Halvat lennot Venetsia

Meno-paluu
Economy
Miami (MIA)
Venetsia (VCE)
to 5.8.
to 12.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Venetsia lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Venetsia lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Venetsia Marco Polo lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Venetsia

Helsinki (HEL) - Venetsia Marco Polo lentokenttä (VCE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Venetsia kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Venetsia Marco Polo, jolloin hinta on keskimääräinen 183 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VENETSIAelokuu19% halvempielokuu aikana Helsinki - Venetsia lennot maksavat keskimäärin vain 148 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VENETSIA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu42% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Venetsia lentojen keskimääräinen hinta on 260 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VENETSIA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu446% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Venetsia kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Venetsiaan?

Kanaalien kaupunki Venetsia on hurmaava matkakohde ympäri vuoden. Matkat Venetsiaan ovat suosittuja etenkin keväisin, kesäisin ja jouluisin, ja lentoliput Venetsiaan ovatkin kalleimmillaan esimerkiksi toukokuisin ja joulukuisin. Myös hotellien ja muiden matkailupalveluiden hinnat tapaavat nousta suosituimman matkailusesongin aikana.

Pohtiessa, milloin on paras aika matkustaa Venetsiaan, pidä mielessä, että etenkin loppukesästä ja alkuvuodesta halvat lennot Venetsiaan ovat hyvin saatavilla. Esimerkiksi tammikuussa ja elokuussa lennot Helsingistä Venetsiaan ovat halpoja, ja esimerkiksi elokuussa sää on kaupungissa vielä kesäisen lämmin. Koska elokuu on kuitenkin vielä eurooppalaisittain suosittu lomakuukausi, voivat esimerkiksi vuokra-autojen ja majoitusten hinnat olla vielä kaupungissa korkealla. Tammikuussa sää Venetsiassa saattaa olla sateinen ja viileähkö, mutta turistiruuhkista ei varmasti tarvitse kärsiä.

Milloin halvat lennot Venetsiaan kannattaa sitten ostaa? Euroopan-lentojen nyrkkisääntö, eli noin kaksi kuukautta ennen matkaa, pätee myös Venetsiaan. Pelkät lennot voi kuitenkin saada lentotarjouksia seuraamalla milloin tahansa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Venetsia?

49 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Venetsia. Tämän lennon lähtölentokenttä on Budapest, ja se on 82 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Venetsia. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Venetsia omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Venetsia?

Yleensä elokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Venetsia. Lennot maksavat noin 148 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Venetsia kuukauden elokuu aikana, niin lentäminen tammikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 160 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Venetsia?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Venetsia. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 184 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Venetsia kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 151 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Venetsia?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää lentokentälle Venetsia kentältä Suomi. Halvin viimeksi keskiviikko lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 168 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä torstai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 206 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Venetsia.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Venetsia?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Venetsia. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 170 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Venetsia on aamulla, kun lennot maksavat noin 213 €.

Löytyykö kaupungin Venetsia lähettyviltä muita lentokenttiä?

Venetsia kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä (26 km kaupungin Venetsia keskustasta), Trieste Ronchi dei Legionari lentokenttä (99 km kaupungin Venetsia keskustasta), Verona lentokenttä (113 km kaupungin Venetsia keskustasta), Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä (129 km kaupungin Venetsia keskustasta) tai Bolzano lentokenttä (138 km kaupungin Venetsia keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Venetsia lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Verona lentokenttä ovat keskimäärin 227 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Venetsia. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Venetsia

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Venetsia
Lufthansa
27. joulukuuta
HEL09:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 45m
1 välilasku
VCE18:45Venetsia Marco Polo
3. tammikuuta
VCE01:10Venetsia Marco Polo
4t 40m
1 välilasku
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
8. syyskuuta
HEL09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
1 välilasku
VCE19:20Venetsia Marco Polo
12. syyskuuta
VCE02:00Venetsia Marco Polo
6t 15m
1 välilasku
HEL08:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. lokakuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 00m
2 välilaskua
VCE14:30Venetsia Marco Polo
20. lokakuuta
VCE02:30Venetsia Marco Polo
4t 30m
1 välilasku
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. lokakuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 00m
2 välilaskua
VCE14:30Venetsia Marco Polo
20. lokakuuta
VCE02:30Venetsia Marco Polo
4t 30m
1 välilasku
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. joulukuuta
HEL00:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 10m
2 välilaskua
TSF08:40Venetsia Treviso A. Canova
3. tammikuuta
TSF08:05Venetsia Treviso A. Canova
10t 10m
2 välilaskua
HEL18:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. lokakuuta
HEL09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
1 välilasku
VCE19:20Venetsia Marco Polo
20. lokakuuta
VCE02:00Venetsia Marco Polo
10t 00m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Venetsia

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Venetsia, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä airBaltic
airBaltic
23. syyskuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 10m
1 välilasku
VCE06:45Venetsia Marco Polo
airBaltic
18. syyskuuta
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
1 välilasku
VCE15:05Venetsia Marco Polo
Vueling
10. elokuuta
HEL16:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
VCE05:50Venetsia Marco Polo

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Venetsiaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Venetsia

Halvat lennot Venetsiaan tarjoaa suomalainen Finnair ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian. Suoria lentoja on tarjolla normaalisti noin kahdeksan viikossa, ja lentoaika Helsingistä Venetsiaan on hieman alle kolme tuntia. Jos haluat lentää vielä suoriakin yhteyksiä edullisemmin eli vaihtokenttien kautta, on vaihdollisia lentoyhteyksiä Venetsiaan tarjolla lukuisia. Venetsiaan lentävät esimerkiksi airBaltic, SAS, CSA, KLM ja Lufthansa. Lentoaika riippuu reitistä, mutta vaihdollisten lentojen matka-aika on normaalisti vähintään noin 4 tuntia 30 minuuttia. Pääkaupunkiseudulta Venetsiaan lähtevät lennot starttaavat kaikki Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Venetsian-lennot ovat Euroopan sisäisiä, joten edullisimpiin lipputyyppeihin ei normaalisti sisälly lainkaan ruokatarjoilua. Kiinnitä lentoa varatessasi huomiota paitsi lipun hintaan, myös lipputyyppiin, sillä edullisimmat lipputyypit eivät yleensä pidä sisällään yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa.


Miten pääsen lentokentältä Venetsian keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Venetsia lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot Venetsiaan voivat saapua kahdelle lentokentälle, joista suurempi ja liikennöidympi on kaupungin läheisyydessä sijaitseva Marco Polon kansainvälinen lentoasema (Venice Marco Polo Airport). Etenkin eurooppalaisten halpalentoyhtiöiden lennot voivat kuitenkin laskeutua myös kauempana sijaitsevalle Trevison lentokentälle. Kummaltakin kentältä keskustaan pääsee kätevimmin shuttle-bussilla. Marco Polon lentokentän erikoisuutena on, että keskustaan voi matkata lentoasemalta myös venetaksilla.


Suositut lentoreitit Venetsia

Etsityimmät lennot Venetsia sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Venetsia reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 50m
Halvin hinta
120 €

Liikkuminen Venetsiassa?

Venetsia on kuuluisa kanaaleistaan, ja kaupungin joukkoliikenne perustuukin vesiliikenteen varaan. Toinen hyvä vaihtoehto kaupungissa on kävellä tai pyöräillä, ja usein kävelyreitti perille onkin nopeampi vaihtoehto kuin venebussi tai muu vastaava kulkuväline. Venetsia on autoton kaupunki, eli busseihin tai tavallisiin takseihin kaupungissa ei voi monien muiden italialaiskaupunkien tapaan turvautua.

Kaupungin joukkoliikenteen perustan muodostavat niin kutsutut vaporetit, vesibussit, joiden kyytiin noustaan määrätyiltä pysäkeiltä. Yksittäislippu on melko kallis, noin 6,50 euroa (voimassa 60 minuuttia), mutta matkailijalle hyvä vaihtoehto on hankkia 24 tunnin lippu noin 28 euron hintaan tai viikkolippu noin 50 euron hintaan. [Tarkistettu 23.6.2017] Vaporetit ovat liikenteessä vuorokauden ympäri. Jos vesibusseissa on tungosta tai matkanteko tuntuu hitaalta, voi Venetsiassa ottaa myös venetaksin, joka on kuitenkin kulkuvälineenä melko kallis. Venetaksin voi palkata myös tekemään turistikierroksen kaupungissa, jos hinnasta päästään sopuun. Canal Grande -kanaali kannattaa ylittää perinteiseen tapaan gondolilla.


Tarvitaanko Venetsiaan passi?

Venetsiaan matkustaminen on vaivatonta, sillä Italia on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Tästäkin huolimatta Venetsiaan lentävillä on oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja, ja matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Sekä suurlähetystön että Venetsiassa sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.it/.


Vinkkejä Venetsiaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Venetsiaan?

Välttele suosituimpia lomakausia ja etsi parhaita lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Venetsian nähtävyydet?

Venetsian kuuluisat kanaalit, Basilica di San Marco ja Rialton silta kutsuvat matkailijoita.

Mitä mukaan matkalle Venetsiaan?

Suomi-italia-sanakirja ja hyvät kävelykengät ovat tarpeen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Venetsiassa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Venetsiassa turvallista?

Venetsia on turvallinen, mutta matkailukaupungissa esimerkiksi taskuvarkaudet ovat tavallisia. Ota Eurooppalainen sairaanhoitokortti mukaan sairastapauksien varalta.

Voiko Venetsiassa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Venetsiassa?

Hyvästä palvelusta jätetään juomaraha.

Millainen on Venetsian hintataso?

Italian yleinen hintataso on Suomea edullisempi, mutta matkailijoille suunnattujen palvelujen hintataso on Venetsiassa vaihteleva. Esimerkiksi ravintolat voivat olla Helsingin hintatasoa kalliimpia.

Mikä on aikaero Suomi-Italia?

Italian aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Venetsia?

Teitä pitkin välimatka on noin 2 350 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka