Etsi halpoja lentoja Venetsiaan alk. 53 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Venetsiaan

Yhteenveto Venetsian lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

53 €

Halvin meno-paluulennon hinta

107 €

Nopein lentoaika

2t 55m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Venetsia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 53 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Venetsia Marco Polo).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Venetsia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 107 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Venetsia Marco Polo).
Nopein lento kohteeseen Venetsia kohteesta Suomi kestää 2t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Venetsia Marco Polo).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Venetsia mukaan lukien KLM, Finnair ja Norwegian.

Venetsian lentotiedot ja trendit

Tutustu Venetsian lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Venetsia?

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Venetsia. Lennot maksavat noin 57 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Venetsia kuukauden tammikuu aikana, niin lentäminen marraskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 74 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Venetsia?

53 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Venetsia. Tämän lennon lähtölentokenttä on Catania, ja se on 74 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Venetsia. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Venetsia omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Venetsia?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Venetsia kestää yleensä 2t 55m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Venetsia Marco Polo kentälle (Venetsia suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Tampere-Pirkkala kohteeseen Venetsia Marco Polo, lentoaika on silloin noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Venetsia?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 31 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Venetsia. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 127 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Venetsia kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 120 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Venetsia lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Venetsia lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Venetsia

Helsinki (HEL) - Venetsia Marco Polo lentokenttä (VCE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Venetsia kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Venetsia Marco Polo, jolloin hinta on keskimääräinen 127 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VENETSIAtammikuu56% halvempitammikuu aikana Helsinki - Venetsia lennot maksavat keskimäärin vain 57 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VENETSIA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu60% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Venetsia lentojen keskimääräinen hinta on 203 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VENETSIA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu248% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Venetsia kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Venetsiaan

Kanaalien kaupunki Venetsia on hurmaava matkakohde ympäri vuoden. Matkat Venetsiaan ovat suosittuja etenkin keväisin, kesäisin ja jouluisin, ja lentoliput Venetsiaan ovatkin kalleimmillaan esimerkiksi toukokuisin ja joulukuisin. Myös hotellien ja muiden matkailupalveluiden hinnat tapaavat nousta suosituimman matkailusesongin aikana.

Pohtiessa, milloin on paras aika matkustaa Venetsiaan, pidä mielessä, että etenkin loppukesästä ja alkuvuodesta halvat lennot Venetsiaan ovat hyvin saatavilla. Esimerkiksi tammikuussa ja elokuussa lennot Helsingistä Venetsiaan ovat halpoja, ja esimerkiksi elokuussa sää on kaupungissa vielä kesäisen lämmin. Koska elokuu on kuitenkin vielä eurooppalaisittain suosittu lomakuukausi, voivat esimerkiksi vuokra-autojen ja majoitusten hinnat olla vielä kaupungissa korkealla. Tammikuussa sää Venetsiassa saattaa olla sateinen ja viileähkö, mutta turistiruuhkista ei varmasti tarvitse kärsiä.

Milloin halvat lennot Venetsiaan kannattaa sitten ostaa? Euroopan-lentojen nyrkkisääntö, eli noin kaksi kuukautta ennen matkaa, pätee myös Venetsiaan. Pelkät lennot voi kuitenkin saada lentotarjouksia seuraamalla milloin tahansa.

Vierailijat, jotka suunnittelevat lomailua kohteessa Venetsia kannattaa varata lennot heinäkuu tai elokuu kuukausien aikana jos tarkoituksena on viettää enemmän aikaa Lido rannalla.

Venetsia kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä (26 km Venetsia keskustasta), Trieste Ronchi dei Legionari lentokenttä (99 km Venetsia keskustasta), Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä (113 km Venetsia keskustasta), Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä (129 km Venetsia keskustasta) tai Bolzano lentokenttä (138 km Venetsia keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


