vastaan reipasta ylinopeutta huristavia kuskeja sekä uhkarohkeita ohitustilanteita. Kannattaa kuitenkin pitää maltti ja noudattaa itse nopeusrajoituksia. Yleiset nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 60 km/h, moottoriliikenneteillä 100 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. On hyvä varautua myös mahdollisiin liikenneruuhkiin kaupungissa. Niitä voi esiintyä erityisesti kesäkuukausina. Pulan historiallinen keskusta on rajoitettu vain jalankulkijoille ja se on suljettu autoilijoilta. Kadunvarsipysäköinti on monin paikoin maksullista. Maksu suoritetaan automaatteihin, joista saa kojelaudalle laitettavan maksutositteen. Ilmaisia pysäköintipaikkoja voi löytää sivukaduilta, mutta maksullinenkaan pysäköinti ei ole kaupungissa kovin kallista. Pysäköidä voi myös julkisiin ja yksityisiin parkkitaloihin tai -alueille. Pysäköintisääntöjä kannattaa todellakin noudattaa. Pahimmassa tapauksessa sääntöjä rikkonut kuljettaja voi huomata, että hänen autonsa on hinattu pois. Ajovaloja on käytettävä vuorokauden ympäri lokakuun lopun ja maaliskuun lopun välisenä aikana. Tietullimaksu on käytössä tietyillä moottoritieosuuksilla, silloilla ja tunneleissa. Saat maksulipukkeen heti tielle saapuessasi ja maksat maksun, kun poistut tieosuudelta. Yleinen promilleraja on 0,5 mutta alle 25-vuotiaille kuljettajille se on pyöreä nolla.

Nähtävyyksiä Pulassa ja sen lähellä

Pulan kaupungissa pääset yhdistämään rantaloman vireään kaupunkilomaan. Pulasta löytyy monia mielenkiintoisia historiallisia nähtävyyksiä. Esimerkiksi vanhakaupunki on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Sieltä löytyy lukuisia muistomerkkejä, temppeleitä ja portteja sekä Sergiuksen riemukaari. Kaupungin ykkösnähtävyyksiin kuuluu roomalainen amfiteatteri, joka on säilynyt yllättävänkin hyvin. Amfiteatterissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja konsertteja. Autonvuokraus Pulassa mahdollistaa sen, että voit tutustua lähiseutuihin ja Kroatiaan laajemminkin. Esimerkiksi Porecin ja Rovinjin satamakaupungit ovat vain noin tunnin ajomatkan päässä D21-tien varrella. Porecista löytyy hienoja keskiaikaisten kujien reunustamia kirkkoja ja muita historiallisia rakennuksia. Kaupunki on tunnettu myös lukuisista juhlistaan. Noin 10 km päässä Porecista on pieni kalastajakylä Vrsar. Mielenkiintoinen käyntikohde on myös Brijunin saari. Se oli aikoinaan Jugoslavian pitkäaikaisen hallitsijan Joseph Titon kesäpaikka, jossa hän kestitsi kunniavieraitaan. Saarella on kaunis luonnonsuojelualue, jossa pääsee ihailemaan erilaisia kasveja ja eksoottisia eläimiä. Monet niistä ovat päätyneet saarelle Titon saamina lahjoina vierailtaan. Vuokra-autolla pääsee suuntaamaan myös rannikon rantakohteisiin, joista tunnetuimpia ovat Rovinj, Opatija ja Rabac. Esimerkiksi Opatijassa on peräti 12 km pitkä rantapromenadi. Kaupunki on myös terveysmatkailijoiden suosiossa, sillä sieltä löytyy monia kauneushoitoja ja aromaattisia hierontoja tarjoavia paikkoja. Rabac on puolestaan ollut paikallisten ja kauempaakin tulleiden matkailijoiden rantalomakohde jo 1800-luvulta lähtien. Suunnatessasi pois kaupunkialueelta huomioi, että tiestön kunnossa on vaihtelua. Vaikka moottoritiet ovat hyväkuntoisia, tiet voivat olla melko huonokuntoisia maaseudulla, pienillä teillä sekä vuoristossa. Pidä siis nopeutesi maltillisena. Vuokraa auto, joka soveltuu parhaiten omiin matkakohteisiisi. Esimerkiksi vuoristoteillä nelivetoinen auto voi olla kätevin vaihtoehto. Jos olet ajamassa etupäässä kaupungeissa ja moottoriteillä, niillä pärjää hyvin myös pienemmällä autolla. Vuoristoteillä ajettaessa kannattaa pitää mielessä väistämissäännöt. Alaspäin ajavien tulee väistää kapeilla teillä ja linja-autoja tulee väistää aina. Jos haluat suunnata vuokra-autolla naapurimaihin, tarkista autovuokraamoltasi, mitä se sanoo rajanylityksistä. Jotkin autovuokraamot eivät salli sitä lainkaan, osa perii siitä lisämaksua ja osalle autovuokraamoista riittää, että teet ilmoituksen asiasta.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Tarkista jo hyvissä ajoin etukäteen, että autovakuutuksesi on riittävän kattava. Hinnan lisäksi on hyvä kiinnittää huomiota myös vakuutuksen omavastuuosuuteen. Jos olet matkustamassa Kroatian matkallasi myös naapurimaihin, siitä voi tulla lisähintaa myös autovakuutukseen. Oman oikeusturvasi kannalta voi olla järkevää kuvata vuokra-auto sekä nouto- että palautushetkellä ja säilyttää kuvia vielä jonkin aikaa Suomeen palattuasi.

