Autonvuokraus Dubrovnik, Kroatia - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Dubrovnik, Kroatia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Dubrovnik, Kroatia
16. huhtikuu — 23. huhtikuu
Sama palautus
Dubrovnik, Kroatia
pe 16/4
Keskipäivä
pe 23/4
Keskipäivä

Autovuokraamo Dubrovnik: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Dubrovnik, Kroatia
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 5 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.7

Pisteet perustuvat 5 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.1

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.8

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Keskinkertainen 3.2

Pisteet perustuvat 5 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Dubrovnik

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Dubrovnikissa?

Auton vuokraus Dubrovnikissa onnistuu jo 18-vuotiailta, ajokortin tulee tosin olla ollut voimassa vähintään vuoden ajan. Nuorten kuljettajien kannattaa kuitenkin tarkistaa mahdolliset ikärajat etukäteen ja varautua siihen, että autovuokraamot perivät tavallisesti lisämaksun alle 25-vuotiailta kuljettajilta. Osa autovuokraamoista edellyttää, että vuokraajalla on luottokortti. Auton voi vuokrata omien tarpeiden mukaan päiväksi, viikoksi tai vaikka kuukaudeksi. Hintavertailu kannattaa ja sopimusehtoihin on hyvä tutustua huolellisesti.

Tärkeää tietoa Dubrovnikin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Dubrovnikissa ajaessa kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta. Kaupungin kadut ovat pääsääntöisesti varsin kapeita. Oman haasteensa tuo se, että Dubrovnikissa on runsaasti yhdensuuntaisia katuja. Navigaattori tai kartta helpottaa liikkumista huomattavasti. Ruuhkia on erityisesti sesonkiaikoina, mutta niitä voi olla myös muina aikoina. Vanhassa kaupungissa autoilu on kielletty, joten pysäköi auto keskustan laitamille. Keskustan ulkopuolelta löytyy myös parkkihalleja. Nämä voivat olla kätevä valinta, sillä pysäköintipaikan löytäminen kadulta voi olla haasteellista. Pysäköinti on myös pääsääntöisesti maksullista. Vyöhykkeitä on kolme: ykkösvyöhyke on kallein, mutta lähimpänä keskustaa. Etäisyyden kasvaessa hinnat halpenevat. Pysäköintilippuja voi ostaa parkkimittarista tai kioskeista tai maksun voi maksaa tekstiviestillä. Tyypillisesti nopeusrajoitus on kaupunkialueella 60 km/h, moottoriliikenneteillä 100 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. Liikennesäännöt ovat periaatteessa hyvin samanlaiset kuin Suomessa, mutta muutama seikka kannattaa pitää mielessä. Kaksikaistaisilla teillä on kiellettyä ohittaa kuorma-autoja. Autossa tulee olla mukana heijastavat liivit. Lokakuun lopun ja maaliskuun lopun välisenä aikana ajovalojen käyttö on pakollista ympäri vuorokauden. Lumiketjuja kannattaa pitää mukana marraskuun ja huhtikuun välisenä aikana. Niitä tulee käyttää aina, kun sääolosuhteet tätä edellyttävät. Puhelimeen puhuminen on sallittua vain hands free -laitteilla.

Nähtävyyksiä Dubrovnikissa ja sen lähellä

Dubrovnik on tunnettu rannoistaan, joita löytyy myös kaupungin keskustasta. Monet Kroatian hienoimmista rannoista sijaitsevat juuri Dubrovnikissa. Vanhakaupunki kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Kaupungin suosituin käyntikohde on Dubrovnikin muurit linnoituksineen. Jos rannalla löhöily alkaa kyllästyttää, vuokraa auto ja suuntaa lähialueille tai vaikka oikealle road tripille. Auton vuokraus Dubrovnikissa voi onnistua edullisesti, etenkin jos teet hieman hintavertailua. Kroatiassa on melko kattava moottoritieverkosto, ja sen tiet ovat pääsääntöisesti hyväkuntoisia. Haasteellisempiin olosuhteisiin voi joutua pienillä teillä, maaseudulla sekä vuoristossa. Tietullimaksua peritään osassa moottoriteitä sekä silloilla ja tunneleissa. Saat maksulipukkeen heti tielle saapuessasi ja maksat tietullin tieltä poistuessasi. Auton koko vaikuttaa maksun suuruuteen. Ajantasaiset tiedot maksuista löytyvät Kroatian moottoriteiden verkkosivuilta. Kroatiasta löytyy niin rantoja ja saaria, historiallisia nähtävyyksiä kuin vuoristojen kauniita maisemia ja vaellusreittejä. Haastavimmasta päästä on esimerkiksi Istriassa sijaitseva Ucka-vuori. Jos olet suuntaamassa vuoristoon, nelivetoinen vuokra-auto voi olla järkevä valinta. Vuoristoteillä ajaessasi huomioi, että alaspäin ajavilla on väistämisvelvollisuus. Vastaan tulevia linja-autoja on väistettävä aina. Suosittu matkakohde on myös Plitvice Lakesin kansallispuisto. Alueella on 16 järveä sekä lukuisia vesiputouksia. Siellä sijaitsee myös Kroatian korkein vesiputous, Veliki Slap. Kaupunkikohteista pitävien kannattaa tutustua Splitiin ja esimerkiksi sen ravintoloiden herkkuihin. Auton vuokraaminen mahdollistaa tutustumisen myös naapurimaihin. Kroatialla on useita rajanaapureita: Italia, Slovenia, Unkari, Bosnia-Hertsegovina sekä Montenegro. Ennen matkaan lähtöä kannattaa kuitenkin ottaa selvää, mitkä ovat autovuokraamon säännöt rajanylitysten suhteen. Jotkin autovuokraamoista eivät salli lainkaan auton viemistä ulkomaille, osa perii rajanylityksistä lisämaksun ja osalle riittää vain ilmoitus. Huomioi myös, että jos olet matkaamassa Kroatian saarille, vuokra-autoa ei saa tavallisesti ottaa mukaan lautoille.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vakuutusasioista kannattaa ottaa selvää jo hyvissä ajoin etukäteen. Tarkista vakuutuksen kattavuus käyttämästäsi autovuokraamosta ja ota tarvittaessa perustasoa kattavampi vakuutus. Jos suunnitelmissasi on lähteä tutustumaan myös Kroatian naapurimaihin, kerro tästä autovuokraamolle. Rajanylityksistä voi tulla lisämaksua vakuutukseen.

Voiko Dubrovnikissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Auton vuokraus Dubrovnikissa on siinä mielessä yksinkertaista, että Kroatiassa voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Kroatia kuuluu EU:hun, joten muissa EU-maissa myönnetyt asiakirjat käyvät maassa.

Mistä auton nouto ja palautus Dubrovnikissa onnistuu?

Auton nouto onnistuu jo lentokentältä, mutta toimipisteitä on myös muualla kaupungissa. Vuokra-auton voi tavallisesti palauttaa myös toiseen paikkaan kuin mistä sen on noutanut. Tästä voidaan periä lisämaksu. Tarkista noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat käyttämältäsi autovuokraamolta.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Dubrovnik, Kroatia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Dubrovnik lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Dubrovnik

607 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Dubrovnik momondon avulla ajankohtana huhtikuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Dubrovnik noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Dubrovnik sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Alamo, National ja Avis. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Dubrovnik, Kroatia?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Dubrovnik ajankohtana toukokuu on keskihinnaltaan 12 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 10 €. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 3 € ja 14 € välille.

Peritäänkö Dubrovnik, Kroatia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Dubrovnik sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Dubrovnik. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Dubrovnik toukokuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Dubrovnik nähtävyyksistä kuukauden toukokuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila toukokuu kaupungissa Dubrovnik on 21 °C sekä keskimääräinen sademäärä 48 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Dubrovnik maksaa keskimäärin 66 €/päivä.

Kuinka monta Mack autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Dubrovnik?

Yrityksellä Mack on eniten vuokraamoja kaupungissa Dubrovnik, Kroatia, josta löytyy yhteensä 4 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 97 €/päivä tarjouksia Mack vuokra-autoille kaupungissa Dubrovnik, Kroatia.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Dubrovnik, Kroatia?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Dubrovnik, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Dubrovnik ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Dubrovnik huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Millainen sää on kohteessa Dubrovnik, Kroatia kuukauden huhtikuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Dubrovnik kuukauden huhtikuu aikana voivat odottaa 13 °C lämpötiloja ja 104 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen huhtikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Dubrovnik kuukauden huhtikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Dubrovnik autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Dubrovnik vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai i10, Ford Focus tai Volkswagen Polo.

Onko sää kaupungissa Dubrovnik samanlainen kuin muualla Dubrovnik-Neretva alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Dubrovnik ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Dubrovnik-Neretva lämpötila kuukauden aikana huhtikuu on 13 °C ja mahdollinen sademäärä 96 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Kroatia

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Split, Pula ja Zagreb eri puolilla Kroatia

Autonvuokraukset kaupungin Dubrovnik lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Dubrovnik

Lentolippu varattuna kohteeseen Dubrovnik? Aloita matkan suunnittelu!