Etsi halpoja lentoja Kajaani alk. 108 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 8/10
su 15/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Kajaani

Yhteenveto Kajaani lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

108 €

Halvin meno-paluulennon hinta

172 €

Nopein lentoaika

1t 20m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kajaani kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 108 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kajaani).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kajaani kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 172 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kajaani).
Nopein lento kohteeseen Kajaani kohteesta Suomi kestää 1t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kajaani).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Kajaani mukaan lukien Finnair.

Kajaani lentotiedot ja trendit

Tutustu Kajaani lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kajaani?

lokakuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Kajaani kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 107 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Kajaani lokakuu aikana, on syyskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Kajaani reitillä syyskuu aikana maksavat keskimäärin 117 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kajaani?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Kajaani paikasta Helsinki ovat löytäneet lentoja 15 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Kajaani. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Kajaani alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kajaani?

Datamme mukaan perjantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Kajaani. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 182 €. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Kajaani lauantai aikana on 239 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kajaani?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kajaani on aamulla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Kajaani aamulla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 187 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Kajaani ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 217 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kajaani?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Kajaani lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Oulun lentoasema lento kestää keskimäärin 1t. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Oulun lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kajaani?

Paras aika varata lento kohteeseen Kajaani kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 158 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Kajaani jopa niin halpaan hintaan kuin 110 €.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kajaani

Kainuun maakunnassa sijaitseva Kajaani on aktiivisen lomailijan kohde kaikkina vuodenaikoina. Halvat lennot Kajaaniin houkuttelevatkin matkailijoita vuoden ympäri. Talvisin Kajaanin seudulla on hyvät hiihtomahdollisuudet, kesäisin seudulla esimerkiksi golfataan, kalastetaan ja patikoidaan. Lennot ja majoitus ovat kalleimmillaan suomalaisten suosituimpina lomaviikkoina ja -kuukausina, halvimmat lennot ja hotellit taas on yleensä mahdollista varata lomasesonkien ulkopuolelle ja arkipäiville.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Kajaaniin, pohdi millaisessa säässä haluat kokea kaupungin. Kesäkuukausina alueen yötön yö ja lukuisat harrastusmahdollisuudet tekevät matkat Kajaaniin houkutteleviksi. Toisaalta hotellit ja monet muut palvelut kallistuvat juuri kesälomien aikaan. Myös joulunaika on suosittua matkustussesonkia. Halvat lentoliput Kajaaniin budjettimatkailija saa varmimmin syksylle tai keväälle.

Milloin lennot Kajaaniin kannattaa ostaa? Seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja. Yleensä kotimaanlennotkin kannattaa ostaa ajoissa. Pelkät lennot voi löytää etenkin arkipäiville edullisesti.

Löytyykö kaupungin Kajaani lähettyviltä muita lentokenttiä?

Kajaani kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Kuopio lentokenttä (136 km Kajaani keskustasta) tai Oulun lentoasema lentokenttä (138 km Kajaani keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Kajaani lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 103 € henkilöä kohti ja Kuopio lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Kajaani. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kajaani lentokenttä hinnat?

lentoa Kajaani lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Kajaani lentokenttä?

lokakuuta 2023 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Kajaani lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kajaani lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kajaani lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kajaani lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Kajaani lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Kajaani lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kajaani

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kajaani
Finnair
27. joulukuuta
HEL10:30Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
KAJ11:50Kajaani
5. tammikuuta
KAJ18:05Kajaani
1t 20m
HEL19:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
14. marraskuuta
HEL16:25Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
KAJ17:45Kajaani
19. marraskuuta
KAJ18:05Kajaani
1t 20m
HEL19:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
21. marraskuuta
HEL16:25Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
KAJ17:45Kajaani
26. marraskuuta
KAJ18:05Kajaani
1t 20m
HEL19:25Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kajaani

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kajaani, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
27. joulukuuta
HEL16:25Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
KAJ17:45Kajaani
Finnair
9. lokakuuta
HEL16:25Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
KAJ17:45Kajaani

Muut matkustamoluokat Kajaani lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kajaani lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kajaani?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kajaani

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kajaani?

Finnair lennot kohteeseen Kajaani

Kohteeseen Kajaani on 7 Finnair lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema kohteeseen Kajaani, suosituin reitti, jota Finnair liikennöi kohteeseen Kajaani.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Finnair lento kohteeseen Kajaani maksoi 150 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Finnair on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 369 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,7/10.


Kajaani: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kajaani
Pariisi - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika15t 50m
Halvin hinta247 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta172 €
Berliini - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika8t 00m
Halvin hinta334 €
Manchester - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika5t 30m
Halvin hinta487 €
Frankfurt - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika16t 10m
Halvin hinta378 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kajaani

Kajaanin keskusta on melko pieni, joten kaupunkialueella ja lähiympäristössä on helppo liikkua jalkaisin tai esimerkiksi pyörällä. Seudun metsissä risteilee lukuisia patikkapolkuja. Jos haluat käyttää mieluiten julkista liikennettä, kaupungissa on toimiva bussiverkosto, jonka avulla voi matkustaa eri puolille kaupunkia. Bussimatkan hinta riippuu käytetyistä vyöhykkeistä. Esimerkiksi aikuisen yhden vyöhykkeen kertalipun hinta on noin 3,30 euroa, kahden vyöhykkeen hinta noin 3,60 euroa ja kolmen vyöhykkeen hinta noin 3,90 euroa.

Myös lähikuntiin ja seudun kaupunkeihin on helppo matkustaa Kajaanista bussilla. Paikkakunnalla on myös rautatieasema, jolta on hyvät raideyhteydet eri puolille Suomea. Jos liikut mieluiten esimerkiksi vuokra-autolla, kaupungissa liikkuminen ja pysäköinti on helppoa. Vuokra-auton voi halutessaan vuokrata jo Kajaanin lentoasemalta, kaupunkiin saavuttaessa.


Kohteen Kajaani viisumivaatimukset

Suomen sisäisille lennoille ei välttämättä tarvitse passia. Vaikka lento Kajaaniin on kotimaanlento, on Suomen kansalaisillakin kuitenkin oltava mukanaan jokin virallinen ja voimassa oleva henkilöllisyysdokumentti. Finnairin sääntöjen mukaan Suomen sisäisillä lennoilla kaikilla 16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, toisin kuin kansainvälisillä lennoilla. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos mukana matkustaa ainakin toinen lapsen vanhemmista. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Alle 12-vuotiaiden yksin matkustavien lasten kohdalla vanhemman on täytettävä yksin matkustavan lapsen lomake. Jos suunnittelet jatkavasi matkaa Kajaanista muihin kohteisiin maailmalle, ota selvää lopullisen kohdevaltion viisumi- ja passivaatimuksista.


Aloita matkan suunnittelu - Kajaani


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kajaani

Miten löydän halvimmat lennot Kajaaniin?

Halvat lennot Kajaaniin saa helposti suosituimpien lomakuukausien, varsinkin kesäloman, ulkopuolelle.

Kiinnostavatko Kajaanin nähtävyydet?

Kajaanin linna, Kajaanin taidemuseo ja Rokuan kansallispuisto kuuluvat alueen suosituimpiin kohteisiin.

Mitä mukaan matkalle Kajaaniin?

Kaiken tarvittavan saat paikan päältä.

Missä Kajaanissa voi harrastaa talviurheilua?

Vuokatin laskettelukeskuksessa voi laskea kesälläkin lumilautatunnelissa.

Onko Kajaanissa turvallista?

Kajaani on turvallinen matkakohde.

Mitä aktiviteetteja Kajaani tarjoaa lapsiperheille?

Kesäisin lapsiperheitä kutsuvat alueen uimarannat, talvisin esimerkiksi pulkkamäki Vuokatissa.

Millainen on Kajaanin hintataso?

Kajaani on kohtuuhintainen kaupunki, mutta kesälomakausilla esimerkiksi majoitusten hinnat nousevat.

Mikä on etäisyys Helsinki-Kajaani?

Teitä pitkin välimatka on noin 550 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kajaani?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Kajaani. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kajaani joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Kajaani ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kajaani?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Kajaani.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kajaani juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Kajaani on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kajaani

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.