Voiko Pulassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Voi ajaa. EU-maassa myönnetty kansallinen ajokortti soveltuu Kroatiassa ajamiseen.

Mistä auton nouto ja palautus Pulassa onnistuu?

Jos haluat matkustaa hotellille omalla autolla, autonvuokraus Pulassa onnistuu jo lentokentällä. Lentokentän autovuokraamot löytyvät pääterminaalirakennuksesta, saapumisalueen hallista. Osassa autovuokraamoita sinua ollaan henkilökohtaisesti vastassa ja opastetaan autollesi. Auton vuokraaminen onnistuu toki myös Pulan kaupungissa, ja esimerkiksi keskustassa on useita autoja vuokraavia yrityksiä. Tarkista auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat käyttämältäsi autovuokraamolta.


Autonvuokraustarjoukset Pula, Istrian piirikunta

Löydä kohteesta Pula juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

12 € - 52 €

Kaikki autotyypit

12 € - 113 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pula, Kroatian on 17 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Pula, Kroatian on toukokuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 31 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pula, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pula voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Pula autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pula, Istrian piirikunta

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Avantcar

2 sijaintia

Autounion Car Rental

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

AVAX

3 sijaintia

Avia Rent A Car

3 sijaintia

Mack

3 sijaintia

Right Cars

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Pula

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Pula

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

13 €

Suosituin malli

Class Compact SUV
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Pula viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Pula on 13 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 28 €/pvä.
Kohteen Pula suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Compact SUV. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Opel Crossland X.

Vuokraa auto läheltä kohteen Pula suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Pula

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Pula - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Pula, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Pula lokakuu ajaksi?

Kun matkustat kaupunkiin Pula kuukauden lokakuu aikana, suosittelemme vuokraamaan taloudellisen auton, jotta pystyt parhaiten varautumaan sää- ja tieolosuhteisiin. Taloudellinen auto toimii sekä märissää että kuivissa tieolosuhteissa, jotka ovat yleisiä kaupungissa Pula lokakuu aikana, kun lämpötilat ovat noin 9 °C ja keskimääräinen sademäärä on 110 mm. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Pula maksaa keskimäärin 22 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Pula, Kroatia?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Pula, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Pula ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Pula huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Millainen sää on kohteessa Pula, Kroatia kuukauden syyskuu aikana?

Kuukauden syyskuu aikana kaupungin Pula sademäärä on 80 mm ja keskilämpötila 18 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Pula parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Pula samanlainen kuin muualla Istrian piirikunta alueella?

Ilmasto alueella Istrian piirikunta kuukauden syyskuu aikana on yleensä 19 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 72,5 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Pula lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pula hinnat?

autoa Pula hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pula?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Pula osiossa on 81 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pula?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Pula. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pula?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Pula, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Pula

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Pula

Tutustu alueen Kroatian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Kroatian

Aloita matkan suunnittelu - Pula


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Pula?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Pula. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Pula?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Pula, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Pula, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Pula, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Pula momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Pula.

Löytyykö kohteesta Pula autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Pula löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Pula vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Pula.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pula

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.