Halvat lennot Kuopio

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Kuopio (KUO)
pe 26.2.
pe 5.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Milloin on paras aika matkustaa Kuopioon?

Halvat lennot Kuopioon ovat helposti saatavilla ympäri vuoden. Pelkät lennot Kuopioon voi saada halvalla mille kuukaudelle tahansa, sillä lentolippujen hinnat ovat enemmän tai vähemmän samanhintaisia ympäri vuoden.

Milloin on paras aika matkustaa Kuopioon? Savon helmi Kuopio on suosittu matkakohde etenkin kesäisin. Kaupungin suuri tori herää eloon kesäisin, ja myös sää Kuopiossa on parhaimmillaan toukokuusta elokuuhun. Kesäkuukausien suosion vuoksi hotellit ja lennot ovat noina kuukausina kuitenkin normaalia kalliimpia.

Mikäli kiikarissa on halvat lennot Kuopioon, kannattaa kaupunkiin suunnata joko alkuvuodesta, esimerkiksi tammikuussa, tai loppuvuodesta, esimerkiksi marraskuussa. Tuolloin myös matkailupalvelujen ja majoitusten hinnat ovat alhaalla. Matkat Kuopioon kannattaa varata ajoissa. Jos pohdit, milloin tarkalleen lennot Kuopioon kannattaa ostaa, on lippukaupoille parasta ryhtyä pari kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kuopio?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Kuopio on 87 € per henkilö kaupungista Helsinki, mikä on 75 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Kuopio. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Kuopio omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kuopio?

Jos et voi matkustaa kesäkuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Kuopio kohteesta Suomi huhtikuu ajanjaksolle. huhtikuu aikana lennot kaupunkiin Kuopio ovat vielä keskimäärin 81 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin kesäkuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kuopio?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Kuopio. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 103 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Kuopio jopa niin halpaan hintaan kuin 81 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kuopio?

Datamme mukaan sunnuntai on halvin päivä lentää lentokentälle Kuopio kentältä Suomi. Halvin viimeksi sunnuntai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 105 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. keskiviikko on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 144 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kuopio?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Kuopio. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 107 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on keskipäivällä. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 131 €. Lennot kohteeseen Kuopio kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Löytyykö kaupungin Kuopio lähettyviltä muita lentokenttiä?

Joensuu lentokenttä, Jyväskylä lentokenttä, Savonlinna lentokenttä tai Kajaani lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Kuopio.

Voiko kaupunkiin Kuopio lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Joensuu lentokenttä ovat keskimäärin 304 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Kuopio. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kuopio

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kuopio
Finnair
11. elokuuta
03:10
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
04:10
Kuopio
16. elokuuta
02:45
Kuopio
1t 00m
03:45
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Kuopioon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kuopio

Suorat lennot Helsingistä Kuopioon tarjoaa suomalainen lentoyhtiö Finnair. Finnairin lennot Kuopioon operoi joko Finnair itse tai toinen suomalainen lentoyhtiö, Norra (Nordic Regional Airlines). Norran palvelukonsepti noudattaa kuitenkin täysin Finnairin konseptia, joten lentojen palvelutaso on sama, oli lennon operoiva lentoyhtiö kumpi tahansa. Lentoaika Helsingistä Kuopioon on vain noin 50 minuuttia, eli savolaiskaupunkiin ei kannata lentää Helsingistä vaihtokenttien kautta. Helsingistä Kuopioon lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Kun varaat lentoliput Kuopioon, kiinnitä huomiota lentojen hinnan lisäksi myös lipputyyppiin. Esimerkiksi Finnairin edullisimpaan Economy Light -lipputyyppiin ei kuulu yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa, eli mikäli reissaat matkatavaroiden kera, valitse oma lipputyyppisi tarkoin. Kaikki Helsingin ja Kuopion väliset lennot laskeutuvat Kuopion lentoasemalle.


Miten pääsen lentokentältä Kuopion keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Kuopio lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Kuopioon laskeutuvat Kuopion lentoasemalle, joka sijaitsee Siilinjärven kunnan puolella. Kätevimmin keskustaan pääsee lentokentältä Kuopion seudun joukkoliikenteen bussilinjalla numero 40, joka kulkee kaupunkiin edullisesti ja nopeasti. Taksimatka on vain hieman nopeampi, mutta hinnaltaan selvästi kalliimpi. Bussi kulkee Kuopion torille ja jatkaa sieltä Savilahteen. Jos bussikuljetusta ei ole tarjolla, on paras vaihtoehto taksikyyti. Lentokentällä on myös autovuokraamojen palvelupisteitä, jotka ovat kuitenkin avoinna vain ennakkovarauksella.


