0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Aleksandria

Etsi halvat lennot Aleksandria

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 3/3
su 10/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Aleksandria lentotiedot ja trendit

Tutustu Aleksandria lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Aleksandria?

Jos et voi matkustaa marraskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Aleksandria kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin Aleksandria ovat vielä keskimäärin 430 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin marraskuu.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Aleksandria?

Datamme mukaan torstai on halvin päivä lentää lentokentälle Aleksandria kentältä Suomi. Halvin viimeksi torstai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 433 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä tiistai, voit odottaa näkeväsi 550 € lentohinnan reitille Suomi - Aleksandria.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Aleksandria?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Aleksandria lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 239 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Aleksandria, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot kaupunkiin Aleksandria ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 529 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Aleksandria?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 27 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Aleksandria. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 508 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 371 €.

Halvimmat lennot kaupungin Aleksandria lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Aleksandria lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Aleksandria

HALVIN REITTI Helsinki - Aleksandria

Helsinki (HEL) - Aleksandria (HBE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Aleksandria kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Aleksandria Borg El Arab, jolloin hinta on keskimääräinen 508 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ALEKSANDRIAmarraskuu18% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Aleksandria lennot maksavat keskimäärin vain 418 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ALEKSANDRIA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu45% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Aleksandria lentojen keskimääräinen hinta on 739 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ALEKSANDRIA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu725% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Aleksandria kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Aleksandria

Miten kauan kestää lentää Aleksandriaan?

Aleksandria on Egyptin kaupunki, joka sijaitsee maan pohjoisosassa, Välimeren rannalla. Suomesta lennot Aleksandriaan kestävät yleensä jonkin verran alle kahdeksan tuntia, josta lentokoneessa vietettyä aikaa on noin viisi ja puoli tuntia. Näihin matkustusaikoihin pääsee, mikäli Suomesta matka alkaa pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Matka sisältää vähintään yhden yleensä Istanbulissa tehtävän välilaskun myös Helsinki-Vantaalta lähdettäessä. Muualta Suomesta lentäen välilaskuja tulisi yksi lisää, sillä ensimmäinen välilasku tulisi Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta matka jatkuisi kohti seuraavaa välietappia. Yleisimmin Suomesta lähtiessä matka alkaisi matkalla Helsinki-Vantaalle jollain muulla kulkuneuvolla kuten junalla. Esimerkiksi Lahdesta matka Aleksandriaan alkaisi noin tunnin kestävällä junamatkalla Helsinki-Vantaan lentokentälle ja sieltä eteenpäin kohti määränpäätä.

Mistä voi lentää suoraan Aleksandriaan?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla ja suorimmatkin lennot Egyptin Aleksandriaan vaativat vähintään yhden välilaskun. Yhdellä välilaskulla selviää, mikäli matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Sieltä välilaskun kohteeksi valikoituu yleensä Istanbulin kansainvälinen lentoasema Turkissa, josta matka veisi päämäärään Aleksandriaan. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta ja Rovaniemeltä, matkaan tulisi yksi välilasku lisää sillä ensimmäinen lento veisi Helsinki-Vantaan lentoasemalle, ja sieltä matka jatkuisi vasta kohti Istanbulia, jonka kautta pääsisi perille Aleksandriaan.

Löytyykö kaupungin Aleksandria lähettyviltä muita lentokenttiä?

Aleksandria kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Giza Sphinx Intl lentokenttä (154 km Aleksandria keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Aleksandria Borg El Arab lentokenttä hinnat?

lentoa Aleksandria Borg El Arab lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Aleksandria Borg El Arab lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Aleksandria Borg El Arab lentokenttä osiossa on 2 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Aleksandria Borg El Arab lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Aleksandria Borg El Arab lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Aleksandria Borg El Arab lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Aleksandria Borg El Arab lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Aleksandria viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Aleksandriaan?

Aleksandria sijaitsee Egyptissä. Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkalleen Egyptiin, mutta sen saa lunastettua kohtuulliseen hintaan perillä lentokentältä. Verkosta pystyy myös hankkimaan e-viisumin Egyptiin jo ennen matkaa, tai halutessaan viisumin voi lunastaa Egyptin suurlähetystöstä Helsingissä. Turistiviisumi on voimassa 30 päivää. Matkassa mukana pitää olla luonnollisesti myös voimassaoleva passi. Passin tulee myös olla voimassa kuusi kuukautta matkasta eteenpäin.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Aleksandria

Mitä voi nähdä ja tehdä Aleksandriassa?

Egyptin toiseksi suurin kaupunki, Aleksandria, on historiallisesti erittäin merkittävä kaupunki ja nykyisin kohde houkuttelee matkailijoita lukemattomien historiallisten nähtävyyksien lisäksi myös mukavilla rannoillaan. Kaupunki on täynnä erilaisia komeita rakennuksia ihasteltavaksi. Sfinksien vartioima korkea graniittipylväs, Pompeiuksen pilari, on komea nähtävyys. Samoin lähistön sattumalta 1900-luvun alussa löydetyt Kom El Shoqafan katakombit ovat vaikuttava kokemus. Montazan näyttävän palatsin upeassa puutarhassa on mukava käyskennellä, vaikka sisään palatsiin ei pääsekään. Ylellinen Ras el-Tinin palatsi on sekin komeaa katseltavaa, samoin Aziha Fahmy -prinsessan palatsi. Abu al-Abbas al-Mursi -moskeijan arkkitehtuurisesti upean rakennuksen vierestä löytyy myös hieno Qaitbay-linnoitus, jonka yhteydessä toimii merenkulkumuseokin. Museoista kiinnostuneille kaupungista löytyy esimerkiksi todella hienossa italialaistyyppisessä palatsissa sijaitseva Aleksandrian kansallismuseo, sekä hieman kaupungin ytimestä koilliseen sijaitseva jalokivimuseo Royal Jewellery Museum. Bibliotheca Alexandrina, uusi Aleksandrian kirjasto, on historiallisen edeltäjänsä tavoin erittäin houkutteleva ja yksi kaupungin hienoimmista kohteista. Miljoonien kirjojen lisäksi modernissa kirjastossa sijaitsee myös museo ja planetaario. Historiallisesti merkittävien nähtävyyksien joukkoon kaupungissa lukeutuu myös muinainen roomalaisteatteri, Anfushin nekropolis, sekä paikka, jossa sijaitsi yksi muinaisen maailman seitsemästä ihmeestä, Aleksandrian majakka. Ulkoiluun ja erityisesti rantalomailuun Aleksandriassa on upeat puitteet. Esimerkiksi Mamouran julkinen ranta tarjoaa miellyttävän rantalomailukohteen hieman kauempaa rantatien hulinasta. Mikäli matkalla mielii ostoksille, on kaupungissa modernien ja uudempien ostoskeskuksien lisäksi mahdollisuus suunnata jollekin useammasta perinteisestä basaarista. Hyvänä esimerkkinä on esimerkiksi Sharia Faransan alue. Kaupungista ei pääse nähtävä ja koettava loppumaan pidemmälläkään matkalla.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Aleksandria?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Aleksandria.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Aleksandria joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Aleksandria momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Aleksandria?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Aleksandria. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Aleksandria juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Aleksandria on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Aleksandria

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Aleksandria

Suositut kaupungit Egyptissä
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Aleksandria
1 aikuinen
su 3/3
su 10/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.