Etsi halvat lennot Joensuu

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Joensuu lentotiedot ja trendit

Tutustu Joensuu lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Joensuu?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Joensuu paikasta Helsinki ovat löytäneet lentoja 44 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Joensuu. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Joensuu alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Joensuu?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Joensuu kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 192 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 209 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Joensuu?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Joensuu ovat yleensä aamulla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Joensuu aamulla jopa niin edulliseen hintaan kuin 176 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 209 €. Lennot kohteeseen Joensuu kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Joensuu?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Joensuu lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuopio lento kestää keskimäärin 1t. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Kuopio kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Joensuu?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Joensuu on 32 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 166 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 140 €.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Joensuu

Halvat lennot Joensuuhun kutsuvat matkailijoita Pohjois-Karjalan eläväiseen pääkaupunkiin ympäri vuoden. Talvisin Joensuun seutu tarjoaa matkailijoille lumisia maisemia ja kesäisin kulttuuria ja idyllisiä järvinäkymiä. Mikäli kiikarissa on edulliset lentoliput Joensuuhun, kannattaa kaupunkiin matkustaa varsinkin suosituimpien lomasesonkien ulkopuolella.

Esimerkiksi syksyisin ja keväisin matkat Joensuuhun voi saada hyvinkin edullisesti. Joulukuussa ja kesälomakaudella lentojen hinnat nousevat. Talvikaudella väkeä Joensuuhun vetävät muun muassa läheisen Kolin vaarat laskettelurinteineen ja heinäkuisin taas Suomen tunnetuimpiin festivaaleihin kuuluva Ilosaarirock. Suosituimmille matkakuukausille lennot ja majoitus kannattaa hankkia ajoissa.

Pelkät lennot Joensuuhun voi saada halvalla lentotarjousten avulla milloin tahansa, mutta yleisesti ottaen hotelli ja lennot Joensuuhun kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen halpojen hintojen takaamiseksi. Jos mietit, milloin lennot Joensuuhun kannattaa hankkia, yleensä sopiva aika on noin 60 päivää ennen lomalle lähtöä.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Joensuu?

elokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Joensuu kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 139 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Joensuu kuukauden elokuu aikana, niin lentäminen heinäkuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 140 €.

Löytyykö kaupungin Joensuu lähettyviltä muita lentokenttiä?

Savonlinna lentokenttä tai Kuopio lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Joensuu.

Voiko kaupunkiin Joensuu lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Joensuu lentokenttä ovat keskimäärin 176 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Joensuu. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Joensuu lentokenttä hinnat?

lentoa Joensuu lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Joensuu lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Joensuu lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Joensuu lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Joensuu lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Joensuu lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Joensuu lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Joensuu lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Muut matkustamoluokat Joensuu lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Joensuu lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Joensuu?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Joensuu

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Joensuu?

Finnair lennot kohteeseen Joensuu

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Joensuu on Finnair, ja se liikennöi 5 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema, ja paras tarjous Finnair lennolle kohteeseen Joensuu on 146 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Joensuu, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 369 Finnair Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,7.


Joensuu: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Joensuu
Madrid - Joensuu reitin lennot
Nopein lentoaika9t 00m
Halvin hinta326 €
Wien - Joensuu reitin lennot
Nopein lentoaika5t 05m
Halvin hinta479 €
Berliini - Joensuu reitin lennot
Nopein lentoaika10t 55m
Halvin hinta290 €
Düsseldorf - Joensuu reitin lennot
Nopein lentoaika11t 55m
Halvin hinta450 €
Frankfurt - Joensuu reitin lennot
Nopein lentoaika11t 15m
Halvin hinta476 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Joensuu

Etenkin kesäaikaan Joensuun kaupungissa on helppo liikkua kävellen. Pielisjoen varrelle rakennetut ulkoilureitit houkuttelevat myös pyöräilemään, ja luonnonystävien on hyvä tutustua Joensuun seudun luontoon lukuisia patikkapolkuja pitkin. Kesäisin Pielisjoella järjestetään usein risteilyjä.

Joensuun seudun joukkoliikennejärjestelmä tunnetaan nimellä Jojo, ja kaupungin alueella liikenne rakentuu ennen kaikkea bussiliikenteen varaan. Joukkoliikenteen hinnoittelu perustuu vyöhykkeisiin, joita on kaikkiaan neljä. City-vyöhyke pitää sisällään kantakaupungin alueen 2–3 kilometrin säteellä keskustasta, vyöhyke A muun muassa Onttolan, vyöhyke B esimerkiksi Liperin sekä Ylämyllyn ja vyöhyke C esimerkiksi Viinijärven ja Selkien. Aikuisen kertalipun hinta on City-vyöhykkeelle noin 2 euroa, ja kertalipun voi ostaa suoraan kuljettajalta. ABC-vyöhykkeiden kertalippu maksaa noin 7,90 euroa. Kuskille kannattaa varata tasaraha. Joensuusta lähikuntiin voi matkata paitsi bussilla, myös junalla.


Kohteen Joensuu viisumivaatimukset

Lennot Helsingistä Joensuuhun ovat Suomen sisäisiä ja siksi helppoja. Passia lentomatkalle ei välttämättä tarvita, mutta Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaanlennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan pyynnöstä myös Suomen lentokentillä. Esimerkiksi Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis yleensä kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, vaikka kansainvälisillä lennoilla se ei ole pätevä matkustusdokumentti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa toisen vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Jos suunnitelmissasi on jatkaa matkaa Joensuusta ulkomaille, ota selvää lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädöksistä.


Aloita matkan suunnittelu - Joensuu


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Joensuu

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Joensuuhun voi löytää etenkin suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle, vertaa myös hintoja eri viikonpäivien välillä.

Kiinnostavatko Joensuun nähtävyydet?

Pielisjoen maisemat, Kolin kansallispuisto ja Joensuun taidemuseo kuuluvat Joensuun seudun tärkeimpiin nähtävyyksiin.

Mitä mukaan matkalle Joensuuhun?

Mikäli mielit Kolin vaaroille, muista hyvät vaelluskengät tai talviaikaan lasketteluvarusteet. Pakkaa vaatteita vuodenajan mukaan.

Mitä tehdä lasten kanssa Joensuussa?

Pohjois-Karjalan museon Mukulakatu ja kasvitieteellinen puutarha Botania kuuluvat lapsiperheiden suosikkikohteisiin.

Onko Joensuussa turvallista?

Joensuu on turvallinen suomalaiskaupunki.

Mitä Joensuu tarjoaa kulttuurin ystäville?

Heinäkuisin järjestettävä Ilosaarirock, Joensuun kaupunginteatteri sekä Joensuun kaupunginorkesterin konsertit kutsuvat kulttuurinnälkäisiä. Kaupungissa on myös useita museoita.

Millainen on Joensuun hintataso?

Hintataso on Joensuussa kohtuullinen, mutta esimerkiksi kesälomasesongin aikana matkailupalvelujen, kuten hotellien, hinnat nousevat.

Mikä on etäisyys Helsinki-Joensuu?

Välimatka teitä pitkin on noin 440 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Joensuu?

Lentojen löytäminen kohteeseen Joensuu on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Joensuu.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Joensuu joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Joensuu momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Joensuu?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Joensuu.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Joensuu juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Joensuu niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Joensuu lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Joensuu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.