Autonvuokraukset kohteessa Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva

Haussa halpa vuokra-auto Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Dubrovnik, Kroatia
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Dubrovnik, Kroatia
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

54 €/pvä

30 kesä - 7 heinä
Toyota Fortuner
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

62 €/pvä

30 kesä - 7 heinä
BMW 3 Series
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

114 €/pvä

25 Touko - 26 Touko
Daewoo Leganza
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

50 €/pvä

25 Touko - 26 Touko
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

49 €/pvä

30 kesä - 7 heinä
Renault Mégane
Bentley Arnage
tai vastaava Luksus
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

127 €/pvä

30 kesä - 7 heinä
Bentley Arnage
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

54 €/pvä

13 kesä - 16 kesä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

83 €/pvä

25 Touko - 26 Touko
BMW 3 Series
Lancia Voyager
tai vastaava Pieni tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

80 €/pvä

25 Touko - 26 Touko
Lancia Voyager

Autonvuokraustarjoukset Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva

Löydä kohteesta Dubrovnik juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

15 € - 62 €

Kaikki autotyypit

50 € - 123 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnik, Kroatian on 21 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Dubrovnik, Kroatian on lokakuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 45 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Dubrovnik. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubrovnik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Dubrovnik Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnik, Kroatian on 25 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Dubrovnik, Kroatian on huhtikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Dubrovnik. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubrovnik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Dubrovnik Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnik, Kroatian on 41 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Dubrovnik, Kroatian on lokakuuta. Hinta on 79 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Dubrovnik. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubrovnik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Dubrovnik Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnik, Kroatian on 47 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Dubrovnik, Kroatian on elokuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Dubrovnik. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubrovnik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Dubrovnik Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

49 €/pvä

30 kesä - 7 heinä
Renault Mégane
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

43 €/pvä

30 kesä - 7 heinä
Kia Forte
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

37 €/pvä

13 kesä - 16 kesä
Fiat 500

Dubrovnik autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,9

Value

5,9
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Value

4,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,9

Comfort

3,9

Kokonaisarvosana

2,9

Nouto/palautus

3,4

Value

2,9
4 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia

Dubrovnik autonvuokraustiedot

Auton vuokraus Dubrovnikissa onnistuu jo 18-vuotiailta, ajokortin tulee tosin olla ollut voimassa vähintään vuoden ajan. Nuorten kuljettajien kannattaa kuitenkin tarkistaa mahdolliset ikärajat etukäteen ja varautua siihen, että autovuokraamot perivät tavallisesti lisämaksun alle 25-vuotiailta kuljettajilta. Osa autovuokraamoista edellyttää, että vuokraajalla on luottokortti. Auton voi vuokrata omien tarpeiden mukaan päiväksi, viikoksi tai vaikka kuukaudeksi. Hintavertailu kannattaa ja sopimusehtoihin on hyvä tutustua huolellisesti.

Dubrovnikissa ajaessa kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta. Kaupungin kadut ovat pääsääntöisesti varsin kapeita. Oman haasteensa tuo se, että Dubrovnikissa on runsaasti yhdensuuntaisia katuja. Navigaattori tai kartta helpottaa liikkumista huomattavasti. Ruuhkia on erityisesti sesonkiaikoina, mutta niitä voi olla myös muina aikoina. Vanhassa kaupungissa autoilu on kielletty, joten pysäköi auto keskustan laitamille. Keskustan ulkopuolelta löytyy myös parkkihalleja. Nämä voivat olla kätevä valinta, sillä pysäköintipaikan löytäminen kadulta voi olla haasteellista. Pysäköinti on myös pääsääntöisesti maksullista. Vyöhykkeitä on kolme: ykkösvyöhyke on kallein, mutta lähimpänä keskustaa. Etäisyyden kasvaessa hinnat halpenevat. Pysäköintilippuja voi ostaa parkkimittarista tai kioskeista tai maksun voi maksaa tekstiviestillä. Tyypillisesti nopeusrajoitus on kaupunkialueella 60 km/h, moottoriliikenneteillä 100 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. Liikennesäännöt ovat periaatteessa hyvin samanlaiset kuin Suomessa, mutta muutama seikka kannattaa pitää mielessä. Kaksikaistaisilla teillä on kiellettyä ohittaa kuorma-autoja. Autossa tulee olla mukana heijastavat liivit. Lokakuun lopun ja maaliskuun lopun välisenä aikana ajovalojen käyttö on pakollista ympäri vuorokauden. Lumiketjuja kannattaa pitää mukana marraskuun ja huhtikuun välisenä aikana. Niitä tulee käyttää aina, kun sääolosuhteet tätä edellyttävät. Puhelimeen puhuminen on sallittua vain hands free -laitteilla.

Dubrovnik on tunnettu rannoistaan, joita löytyy myös kaupungin keskustasta. Monet Kroatian hienoimmista rannoista sijaitsevat juuri Dubrovnikissa. Vanhakaupunki kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Kaupungin suosituin käyntikohde on Dubrovnikin muurit linnoituksineen. Jos rannalla löhöily alkaa kyllästyttää, vuokraa auto ja suuntaa lähialueille tai vaikka oikealle road tripille. Auton vuokraus Dubrovnikissa voi onnistua edullisesti, etenkin jos teet hieman hintavertailua. Kroatiassa on melko kattava moottoritieverkosto, ja sen tiet ovat pääsääntöisesti hyväkuntoisia. Haasteellisempiin olosuhteisiin voi joutua pienillä teillä, maaseudulla sekä vuoristossa. Tietullimaksua peritään osassa moottoriteitä sekä silloilla ja tunneleissa. Saat maksulipukkeen heti tielle saapuessasi ja maksat tietullin tieltä poistuessasi. Auton koko vaikuttaa maksun suuruuteen. Ajantasaiset tiedot maksuista löytyvät Kroatian moottoriteiden verkkosivuilta. Kroatiasta löytyy niin rantoja ja saaria, historiallisia nähtävyyksiä kuin vuoristojen kauniita maisemia ja vaellusreittejä. Haastavimmasta päästä on esimerkiksi Istriassa sijaitseva Ucka-vuori. Jos olet suuntaamassa vuoristoon, nelivetoinen vuokra-auto voi olla järkevä valinta. Vuoristoteillä ajaessasi huomioi, että alaspäin ajavilla on väistämisvelvollisuus. Vastaan tulevia linja-autoja on väistettävä aina. Suosittu matkakohde on myös Plitvice Lakesin kansallispuisto. Alueella on 16 järveä sekä lukuisia vesiputouksia. Siellä sijaitsee myös Kroatian korkein vesiputous, Veliki Slap. Kaupunkikohteista pitävien kannattaa tutustua Splitiin ja esimerkiksi sen ravintoloiden herkkuihin. Auton vuokraaminen mahdollistaa tutustumisen myös naapurimaihin. Kroatialla on useita rajanaapureita: Italia, Slovenia, Unkari, Bosnia-Hertsegovina sekä Montenegro. Ennen matkaan lähtöä kannattaa kuitenkin ottaa selvää, mitkä ovat autovuokraamon säännöt rajanylitysten suhteen. Jotkin autovuokraamoista eivät salli lainkaan auton viemistä ulkomaille, osa perii rajanylityksistä lisämaksun ja osalle riittää vain ilmoitus. Huomioi myös, että jos olet matkaamassa Kroatian saarille, vuokra-autoa ei saa tavallisesti ottaa mukaan lautoille.

Vakuutusasioista kannattaa ottaa selvää jo hyvissä ajoin etukäteen. Tarkista vakuutuksen kattavuus käyttämästäsi autovuokraamosta ja ota tarvittaessa perustasoa kattavampi vakuutus. Jos suunnitelmissasi on lähteä tutustumaan myös Kroatian naapurimaihin, kerro tästä autovuokraamolle. Rajanylityksistä voi tulla lisämaksua vakuutukseen.

Auton vuokraus Dubrovnikissa on siinä mielessä yksinkertaista, että Kroatiassa voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Kroatia kuuluu EU:hun, joten muissa EU-maissa myönnetyt asiakirjat käyvät maassa.

Auton nouto onnistuu jo lentokentältä, mutta toimipisteitä on myös muualla kaupungissa. Vuokra-auton voi tavallisesti palauttaa myös toiseen paikkaan kuin mistä sen on noutanut. Tästä voidaan periä lisämaksu. Tarkista noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat käyttämältäsi autovuokraamolta.


Vuokraa auto läheltä kohteen Dubrovnik suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Dubrovnik

Autonvuokraus Dubrovnik

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Dubrovnik, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Dubrovnik ajankohtana kesäkuu on keskihinnaltaan 67 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 67 €. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 16 € ja 52 € välille.

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Dubrovnik sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Dubrovnik. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Paras tapa nauttia kaupungin Dubrovnik nähtävyyksistä kuukauden kesäkuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila kesäkuu kaupungissa Dubrovnik on 24 °C sekä keskimääräinen sademäärä 26 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Dubrovnik maksaa keskimäärin 75 €/päivä.

Yrityksellä GREEN MOTION on eniten vuokraamoja kaupungissa Dubrovnik, Kroatia, josta löytyy yhteensä 3 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 29 €/päivä tarjouksia GREEN MOTION vuokra-autoille kaupungissa Dubrovnik, Kroatia.

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Dubrovnik, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Dubrovnik ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Dubrovnik huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Dubrovnik kuukauden toukokuu aikana voivat odottaa 17 °C lämpötiloja ja 75 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Dubrovnik ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Dubrovnik-Neretva lämpötila kuukauden aikana toukokuu on 17 °C ja mahdollinen sademäärä 56,5 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Dubrovnik

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Dubrovnik

Aloita matkan suunnittelu - Dubrovnik


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Dubrovnik on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Dubrovnik, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Dubrovnik tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Dubrovnik.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Dubrovnik vuokra-autoille.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Dubrovnik.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.