Halvat lennot Venetsia

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Venetsia (VCE)
to 6.5.
to 13.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Venetsia lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Venetsia lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Venetsia Marco Polo lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Venetsia

Helsinki (HEL) - Venetsia Marco Polo lentokenttä (VCE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Venetsia kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Venetsia Marco Polo, jolloin hinta on keskimääräinen 181 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VENETSIAelokuu19% halvempielokuu aikana Helsinki - Venetsia lennot maksavat keskimäärin vain 146 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VENETSIA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu42% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Venetsia lentojen keskimääräinen hinta on 257 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VENETSIA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu446% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Venetsia kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Venetsiaan?

Kanaalien kaupunki Venetsia on hurmaava matkakohde ympäri vuoden. Matkat Venetsiaan ovat suosittuja etenkin keväisin, kesäisin ja jouluisin, ja lentoliput Venetsiaan ovatkin kalleimmillaan esimerkiksi toukokuisin ja joulukuisin. Myös hotellien ja muiden matkailupalveluiden hinnat tapaavat nousta suosituimman matkailusesongin aikana.

Pohtiessa, milloin on paras aika matkustaa Venetsiaan, pidä mielessä, että etenkin loppukesästä ja alkuvuodesta halvat lennot Venetsiaan ovat hyvin saatavilla. Esimerkiksi tammikuussa ja elokuussa lennot Helsingistä Venetsiaan ovat halpoja, ja esimerkiksi elokuussa sää on kaupungissa vielä kesäisen lämmin. Koska elokuu on kuitenkin vielä eurooppalaisittain suosittu lomakuukausi, voivat esimerkiksi vuokra-autojen ja majoitusten hinnat olla vielä kaupungissa korkealla. Tammikuussa sää Venetsiassa saattaa olla sateinen ja viileähkö, mutta turistiruuhkista ei varmasti tarvitse kärsiä.

Milloin halvat lennot Venetsiaan kannattaa sitten ostaa? Euroopan-lentojen nyrkkisääntö, eli noin kaksi kuukautta ennen matkaa, pätee myös Venetsiaan. Pelkät lennot voi kuitenkin saada lentotarjouksia seuraamalla milloin tahansa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Venetsia?

49 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Venetsia. Tämän lennon lähtölentokenttä on Budapest, ja se on 83 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Venetsia. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Venetsia omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Venetsia?

Yleensä elokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Venetsia. Lennot maksavat noin 146 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Venetsia kuukauden elokuu aikana, niin lentäminen tammikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 158 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Venetsia?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Venetsia. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 181 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Venetsia kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 155 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Venetsia?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää lentokentälle Venetsia kentältä Suomi. Halvin viimeksi keskiviikko lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 166 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä torstai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 203 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Venetsia.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Venetsia?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Venetsia. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 168 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Venetsia on aamulla, kun lennot maksavat noin 210 €.

Löytyykö kaupungin Venetsia lähettyviltä muita lentokenttiä?

Venetsia kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä (26 km kaupungin Venetsia keskustasta), Trieste Ronchi dei Legionari lentokenttä (99 km kaupungin Venetsia keskustasta), Verona lentokenttä (113 km kaupungin Venetsia keskustasta), Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä (129 km kaupungin Venetsia keskustasta) tai Rimini Miramare lentokenttä (159 km kaupungin Venetsia keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Venetsia lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Verona lentokenttä ovat keskimäärin 224 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Venetsia. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Venetsia

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Venetsia
Turkish Airlines
12. heinäkuuta
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 40m
1 välilasku
VCE16:25Venetsia Marco Polo
16. heinäkuuta
VCE05:25Venetsia Marco Polo
7t 40m
1 välilasku
HEL13:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
17. syyskuuta
HEL03:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 00m
2 välilaskua
VCE11:10Venetsia Marco Polo
24. syyskuuta
VCE06:55Venetsia Marco Polo
7t 35m
2 välilaskua
HEL14:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. syyskuuta
HEL10:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 45m
2 välilaskua
VCE18:30Venetsia Marco Polo
12. syyskuuta
VCE03:00Venetsia Marco Polo
9t 35m
1 välilasku
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. syyskuuta
HEL03:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 00m
2 välilaskua
VCE11:10Venetsia Marco Polo
24. syyskuuta
VCE03:00Venetsia Marco Polo
9t 35m
1 välilasku
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
17. syyskuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
1 välilasku
VCE15:20Venetsia Marco Polo
24. syyskuuta
VCE06:40Venetsia Marco Polo
5t 55m
1 välilasku
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
8. syyskuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
1 välilasku
VCE15:20Venetsia Marco Polo
12. syyskuuta
VCE06:40Venetsia Marco Polo
5t 55m
1 välilasku
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Venetsiaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Venetsia

