Halvat lennot Tampere

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Tampere (TMP)
ma 21.9.
ma 28.9.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Tampere lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tampere lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Tampereelle?

Tampere kuuluu Suomen suosituimpiin kesäkohteisiin, mutta halvat lennot Tampereelle voi saada mille vuodenajalle tahansa. Lentolippujen hinnat ovat kohtuullisen tasaiset ympäri vuoden, ja hinnat vaihtelevat myös viikonpäivien mukaan. Vaikka lomasesonkien, esimerkiksi kesäloman, aikaan lentoliput Tampereelle kallistuvat hieman, lentoja vertaamalla ja tarjouksia seuraamalla pelkät lennot voi saada edullisesti mille kuukaudelle tahansa.

Milloin on paras aika matkustaa Tampereelle? Jos haluat nauttia kaupungin suosituista ulkoilmakohteista, kuten Särkänniemen huvipuistosta, kaupungin lukuisista puistoista ja uimarannoista, matkat Tampereelle kannattaa suunnitella kesälle. Hotellit ja muut matkailupalvelut tosin kallistuvat kesäkaudella – samoin kuin muillakin suomalaisilla lomakausina – joten budjettimatkailijan kannattaa etsiä lennot Tampereelle jollekin muulle ajalle.

Jos mietit, milloin halvat lennot Tampereelle kannattaa ostaa, yleensä lennot saa edullisimmin noin 60 päivää ennen matkaa. Seuraa myös lentotarjouksia, sillä halvimmalla lennot ja majoituksen saa yleensä tarjouskampanjoiden kautta.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Tampere?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Tampere on 28 € per henkilö kaupungista Gdansk, mikä on 90 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Tampere. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Tampere omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Löytyykö kaupungin Tampere lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Tampere on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Tampere harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Turku lentokenttä (136 km kaupungin Tampere keskustasta), Jyväskylä lentokenttä (141 km kaupungin Tampere keskustasta) tai Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä (146 km kaupungin Tampere keskustasta).

Voiko kaupunkiin Tampere lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Tampere keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Tampere-Pirkkala lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 271 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät Tampereelle?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Tampere

Pääkaupunkiseudulta Tampereelle liikennöi suorilla lennoilla suomalainen lentoyhtiö Finnair. Suorien lentojen lentoaika Tampereelle on vain noin 35 minuuttia. Lentäminen vaihtokenttien kautta Helsingistä Tampereelle ei ole kannattava vaihtoehto lentojen hinnan tai lentoajankaan puolesta, sillä suorat lennot Tampereelle löytää runsaasta tarjonnasta helposti ja edulliseen hintaan. PK-seudulta Tampereelle lähtevät lennot starttaavat aina Vantaan kaupungin puolella sijaitsevalta Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Finnair tarjoaa lentoja Tampereelle lähes viikon jokaisena päivänä, ja ne laskeutuvat aina Tampere-Pirkkalan lentoasemalle. Koska lentoaika on lyhyt, ei lennoilla ole ruokatarjoilua. Ota huomioon, ettei edullisimpaan Finnairin Economy Light -lipputyyppiin kuulu lainkaan ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Jos matkustat käsimatkatavaraa suuremman matkatavaran kanssa, voit kuitenkin liittää lentolippuusi lisämaksusta maksimissaan 23 kg painoisen matkalaukun tai muun vastaavan matkatavaran.


Miten pääsen lentokentältä Tampereen keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Tampere lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot Tampereelle saapuvat Tampere-Pirkkalan lentoasemalle. Julkisia liikennevälineitä suosiville lentokentältä on tarjolla Tampereen seudun joukkoliikenteen bussilinja 1A, joka kulkee matkalla rautatieaseman, itäisen Hämeenkadun, Koskipuiston ja linja-autoaseman ohi. Lentoasema sijaitsee vyöhykkeellä C, joten matkan hinta on 5 euroa. [Tarkistettu 17.6.2017] Matkan voi maksaa käteisellä, ja myös Tampereen matkakortit käyvät lentokenttäbussiin. Lentokentälle liikennöi myös Tokeen Liikenne Oy:n bussi, tosin Tampereen joukkoliikenteen bussia harvemmin. Tokeen Liikenne Oy:n bussin hinta lentokentälle on 6 euroa. Jos sopivia joukkoliikenneyhteyksiä ei ole tarjolla, taksimatka lentoasemalta rautatieasemalle maksaa noin 28 euroa.


Suositut lentoreitit Tampere

Etsityimmät lennot Tampere sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
0t 35m
Halvin hinta
117 €
Moscow - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
3t 10m
Halvin hinta
184 €
London - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
24t 55m
Halvin hinta
221 €
Budapest - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
4t 10m
Halvin hinta
228 €
Milan - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
18t 15m
Halvin hinta
234 €
Paris - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
8t 10m
Halvin hinta
245 €
Edinburgh - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
4t 55m
Halvin hinta
268 €
Hamburg - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
3t 25m
Halvin hinta
272 €
Munich - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
3t 45m
Halvin hinta
273 €
Frankfurt am Main - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
5t 35m
Halvin hinta
275 €
Stuttgart - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
20t 35m
Halvin hinta
294 €
Zurich - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
18t 05m
Halvin hinta
297 €
Vienna - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
4t 35m
Halvin hinta
302 €
Bremen - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
12t 55m
Halvin hinta
322 €
Madrid - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
25t 55m
Halvin hinta
326 €
Dusseldorf - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
12t 30m
Halvin hinta
332 €
Cologne - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
12t 00m
Halvin hinta
370 €
Bologna - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
25t 35m
Halvin hinta
372 €
Belgrade - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
11t 55m
Halvin hinta
474 €
Salzburg - Tampere lennot
Lyhyin lentoaika
45t 00m
Halvin hinta
2145 €
Näytä lisää

Liikkuminen Tampereella?

Tamperetta on varsinkin keväästä syksyyn mukava tutkia jalkaisin tai polkupyörällä, mutta mikäli liikkumiseen haluaa käyttää kaupungin joukkoliikennettä, tarjolla ovat Tampereen seudun joukkoliikenteen bussit. Kaupunkiin rakennetaan myös raitiotietä, mikä aiheuttaa jonkin verran muutoksia normaalissa joukkoliikenteessä. Tampere on Suomen toiseksi suurin kaupunkialue, joten bussilinjoja on lukuisia.

Joukkoliikenteen lippujen hinnat perustavat käytettyjen vyöhykkeiden määrään. Halvin hinta pitää sisällään kaksi vyöhykettä, kallein puolestaan kuusi vyöhykettä (A–F). Hinta määräytyy siis sen mukaan, montako vyöhykettä kuljettavaan matkaan sisältyy. Jos matkan maksaa käteisellä, kahden vyöhykkeen matkalipun hinta on 3 euroa ja kuuden vyöhykkeen matkalipun hinta 11 euroa. ABC-vyöhykkeiden vuorokausilippu on aikuiselle 8 euroa ja lisävuorokauden hinta 4 euroa. [Tarkistettu 17.6.2017] Jos haluat tutkia kohteita myös Tampereen lähiseudulla, on seudulla vaivattominta liikkua vuokra-autolla.


Tarvitaanko Tampereen lennolle passi?

Lennot Helsingistä Tampereelle ovat Suomen sisäisiä ja siksi vaivattomia. Passia lentomatkalle ei välttämättä tarvita, mutta Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaanlennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Esimerkiksi Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, vaikka kansainvälisillä lennoilla se ei ole pätevä matkustusdokumentti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa toisen vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Jos suunnitelmissa on jatkaa matkaa Tampereelta Suomen rajojen ulkopuolelle, muista tarkistaa kohdemaan passi- ja viisumisäädökset. Samoin Tampereelle onkin saapumassa esimerkiksi SAS:n vaihtolennolla Tukholman kautta, on mukana oltava passi tai virallinen henkilökortti.


Lentolippu varattuna kohteeseen Tampere? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Tampereelle matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Tampereelle?

Etsi lentotarjouksia ja vertaa etenkin lentojen hintoja eri viikonpäivinä.

Kiinnostavatko Tampereen nähtävyydet?

Muun muassa Särkänniemi, Museokeskus Vapriikki ja Näsinneula ovat kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä.

Mitä mukaan matkalle Tampereelle?

Kaiken tarvittavan saat kaupungista.

Mitä Tampere tarjoaa lapsiperheille?

Ykköskohde lapsille on Särkänniemi, perässä seuraavat Tampereen taidemuseon Muumilaakso ja Tiitiäisen satupuisto.

Onko Tampereella turvallista?

Tampere on suomalaisittain suuri, mutta silti turvallinen kaupunki.

Mitkä ovat Tampereen suosituimpia kulttuurikohteita?

Vieraile esimerkiksi Tampereen Taidemuseossa ja Sara Hildénin taidemuseossa, muista tarkistaa myös Tampere-talon konserttitarjonta.

Millainen on Tampereen hintataso?

Tampere on hintatasoltaan Helsingin kaltainen esimerkiksi ravintoloiden osalta. Matkailupalvelujen, esimerkiksi hotellien, hinta nousee lomasesonkien ja etenkin kesän aikana.

Mikä on etäisyys Helsinki-Tampere?

Teitä pitkin välimatka on noin 180 kilometriä.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka