Halvat lennot Venetsia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Venetsia

Yhteenveto Venetsia lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

21 €

Halvin meno-paluulennon hinta

39 €

Nopein lentoaika

3t 00m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Venetsia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 21 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Venetsia Marco Polo).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Venetsia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 39 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Venetsia Marco Polo).
Nopein lento kohteeseen Venetsia kohteesta Suomi kestää 3t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Venetsia Marco Polo).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Venetsia mukaan lukien Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Venetsia lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Venetsia lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Venetsia Marco Polo lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Venetsia

Helsinki (HEL) - Venetsia Marco Polo lentokenttä (VCE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Venetsia kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Venetsia Marco Polo, jolloin hinta on keskimääräinen 204 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VENETSIAelokuu19% halvempielokuu aikana Helsinki - Venetsia lennot maksavat keskimäärin vain 165 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VENETSIA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu42% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Venetsia lentojen keskimääräinen hinta on 289 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VENETSIA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu351% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Venetsia kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Venetsia?

Kanaalien kaupunki Venetsia on hurmaava matkakohde ympäri vuoden. Matkat Venetsiaan ovat suosittuja etenkin keväisin, kesäisin ja jouluisin, ja lentoliput Venetsiaan ovatkin kalleimmillaan esimerkiksi toukokuisin ja joulukuisin. Myös hotellien ja muiden matkailupalveluiden hinnat tapaavat nousta suosituimman matkailusesongin aikana.

Pohtiessa, milloin on paras aika matkustaa Venetsiaan, pidä mielessä, että etenkin loppukesästä ja alkuvuodesta halvat lennot Venetsiaan ovat hyvin saatavilla. Esimerkiksi tammikuussa ja elokuussa lennot Helsingistä Venetsiaan ovat halpoja, ja esimerkiksi elokuussa sää on kaupungissa vielä kesäisen lämmin. Koska elokuu on kuitenkin vielä eurooppalaisittain suosittu lomakuukausi, voivat esimerkiksi vuokra-autojen ja majoitusten hinnat olla vielä kaupungissa korkealla. Tammikuussa sää Venetsiassa saattaa olla sateinen ja viileähkö, mutta turistiruuhkista ei varmasti tarvitse kärsiä.

Milloin halvat lennot Venetsiaan kannattaa sitten ostaa? Euroopan-lentojen nyrkkisääntö, eli noin kaksi kuukautta ennen matkaa, pätee myös Venetsiaan. Pelkät lennot voi kuitenkin saada lentotarjouksia seuraamalla milloin tahansa.

9 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Venetsia. Tämän lennon lähtölentokenttä on Catania, ja se on 95 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Venetsia. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Venetsia omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä elokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Venetsia. Lennot maksavat noin 165 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Venetsia kuukauden elokuu aikana, niin lentäminen tammikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 178 €.

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 33 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Venetsia. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 204 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Venetsia kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 39 € momondossa.

Venetsia kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä (26 km kaupungin Venetsia keskustasta), Trieste Ronchi dei Legionari lentokenttä (99 km kaupungin Venetsia keskustasta), Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä (113 km kaupungin Venetsia keskustasta), Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä (129 km kaupungin Venetsia keskustasta) tai Bolzano lentokenttä (138 km kaupungin Venetsia keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Lentojen hinnat kentälle Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä ovat keskimäärin 149 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Venetsia. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Kyllä, voit varata lennon kentälle Venetsia Marco Polo jos haluat matkustaa Castello naapurustoon. Se on kaupunkia Venetsia lähinnä oleva lentokenttä (etäisyys: 7,4 km).momondosta löytyneet halvat lennot: Venetsia

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Venetsia
Ryanair
21. heinäkuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
VCE20:00Venetsia Marco Polo
21. elokuuta
VCE02:10Venetsia Marco Polo
2t 55m
HEL05:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
2. lokakuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
VCE09:30Venetsia Marco Polo
6. lokakuuta
VCE12:40Venetsia Marco Polo
2t 55m
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
2. lokakuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
VCE09:30Venetsia Marco Polo
6. lokakuuta
VCE12:40Venetsia Marco Polo
2t 55m
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
22. syyskuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
VCE20:00Venetsia Marco Polo
2. lokakuuta
VCE02:10Venetsia Marco Polo
2t 55m
HEL05:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
22. syyskuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
VCE20:00Venetsia Marco Polo
29. syyskuuta
VCE12:40Venetsia Marco Polo
2t 55m
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
25. syyskuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
VCE09:30Venetsia Marco Polo
2. lokakuuta
VCE02:10Venetsia Marco Polo
2t 55m
HEL05:05Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Venetsia

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Venetsia, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
8. syyskuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
VCE20:00Venetsia Marco Polo
Ryanair
11. elokuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
VCE20:00Venetsia Marco Polo
Ryanair
18. syyskuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
VCE09:30Venetsia Marco Polo

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Venetsia?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Venetsia

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Venetsia?

