Autonvuokraukset kohteessa Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva

Haussa halpa vuokra-auto Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Dubrovnik, Kroatia
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Dubrovnik, Kroatia
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Dubrovnik

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Dubrovnik

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Dubrovnik?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Dubrovnik löytyvät yleensä Ok Mobility kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaOk Mobility, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 3 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnik on 8 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Dubrovnik?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Dubrovnik 5 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Dubrovnik?

Datamme perusteella Nissan Micra on suosituin vuokra-auto kaupungissa Dubrovnik.Käyttäjämme ovat löytäneet Nissan Micra vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 44 €/pvä kaupungissa Dubrovnik, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 69 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Dubrovnik on Ford Fiesta keskimääräisen hinnan ollessa 32 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 15 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

10 €/pvä

21 kesä - 30 kesä
Ford Ka
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

10 €/pvä

20 kesä - 27 kesä
Toyota Yaris
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

13 €/pvä

20 kesä - 27 kesä
Toyota Corolla
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

14 €/pvä

13 kesä - 19 kesä
Vauxhall Mokka
Opel Mokka
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

14 €/pvä

13 kesä - 19 kesä
Opel Mokka
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

13 kesä - 19 kesä
Ford Fiesta
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

21 €/pvä

19 kesä - 26 kesä
Volvo V40
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

22 €/pvä

19 kesä - 26 kesä
Ford Focus Wagon
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

23 €/pvä

13 kesä - 19 kesä
Opel Crossland X

Tärkeää tietoa Dubrovnik autonvuokrauksesta

Auton vuokraus Dubrovnikissa onnistuu jo 18-vuotiailta, ajokortin tulee tosin olla ollut voimassa vähintään vuoden ajan. Nuorten kuljettajien kannattaa kuitenkin tarkistaa mahdolliset ikärajat etukäteen ja varautua siihen, että autovuokraamot perivät tavallisesti lisämaksun alle 25-vuotiailta kuljettajilta. Osa autovuokraamoista edellyttää, että vuokraajalla on luottokortti. Auton voi vuokrata omien tarpeiden mukaan päiväksi, viikoksi tai vaikka kuukaudeksi. Hintavertailu kannattaa ja sopimusehtoihin on hyvä tutustua huolellisesti.

Dubrovnikissa ajaessa kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta. Kaupungin kadut ovat pääsääntöisesti varsin kapeita. Oman haasteensa tuo se, että Dubrovnikissa on runsaasti yhdensuuntaisia katuja. Navigaattori tai kartta helpottaa liikkumista huomattavasti. Ruuhkia on erityisesti sesonkiaikoina, mutta niitä voi olla myös muina aikoina. Vanhassa kaupungissa autoilu on kielletty, joten pysäköi auto keskustan laitamille. Keskustan ulkopuolelta löytyy myös parkkihalleja. Nämä voivat olla kätevä valinta, sillä pysäköintipaikan löytäminen kadulta voi olla haasteellista. Pysäköinti on myös pääsääntöisesti maksullista. Vyöhykkeitä on kolme: ykkösvyöhyke on kallein, mutta lähimpänä keskustaa. Etäisyyden kasvaessa hinnat halpenevat. Pysäköintilippuja voi ostaa parkkimittarista tai kioskeista tai maksun voi maksaa tekstiviestillä. Tyypillisesti nopeusrajoitus on kaupunkialueella 60 km/h, moottoriliikenneteillä 100 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. Liikennesäännöt ovat periaatteessa hyvin samanlaiset kuin Suomessa, mutta muutama seikka kannattaa pitää mielessä. Kaksikaistaisilla teillä on kiellettyä ohittaa kuorma-autoja. Autossa tulee olla mukana heijastavat liivit. Lokakuun lopun ja maaliskuun lopun välisenä aikana ajovalojen käyttö on pakollista ympäri vuorokauden. Lumiketjuja kannattaa pitää mukana marraskuun ja huhtikuun välisenä aikana. Niitä tulee käyttää aina, kun sääolosuhteet tätä edellyttävät. Puhelimeen puhuminen on sallittua vain hands free -laitteilla.

Dubrovnik on tunnettu rannoistaan, joita löytyy myös kaupungin keskustasta. Monet Kroatian hienoimmista rannoista sijaitsevat juuri Dubrovnikissa. Vanhakaupunki kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Kaupungin suosituin käyntikohde on Dubrovnikin muurit linnoituksineen. Jos rannalla löhöily alkaa kyllästyttää, vuokraa auto ja suuntaa lähialueille tai vaikka oikealle road tripille. Auton vuokraus Dubrovnikissa voi onnistua edullisesti, etenkin jos teet hieman hintavertailua. Kroatiassa on melko kattava moottoritieverkosto, ja sen tiet ovat pääsääntöisesti hyväkuntoisia. Haasteellisempiin olosuhteisiin voi joutua pienillä teillä, maaseudulla sekä vuoristossa. Tietullimaksua peritään osassa moottoriteitä sekä silloilla ja tunneleissa. Saat maksulipukkeen heti tielle saapuessasi ja maksat tietullin tieltä poistuessasi. Auton koko vaikuttaa maksun suuruuteen. Ajantasaiset tiedot maksuista löytyvät Kroatian moottoriteiden verkkosivuilta. Kroatiasta löytyy niin rantoja ja saaria, historiallisia nähtävyyksiä kuin vuoristojen kauniita maisemia ja vaellusreittejä. Haastavimmasta päästä on esimerkiksi Istriassa sijaitseva Ucka-vuori. Jos olet suuntaamassa vuoristoon, nelivetoinen vuokra-auto voi olla järkevä valinta. Vuoristoteillä ajaessasi huomioi, että alaspäin ajavilla on väistämisvelvollisuus. Vastaan tulevia linja-autoja on väistettävä aina. Suosittu matkakohde on myös Plitvice Lakesin kansallispuisto. Alueella on 16 järveä sekä lukuisia vesiputouksia. Siellä sijaitsee myös Kroatian korkein vesiputous, Veliki Slap. Kaupunkikohteista pitävien kannattaa tutustua Splitiin ja esimerkiksi sen ravintoloiden herkkuihin. Auton vuokraaminen mahdollistaa tutustumisen myös naapurimaihin. Kroatialla on useita rajanaapureita: Italia, Slovenia, Unkari, Bosnia-Hertsegovina sekä Montenegro. Ennen matkaan lähtöä kannattaa kuitenkin ottaa selvää, mitkä ovat autovuokraamon säännöt rajanylitysten suhteen. Jotkin autovuokraamoista eivät salli lainkaan auton viemistä ulkomaille, osa perii rajanylityksistä lisämaksun ja osalle riittää vain ilmoitus. Huomioi myös, että jos olet matkaamassa Kroatian saarille, vuokra-autoa ei saa tavallisesti ottaa mukaan lautoille.


Autonvuokraustarjoukset Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva

Löydä kohteesta Dubrovnik juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

6 € - 47 €

Kaikki autotyypit

6 € - 110 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnik, Kroatian on 20 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Dubrovnik, Kroatian on tammikuuta. Hinta on 72 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 57 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dubrovnik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubrovnik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Dubrovnik Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnik, Kroatian on 26 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Dubrovnik, Kroatian on lokakuuta. Hinta on 15 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 46 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dubrovnik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubrovnik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Dubrovnik Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnik, Kroatian on 60 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Dubrovnik, Kroatian on syyskuuta. Hinta on 1 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 61 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dubrovnik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubrovnik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnik, Kroatian on 39 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Dubrovnik, Kroatian on lokakuuta. Hinta on 78 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 17 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dubrovnik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubrovnik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Dubrovnik Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnik, Kroatian on 51 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Dubrovnik, Kroatian on lokakuuta. Hinta on 4 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 8 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dubrovnik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubrovnik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

10 €/pvä

21 kesä - 30 kesä
Ford Ka
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

10 €/pvä

20 kesä - 27 kesä
Toyota Yaris
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

13 €/pvä

20 kesä - 27 kesä
Toyota Corolla

Dubrovnik autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva

GREEN MOTION

3 sijaintia

Autounion Car Rental

2 sijaintia

Avantcar

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia

Mack

5 sijaintia

Sunnycars

5 sijaintia

Right Cars

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Dubrovnik

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Dubrovnik

Suosituin vuokraamo

Goldcar Rental SP

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

7 €

Suosituin malli

Hyundai i20
Suosituin Dubrovnik autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Goldcar Rental SP. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat GREEN MOTION ja Ok Mobility.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Dubrovnik viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Dubrovnik on 7 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 22 €/pvä.
Kohteen Dubrovnik suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Hyundai i20. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Nissan Micra.

Vuokraa auto läheltä kohteen Dubrovnik suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Dubrovnik

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Dubrovnik - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Dubrovnik, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Dubrovnik sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Dubrovnik. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Paras tapa nauttia kaupungin Dubrovnik nähtävyyksistä kuukauden heinäkuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila heinäkuu kaupungissa Dubrovnik on 24 °C sekä keskimääräinen sademäärä 38 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Dubrovnik maksaa keskimäärin 71 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Dubrovnik

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Dubrovnik

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Dubrovnik

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Dubrovnik

Autonvuokraus Dubrovnik naapurustoissa

Tarvitsetko vuokra-auton tietyllä Dubrovnik alueella? Rajaa hakua alla olevien vaihtoehtojen avulla

Aloita matkan suunnittelu - Dubrovnik


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Dubrovnik on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Dubrovnik, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.