Autonvuokraus Zagreb, Kroatia

Haussa halpa vuokra-auto Zagreb, Kroatia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Zagreb, Kroatia
30. heinäkuu — 6. elokuu
Sama palautus
Zagreb, Kroatia
pe 30/7
Keskipäivä
pe 6/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Zagreb, Kroatia

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

7 € - 76 €

Kaikki autotyypit

8 € - 77 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zagreb, Kroatia on 15 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Zagreb, Kroatia on maaliskuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Zagreb. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zagreb voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Zagreb Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zagreb, Kroatia on 16 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Zagreb, Kroatia on lokakuuta. Hinta on 71 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 5 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Zagreb. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zagreb voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Zagreb Keskikoko vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Zagreb: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Zagreb, Kroatia
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Mukavuus

9,2

Kokonaisarvosana

9,2

Nouto/palautus

8,7

Hinta-laatusuhde

8,7
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Mukavuus

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

6,6

Hinta-laatusuhde

7,5
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Mukavuus

6,6

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Hinta-laatusuhde

7,3
6 sijaintia
5 sijaintia
5 sijaintia
4 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Zagreb, Kroatia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Zagrebin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Zagreb

Tänä vuonna ajankohtana heinäkuu olemme tehneet momondon käyttäjille 50 vuokra-autohakua kohteeseen Zagreb.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Zagreb noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Zagreb sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Dollar, Enterprise ja Avis. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Zagreb autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa Zagreb on halvinta, kun käytät vuokraamon Goldcar Rental SP toimipistettä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 3 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 17 €/päivä.

Peritäänkö Zagreb, Kroatia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Zagreb sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Zagreb. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Zagreb elokuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Zagreb kuukauden elokuu aikana. Kohteessa Zagreb sataa keskimäärin 80 mm cm ja lämpötila on noin 17 °C elokuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Zagreb maksaa keskimäärin 43 €/päivä.

Kuinka monta GREEN MOTION autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Zagreb?

GREEN MOTION autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Zagreb, Kroatia. Sen 4 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 15 € vuokratessasi auton kaupungissa Zagreb, Kroatia.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Zagreb, Kroatia?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Zagreb huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Zagreb taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Zagreb rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

Millainen sää on kohteessa Zagreb, Kroatia kuukauden heinäkuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Zagreb kuukauden heinäkuu aikana on 21 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 79 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen heinäkuu sään perusteella?

Kaupungissa Zagreb on yleensä lämmintä heinäkuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Zagreb samanlainen kuin muualla Zagreb alueella?

Ilmasto alueella Zagreb kuukauden heinäkuu aikana on yleensä 21 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 79 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Zagreb lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Kroatia

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Split, Dubrovnik ja Pula eri puolilla Kroatia

Autonvuokraukset kaupungin Zagreb lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Zagreb

Aloita matkan suunnittelu - Zagreb