Autonvuokraukset lentokentällä Dubrovnikin lentoasema lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Dubrovnikin lentoasema lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Dubrovnik, Kroatia - Dubrovnikin lentoasema (DBV)
21. joulukuu — 24. joulukuu
Dubrovnik, Kroatia - Dubrovnikin lentoasema (DBV)
to 21/12
Keskipäivä
su 24/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Dubrovnikin lentoasema lentokenttä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Dubrovnikin lentoasema lentokenttä

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Dubrovnikin lentoasema lentokenttä?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Skoda Fabia lentokentältä Dubrovnikin lentoasema lentokenttä, ja datamme mukaan Volkswagen Golf on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Skoda Fabia, hinnat ovat 31 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Skoda Fabia autonvuokraustarjousta lentokentältä Dubrovnikin lentoasema lentokenttä niinkin alhaiseen hintaan kuin 5 € per päivä. Volkswagen Golf autonvuokraukset lentokentältä Dubrovnikin lentoasema lentokenttä ovat yleensä keskimäärin 31 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 6 € per päivä.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Dubrovnik lentokenttä?

Suosituin vuokrattava autotyyppi kentällä Dubrovnik lentokenttä on Edullinen. Kuluneen vuoden aikana 26 % momondon käyttäjistä etsivät Edullinen autoja vuokrattavaksi kentällä Dubrovnik lentokenttä. Suosituin autovuokraamo, joka tarjoaa Edullinen autoja tällä lentokentällä, on Avia Rent A Car ja niinkin alhaiseen hintaan kuin 15 €/pvä. Jos teet päätöstä Edullinen autojen välillä kentällä Dubrovnik lentokenttä, ota huomioon Skoda Fabia tai Volkswagen Polo - molemmat ovat suosittuja vaihtoehtoja matkailijoiden keskuudessa.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Dubrovnik lentokenttä?

Varauksen tekeminen 22 päivää ennen noutopäivää on paras aika vuokrata auto kentältä Dubrovnik lentokenttä. Keskimääräiset päivittäiset vuokrahinnat ovat 21 €, jos vuokraat auton 22 päivää etukäteen. 47 €/pvä on tyypillinen vuokrahinta viikonloppuun sijoittuvalle päivälle kentällä Dubrovnik lentokenttä, ja vastaavasti 24 €/pvä on standardi hinta viikkopäivälle. Jos sinulla on joustava matka-aikataulu, huomioithan, että halvimmat autonvuokraukset ovat yleensä saatavilla kuukauden helmikuu aikana hinnan ollessa keskimäärin 12 €/päivä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Dubrovnik lentokenttä?

Hertz on suosituin autovuokraamo kentällä Dubrovnik lentokenttä käyttäjätietojemme mukaan. Vuokraamon Hertz keskimääräiset arviopisteet ovat 8,3 perustuen 6 arvosteluihin. Muita kentän Dubrovnik lentokenttä suosittuja autovuokraamoja ovat Sixt pisteillä 8,1 perustuen 14 arvosteluihin sekä Alamo pisteillä 7,4 perustuen 7 arvosteluihin.

Autonvuokraustarjoukset Dubrovnikin lentoasema lentokenttä

Löydä kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

7 € - 47 €

Kaikki autotyypit

7 € - 58 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä on 17 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä on maaliskuuta. Hinta on 62 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä on 25 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä on lokakuuta. Hinta on 8 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 16 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä on 17 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä on lokakuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä on 54 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä on lokakuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 61 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 62 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Dubrovnikin lentoasema lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Dubrovnikin lentoasema lentokenttä

Autounion Car Rental

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Autowill Rent

1 sijainti
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,9

Value

7,9
1 sijainti
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

8,2

Value

8,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

7,2

Value

6,4

Avantcar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

2,9

Nouto/palautus

3,9

Value

2,9

AbbyCar Car Rentals

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Dubrovnikin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Dubrovnikin

Autonvuokraukset kentällä Dubrovnikin lentoasema lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä hinnat?

autoa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä?

joulukuuta 2023 alkaen 58 toimijaa on valittavissa autoa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä?

Eri maissa, myös kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Kroatian

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Kroatian eri alueilta, kuten Split, Dubrovnik ja Zagreb

Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Dubrovnikin lentoasema lentokenttä, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Dubrovnikin lentoasema lentokenttä.

Löytyykö kohteesta Dubrovnikin lentoasema lentokenttä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Dubrovnikin lentoasema lentokenttä vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Dubrovnikin lentoasema lentokenttä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Dubrovnikin lentoasema lentokenttä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dubrovnikin lentoasema lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.