Etsi halvat lennot Aleksandria

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 9/10
su 16/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Aleksandria lentotiedot ja trendit

Tutustu Aleksandria lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Aleksandria?

Jos et voi matkustaa marraskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Aleksandria kohteesta Suomi maaliskuu ajanjaksolle. maaliskuu aikana lennot kaupunkiin Aleksandria ovat vielä keskimäärin 433 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin marraskuu.

See prices from:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Aleksandria?

Datamme mukaan sunnuntai on halvin päivä lentää lentokentälle Aleksandria kentältä Suomi. Halvin viimeksi sunnuntai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 438 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä maanantai, voit odottaa näkeväsi 680 € lentohinnan reitille Suomi - Aleksandria.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Aleksandria?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 55 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Aleksandria. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 529 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 470 €.

Halvimmat lennot kaupungin Aleksandria lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Aleksandria lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Aleksandria

HALVIN REITTI Helsinki - Aleksandria

Helsinki (HEL) - Aleksandria (HBE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Aleksandria kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Aleksandria Borg El Arab, jolloin hinta on keskimääräinen 529 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ALEKSANDRIAmarraskuu18% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Aleksandria lennot maksavat keskimäärin vain 432 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ALEKSANDRIA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu41% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Aleksandria lentojen keskimääräinen hinta on 748 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ALEKSANDRIA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu721% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Aleksandria kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Aleksandria

Miten kauan kestää lentää Aleksandriaan?

Aleksandria on Egyptin kaupunki, joka sijaitsee maan pohjoisosassa, Välimeren rannalla. Suomesta lennot Aleksandriaan kestävät yleensä jonkin verran alle kahdeksan tuntia, josta lentokoneessa vietettyä aikaa on noin viisi ja puoli tuntia. Näihin matkustusaikoihin pääsee, mikäli Suomesta matka alkaa pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Matka sisältää vähintään yhden yleensä Istanbulissa tehtävän välilaskun myös Helsinki-Vantaalta lähdettäessä. Muualta Suomesta lentäen välilaskuja tulisi yksi lisää, sillä ensimmäinen välilasku tulisi Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta matka jatkuisi kohti seuraavaa välietappia. Yleisimmin Suomesta lähtiessä matka alkaisi matkalla Helsinki-Vantaalle jollain muulla kulkuneuvolla kuten junalla. Esimerkiksi Lahdesta matka Aleksandriaan alkaisi noin tunnin kestävällä junamatkalla Helsinki-Vantaan lentokentälle ja sieltä eteenpäin kohti määränpäätä.

Mistä voi lentää suoraan Aleksandriaan?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla ja suorimmatkin lennot Egyptin Aleksandriaan vaativat vähintään yhden välilaskun. Yhdellä välilaskulla selviää, mikäli matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Sieltä välilaskun kohteeksi valikoituu yleensä Istanbulin kansainvälinen lentoasema Turkissa, josta matka veisi päämäärään Aleksandriaan. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta ja Rovaniemeltä, matkaan tulisi yksi välilasku lisää sillä ensimmäinen lento veisi Helsinki-Vantaan lentoasemalle, ja sieltä matka jatkuisi vasta kohti Istanbulia, jonka kautta pääsisi perille Aleksandriaan.Muut matkustamoluokat Aleksandria lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Aleksandria lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Aleksandria?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Aleksandria

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Aleksandria?

Lentäessäsi kohteeseen Aleksandria kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Turkish Airlines, Aegean Airlines tai flydubai. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Aleksandria

Turkish Airlines lentää kohteeseen Aleksandria noin 7 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Turkish Airlines tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 421 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Aleksandria reitille. Turkish Airlines on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 8,0/10 pistettä.


Aleksandria ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Aleksandria lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Aleksandrian lentokentältä?

Aleksandriaan mennessä lennot saapuvat Borg El Arabin kansainväliselle lentokentälle. Lentoasema sijaitsee suhteellisen reilun matkan päässä kaupungista lounaaseen. Lentoasemalta kaupungin keskustaan pääsee julkisista kulkumuodoista kätevimmin taksilla. Taksikyyti on nopein, ja takseja on lähes poikkeuksetta saatavilla heti saapuvien lentojen terminaalin edestä. Kaiken lisäksi taksilla liikkuminen Egyptissä on jopa melko edullista. Taksilla pääsee kätevästi suoraan kentältä esimerkiksi majoitusliikkeen ovelle. Bussilinjojakin kulkee satunnaisesti lentokentältä Aleksandriaan, mutta niiden aikataulut ja hinnat tulee tarkistaa paikan päälle saavuttuaan. Lentoasemalla toimii myös autonvuokrausyrityksiä, joilta saa vuokrattua auton matkan ajaksi. Ensimmäistä kertaa maahan matkustaville ei autonvuokrausta yleisesti kuitenkaan suositella kovien ruuhkien ja esimerkiksi suomalaisesta liikenteestä melko lailla poikkeavan liikennekulttuurin takia. Vuokra-autolla tosin pääsee kätevästi paikasta toiseen ja varsinkin pidempiä matkoja paljon liikkuville se voi olla järkevä vaihtoehto. Aleksandrian lentoasemalta voi myös lunastaa kalliimman limusiinikyydin, jos mielii aloittaa matkansa luksustyyliin.


Kohteen Aleksandria viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Aleksandriaan?

Aleksandria sijaitsee Egyptissä. Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkalleen Egyptiin, mutta sen saa lunastettua kohtuulliseen hintaan perillä lentokentältä. Verkosta pystyy myös hankkimaan e-viisumin Egyptiin jo ennen matkaa, tai halutessaan viisumin voi lunastaa Egyptin suurlähetystöstä Helsingissä. Turistiviisumi on voimassa 30 päivää. Matkassa mukana pitää olla luonnollisesti myös voimassaoleva passi. Passin tulee myös olla voimassa kuusi kuukautta matkasta eteenpäin.


Aloita matkan suunnittelu - Aleksandria


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Aleksandria

Mitä voi nähdä ja tehdä Aleksandriassa?

Egyptin toiseksi suurin kaupunki, Aleksandria, on historiallisesti erittäin merkittävä kaupunki ja nykyisin kohde houkuttelee matkailijoita lukemattomien historiallisten nähtävyyksien lisäksi myös mukavilla rannoillaan. Kaupunki on täynnä erilaisia komeita rakennuksia ihasteltavaksi. Sfinksien vartioima korkea graniittipylväs, Pompeiuksen pilari, on komea nähtävyys. Samoin lähistön sattumalta 1900-luvun alussa löydetyt Kom El Shoqafan katakombit ovat vaikuttava kokemus. Montazan näyttävän palatsin upeassa puutarhassa on mukava käyskennellä, vaikka sisään palatsiin ei pääsekään. Ylellinen Ras el-Tinin palatsi on sekin komeaa katseltavaa, samoin Aziha Fahmy -prinsessan palatsi. Abu al-Abbas al-Mursi -moskeijan arkkitehtuurisesti upean rakennuksen vierestä löytyy myös hieno Qaitbay-linnoitus, jonka yhteydessä toimii merenkulkumuseokin. Museoista kiinnostuneille kaupungista löytyy esimerkiksi todella hienossa italialaistyyppisessä palatsissa sijaitseva Aleksandrian kansallismuseo, sekä hieman kaupungin ytimestä koilliseen sijaitseva jalokivimuseo Royal Jewellery Museum. Bibliotheca Alexandrina, uusi Aleksandrian kirjasto, on historiallisen edeltäjänsä tavoin erittäin houkutteleva ja yksi kaupungin hienoimmista kohteista. Miljoonien kirjojen lisäksi modernissa kirjastossa sijaitsee myös museo ja planetaario. Historiallisesti merkittävien nähtävyyksien joukkoon kaupungissa lukeutuu myös muinainen roomalaisteatteri, Anfushin nekropolis, sekä paikka, jossa sijaitsi yksi muinaisen maailman seitsemästä ihmeestä, Aleksandrian majakka. Ulkoiluun ja erityisesti rantalomailuun Aleksandriassa on upeat puitteet. Esimerkiksi Mamouran julkinen ranta tarjoaa miellyttävän rantalomailukohteen hieman kauempaa rantatien hulinasta. Mikäli matkalla mielii ostoksille, on kaupungissa modernien ja uudempien ostoskeskuksien lisäksi mahdollisuus suunnata jollekin useammasta perinteisestä basaarista. Hyvänä esimerkkinä on esimerkiksi Sharia Faransan alue. Kaupungista ei pääse nähtävä ja koettava loppumaan pidemmälläkään matkalla.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Egypti

Eikö sittenkään Aleksandria? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Egypti

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Aleksandria.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Aleksandria momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Aleksandria. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Aleksandria on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.