Halvat lennot Kajaani

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Kajaani

Yhteenveto Kajaani lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

49 €

Halvin meno-paluulennon hinta

97 €

Nopein lentoaika

1t 25m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kajaani kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 49 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kajaani).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kajaani kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 97 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kajaani).
Nopein lento kohteeseen Kajaani kohteesta Suomi kestää 1t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kajaani).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Kajaani mukaan lukien DAT.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kajaani?

Kainuun maakunnassa sijaitseva Kajaani on aktiivisen lomailijan kohde kaikkina vuodenaikoina. Halvat lennot Kajaaniin houkuttelevatkin matkailijoita vuoden ympäri. Talvisin Kajaanin seudulla on hyvät hiihtomahdollisuudet, kesäisin seudulla esimerkiksi golfataan, kalastetaan ja patikoidaan. Lennot ja majoitus ovat kalleimmillaan suomalaisten suosituimpina lomaviikkoina ja -kuukausina, halvimmat lennot ja hotellit taas on yleensä mahdollista varata lomasesonkien ulkopuolelle ja arkipäiville.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Kajaaniin, pohdi millaisessa säässä haluat kokea kaupungin. Kesäkuukausina alueen yötön yö ja lukuisat harrastusmahdollisuudet tekevät matkat Kajaaniin houkutteleviksi. Toisaalta hotellit ja monet muut palvelut kallistuvat juuri kesälomien aikaan. Myös joulunaika on suosittua matkustussesonkia. Halvat lentoliput Kajaaniin budjettimatkailija saa varmimmin syksylle tai keväälle.

Milloin lennot Kajaaniin kannattaa ostaa? Seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja. Yleensä kotimaanlennotkin kannattaa ostaa ajoissa. Pelkät lennot voi löytää etenkin arkipäiville edullisesti.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Kajaani paikasta Helsinki ovat löytäneet lentoja 87 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Kajaani. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Kajaani alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

toukokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Kajaani kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 121 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Kajaani toukokuu aikana, on elokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Kajaani reitillä elokuu aikana maksavat keskimäärin 125 €.

Paras aika varata lento kohteeseen Kajaani kohteesta Suomi on 40 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 151 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Kajaani jopa niin halpaan hintaan kuin 97 €.

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Kajaani. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 135 €. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Kajaani lauantai aikana on 188 €.

Kajaani kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Kuopio lentokenttä (136 km kaupungin Kajaani keskustasta) tai Oulun lentoasema lentokenttä (138 km kaupungin Kajaani keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Keskimääräinen hinta on 271 € henkilöä kohti ja Kajaani lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Kajaani. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kajaani

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kajaani
DAT
21. heinäkuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 25m
KAJ13:50Kajaani
28. heinäkuuta
KAJ14:20Kajaani
1t 20m
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
DAT
2. heinäkuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 25m
KAJ04:25Kajaani
3. heinäkuuta
KAJ04:50Kajaani
1t 20m
HEL06:10Helsinki-Vantaan lentoasema
DAT
17. kesäkuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 25m
KAJ08:25Kajaani
20. kesäkuuta
KAJ14:20Kajaani
1t 20m
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
DAT
3. kesäkuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 25m
KAJ08:25Kajaani
4. kesäkuuta
KAJ03:50Kajaani
1t 20m
HEL05:10Helsinki-Vantaan lentoasema
DAT
17. kesäkuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 25m
KAJ08:25Kajaani
19. kesäkuuta
KAJ14:20Kajaani
1t 20m
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kajaani

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kajaani, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä DAT
DAT
26. syyskuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 25m
KAJ18:25Kajaani
DAT
21. syyskuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 25m
KAJ18:25Kajaani
DAT
9. heinäkuuta
HEL09:20Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 25m
KAJ10:45Kajaani

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kajaani?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kajaani

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kajaani?

Lentäessäsi kohteeseen Kajaani kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten joidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: DAT tai Finnair. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

DAT lennot kohteeseen Kajaani

Kohteeseen Kajaani on 14 DAT lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema kohteeseen Kajaani, suosituin reitti, jota DAT liikennöi kohteeseen Kajaani.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin DAT lento kohteeseen Kajaani maksoi 86 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. DAT on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 2 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 8,9/10.


Kajaani ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kajaani lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kajaanin kompaktilta lentoasemalta lähialueille (Kajaaniin, Sotkamoon ja Vuokattiin) liikennöi useimpien lentovuorojen jälkeen Kattilinjojen bussikuljetus. Jos bussikuljetusta ei ole tarjolla, on myös taksikyyti hyvä vaihtoehto. Kentällä palvelee lisäksi useita autonvuokrausfirmoja, mutta vuokra-auto on yleensä paras varata etukäteen. Vuokra-auto on hyvä valinta, jos toiveissa on tutustua matkan aikana Kajaanin seudun luontokohteisiin. Jos haluat tilata taksikyydin lähialueille etukäteen, ota yhteyttä taksiyrityksiin (Kajaanin Aluetaksi, Kuhmon Taksipalvelu).


Kajaani: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kajaani
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 25m
Halvin hinta97 €
Pariisi - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 00m
Halvin hinta323 €
Berliini - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 35m
Halvin hinta242 €
Manchester - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika26t 35m
Halvin hinta326 €
Frankfurt - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika21t 25m
Halvin hinta385 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kajaani

Kajaanin keskusta on melko pieni, joten kaupunkialueella ja lähiympäristössä on helppo liikkua jalkaisin tai esimerkiksi pyörällä. Seudun metsissä risteilee lukuisia patikkapolkuja. Jos haluat käyttää mieluiten julkista liikennettä, kaupungissa on toimiva bussiverkosto, jonka avulla voi matkustaa eri puolille kaupunkia. Bussimatkan hinta riippuu käytetyistä vyöhykkeistä. Esimerkiksi aikuisen yhden vyöhykkeen kertalipun hinta on noin 3,30 euroa, kahden vyöhykkeen hinta noin 3,60 euroa ja kolmen vyöhykkeen hinta noin 3,90 euroa.

Myös lähikuntiin ja seudun kaupunkeihin on helppo matkustaa Kajaanista bussilla. Paikkakunnalla on myös rautatieasema, jolta on hyvät raideyhteydet eri puolille Suomea. Jos liikut mieluiten esimerkiksi vuokra-autolla, kaupungissa liikkuminen ja pysäköinti on helppoa. Vuokra-auton voi halutessaan vuokrata jo Kajaanin lentoasemalta, kaupunkiin saavuttaessa.


Kohteen Kajaani viisumivaatimukset

Suomen sisäisille lennoille ei välttämättä tarvitse passia. Vaikka lento Kajaaniin on kotimaanlento, on Suomen kansalaisillakin kuitenkin oltava mukanaan jokin virallinen ja voimassa oleva henkilöllisyysdokumentti. Finnairin sääntöjen mukaan Suomen sisäisillä lennoilla kaikilla 16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, toisin kuin kansainvälisillä lennoilla. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos mukana matkustaa ainakin toinen lapsen vanhemmista. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Alle 12-vuotiaiden yksin matkustavien lasten kohdalla vanhemman on täytettävä yksin matkustavan lapsen lomake. Jos suunnittelet jatkavasi matkaa Kajaanista muihin kohteisiin maailmalle, ota selvää lopullisen kohdevaltion viisumi- ja passivaatimuksista.


Aloita matkan suunnittelu - Kajaani


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kajaani

Halvat lennot Kajaaniin saa helposti suosituimpien lomakuukausien, varsinkin kesäloman, ulkopuolelle.

Kajaanin linna, Kajaanin taidemuseo ja Rokuan kansallispuisto kuuluvat alueen suosituimpiin kohteisiin.

Kaiken tarvittavan saat paikan päältä.

Vuokatin laskettelukeskuksessa voi laskea kesälläkin lumilautatunnelissa.

Kajaani on turvallinen matkakohde.

Kesäisin lapsiperheitä kutsuvat alueen uimarannat, talvisin esimerkiksi pulkkamäki Vuokatissa.

Kajaani on kohtuuhintainen kaupunki, mutta kesälomakausilla esimerkiksi majoitusten hinnat nousevat.

Teitä pitkin välimatka on noin 550 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Kajaani. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Kajaani ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Kajaani.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Kajaani on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.