Autonvuokraus Zagreb - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Zagreb? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Zagreb, Kroatia
7. maaliskuu — 14. maaliskuu
Sama palautus
Zagreb, Kroatia
su 7/3
Keskipäivä
su 14/3
13:00

Autovuokraamo Zagreb: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Zagreb
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.9

Pisteet perustuvat 11 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.6

Pisteet perustuvat 5 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.2

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Zagreb kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Zagrebin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Zagreb

Tänä vuonna ajankohtana helmikuu olemme tehneet momondon käyttäjille 50 vuokra-autohakua kohteeseen Zagreb.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Zagreb noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Zagreb sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Enterprise, National ja Avis. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa maaliskuu kohteessa Zagreb?

48 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zagreb ajankohtana maaliskuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 48 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 19 € ja keskihinta on 29 €.

Missä Zagreb autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa Zagreb on halvinta, kun käytät vuokraamon Goldcar Rental SP toimipistettä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 3 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 17 €/päivä.

Peritäänkö Zagreb autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Zagreb sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Zagreb. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Zagreb maaliskuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Zagreb kuukauden maaliskuu aikana. Kohteessa Zagreb sataa keskimäärin 68 mm cm ja lämpötila on noin 11 °C maaliskuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Zagreb maksaa keskimäärin 42 €/päivä.

Kuinka monta GREEN MOTION autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Zagreb?

GREEN MOTION autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Zagreb. Sen 4 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 15 € vuokratessasi auton kaupungissa Zagreb.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Zagreb?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Zagreb huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Zagreb taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Zagreb rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

Millainen sää on kohteessa Zagreb, Kroatia kuukauden helmikuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Zagreb kuukauden helmikuu aikana on 2 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 48 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen helmikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Zagreb kuukauden helmikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Zagreb autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Zagreb vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai i10, Ford Focus tai Fiat 500.

Onko sää kaupungissa Zagreb samanlainen kuin muualla Zagreb alueella?

Ilmasto alueella Zagreb kuukauden helmikuu aikana on yleensä 2 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 48 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Zagreb lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Kroatia

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Split, Dubrovnik ja Pula eri puolilla Kroatia

Autonvuokraukset kaupungin Zagreb lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Zagreb

Lentolippu varattuna kohteeseen Zagreb? Aloita matkan suunnittelu!