Etsi halvat lennot Kinshasa

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Kinshasa lentotiedot ja trendit

Tutustu Kinshasa lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kinshasa?

Jos et voi matkustaa marraskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Kinshasa kohteesta Suomi syyskuu ajanjaksolle. syyskuu aikana lennot kaupunkiin Kinshasa ovat vielä keskimäärin 686 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin marraskuu.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kinshasa?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Kinshasa on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 787 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä keskiviikko, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 865 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Kinshasa.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kinshasa?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Kinshasa on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 816 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Kinshasa, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 878 € lippua kohden.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kinshasa?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Kinshasa on 18 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 842 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Kinshasa kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 775 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Kinshasa lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kinshasa lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kinshasa

HALVIN REITTI Helsinki - Kinshasa

Helsinki (HEL) - Kinshasa (FIH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kinshasa kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kinshasa N'djili, jolloin hinta on keskimääräinen 842 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KINSHASAmarraskuu20% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Kinshasa lennot maksavat keskimäärin vain 672 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KINSHASA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu30% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Kinshasa lentojen keskimääräinen hinta on 1093 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KINSHASA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu292% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kinshasa kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kinshasa

Suomesta Kinshasaan lennettäessä kuuluu matkaan aina välilasku. Lennot Kinshasaan ovat pitkiä ja välilaskuja on useampi. Matka-ajat voivat olla peräti 30 tuntia välilaskuista riippuen. Lyhyimmillään lentoaika Helsinki-Vantaalta Kinshasaan lennettäessä on noin 13 tuntia. Suomen muilta lentokentiltä lennettäessä on matka-aika pidempi, koska välilaskuja on enemmän. Tampereelta ja Turusta voi esimerkiksi lentää Tukholmaan, josta matka jatkuu vielä yhden välilaskun kautta Kinshasaan. Matka-aika tällöin on 25–40 tuntia. Oulusta lennettäessä on välilasku usein Helsingissä. Paras vaihtoehto on kuitenkin matkustaa Helsinkiin ja lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä yhden välilaskun kautta Kinshasaan. Matka-aika on tällöin kaikista lyhyin. Lennot Kongon Kinshasaan löydät helposti momondosta. Myös Kinshasan lentotarjoukset näkyvät momondossa.

Valitettavasti Suomen lentokentiltä ei ole tällä hetkellä tarjolla suoria lentoja Kinshasaan. Helsinki-Vantaan lentokentältä voi kuitenkin lentää Kinshasaan vain yhdellä välilaskulla. Välilasku on useimmiten Pariisin Charles de Gaulle lentokentällä tai Istanbulin lentokentällä. Helsinki-Vantaalta voit lentää helposti sekä Pariisiin että Istanbuliin. Muilta Suomen lentokentiltä Kinshasaan lennettäessä on välilasku useimmiten Tukholmassa, josta on jatkolento Istanbuliin. Matka-aika on toki tällöin pidempi. Lennot Kinshasan N'djili-lentokentälle löydät momondosta. Valitse mistä lennät ja valitse itsellesi paras vaihtoehto.


Muut matkustamoluokat Kinshasa lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kinshasa lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kinshasa?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kinshasa

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kinshasa?

Lentäessäsi kohteeseen Kinshasa kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Air France, Turkish Airlines, Brussels Airlines tai Ethiopian Air. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Kinshasa

Kohteeseen Kinshasa on normaalina viikkona 2 Turkish Airlines lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Istanbul ja paras momondossa nähty Turkish Airlines lipun hinta on 683 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Kinshasa). Turkish Airlines lentoyhtiö on saanut 8,0 158 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Ethiopian Air lennot kohteeseen Kinshasa

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Kinshasa on Ethiopian Air (7,7/10, 106 arvosteluilla). Suurin osa Ethiopian Air lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Kinshasa saapuvat kohteesta Addis Abeba Bole, mutta kohteeseen Kinshasa on maailmanlaajuisesti 10 Ethiopian Air lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Ethiopian Air tarjous oli 971 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kinshasa, meno-paluu).


Kinshasa ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kinshasa lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Kinshasan lentokentältä kaupungin keskustaan?

Kinshasa N'djilin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee alle puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Taksi lentokentältä on turvallisin ja luotettavin tapa päästä kaupungin keskustaan. Suosittelemme, että otat aina virallisen ja valtuutetun taksin huijausten välttämiseksi. Viralliset taksit tunnistaa helposti niiden sinisen ja keltaisen värin perusteella. Kaupungin keskustaan pääsee myös bussilla. Transco-bussit kulkevat Kinshasan lentokentälle ja takaisin. Bussipysäkki on terminaalien ulkopuolella. Lisäksi jotkut hotellit tarjoavat minibussikuljetuksen Kinshasan lentokentältä hotellille. Voit kysyä hotellistasi, mikäli heillä on tämä palvelu. Lentokentän ja keskustan väliä kulkee myös ONATRA-juna. Junien sanotaan kuitenkin olevan arvaamattomia,  eivätkä ne välttämättä pysähdy kaikissa liikenteen solmukohdissa. Paras ja turvallisin tapa päästä keskustaan on ehdottomasti virallinen taksi. Taksit palvelevat vuorokauden ympäri.


Kohteen Kinshasa viisumivaatimukset

Suomen kansalaisilta vaaditaan viisumi Kongoon matkustaessa. Suomessa ei ole Kongon edustustoa, joten kaikki hakemukset käsitellään Visumservice-toimistossa Ruotsissa. Viisumihakemukseen tarvitset alkuperäisen passisi, koska myönnetty viisumi liimataan passiin. Viisumihakemuksen ja passin toimittamisessa kannattaa käyttää kuriiripalvelua tai pikapostia. Viisumin käsittelyaika voi kestää, joten viisumia kannattaa anoa 1–2 kuukautta etukäteen. Passin on oltava voimassa kuusi kuukautta vielä sen jälkeen, kun olet poistunut Kongosta, ja passissa on oltava vähintään kolme tyhjää sivua. Passin on oltava myös vähintään kolme kuukautta vanha. Lisäksi viisumihakemukseen tarvitaan lentotiedot. Kongoon matkustaessa on oltava myös todistus rokotuksesta keltakuumetta vastaan. Viisumien hinnat vaihtelevat käsittelymaksuista ja kuriiritoimitusmaksuista riippuen.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kinshasa

Kinshasa on maailman suurin ranskankielinen kaupunki, ja sen väkiluku on yli 10 miljoonaa. Kinshasa tarjoaa matkailijoille paljon nähtävää ja koettavaa niin luonnon, kulttuurin, taiteen kuin historiankin puolesta. Kinshasassa yhdistyvät historiallinen siirtomaa-arkkitehtuuri ja moderni arkkitehtuuri kunnostettuine rakennuksineen.  Kaupunki on myös yksi Kongon joen vilkkaimmista satamista. Kinshasa on täynnä musiikkia ja taidetta, ja jokaisella vilkkaalla kadulla on katukauppiaita. Kaupungin loputon energia vetää matkailijoita puoleensa, ja myös Kinshasan luonto ihastuttaa. Suosittu vierailukohde on Kahuzi-Biégan kansallispuisto, joka on myös Unescon maailmanperintökohde. Puistosta näkyvät korkeat  Kahuzi- ja  Biéga-vuoret, ja kansallispuistossa pääset näkemään muun muassa gorilloja, afrikkalaisia norsuja, simpansseja ja antilooppeja. Luonnon ihmeellisyyttä voi ihastella Kinshasassa loputtomiin. Nyiragongo-tulivuorella on maailman suurin laavajärvi. Tulivuori vetää puoleensa monia rohkeita valokuvaajia ja matkailijoita. Kinshasa on myös taiteen ja erilaisten festivaalien keskus. Marché des Voleurs’n käsityöläismarkkinat ovat myös vierailemisen arvoinen tapahtuma. Markkinat on omistettu afrikkalaisille käsitöille ja matkamuistoille. Texaf Bilembo on ehdoton vierailukohde kaikille kulttuurin ja taiteen ystäville. Keskuksella on kulttuuri- ja taidegalleria, jossa järjestetään kulttuuritapahtumia ja näytetään elokuvia. Kinshasan kansallismuseo Musée National de Kinshasassa pääset tutustumaan Kongon vaiheikkaaseen historiaan ja rikkaaseen kulttuuriin.  Kinshasassa on myös monia tärkeitä monumentteja ja historiallisia rakennuksia, kuten Palais de la Nation, Palais du Peuple ja Nôtre Damen katedraali. Muista momondo, kun etsit itsellesi sopivaa hotellia Kinshasasta.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kongon demokraattinen tasavalta

Eikö sittenkään Kinshasa? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kongon demokraattinen tasavalta

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kinshasa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Kinshasa ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Kinshasa lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Kinshasa on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.