Halvat lennot Kuopio

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Kuopio

Yhteenveto Kuopio lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

40 €

Halvin meno-paluulennon hinta

82 €

Nopein lentoaika

1t 00m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kuopio kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 40 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuopio).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kuopio kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 82 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuopio).
Nopein lento kohteeseen Kuopio kohteesta Suomi kestää 1t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuopio).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Kuopio mukaan lukien Finnair.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kuopio?

Halvat lennot Kuopioon ovat helposti saatavilla ympäri vuoden. Pelkät lennot Kuopioon voi saada halvalla mille kuukaudelle tahansa, sillä lentolippujen hinnat ovat enemmän tai vähemmän samanhintaisia ympäri vuoden.

Milloin on paras aika matkustaa Kuopioon? Savon helmi Kuopio on suosittu matkakohde etenkin kesäisin. Kaupungin suuri tori herää eloon kesäisin, ja myös sää Kuopiossa on parhaimmillaan toukokuusta elokuuhun. Kesäkuukausien suosion vuoksi hotellit ja lennot ovat noina kuukausina kuitenkin normaalia kalliimpia.

Mikäli kiikarissa on halvat lennot Kuopioon, kannattaa kaupunkiin suunnata joko alkuvuodesta, esimerkiksi tammikuussa, tai loppuvuodesta, esimerkiksi marraskuussa. Tuolloin myös matkailupalvelujen ja majoitusten hinnat ovat alhaalla. Matkat Kuopioon kannattaa varata ajoissa. Jos pohdit, milloin tarkalleen lennot Kuopioon kannattaa ostaa, on lippukaupoille parasta ryhtyä pari kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Kuopio on 64 € per henkilö kaupungista Riika, mikä on 67 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Kuopio. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Kuopio omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

kesäkuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Kuopio kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 83 €. huhtikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Kuopio, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 93 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Kuopio on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 118 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Kuopio tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Kuopio hintaan 82 €.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Kuopio on maanantai hintojen ollessa 105 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä keskiviikko, voit odottaa näkeväsi 137 € lentohinnan reitille Suomi - Kuopio.

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kuopio on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Kuopio keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 116 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 146 €.

Joensuu lentokenttä, Jyväskylä lentokenttä, Savonlinna lentokenttä tai Kajaani lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Kuopio.

Lentojen hinnat kentälle Savonlinna lentokenttä ovat keskimäärin 91 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Kuopio. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kuopio

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kuopio
Finnair
28. elokuuta
HEL03:25Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
KUO04:25Kuopio
5. syyskuuta
KUO13:55Kuopio
1t 00m
HEL14:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
2. kesäkuuta
HEL03:25Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
KUO04:25Kuopio
3. kesäkuuta
KUO04:50Kuopio
1t 00m
HEL05:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
16. kesäkuuta
HEL03:25Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
KUO04:25Kuopio
17. kesäkuuta
KUO01:50Kuopio
1t 00m
HEL02:50Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kuopio

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kuopio, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
27. kesäkuuta
HEL19:45Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
KUO20:45Kuopio
Finnair
28. toukokuuta
HEL03:25Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
KUO04:25Kuopio

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kuopio?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kuopio

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kuopio?

Finnair on suosituin lentoyhtiö, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Kuopio rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Kuopio tältä lentoyhtiöltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Finnair lennot kohteeseen Kuopio

Kohteeseen Kuopio on normaalina viikkona 23 Finnair lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Helsinki-Vantaan lentoasema ja paras momondossa nähty Finnair lipun hinta on 83 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Kuopio). Finnair lentoyhtiö on saanut 7,7 95 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.


Kuopio ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kuopio lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Kuopioon laskeutuvat Kuopion lentoasemalle, joka sijaitsee Siilinjärven kunnan puolella. Kätevimmin keskustaan pääsee lentokentältä Kuopion seudun joukkoliikenteen bussilinjalla numero 40, joka kulkee kaupunkiin edullisesti ja nopeasti. Taksimatka on vain hieman nopeampi, mutta hinnaltaan selvästi kalliimpi. Bussi kulkee Kuopion torille ja jatkaa sieltä Savilahteen. Jos bussikuljetusta ei ole tarjolla, on paras vaihtoehto taksikyyti. Lentokentällä on myös autovuokraamojen palvelupisteitä, jotka ovat kuitenkin avoinna vain ennakkovarauksella.


Kuopio: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kuopio
Wien - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 10m
Halvin hinta216 €
Pariisi - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 20m
Halvin hinta264 €
Geneve - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 25m
Halvin hinta299 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta114 €
Barcelona - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 40m
Halvin hinta308 €
Alicante - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 50m
Halvin hinta269 €
München - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 10m
Halvin hinta246 €
Frankfurt - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika24t 05m
Halvin hinta290 €
Zürich - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 15m
Halvin hinta335 €
Berliini - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika19t 35m
Halvin hinta276 €
Lyon - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika21t 50m
Halvin hinta442 €
Düsseldorf - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika29t 20m
Halvin hinta440 €
Köln - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 30m
Halvin hinta3967 €
Washington - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika20t 55m
Halvin hinta947 €
Hampuri - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 30m
Halvin hinta286 €
Vancouver - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika49t 45m
Halvin hinta2161 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kuopio

Tasaisessa Kuopiossa on helppo liikkua niin kävellen kuin polkupyörälläkin, ja etenkin keskustan alueella paikasta toiseen on vaivatonta liikkua jalan. Jos haluat suunnata keskustan ulkopuolelle, avun tarjoaa Kuopion seudun joukkoliikenne. Kaupungin julkinen liikenne perustuu ennen kaikkea kattavaan bussiverkostoon.

Bussiliikenne on hinnoiteltu Kuopiossa vyöhykkeiden mukaan, ja esimerkiksi A tai B vyöhykkeen kertalippu maksaa aikuisille noin 3,30 euroa, kahden vyöhykkeen kertalippu noin 5,50 euroa ja kolmen vyöhykkeen kertalippu noin 6,10 euroa. Vyöhykkeen A-lipulla kulkuvälinettä voi vaihtaa 60 minuutin ajan ja vyöhykkeen B lipuilla 90 minuutin ajan. Alle 7-vuotiaat lapset matkustavat Kuopion bussiliikenteessä ilmaiseksi. Bussiliikenne yltää Kuopion kaupungin sisältä myös ympäröiviin kuntiin, esimerkiksi Siilinjärvelle. Eri puolille Savoa on helppo matkustaa Kuopiosta myös seutuliikenteen linja-autoilla, ja kaupungissa on myös juna-asema, josta lähtee junaliikennettä eri puolille Suomea.


Kohteen Kuopio viisumivaatimukset

Lennot Helsingistä Kuopioon ovat Suomen sisäisiä ja siksi vaivattomia. Passia lentomatkalle ei välttämättä tarvita, mutta Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaanlennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan pyynnöstä myös Suomen lentokentillä. Esimerkiksi Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis yleensä kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, vaikka kansainvälisillä lennoilla se ei ole pätevä matkustusdokumentti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa toisen vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Jos suunnitelmissasi on jatkaa matkaa Kuopiosta ulkomaille, ota selvää lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädöksistä.


Aloita matkan suunnittelu - Kuopio


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kuopio

Halvat lennot Kuopioon löytyvät helposti etenkin kesäkauden ulkopuolelle. Muista verrata hintoja eri viikonpäivien välillä.

Puijon torni, Kuopion korttelimuseo ja Linnansaaren kansallispuisto kuuluvat Kuopion seudun tunnettuihin kohteisiin.

Pakkaa laukkusi vuodenajan mukaan. Mikäli aiot liikkua luonnossa, muista hyvät kengät.

Lapsiperheitä kutsuvat etenkin kesäaikaan Kuopion uimarannat ja puistot sekä vossikka-ajelut. Muista myös Kuopion Eläinpuisto.

Kuopio on turvallinen suomalainen kaupunki.

Esimerkiksi Kuopion museo ja VB-valokuvakeskus kutsuvat kulttuurin ystäviä.

Kuopio on kohtuuhintainen suomalaiskaupunki, mutta etenkin kesäsesongin aikana matkailupalvelujen, varsinkin hotellien, hinnat nousevat.

Välimatka on teitä pitkin hieman alle 400 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kuopio.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Kuopio tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Kuopio, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Kuopio lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.