Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Malmö

Etsi halpoja lentoja Malmöhön alk. 155 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Malmöhön

Yhteenveto Malmön lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

155 €

Nopein lentoaika

4t 45m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Malmö kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 155 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Malmö).
Nopein lento kohteeseen Malmö kohteesta Suomi kestää 4t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Malmö).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Malmö mukaan lukien Scandinavian Airlines.

Malmön lentotiedot ja trendit

Tutustu Malmön lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Malmö?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Malmö kohteeseen Suomi on syyskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 162 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Malmö syyskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen lokakuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 174 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Malmö?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Malmö on maanantai hintojen ollessa 155 €. tiistai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 258 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Malmö?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Malmö on illalla. Lennot reitille Suomi - Malmö voi maksaa jopa niin vähän kuin 180 €. Yritä olla ostamatta lippuja aamulla, koska ne ovat yleensä noin 197 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Malmö?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Malmö (Malmö), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 2t 50m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Malmö?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 51 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Malmö. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 214 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 123 €.

Halvimmat lennot kaupungin Malmö lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Malmö lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kööpenhamina

HALVIN REITTI Helsinki - Malmö

Tampere (TMP) - Kööpenhamina (CPH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Malmö kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Kööpenhamina, jolloin hinta on keskimääräinen 130 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MALMÖsyyskuu25% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Malmö lennot maksavat keskimäärin vain 162 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MALMÖ KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu43% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Malmö lentojen keskimääräinen hinta on 308 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MALMÖ KENTÄLTÄ HELSINKItoukokuu542% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Malmö kentältä Helsinki toukokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Malmöhön

Miten kauan kestää lentää Malmöhön?

Suomesta lennot Ruotsin Malmöhön kestävät lyhyimmillään kolme tuntia ja pisimmillään 12 tuntia. Lentoaika riippuu siitä, kuinka monta välilaskua matkan aikana on ja kuinka pitkiä välilaskut ovat. Helsinki-Vantaan lentokentältä voi lentää Malmön lentokentälle yhden välilaskun kautta jo kolmessa tunnissa. Yleisin välilaskupaikka on Tukholman Arlanda, josta lähtee päivässä useita lentoja Malmöhön. Myös Turusta pääsee kätevästi ja nopeasti Malmöhön yhden välilaskun kautta, joka myöskin on Tukholman Arlandan lentokentällä. Jos lähtöpaikkasi on Turku tai Helsinki, on lentoaika melko sama. Tampereelta matkustettaessa on välilaskuja usein kaksi ja lentoaika on tällöin myös hieman pidempi, keskimäärin yhdeksän tuntia. Tampereelta lennettäessä on ensimmäinen välilasku Riikassa ja toinen Tukholmassa, josta pääsee jatkolennolla Malmöhön. Mikäli matkustat muualta Suomesta, on suositeltavaa, että suunnittelet reitin joko Helsingin tai Turun kautta. Matkan Helsinkiin tai Turkuun voi taittaa helposti junalla tai bussilla. Helsinki-Vantaan lentokentältä menee useita lentoja päivässä Tukholman Arlandaan, joten mikäli haluat nopean ja helpon reitin, kannattaa lennot napata Helsinki-Vantaalta. Etsi momondosta lennot Malmöhön ja vertaile eri reittejä. momondosta näet myös Malmön lentotarjoukset. Löydät itsellesi sopivimmat lennot helposti momondon kautta.

Mistä voit lentää suoraan Malmöhön?

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Malmöhön. Kaikkiin lentoihin sisältyy aina välilasku, joka on Tukholmassa. Helsinki-Vantaan ja Turun lentokentältä lentää kuitenkin helposti ja nopeasti Tukholmaan ja lennot ovat melko edullisia. Tukholmasta menee useita lentoja Malmöhön ja lentoaika on vain tunti. Mikäli etsit siis nopeinta ja suorinta reittiä Malmöhön, kannattaa lento ottaa joko Helsinki-Vantaan tai Turun lentokentältä Tukholmaan, josta on suora jatkolento Malmöhön. Näin säästät aikaa sekä vaivaa.

Onko naapurustoon Hyllie saatavilla lentoja?

Kyllä, voit matkustaa naapurustoon Hyllie lentämällä kaupungissa Malmö sijaitsevalle Malmö kentälle (Hyllie on 25,3 km päässä kentältä).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Malmö hinnat?

lentoa Malmö hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Malmö?

helmikuuta 2024 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Malmö osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Malmö?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Malmö matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Malmö?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Malmö matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Malmö. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Malmö

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Malmö
Scandinavian Airlines
18. maaliskuuta
HEL10:15Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
MMX15:25Malmö
21. maaliskuuta
MMX06:10Malmö
5t 45m
1 välilasku
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
18. huhtikuuta
HEL11:40Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
1 välilasku
MMX15:25Malmö
22. huhtikuuta
MMX09:55Malmö
5t 45m
1 välilasku
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. huhtikuuta
HEL09:15Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 10m
1 välilasku
MMX15:25Malmö
22. huhtikuuta
MMX16:10Malmö
19t 40m
1 välilasku
HEL12:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. maaliskuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 10m
2 välilaskua
MMX22:30Malmö
21. maaliskuuta
MMX19:30Malmö
2t 55m
1 välilasku
HEL23:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. huhtikuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 20m
1 välilasku
MMX22:40Malmö
22. huhtikuuta
MMX15:55Malmö
7t 25m
2 välilaskua
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. maaliskuuta
HEL15:30Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 00m
2 välilaskua
MMX22:30Malmö
21. maaliskuuta
MMX15:50Malmö
7t 30m
2 välilaskua
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Malmö

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Malmö, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
2t 50m
MMXMalmö

Muut matkustamoluokat Malmö lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Malmö lennollasi

Kohteen Malmö viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Malmössä on?

Sekä Suomi että Ruotsi ovat Schengen-maita ja kuuluvat myös Euroopan Unioniin. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan maissa, jotka kuuluvat Euroopan Unioniin. Suomen kansalainen ei siis tarvitse viisumia matkustaessaan Malmöhön. Matkallesi tarvitset kuitenkin aina voimassa olevan passin tai Suomen poliisin myöntämän virallisen voimassa olevan henkilökortin. Vaikka lentokentällä ei ole rajatarkastuksia, saattavat viranomaiset joissakin tapauksissa pyytää sinua näyttämään virallisen matkustusasiakirjan maahan saapumisen jälkeen.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Malmö

Mitä voit tehdä ja Malmössä?

Malmö on kiinnostava matkakohde, joka vetää monia turisteja puoleensa. Malmö on ennen kaikkea kaupunkilomakohde. Kaupungin merellinen sijainti, rento tunnelma ja kesätapahtumat vetävät erityisesti matkailijoita puoleensa. Malmön keskusta on kaunis ja tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet, monia laadukkaita ravintoloita ja joitakin kulttuurinähtävyyksiä. Kaupungissa on myös hyvä valikoima museoita ja gallerioita. Malmön vanhakaupunki tarjoaa historiaa sekä kaunista arkkitehtuuria. Alueella on monia funky-gallerioita sekä trendikkäitä putiikkeja ja kahviloita. Vanhassa kaupungissa voi helposti kävellä koko päivän ja nauttia tunnelmasta sekä kauniista maisemista suloisine kapeine katuineen. