Halvat lennot Joensuu

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Joensuu?

Halvat lennot Joensuuhun kutsuvat matkailijoita Pohjois-Karjalan eläväiseen pääkaupunkiin ympäri vuoden. Talvisin Joensuun seutu tarjoaa matkailijoille lumisia maisemia ja kesäisin kulttuuria ja idyllisiä järvinäkymiä. Mikäli kiikarissa on edulliset lentoliput Joensuuhun, kannattaa kaupunkiin matkustaa varsinkin suosituimpien lomasesonkien ulkopuolella.

Esimerkiksi syksyisin ja keväisin matkat Joensuuhun voi saada hyvinkin edullisesti. Joulukuussa ja kesälomakaudella lentojen hinnat nousevat. Talvikaudella väkeä Joensuuhun vetävät muun muassa läheisen Kolin vaarat laskettelurinteineen ja heinäkuisin taas Suomen tunnetuimpiin festivaaleihin kuuluva Ilosaarirock. Suosituimmille matkakuukausille lennot ja majoitus kannattaa hankkia ajoissa.

Pelkät lennot Joensuuhun voi saada halvalla lentotarjousten avulla milloin tahansa, mutta yleisesti ottaen hotelli ja lennot Joensuuhun kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen halpojen hintojen takaamiseksi. Jos mietit, milloin lennot Joensuuhun kannattaa hankkia, yleensä sopiva aika on noin 60 päivää ennen lomalle lähtöä.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Joensuu paikasta Riika ovat löytäneet lentoja 70 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Joensuu. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Joensuu alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

elokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Joensuu kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 49 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Joensuu kuukauden elokuu aikana, niin lentäminen huhtikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 100 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Joensuu on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 130 €.

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Joensuu kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 147 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 151 €.

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Joensuu ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Joensuu keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 105 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä illalla hintojen ollessa keskimäärin 150 €. Lennot kohteeseen Joensuu kohteesta Suomi illalla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Savonlinna lentokenttä tai Kuopio lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Joensuu.

Lentojen hinnat kentälle Savonlinna lentokenttä ovat keskimäärin 92 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Joensuu. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Joensuu?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Joensuu

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Joensuu?

Kohteeseen Joensuu kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Finnair, Amapola Flyg ja FlexFlight. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Joensuu rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Amapola Flyg lennot kohteeseen Joensuu

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Joensuu on Amapola Flyg, ja se liikennöi 10 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema, ja paras tarjous Amapola Flyg lennolle kohteeseen Joensuu on 119 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Joensuu, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 2 Amapola Flyg Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,0.


Joensuu ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Joensuu lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Joensuuhun laskeutuvat Liperin kunnan alueella sijaitsevalle Joensuun lentoasemalle. Lentoasemalta pääsee kaupungin keskustaan kätevästi Savo-Karjalan Linjan lentokenttäbussilla, joka odottaa kentälle saapuvia lentoja niiden aikataulujen mukaan. Noin 5 euroa maksavan bussimatkan voi maksaa bussikuskille ainoastaan käteisellä. Lastenlipun hinta on noin 2,50 euroa. Lentokentältä keskustaan voi myös napata taksin, ja lisäksi matkustajia palvelevat useiden autovuokraamojen palvelupisteet, jotka ovat kuitenkin auki ainoastaan ennakkovarauksella.


Joensuu: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Joensuu
Frankfurt - Joensuu reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 40m
Halvin hinta445 €
Düsseldorf - Joensuu reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 45m
Halvin hinta363 €
Wien - Joensuu reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 50m
Halvin hinta315 €
Berliini - Joensuu reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 50m
Halvin hinta383 €
Madrid - Joensuu reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 50m
Halvin hinta442 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Joensuu

Etenkin kesäaikaan Joensuun kaupungissa on helppo liikkua kävellen. Pielisjoen varrelle rakennetut ulkoilureitit houkuttelevat myös pyöräilemään, ja luonnonystävien on hyvä tutustua Joensuun seudun luontoon lukuisia patikkapolkuja pitkin. Kesäisin Pielisjoella järjestetään usein risteilyjä.

Joensuun seudun joukkoliikennejärjestelmä tunnetaan nimellä Jojo, ja kaupungin alueella liikenne rakentuu ennen kaikkea bussiliikenteen varaan. Joukkoliikenteen hinnoittelu perustuu vyöhykkeisiin, joita on kaikkiaan neljä. City-vyöhyke pitää sisällään kantakaupungin alueen 2–3 kilometrin säteellä keskustasta, vyöhyke A muun muassa Onttolan, vyöhyke B esimerkiksi Liperin sekä Ylämyllyn ja vyöhyke C esimerkiksi Viinijärven ja Selkien. Aikuisen kertalipun hinta on City-vyöhykkeelle noin 2 euroa, ja kertalipun voi ostaa suoraan kuljettajalta. ABC-vyöhykkeiden kertalippu maksaa noin 7,90 euroa. Kuskille kannattaa varata tasaraha. Joensuusta lähikuntiin voi matkata paitsi bussilla, myös junalla.


Kohteen Joensuu viisumivaatimukset

Lennot Helsingistä Joensuuhun ovat Suomen sisäisiä ja siksi helppoja. Passia lentomatkalle ei välttämättä tarvita, mutta Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaanlennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan pyynnöstä myös Suomen lentokentillä. Esimerkiksi Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis yleensä kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, vaikka kansainvälisillä lennoilla se ei ole pätevä matkustusdokumentti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa toisen vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Jos suunnitelmissasi on jatkaa matkaa Joensuusta ulkomaille, ota selvää lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädöksistä.


Aloita matkan suunnittelu - Joensuu


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Joensuu

Halvat lennot Joensuuhun voi löytää etenkin suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle, vertaa myös hintoja eri viikonpäivien välillä.

Pielisjoen maisemat, Kolin kansallispuisto ja Joensuun taidemuseo kuuluvat Joensuun seudun tärkeimpiin nähtävyyksiin.

Mikäli mielit Kolin vaaroille, muista hyvät vaelluskengät tai talviaikaan lasketteluvarusteet. Pakkaa vaatteita vuodenajan mukaan.

Pohjois-Karjalan museon Mukulakatu ja kasvitieteellinen puutarha Botania kuuluvat lapsiperheiden suosikkikohteisiin.

Joensuu on turvallinen suomalaiskaupunki.

Heinäkuisin järjestettävä Ilosaarirock, Joensuun kaupunginteatteri sekä Joensuun kaupunginorkesterin konsertit kutsuvat kulttuurinnälkäisiä. Kaupungissa on myös useita museoita.

Hintataso on Joensuussa kohtuullinen, mutta esimerkiksi kesälomasesongin aikana matkailupalvelujen, kuten hotellien, hinnat nousevat.

Välimatka teitä pitkin on noin 440 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Joensuu on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Joensuu.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Joensuu momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Joensuu.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Joensuu niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Joensuu lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.