Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva

Haussa halpa vuokra-auto Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
Fri 28/6
Fri 5/7
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva
Edullinen16 €/pvä
Pienikokoinen17 €/pvä
Keskikokoinen21 €/pvä
Mini17 €/pvä
Tila-auto78 €/pvä
Keskikokoinen maasturi19 €/pvä
Pienikokoinen maasturi20 €/pvä
Pienikokoinen farmari22 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Dubrovnik

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Dubrovnik

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Dubrovnik?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Dubrovnik löytyvät yleensä GREEN MOTION kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGREEN MOTION , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 9 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnik on 24 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Dubrovnik?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Dubrovnik 5 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Dubrovnik?

Datamme perusteella Volkswagen T-Cross on suosituin vuokra-auto kaupungissa Dubrovnik.Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen T-Cross vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 14 €/pvä kaupungissa Dubrovnik, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 30 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Dubrovnik on Chevrolet Spark keskimääräisen hinnan ollessa 18 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 13 €/pvä.

Autonvuokraustarjoukset Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva

Löydä kohteesta Dubrovnik juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

5 € - 40 €

Kaikki autotyypit

5 € - 272 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnik, Kroatian on 18 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Dubrovnik, Kroatian on tammikuuta. Hinta on 73 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 5 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 65 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dubrovnik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubrovnik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Dubrovnik pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnik, Kroatian on 55 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Dubrovnik, Kroatian on lokakuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 8 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dubrovnik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubrovnik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Dubrovnik keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnik, Kroatian on 51 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Dubrovnik, Kroatian on lokakuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 2 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dubrovnik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubrovnik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnik, Kroatian on 24 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Dubrovnik, Kroatian on maaliskuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 53 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dubrovnik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubrovnik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Dubrovnik Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnik, Kroatian on 88 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Dubrovnik, Kroatian on maaliskuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 43 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dubrovnik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubrovnik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Dubrovnik pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubrovnik, Kroatian on 40 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Dubrovnik, Kroatian on toukokuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dubrovnik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubrovnik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

16 €/pvä

17 Sep - 25 Sep
Ford Fiesta
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

17 €/pvä

17 Sep - 25 Sep
Toyota Corolla
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

17 €/pvä

17 Sep - 25 Sep
Volkswagen up!

Dubrovnik autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva

Autounion Car Rental

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,4

Comfort

9,1

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,7

Value

7,7

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,9

Value

7,9

Avantcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

2,9

Nouto/palautus

3,9

Value

2,9

Mack

5 sijaintia

Sunnycars

5 sijaintia

Right Cars

4 sijaintia

CarWiz

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Dubrovnik

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Dubrovnik

Suosituin vuokraamo

GREEN MOTION

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Mini

Halvin vuokra-auto

12 €

Suosituin malli

Volkswagen T-Cross
Suosituin Dubrovnik autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on GREEN MOTION . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Ok Mobility ja Avantcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Dubrovnik viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Dubrovnik on 12 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 27 €/pvä.
Kohteen Dubrovnik suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen T-Cross. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Opel Corsa.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Dubrovnik - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Dubrovnik, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa heinäkuu kohteessa Dubrovnik, Kroatia?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Dubrovnik ajankohtana heinäkuu on keskihinnaltaan 60 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 25 €. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 20 € ja 44 € välille.

Peritäänkö Dubrovnik, Kroatia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Dubrovnik sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Dubrovnik. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Dubrovnik heinäkuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Dubrovnik nähtävyyksistä kuukauden heinäkuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila heinäkuu kaupungissa Dubrovnik on 24 °C sekä keskimääräinen sademäärä 38 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Dubrovnik maksaa keskimäärin 72 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Dubrovnik, Kroatia?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Dubrovnik, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Dubrovnik ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Dubrovnik huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Volkswagen T-Cross vuokra-autoja kaupungissa Dubrovnik?

Millainen sää on kohteessa Dubrovnik, Kroatia kuukauden kesäkuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Dubrovnik kuukauden kesäkuu aikana voivat odottaa 21 °C lämpötiloja ja 48 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Dubrovnik samanlainen kuin muualla Dubrovnik-Neretva alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Dubrovnik ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Dubrovnik-Neretva lämpötila kuukauden aikana kesäkuu on 21 °C ja mahdollinen sademäärä 32,5 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Dubrovnik hinnat?

autoa Dubrovnik hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Dubrovnik?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Dubrovnik osiossa on 92 kesäkuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Dubrovnik?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Dubrovnik. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Dubrovnik?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Dubrovnik. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Dubrovnik?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Dubrovnik on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Dubrovnik?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Dubrovnik, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Dubrovnik, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Dubrovnik tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Dubrovnik momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Dubrovnik.

Löytyykö kohteesta Dubrovnik autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Dubrovnik vuokra-autoille.

Voinko etsiä Dubrovnik vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Dubrovnik.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dubrovnik

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Fri 28/6
Keskipäivä
Fri 5/7
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Dubrovnik

Suositut vuokra-autotyypit Dubrovnikissa