momondosta löytyneet halvat lennot: Venetsia

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Venetsia
Ryanair
6. syyskuuta
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
VCE20:30Venetsia Marco Polo
13. syyskuuta
VCE13:00Venetsia Marco Polo
3t 00m
HEL16:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. syyskuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 10m
1 välilasku
VCE06:10Venetsia Marco Polo
13. syyskuuta
VCE13:00Venetsia Marco Polo
3t 00m
HEL16:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
13. elokuuta
HEL13:45Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
VCE16:50Venetsia Marco Polo
20. elokuuta
VCE09:20Venetsia Marco Polo
3t 00m
HEL12:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
25. heinäkuuta
HEL13:30Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 55m
VCE16:25Venetsia Marco Polo
8. elokuuta
VCE16:05Venetsia Marco Polo
2t 50m
HEL18:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. elokuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 20m
1 välilasku
VCE06:55Venetsia Marco Polo
20. elokuuta
VCE09:20Venetsia Marco Polo
3t 00m
HEL12:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
1. elokuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 50m
1 välilasku
VCE18:05Venetsia Marco Polo
15. elokuuta
VCE17:50Venetsia Marco Polo
10t 50m
1 välilasku
HEL04:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Venetsia

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Venetsia, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä KLM, Norwegian ja Ryanair
Ryanair
14. kesäkuuta
HEL16:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
VCE19:30Venetsia Marco Polo
Ryanair
6. elokuuta
HEL13:45Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
VCE16:50Venetsia Marco Polo
Ryanair
27. heinäkuuta
HEL19:50Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 30m
1 välilasku
TSF09:20Venetsia Treviso A. Canova

Muut matkustamoluokat Venetsia lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Venetsia lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Venetsia?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Venetsia

Venetsia ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Venetsia lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Venetsia keskustaan

Lennot Venetsiaan voivat saapua kahdelle lentokentälle, joista suurempi ja liikennöidympi on kaupungin läheisyydessä sijaitseva Marco Polon kansainvälinen lentoasema (Venice Marco Polo Airport). Etenkin eurooppalaisten halpalentoyhtiöiden lennot voivat kuitenkin laskeutua myös kauempana sijaitsevalle Trevison lentokentälle. Kummaltakin kentältä keskustaan pääsee kätevimmin shuttle-bussilla. Marco Polon lentokentän erikoisuutena on, että keskustaan voi matkata lentoasemalta myös venetaksilla.


Venetsia: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Venetsia
Helsinki - Venetsia reitin lennot
Nopein lentoaika2t 55m
Halvin hinta105 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Venetsia

Venetsia on kuuluisa kanaaleistaan, ja kaupungin joukkoliikenne perustuukin vesiliikenteen varaan. Toinen hyvä vaihtoehto kaupungissa on kävellä tai pyöräillä, ja usein kävelyreitti perille onkin nopeampi vaihtoehto kuin venebussi tai muu vastaava kulkuväline. Venetsia on autoton kaupunki, eli busseihin tai tavallisiin takseihin kaupungissa ei voi monien muiden italialaiskaupunkien tapaan turvautua.

Kaupungin joukkoliikenteen perustan muodostavat niin kutsutut vaporetit, vesibussit, joiden kyytiin noustaan määrätyiltä pysäkeiltä. Yksittäislippu on melko kallis, noin 6,50 euroa (voimassa 60 minuuttia), mutta matkailijalle hyvä vaihtoehto on hankkia 24 tunnin lippu noin 28 euron hintaan tai viikkolippu noin 50 euron hintaan. Vaporetit ovat liikenteessä vuorokauden ympäri. Jos vesibusseissa on tungosta tai matkanteko tuntuu hitaalta, voi Venetsiassa ottaa myös venetaksin, joka on kuitenkin kulkuvälineenä melko kallis. Venetaksin voi palkata myös tekemään turistikierroksen kaupungissa, jos hinnasta päästään sopuun. Canal Grande -kanaali kannattaa ylittää perinteiseen tapaan gondolilla.


Kohteen Venetsia viisumivaatimukset

Venetsiaan matkustaminen on vaivatonta, sillä Italia on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Tästäkin huolimatta Venetsiaan lentävillä on oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja, ja matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Sekä suurlähetystön että Venetsiassa sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.it/.


Aloita matkan suunnittelu - Venetsia


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Venetsia

Välttele suosituimpia lomakausia ja etsi parhaita lentotarjouksia.

Venetsian kuuluisat kanaalit, Basilica di San Marco ja Rialton silta kutsuvat matkailijoita.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Venetsia. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Venetsia tällä käytännöllä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.