Halvat lennot Kuopio

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 8/8
su 15/8

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kuopio?

Halvat lennot Kuopioon ovat helposti saatavilla ympäri vuoden. Pelkät lennot Kuopioon voi saada halvalla mille kuukaudelle tahansa, sillä lentolippujen hinnat ovat enemmän tai vähemmän samanhintaisia ympäri vuoden.

Milloin on paras aika matkustaa Kuopioon? Savon helmi Kuopio on suosittu matkakohde etenkin kesäisin. Kaupungin suuri tori herää eloon kesäisin, ja myös sää Kuopiossa on parhaimmillaan toukokuusta elokuuhun. Kesäkuukausien suosion vuoksi hotellit ja lennot ovat noina kuukausina kuitenkin normaalia kalliimpia.

Mikäli kiikarissa on halvat lennot Kuopioon, kannattaa kaupunkiin suunnata joko alkuvuodesta, esimerkiksi tammikuussa, tai loppuvuodesta, esimerkiksi marraskuussa. Tuolloin myös matkailupalvelujen ja majoitusten hinnat ovat alhaalla. Matkat Kuopioon kannattaa varata ajoissa. Jos pohdit, milloin tarkalleen lennot Kuopioon kannattaa ostaa, on lippukaupoille parasta ryhtyä pari kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kuopio?

  Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Kuopio on 89 € per henkilö kaupungista Helsinki, mikä on 75 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Kuopio. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Kuopio omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kuopio?

  kesäkuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Kuopio kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 74 €. huhtikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Kuopio, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 83 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kuopio?

  Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Kuopio on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 105 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Kuopio tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Kuopio hintaan 81 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kuopio?

  Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Kuopio on sunnuntai hintojen ollessa 108 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä keskiviikko, voit odottaa näkeväsi 149 € lentohinnan reitille Suomi - Kuopio.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kuopio?

  Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kuopio on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Kuopio keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 110 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 144 €.

 • Löytyykö kaupungin Kuopio lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Joensuu lentokenttä, Jyväskylä lentokenttä, Savonlinna lentokenttä tai Kajaani lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Kuopio.

 • Voiko kaupunkiin Kuopio lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Joensuu lentokenttä ovat keskimäärin 303 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Kuopio. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kuopio

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kuopio
Finnair
30. syyskuuta
HEL15:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
KUO16:40Kuopio
3. lokakuuta
KUO18:25Kuopio
1t 00m
HEL19:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
18. elokuuta
HEL03:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
KUO04:05Kuopio
20. elokuuta
KUO04:35Kuopio
1t 00m
HEL05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
15. syyskuuta
HEL03:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
KUO04:05Kuopio
16. syyskuuta
KUO17:10Kuopio
1t 00m
HEL18:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
11. elokuuta
HEL03:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
KUO04:05Kuopio
23. elokuuta
KUO04:35Kuopio
1t 00m
HEL05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
10. elokuuta
HEL15:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
KUO16:40Kuopio
11. elokuuta
KUO04:35Kuopio
1t 00m
HEL05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
12. elokuuta
HEL15:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
KUO16:40Kuopio
13. elokuuta
KUO04:35Kuopio
1t 00m
HEL05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kuopio

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kuopio, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
7. lokakuuta
HEL03:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
KUO04:05Kuopio
Finnair
29. elokuuta
HEL15:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
KUO16:40Kuopio
Finnair
30. elokuuta
HEL03:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
KUO04:05Kuopio

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kuopio?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kuopio

Suorat lennot Helsingistä Kuopioon tarjoaa suomalainen lentoyhtiö Finnair. Finnairin lennot Kuopioon operoi joko Finnair itse tai toinen suomalainen lentoyhtiö, Norra (Nordic Regional Airlines). Norran palvelukonsepti noudattaa kuitenkin täysin Finnairin konseptia, joten lentojen palvelutaso on sama, oli lennon operoiva lentoyhtiö kumpi tahansa. Lentoaika Helsingistä Kuopioon on vain noin 50 minuuttia, eli savolaiskaupunkiin ei kannata lentää Helsingistä vaihtokenttien kautta. Helsingistä Kuopioon lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Kun varaat lentoliput Kuopioon, kiinnitä huomiota lentojen hinnan lisäksi myös lipputyyppiin. Esimerkiksi Finnairin edullisimpaan Economy Light -lipputyyppiin ei kuulu yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa, eli mikäli reissaat matkatavaroiden kera, valitse oma lipputyyppisi tarkoin. Kaikki Helsingin ja Kuopion väliset lennot laskeutuvat Kuopion lentoasemalle.


