Autonvuokraukset kohteessa Pula, Istrian piirikunta

Haussa halpa vuokra-auto Pula, Istrian piirikunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pula, Kroatia
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Pula, Kroatia
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Pula, Istrian piirikunta autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Pula, Istrian piirikunta
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

100 €/pvä

25 kesä - 9 heinä
Toyota Fortuner
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

125 €/pvä

25 kesä - 9 heinä
BMW 3 Series
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

137 €/pvä

25 kesä - 9 heinä
Daewoo Leganza
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

65 €/pvä

25 kesä - 9 heinä
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

84 €/pvä

25 kesä - 9 heinä
Renault Mégane
Bentley Arnage
tai vastaava Luksus
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

200 €/pvä

25 kesä - 9 heinä
Bentley Arnage
Ford EcoSport
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

142 €/pvä

25 kesä - 9 heinä
Ford EcoSport
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

145 €/pvä

25 kesä - 9 heinä
Toyota Fortuner
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

103 €/pvä

25 kesä - 9 heinä
Kia Forte

Autonvuokraustarjoukset Pula, Istrian piirikunta

Löydä kohteesta Pula juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

11 € - 61 €

Kaikki autotyypit

12 € - 118 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pula, Kroatian on 15 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Pula, Kroatian on lokakuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 43 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Pula. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pula voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Pula Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

58 €/pvä

25 kesä - 9 heinä
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

59 €/pvä

25 kesä - 9 heinä
Kia Forte
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

45 €/pvä

25 kesä - 9 heinä
Fiat 500

Pula autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pula, Istrian piirikunta
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Pula autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Pulassa onnistuu periaatteessa jo 18-vuotiailta, ajokortin tulee tosin olla ollut voimassa vähintään vuoden. Nuorten, alle 25-vuotiaiden kuskien, kannattaa kuitenkin varautua siihen, että jotkut autovuokraamoista veloittavat heiltä erikseen nuoren kuljettajan lisämaksun. Se on maksettava tavallisesti paikan päällä. Ikärajat voivat vaihdella myös eri autoluokissa. Auton vuokraus voi olla Pulassa hyvinkin edullista.

Autonvuokraus Pulassa on kätevä vaihtoehto sekä kaupungissa että sen lähistöllä liikkumiseen. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että kroatialainen liikennekulttuuri poikkeaa Suomessa totutusta. Etenkin maanteillä voi tulla vastaan reipasta ylinopeutta huristavia kuskeja sekä uhkarohkeita ohitustilanteita. Kannattaa kuitenkin pitää maltti ja noudattaa itse nopeusrajoituksia. Yleiset nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 60 km/h, moottoriliikenneteillä 100 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. On hyvä varautua myös mahdollisiin liikenneruuhkiin kaupungissa. Niitä voi esiintyä erityisesti kesäkuukausina. Pulan historiallinen keskusta on rajoitettu vain jalankulkijoille ja se on suljettu autoilijoilta. Kadunvarsipysäköinti on monin paikoin maksullista. Maksu suoritetaan automaatteihin, joista saa kojelaudalle laitettavan maksutositteen. Ilmaisia pysäköintipaikkoja voi löytää sivukaduilta, mutta maksullinenkaan pysäköinti ei ole kaupungissa kovin kallista. Pysäköidä voi myös julkisiin ja yksityisiin parkkitaloihin tai -alueille. Pysäköintisääntöjä kannattaa todellakin noudattaa. Pahimmassa tapauksessa sääntöjä rikkonut kuljettaja voi huomata, että hänen autonsa on hinattu pois. Ajovaloja on käytettävä vuorokauden ympäri lokakuun lopun ja maaliskuun lopun välisenä aikana. Tietullimaksu on käytössä tietyillä moottoritieosuuksilla, silloilla ja tunneleissa. Saat maksulipukkeen heti tielle saapuessasi ja maksat maksun, kun poistut tieosuudelta. Yleinen promilleraja on 0,5 mutta alle 25-vuotiaille kuljettajille se on pyöreä nolla.

Pulan kaupungissa pääset yhdistämään rantaloman vireään kaupunkilomaan. Pulasta löytyy monia mielenkiintoisia historiallisia nähtävyyksiä. Esimerkiksi vanhakaupunki on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Sieltä löytyy lukuisia muistomerkkejä, temppeleitä ja portteja sekä Sergiuksen riemukaari. Kaupungin ykkösnähtävyyksiin kuuluu roomalainen amfiteatteri, joka on säilynyt yllättävänkin hyvin. Amfiteatterissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja konsertteja. Autonvuokraus Pulassa mahdollistaa sen, että voit tutustua lähiseutuihin ja Kroatiaan laajemminkin. Esimerkiksi Porecin ja Rovinjin satamakaupungit ovat vain noin tunnin ajomatkan päässä D21-tien varrella. Porecista löytyy hienoja keskiaikaisten kujien reunustamia kirkkoja ja muita historiallisia rakennuksia. Kaupunki on tunnettu myös lukuisista juhlistaan. Noin 10 km päässä Porecista on pieni kalastajakylä Vrsar. Mielenkiintoinen käyntikohde on myös Brijunin saari. Se oli aikoinaan Jugoslavian pitkäaikaisen hallitsijan Joseph Titon kesäpaikka, jossa hän kestitsi kunniavieraitaan. Saarella on kaunis luonnonsuojelualue, jossa pääsee ihailemaan erilaisia kasveja ja eksoottisia eläimiä. Monet niistä ovat päätyneet saarelle Titon saamina lahjoina vierailtaan. Vuokra-autolla pääsee suuntaamaan myös rannikon rantakohteisiin, joista tunnetuimpia ovat Rovinj, Opatija ja Rabac. Esimerkiksi Opatijassa on peräti 12 km pitkä rantapromenadi. Kaupunki on myös terveysmatkailijoiden suosiossa, sillä sieltä löytyy monia kauneushoitoja ja aromaattisia hierontoja tarjoavia paikkoja. Rabac on puolestaan ollut paikallisten ja kauempaakin tulleiden matkailijoiden rantalomakohde jo 1800-luvulta lähtien. Suunnatessasi pois kaupunkialueelta huomioi, että tiestön kunnossa on vaihtelua. Vaikka moottoritiet ovat hyväkuntoisia, tiet voivat olla melko huonokuntoisia maaseudulla, pienillä teillä sekä vuoristossa. Pidä siis nopeutesi maltillisena. Vuokraa auto, joka soveltuu parhaiten omiin matkakohteisiisi. Esimerkiksi vuoristoteillä nelivetoinen auto voi olla kätevin vaihtoehto. Jos olet ajamassa etupäässä kaupungeissa ja moottoriteillä, niillä pärjää hyvin myös pienemmällä autolla. Vuoristoteillä ajettaessa kannattaa pitää mielessä väistämissäännöt. Alaspäin ajavien tulee väistää kapeilla teillä ja linja-autoja tulee väistää aina. Jos haluat suunnata vuokra-autolla naapurimaihin, tarkista autovuokraamoltasi, mitä se sanoo rajanylityksistä. Jotkin autovuokraamot eivät salli sitä lainkaan, osa perii siitä lisämaksua ja osalle autovuokraamoista riittää, että teet ilmoituksen asiasta.

Tarkista jo hyvissä ajoin etukäteen, että autovakuutuksesi on riittävän kattava. Hinnan lisäksi on hyvä kiinnittää huomiota myös vakuutuksen omavastuuosuuteen. Jos olet matkustamassa Kroatian matkallasi myös naapurimaihin, siitä voi tulla lisähintaa myös autovakuutukseen. Oman oikeusturvasi kannalta voi olla järkevää kuvata vuokra-auto sekä nouto- että palautushetkellä ja säilyttää kuvia vielä jonkin aikaa Suomeen palattuasi.

Voi ajaa. EU-maassa myönnetty kansallinen ajokortti soveltuu Kroatiassa ajamiseen.

Jos haluat matkustaa hotellille omalla autolla, autonvuokraus Pulassa onnistuu jo lentokentällä. Lentokentän autovuokraamot löytyvät pääterminaalirakennuksesta, saapumisalueen hallista. Osassa autovuokraamoita sinua ollaan henkilökohtaisesti vastassa ja opastetaan autollesi. Auton vuokraaminen onnistuu toki myös Pulan kaupungissa, ja esimerkiksi keskustassa on useita autoja vuokraavia yrityksiä. Tarkista auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat käyttämältäsi autovuokraamolta.


Vuokraa auto läheltä kohteen Pula suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Pula

Autonvuokraus Pula

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Pula, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Pula Sixt vuokraamolta, jolla on 2 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 7 €, mutta Sixt keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Pula on 33 €/päivä.

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Pula, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Pula ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Pula huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Kuukauden toukokuu aikana kaupungin Pula sademäärä on 50 mm ja keskilämpötila 15 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Pula parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Ilmasto alueella Istrian piirikunta kuukauden toukokuu aikana on yleensä 16 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 45,5 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Pula lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Pula


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Pula. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Pula, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Pula, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Pula.

Kyllä, kohteesta Pula löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Pula.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.