Kohteeseen Venetsia kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Ryanair, Norwegian Air International, Lufthansa ja Finnair. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Venetsia rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Venetsia

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Venetsia
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 95 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

   Venetsia ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Venetsia lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Miten päästä lentokentälle Venetsia keskustaan

   Lennot Venetsiaan voivat saapua kahdelle lentokentälle, joista suurempi ja liikennöidympi on kaupungin läheisyydessä sijaitseva Marco Polon kansainvälinen lentoasema (Venice Marco Polo Airport). Etenkin eurooppalaisten halpalentoyhtiöiden lennot voivat kuitenkin laskeutua myös kauempana sijaitsevalle Trevison lentokentälle. Kummaltakin kentältä keskustaan pääsee kätevimmin shuttle-bussilla. Marco Polon lentokentän erikoisuutena on, että keskustaan voi matkata lentoasemalta myös venetaksilla.


   Venetsia: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Venetsia
   Helsinki - Venetsia reitin lennot
   Lyhyin lentoaika2t 55m
   Halvin hinta42 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Venetsia

   Venetsia on kuuluisa kanaaleistaan, ja kaupungin joukkoliikenne perustuukin vesiliikenteen varaan. Toinen hyvä vaihtoehto kaupungissa on kävellä tai pyöräillä, ja usein kävelyreitti perille onkin nopeampi vaihtoehto kuin venebussi tai muu vastaava kulkuväline. Venetsia on autoton kaupunki, eli busseihin tai tavallisiin takseihin kaupungissa ei voi monien muiden italialaiskaupunkien tapaan turvautua.

   Kaupungin joukkoliikenteen perustan muodostavat niin kutsutut vaporetit, vesibussit, joiden kyytiin noustaan määrätyiltä pysäkeiltä. Yksittäislippu on melko kallis, noin 6,50 euroa (voimassa 60 minuuttia), mutta matkailijalle hyvä vaihtoehto on hankkia 24 tunnin lippu noin 28 euron hintaan tai viikkolippu noin 50 euron hintaan. Vaporetit ovat liikenteessä vuorokauden ympäri. Jos vesibusseissa on tungosta tai matkanteko tuntuu hitaalta, voi Venetsiassa ottaa myös venetaksin, joka on kuitenkin kulkuvälineenä melko kallis. Venetaksin voi palkata myös tekemään turistikierroksen kaupungissa, jos hinnasta päästään sopuun. Canal Grande -kanaali kannattaa ylittää perinteiseen tapaan gondolilla.


   Kohteen Venetsia viisumivaatimukset

   Venetsiaan matkustaminen on vaivatonta, sillä Italia on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Tästäkin huolimatta Venetsiaan lentävillä on oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja, ja matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Sekä suurlähetystön että Venetsiassa sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.it/.


   Aloita matkan suunnittelu - Venetsia


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Venetsia

   Välttele suosituimpia lomakausia ja etsi parhaita lentotarjouksia.

   Venetsian kuuluisat kanaalit, Basilica di San Marco ja Rialton silta kutsuvat matkailijoita.

   Suomi-italia-sanakirja ja hyvät kävelykengät ovat tarpeen.

   Venetsia on turvallinen, mutta matkailukaupungissa esimerkiksi taskuvarkaudet ovat tavallisia. Ota Eurooppalainen sairaanhoitokortti mukaan sairastapauksien varalta.

   Hanavettä voi juoda.

   Hyvästä palvelusta jätetään juomaraha.

   Italian yleinen hintataso on Suomea edullisempi, mutta matkailijoille suunnattujen palvelujen hintataso on Venetsiassa vaihteleva. Esimerkiksi ravintolat voivat olla Helsingin hintatasoa kalliimpia.

   Italian aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

   Teitä pitkin välimatka on noin 2 350 kilometriä.


   Miksi käyttää momondo?

   momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Venetsia. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

   Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Venetsia tällä käytännöllä.

   Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Venetsia, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

   Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Venetsia niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Venetsia lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.