Halvat lennot Kajaani

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Kajaani (KAJ)
su 20.6.
su 27.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Milloin on paras aika matkustaa Kajaaniin?

Kainuun maakunnassa sijaitseva Kajaani on aktiivisen lomailijan kohde kaikkina vuodenaikoina. Halvat lennot Kajaaniin houkuttelevatkin matkailijoita vuoden ympäri. Talvisin Kajaanin seudulla on hyvät hiihtomahdollisuudet, kesäisin seudulla esimerkiksi golfataan, kalastetaan ja patikoidaan. Lennot ja majoitus ovat kalleimmillaan suomalaisten suosituimpina lomaviikkoina ja -kuukausina, halvimmat lennot ja hotellit taas on yleensä mahdollista varata lomasesonkien ulkopuolelle ja arkipäiville.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Kajaaniin, pohdi millaisessa säässä haluat kokea kaupungin. Kesäkuukausina alueen yötön yö ja lukuisat harrastusmahdollisuudet tekevät matkat Kajaaniin houkutteleviksi. Toisaalta hotellit ja monet muut palvelut kallistuvat juuri kesälomien aikaan. Myös joulunaika on suosittua matkustussesonkia. Halvat lentoliput Kajaaniin budjettimatkailija saa varmimmin syksylle tai keväälle.

Milloin lennot Kajaaniin kannattaa ostaa? Seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja. Yleensä kotimaanlennotkin kannattaa ostaa ajoissa. Pelkät lennot voi löytää etenkin arkipäiville edullisesti.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kajaani?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Kajaani paikasta Helsinki ovat löytäneet lentoja 85 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Kajaani. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Kajaani alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kajaani?

toukokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Kajaani kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 107 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Kajaani toukokuu aikana, on elokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Kajaani reitillä elokuu aikana maksavat keskimäärin 110 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kajaani?

Paras aika varata lento kohteeseen Kajaani kohteesta Suomi on 40 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 133 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Kajaani jopa niin halpaan hintaan kuin 104 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kajaani?

Datamme mukaan sunnuntai on halvin päivä lentää kaupunkiin Kajaani. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 123 €. Varmista, että et varaa lähtöä keskiviikko, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Kajaani keskiviikko aikana on 156 €.

Löytyykö kaupungin Kajaani lähettyviltä muita lentokenttiä?

Kajaani kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Kuopio lentokenttä (136 km kaupungin Kajaani keskustasta) tai Oulu lentokenttä (138 km kaupungin Kajaani keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Kajaani lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 376 € henkilöä kohti ja Kuopio lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Kajaani. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kajaani

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kajaani
DAT
10. syyskuuta
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 25m
KAJ13:50Kajaani
12. syyskuuta
KAJ14:20Kajaani
1t 20m
HEL15:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
DAT
22. heinäkuuta
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 25m
KAJ13:50Kajaani
26. heinäkuuta
KAJ14:20Kajaani
1t 20m
HEL15:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
DAT
24. heinäkuuta
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 25m
KAJ13:50Kajaani
30. heinäkuuta
KAJ14:20Kajaani
1t 20m
HEL15:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
DAT
14. heinäkuuta
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 25m
KAJ13:50Kajaani
15. heinäkuuta
KAJ14:20Kajaani
1t 20m
HEL15:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
DAT
13. heinäkuuta
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 25m
KAJ13:50Kajaani
17. heinäkuuta
KAJ14:20Kajaani
1t 20m
HEL15:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
DAT
23. heinäkuuta
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 25m
KAJ13:50Kajaani
25. heinäkuuta
KAJ09:00Kajaani
1t 20m
HEL10:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kajaani

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Kajaani, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä DAT
DAT
28. heinäkuuta
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 25m
KAJ13:50Kajaani
DAT
16. elokuuta
HEL17:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 25m
KAJ18:25Kajaani
DAT
13. heinäkuuta
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 25m
KAJ13:50Kajaani

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Kajaaniin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kajaani

Halvat lennot Kajaaniin lentää suomalaislentoyhtiö Finnair. Finnairin lennot Suomessa liikennöi joko Finnair tai toinen suomalainen lentoyhtiö, Norra eli Nordic Regional Airlines. Norran palvelukonsepti on kuitenkin täsmälleen sama kuin Finnairin. Palvelut ovat siis Kajaanin-lennoilla samat, oli lennon liikennöijä kumpi tahansa lentoyhtiö. Kun kyseessä ovat suorat lennot pääkaupunkiseudulta, lentoaika Kajaaniin on noin 1 tunti 20 minuuttia. Vaihtokenttien kautta kaupunkiin ei lyhyen välimatkan takia kannata lentää. PK-seudulta Kajaaniin lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Mikäli reissaat matkatavaroiden kanssa, tutustu tarkkaan lipputyyppeihin, sillä Finnairin edullisimpaan lipputyyppiin ei sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Jos suuntaat Kajaanin seudulle esimerkiksi hiihtolomalle, myös sukset voi ottaa helposti mukaan koneeseen. Finnair laskee suksipussin yhdeksi normaaliksi matkatavaraksi.


Miten pääsen lentokentältä Kajaanin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Kajaani lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kajaanin kompaktilta lentoasemalta lähialueille (Kajaaniin, Sotkamoon ja Vuokattiin) liikennöi useimpien lentovuorojen jälkeen Kattilinjojen bussikuljetus. Jos bussikuljetusta ei ole tarjolla, on myös taksikyyti hyvä vaihtoehto. Kentällä palvelee lisäksi useita autonvuokrausfirmoja, mutta vuokra-auto on yleensä paras varata etukäteen. Vuokra-auto on hyvä valinta, jos toiveissa on tutustua matkan aikana Kajaanin seudun luontokohteisiin. Jos haluat tilata taksikyydin lähialueille etukäteen, ota yhteyttä taksiyrityksiin (Kajaanin Aluetaksi, Kuhmon Taksipalvelu).


Suositut lentoreitit Kajaani

Etsityimmät lennot Kajaani sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 25m
Halvin hinta
105 €
Berliini - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika
7t 35m
Halvin hinta
236 €
Manchester - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika
16t 10m
Halvin hinta
275 €
Pariisi - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika
11t 10m
Halvin hinta
367 €
Frankfurt - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika
19t 20m
Halvin hinta
405 €
Krakova - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika
44t 40m
Halvin hinta
740 €
Sámos - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika
40t 35m
Halvin hinta
2152 €
Näytä lisää

Liikkuminen Kajaanissa?

Kajaanin keskusta on melko pieni, joten kaupunkialueella ja lähiympäristössä on helppo liikkua jalkaisin tai esimerkiksi pyörällä. Seudun metsissä risteilee lukuisia patikkapolkuja. Jos haluat käyttää mieluiten julkista liikennettä, kaupungissa on toimiva bussiverkosto, jonka avulla voi matkustaa eri puolille kaupunkia. Bussimatkan hinta riippuu käytetyistä vyöhykkeistä. Esimerkiksi aikuisen yhden vyöhykkeen kertalipun hinta on noin 3,30 euroa, kahden vyöhykkeen hinta noin 3,60 euroa ja kolmen vyöhykkeen hinta noin 3,90 euroa. [Tarkistettu 14.6.2017]

Myös lähikuntiin ja seudun kaupunkeihin on helppo matkustaa Kajaanista bussilla. Paikkakunnalla on myös rautatieasema, jolta on hyvät raideyhteydet eri puolille Suomea. Jos liikut mieluiten esimerkiksi vuokra-autolla, kaupungissa liikkuminen ja pysäköinti on helppoa. Vuokra-auton voi halutessaan vuokrata jo Kajaanin lentoasemalta, kaupunkiin saavuttaessa.


Tarvitaanko Kajaanin lennolle passi?

Suomen sisäisille lennoille ei välttämättä tarvitse passia. Vaikka lento Kajaaniin on kotimaanlento, on Suomen kansalaisillakin kuitenkin oltava mukanaan jokin virallinen ja voimassa oleva henkilöllisyysdokumentti. Finnairin sääntöjen mukaan Suomen sisäisillä lennoilla kaikilla 16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, toisin kuin kansainvälisillä lennoilla. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos mukana matkustaa ainakin toinen lapsen vanhemmista. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Alle 12-vuotiaiden yksin matkustavien lasten kohdalla vanhemman on täytettävä yksin matkustavan lapsen lomake. Jos suunnittelet jatkavasi matkaa Kajaanista muihin kohteisiin maailmalle, ota selvää lopullisen kohdevaltion viisumi- ja passivaatimuksista.


Vinkkejä Kajaaniin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Kajaaniin?

Halvat lennot Kajaaniin saa helposti suosituimpien lomakuukausien, varsinkin kesäloman, ulkopuolelle.

Kiinnostavatko Kajaanin nähtävyydet?

Kajaanin linna, Kajaanin taidemuseo ja Rokuan kansallispuisto kuuluvat alueen suosituimpiin kohteisiin.

Mitä mukaan matkalle Kajaaniin?

Kaiken tarvittavan saat paikan päältä.

Missä Kajaanissa voi harrastaa talviurheilua?

Vuokatin laskettelukeskuksessa voi laskea kesälläkin lumilautatunnelissa.

Onko Kajaanissa turvallista?

Kajaani on turvallinen matkakohde.

Mitä aktiviteetteja Kajaani tarjoaa lapsiperheille?

Kesäisin lapsiperheitä kutsuvat alueen uimarannat, talvisin esimerkiksi pulkkamäki Vuokatissa.

Millainen on Kajaanin hintataso?

Kajaani on kohtuuhintainen kaupunki, mutta kesälomakausilla esimerkiksi majoitusten hinnat nousevat.

Mikä on etäisyys Helsinki-Kajaani?

Teitä pitkin välimatka on noin 550 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka