Autonvuokraus San Jose, Kalifornia

Haussa halpa vuokra-auto San Jose, CA? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

San Jose, CA, Yhdysvallat
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
San Jose, CA, Yhdysvallat
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo San Jose: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot San Jose, CA
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,1

Value

8,0
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,8

Value

7,9
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,6

Value

6,6
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,5

Value

6,8
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,9

Value

6,1
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

5,8

Value

5,9
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,7

Comfort

5,5

Kokonaisarvosana

5,5

Value

5,3
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,4

Comfort

5,6

Kokonaisarvosana

4,8

Value

5,2

Etäisyys suosittuihin hotelleihin San Jose, CA kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä San Jose lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus San Jose

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa San Jose noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Alamo, Enterprise ja Thrifty ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa San Jose. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen San Jose autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö San Jose, CA autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurimmalla osalla niistä San Jose vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa San Jose, kuten Alamo, Enterprise ja Thrifty tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa San Jose helmikuu ajaksi?

  Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa San Jose helmikuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 13 °C ja sademäärä 64 mm cm helmikuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa San Jose maksaa keskimäärin 63 €/päivä.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa San Jose, CA?

  40 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa San Jose, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa San Jose ovat 120 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa San Jose huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa San Jose?

  Ford Escape ja Hyundai Accent automallit kaupungissa San Jose ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Ford Escape vuokrahinnat kaupungissa San Jose voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 46 €/päivä ja alhaisimmillaan 9 €/päivä. Hyundai Accent vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 41 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 12 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz C-Class vuokra-autoja kaupungissa San Jose?

  Sixt on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Mercedes-Benz C-Class vuokra-autoja kaupungissa San Jose. Malli Mercedes-Benz C-Class maksaa vuokrattaessa vuokraamosta Sixt 71 €/pvä keskimäärin.Vuokraamolla Sixt pitäisi olla muita Luksus vuokra-autovaihtoehtoja kaupungissa San Jose, kuten Chevrolet Suburban, jos et saa varattua juuri tätä ajoneuvomallia.

 • Millainen sää on kohteessa San Jose, CA kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella San Jose on 10 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 79 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa San Jose.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa San Jose kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa San Jose. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista San Jose vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Class Minivan tai Dodge Grand Caravan.

 • Onko sää kaupungissa San Jose samanlainen kuin muualla Kalifornia alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista San Jose road triplle alueelle Kalifornia tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 11 °C ja sademäärän vastaavasti 90,9 mm koko kuukauden ajan.


Tutustu alueen Kalifornia muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Anaheim, Beverly Hills ja Burbank maan Kalifornia sisällä

Aloita matkan suunnittelu - San Jose