Suositut lentoreitit Kuopio

Etsityimmät lennot Kuopio sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Kuopio lennot
Lyhyin lentoaika
1t 00m
Halvin hinta
81 €
Frankfurt - Kuopio lennot
Lyhyin lentoaika
22t 05m
Halvin hinta
242 €
Zürich - Kuopio lennot
Lyhyin lentoaika
12t 00m
Halvin hinta
266 €
Köln - Kuopio lennot
Lyhyin lentoaika
37t 30m
Halvin hinta
273 €
Berliini - Kuopio lennot
Lyhyin lentoaika
13t 55m
Halvin hinta
275 €
Geneve - Kuopio lennot
Lyhyin lentoaika
26t 10m
Halvin hinta
276 €
München - Kuopio lennot
Lyhyin lentoaika
15t 35m
Halvin hinta
278 €
Pariisi - Kuopio lennot
Lyhyin lentoaika
9t 55m
Halvin hinta
311 €
Barcelona - Kuopio lennot
Lyhyin lentoaika
10t 10m
Halvin hinta
330 €
Düsseldorf - Kuopio lennot
Lyhyin lentoaika
12t 25m
Halvin hinta
344 €
Lyon - Kuopio lennot
Lyhyin lentoaika
25t 10m
Halvin hinta
386 €
Hampuri - Kuopio lennot
Lyhyin lentoaika
44t 20m
Halvin hinta
520 €
Wien - Kuopio lennot
Lyhyin lentoaika
9t 15m
Halvin hinta
567 €
Alicante - Kuopio lennot
Lyhyin lentoaika
14t 00m
Halvin hinta
826 €
Näytä lisää

Liikkuminen Kuopiossa?

Tasaisessa Kuopiossa on helppo liikkua niin kävellen kuin polkupyörälläkin, ja etenkin keskustan alueella paikasta toiseen on vaivatonta liikkua jalan. Jos haluat suunnata keskustan ulkopuolelle, avun tarjoaa Kuopion seudun joukkoliikenne. Kaupungin julkinen liikenne perustuu ennen kaikkea kattavaan bussiverkostoon.

Bussiliikenne on hinnoiteltu Kuopiossa vyöhykkeiden mukaan, ja esimerkiksi A tai B vyöhykkeen kertalippu maksaa aikuisille noin 3,30 euroa, kahden vyöhykkeen kertalippu noin 5,50 euroa ja kolmen vyöhykkeen kertalippu noin 6,10 euroa. [Tarkistettu 26.6.2017] Vyöhykkeen A-lipulla kulkuvälinettä voi vaihtaa 60 minuutin ajan ja vyöhykkeen B lipuilla 90 minuutin ajan. Alle 7-vuotiaat lapset matkustavat Kuopion bussiliikenteessä ilmaiseksi. Bussiliikenne yltää Kuopion kaupungin sisältä myös ympäröiviin kuntiin, esimerkiksi Siilinjärvelle. Eri puolille Savoa on helppo matkustaa Kuopiosta myös seutuliikenteen linja-autoilla, ja kaupungissa on myös juna-asema, josta lähtee junaliikennettä eri puolille Suomea.


Tarvitaanko Kuopion lennolle passi?

Lennot Helsingistä Kuopioon ovat Suomen sisäisiä ja siksi vaivattomia. Passia lentomatkalle ei välttämättä tarvita, mutta Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaanlennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan pyynnöstä myös Suomen lentokentillä. Esimerkiksi Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis yleensä kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, vaikka kansainvälisillä lennoilla se ei ole pätevä matkustusdokumentti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa toisen vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Jos suunnitelmissasi on jatkaa matkaa Kuopiosta ulkomaille, ota selvää lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädöksistä.


Vinkkejä Kuopioon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Kuopioon?

Halvat lennot Kuopioon löytyvät helposti etenkin kesäkauden ulkopuolelle. Muista verrata hintoja eri viikonpäivien välillä.

Kiinnostavatko Kuopion nähtävyydet?

Puijon torni, Kuopion korttelimuseo ja Linnansaaren kansallispuisto kuuluvat Kuopion seudun tunnettuihin kohteisiin.

Mitä mukaan matkalle Kuopioon?

Pakkaa laukkusi vuodenajan mukaan. Mikäli aiot liikkua luonnossa, muista hyvät kengät.

Mitä Kuopio tarjoaa lapsiperheille?

Lapsiperheitä kutsuvat etenkin kesäaikaan Kuopion uimarannat ja puistot sekä vossikka-ajelut. Muista myös Kuopion Eläinpuisto.

Onko Kuopiossa turvallista?

Kuopio on turvallinen suomalainen kaupunki.

Mitkä ovat Kuopion suosituimpia kulttuurikohteita?

Esimerkiksi Kuopion museo ja VB-valokuvakeskus kutsuvat kulttuurin ystäviä.

Millainen on Kuopion hintataso?

Kuopio on kohtuuhintainen suomalaiskaupunki, mutta etenkin kesäsesongin aikana matkailupalvelujen, varsinkin hotellien, hinnat nousevat.

Mikä on etäisyys Helsinki-Kuopio?

Välimatka on teitä pitkin hieman alle 400 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka