Autonvuokraukset kohteessa Zagreb

Haussa halpa vuokra-auto Zagreb? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Zagreb, Kroatia
3. joulukuu — 10. joulukuu
Zagreb, Kroatia
su 3/12
Keskipäivä
su 10/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Zagreb

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Zagreb

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Zagreb?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Zagreb löytyvät yleensä Goldcar Rental SP kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGoldcar Rental SP, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 3 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Zagreb on 19 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Zagreb?

Vuokraamolla Mack on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Zagreb 7 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Zagreb?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Opel Corsa kaupungista Zagreb, ja datamme mukaan Volkswagen Golf on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Opel Corsa, hinnat ovat 24 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Opel Corsa autonvuokraustarjousta kaupungista Zagreb niinkin alhaiseen hintaan kuin 8 € per päivä. Volkswagen Golf autonvuokraukset kaupungista Zagreb ovat yleensä keskimäärin 22 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 7 € per päivä.

Tärkeää tietoa Zagreb autonvuokrauksesta

Kun vierailet Zagrebissa, haluat varmasti käydä suosituissa nähtävyyksissä, kuten Pyhän Markuksen kirkossa ja Ban Josip Jelačićin aukiolla, joihin molempiin pääset helposti autolla. Ota huomioon valtatie E65, sillä se on yksi alueen pääväylistä ja yhdistää monia lähikaupunkeja. Zagrebissa on yleensä vaikea löytää maksuttomia pysäköintipaikkoja autonvuokrausta varten, mutta eri puolilla kaupunkia on paljon maksullisia ja mittarillisia pysäköintipaikkoja, joista voit valita. Täällä on helppo vuokrata auto, sillä Zagrebissa on yli 50 autovuokraamoa.

Kannattaako Zagrebissa vuokrata auto?

Lukuisten maksullisten ja miiarillisten pysäköintipaikkojen ansiosta sinun on helppo löytää pysäköintipaikka autonvuokrausta varten Zagrebissa. Muista, että Zagreb on vilkas kaupunki, joka on suosittu vierailijoiden keskuudessa, joten siellä on muutamia teitä, jotka ovat tunnetusti liikenteen solmukohtia, kuten valtatiet E65 ja E70. On yleensä parasta olla ajamatta vuokra-autoilla Zagrebissa näillä kaduilla varhain aamulla ja illalla, sillä silloin on yleensä ruuhka-aika. Kun sinulla on halpa vuokra-auto Zagrebissa, voit tutustua alueeseen helposti oman aikataulusi mukaan. Zagrebin autonvuokrauksen ansiosta voit käydä nopeasti nähtävyyksissä, jotka ovat kauempana kaupungin keskustasta, kuten Medvednican metsäisellä huipulla.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on hyvä pitää mielessä, kun ajan Zagrebissa?

Vuokra-autolla ajettaessa Zagrebissa kannattaa aina pitää mielessä muutama paikallinen liikennesääntö. Esimerkiksi monet keskustan kadut ovat joko vain jalankulkijoille tarkoitettuja tai yksisuuntaisia, joten ole varuillasi näiden suhteen. Jos vierailet lokakuun ja huhtikuun välisenä aikana, sinun on lain mukaan aina ajettava ajovalot päällä. Kuljettajat eivät saa käyttää matkapuhelinta, mutta handsfree-laitteet ovat sallittuja. Jos sinulla on joskus epäilyksiä tai kysymyksiä ajolainsäädännöstä, ota yhteyttä Zagrebin moottoriajoneuvo-osastoon, niin saat viimeisimmät tiedot uusimmista säädöksistä.

Millaisen ajokortin tarvitset autonvuokraukseen Zagrebissa?

Jos haluat vuokrata auton Zagrebista, vaikka vuokraisit economy-luokan tai sähköauton, on sinullaoltava voimassa oleva ajokortti. Jos sinulla ei ole Kroatian ajokorttia, sinulla on yleensä edelleen oikeus vuokrata ajoneuvo joko kansainvälisen ajokortin tai kotimaasi ajokortin avulla, joka on latinalaisin aakkosin. Jos käyttöoikeutesi ei ole latinalaisin aakkosin, sinun on ehkä toimitettava virallinen käännös. Ota passi mukaan, sillä vuokraamon on ehkä hyvä saada siitä kopio. Auton vuokrauksen alaikäraja on yleensä 21 vuotta. Jos olet alle 25-vuotias, sinua saatetaan pyytää maksamaan alaikäisen kuljettajan maksu.


Autonvuokraustarjoukset Zagreb

Löydä kohteesta Zagreb juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

6 € - 95 €

Kaikki autotyypit

10 € - 112 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zagreb, Kroatian on 30 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Zagreb, Kroatian on tammikuuta. Hinta on 81 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zagreb, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zagreb voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zagreb, Kroatian on 36 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Zagreb, Kroatian on lokakuuta. Hinta on 76 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zagreb, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zagreb voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zagreb, Kroatian on 36 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Zagreb, Kroatian on joulukuuta. Hinta on 79 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zagreb, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zagreb voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Zagreb autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Zagreb

Autounion Car Rental

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

8,0

Autowill Rent

2 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,3

Value

8,6

GREEN MOTION

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

7,8

Value

8,2

ORYX

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

10,0

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

7,1

Value

6,1

Mack

7 sijaintia

FLEET

5 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Zagreb

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Zagreb

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

30 €

Suosituin malli

Opel Corsa
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Zagreb viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Zagreb on 30 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 46 €/pvä.
Kohteen Zagreb suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Opel Corsa. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Golf.

Vuokraa auto läheltä kohteen Zagreb suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Zagreb

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Zagreb - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Zagreb, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Zagreb, Kroatia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Zagreb sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Zagreb. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Zagreb, Kroatia?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Zagreb huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Zagreb taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Zagreb rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz V-Class vuokra-autoja kaupungissa Zagreb?

Millainen sää on kohteessa Zagreb, Kroatia kuukauden marraskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Zagreb kuukauden marraskuu aikana on 6 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 86 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Zagreb samanlainen kuin muualla Zagreb alueella?

Ilmasto alueella Zagreb kuukauden marraskuu aikana on yleensä 6 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 86 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Zagreb lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Zagreb hinnat?

autoa Zagreb hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Zagreb?

marraskuuta 2023 alkaen 132 toimijaa on valittavissa autoa Zagreb osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Zagreb?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Zagreb. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Zagreb?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Zagreb. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Zagreb?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Zagreb käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Zagreb?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Zagreb suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Zagreb, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Zagreb tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Zagreb momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Zagreb, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Zagreb autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Zagreb vuokra-autoille.

Voinko etsiä Zagreb vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Zagreb.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Zagreb

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.