Kuopio ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kuopio lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Kuopioon laskeutuvat Kuopion lentoasemalle, joka sijaitsee Siilinjärven kunnan puolella. Kätevimmin keskustaan pääsee lentokentältä Kuopion seudun joukkoliikenteen bussilinjalla numero 40, joka kulkee kaupunkiin edullisesti ja nopeasti. Taksimatka on vain hieman nopeampi, mutta hinnaltaan selvästi kalliimpi. Bussi kulkee Kuopion torille ja jatkaa sieltä Savilahteen. Jos bussikuljetusta ei ole tarjolla, on paras vaihtoehto taksikyyti. Lentokentällä on myös autovuokraamojen palvelupisteitä, jotka ovat kuitenkin avoinna vain ennakkovarauksella.


Kuopio: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kuopio
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta81 €

Liikkuminen Kuopiossa?

Tasaisessa Kuopiossa on helppo liikkua niin kävellen kuin polkupyörälläkin, ja etenkin keskustan alueella paikasta toiseen on vaivatonta liikkua jalan. Jos haluat suunnata keskustan ulkopuolelle, avun tarjoaa Kuopion seudun joukkoliikenne. Kaupungin julkinen liikenne perustuu ennen kaikkea kattavaan bussiverkostoon.

Bussiliikenne on hinnoiteltu Kuopiossa vyöhykkeiden mukaan, ja esimerkiksi A tai B vyöhykkeen kertalippu maksaa aikuisille noin 3,30 euroa, kahden vyöhykkeen kertalippu noin 5,50 euroa ja kolmen vyöhykkeen kertalippu noin 6,10 euroa. [Tarkistettu 26.6.2017] Vyöhykkeen A-lipulla kulkuvälinettä voi vaihtaa 60 minuutin ajan ja vyöhykkeen B lipuilla 90 minuutin ajan. Alle 7-vuotiaat lapset matkustavat Kuopion bussiliikenteessä ilmaiseksi. Bussiliikenne yltää Kuopion kaupungin sisältä myös ympäröiviin kuntiin, esimerkiksi Siilinjärvelle. Eri puolille Savoa on helppo matkustaa Kuopiosta myös seutuliikenteen linja-autoilla, ja kaupungissa on myös juna-asema, josta lähtee junaliikennettä eri puolille Suomea.


Tarvitaanko Kuopion lennolle passi?

Lennot Helsingistä Kuopioon ovat Suomen sisäisiä ja siksi vaivattomia. Passia lentomatkalle ei välttämättä tarvita, mutta Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaanlennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan pyynnöstä myös Suomen lentokentillä. Esimerkiksi Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis yleensä kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, vaikka kansainvälisillä lennoilla se ei ole pätevä matkustusdokumentti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa toisen vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Jos suunnitelmissasi on jatkaa matkaa Kuopiosta ulkomaille, ota selvää lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädöksistä.


Aloita matkan suunnittelu - Kuopio


Vinkkejä Kuopioon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Kuopioon?

Halvat lennot Kuopioon löytyvät helposti etenkin kesäkauden ulkopuolelle. Muista verrata hintoja eri viikonpäivien välillä.

Kiinnostavatko Kuopion nähtävyydet?

Puijon torni, Kuopion korttelimuseo ja Linnansaaren kansallispuisto kuuluvat Kuopion seudun tunnettuihin kohteisiin.

Mitä mukaan matkalle Kuopioon?

Pakkaa laukkusi vuodenajan mukaan. Mikäli aiot liikkua luonnossa, muista hyvät kengät.

Mitä Kuopio tarjoaa lapsiperheille?

Lapsiperheitä kutsuvat etenkin kesäaikaan Kuopion uimarannat ja puistot sekä vossikka-ajelut. Muista myös Kuopion Eläinpuisto.

Onko Kuopiossa turvallista?

Kuopio on turvallinen suomalainen kaupunki.

Mitkä ovat Kuopion suosituimpia kulttuurikohteita?

Esimerkiksi Kuopion museo ja VB-valokuvakeskus kutsuvat kulttuurin ystäviä.

Millainen on Kuopion hintataso?

Kuopio on kohtuuhintainen suomalaiskaupunki, mutta etenkin kesäsesongin aikana matkailupalvelujen, varsinkin hotellien, hinnat nousevat.

Mikä on etäisyys Helsinki-Kuopio?

Välimatka on teitä pitkin hieman alle 400 kilometriä.