Halvat lennot Venetsiaan tarjoaa suomalainen Finnair ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian. Suoria lentoja on tarjolla normaalisti noin kahdeksan viikossa, ja lentoaika Helsingistä Venetsiaan on hieman alle kolme tuntia. Jos haluat lentää vielä suoriakin yhteyksiä edullisemmin eli vaihtokenttien kautta, on vaihdollisia lentoyhteyksiä Venetsiaan tarjolla lukuisia. Venetsiaan lentävät esimerkiksi airBaltic, SAS, CSA, KLM ja Lufthansa. Lentoaika riippuu reitistä, mutta vaihdollisten lentojen matka-aika on normaalisti vähintään noin 4 tuntia 30 minuuttia. Pääkaupunkiseudulta Venetsiaan lähtevät lennot starttaavat kaikki Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Venetsian-lennot ovat Euroopan sisäisiä, joten edullisimpiin lipputyyppeihin ei normaalisti sisälly lainkaan ruokatarjoilua. Kiinnitä lentoa varatessasi huomiota paitsi lipun hintaan, myös lipputyyppiin, sillä edullisimmat lipputyypit eivät yleensä pidä sisällään yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa.


Miten pääsen lentokentältä Venetsian keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Venetsia lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot Venetsiaan voivat saapua kahdelle lentokentälle, joista suurempi ja liikennöidympi on kaupungin läheisyydessä sijaitseva Marco Polon kansainvälinen lentoasema (Venice Marco Polo Airport). Etenkin eurooppalaisten halpalentoyhtiöiden lennot voivat kuitenkin laskeutua myös kauempana sijaitsevalle Trevison lentokentälle. Kummaltakin kentältä keskustaan pääsee kätevimmin shuttle-bussilla. Marco Polon lentokentän erikoisuutena on, että keskustaan voi matkata lentoasemalta myös venetaksilla.


Suositut lentoreitit Venetsia

Etsityimmät lennot Venetsia sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Venetsia reitin lennot
Lyhyin lentoaika
12t 20m
Halvin hinta
162 €

Liikkuminen Venetsiassa?

Venetsia on kuuluisa kanaaleistaan, ja kaupungin joukkoliikenne perustuukin vesiliikenteen varaan. Toinen hyvä vaihtoehto kaupungissa on kävellä tai pyöräillä, ja usein kävelyreitti perille onkin nopeampi vaihtoehto kuin venebussi tai muu vastaava kulkuväline. Venetsia on autoton kaupunki, eli busseihin tai tavallisiin takseihin kaupungissa ei voi monien muiden italialaiskaupunkien tapaan turvautua.

Kaupungin joukkoliikenteen perustan muodostavat niin kutsutut vaporetit, vesibussit, joiden kyytiin noustaan määrätyiltä pysäkeiltä. Yksittäislippu on melko kallis, noin 6,50 euroa (voimassa 60 minuuttia), mutta matkailijalle hyvä vaihtoehto on hankkia 24 tunnin lippu noin 28 euron hintaan tai viikkolippu noin 50 euron hintaan. [Tarkistettu 23.6.2017] Vaporetit ovat liikenteessä vuorokauden ympäri. Jos vesibusseissa on tungosta tai matkanteko tuntuu hitaalta, voi Venetsiassa ottaa myös venetaksin, joka on kuitenkin kulkuvälineenä melko kallis. Venetaksin voi palkata myös tekemään turistikierroksen kaupungissa, jos hinnasta päästään sopuun. Canal Grande -kanaali kannattaa ylittää perinteiseen tapaan gondolilla.


Tarvitaanko Venetsiaan passi?

Venetsiaan matkustaminen on vaivatonta, sillä Italia on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Tästäkin huolimatta Venetsiaan lentävillä on oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja, ja matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Sekä suurlähetystön että Venetsiassa sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.it/.


Vinkkejä Venetsiaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Venetsiaan?

Välttele suosituimpia lomakausia ja etsi parhaita lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Venetsian nähtävyydet?

Venetsian kuuluisat kanaalit, Basilica di San Marco ja Rialton silta kutsuvat matkailijoita.

Mitä mukaan matkalle Venetsiaan?

Suomi-italia-sanakirja ja hyvät kävelykengät ovat tarpeen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Venetsiassa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Venetsiassa turvallista?

Venetsia on turvallinen, mutta matkailukaupungissa esimerkiksi taskuvarkaudet ovat tavallisia. Ota Eurooppalainen sairaanhoitokortti mukaan sairastapauksien varalta.

Voiko Venetsiassa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Venetsiassa?

Hyvästä palvelusta jätetään juomaraha.

Millainen on Venetsian hintataso?

Italian yleinen hintataso on Suomea edullisempi, mutta matkailijoille suunnattujen palvelujen hintataso on Venetsiassa vaihteleva. Esimerkiksi ravintolat voivat olla Helsingin hintatasoa kalliimpia.

Mikä on aikaero Suomi-Italia?

Italian aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Venetsia?

Teitä pitkin välimatka on noin 2 350 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka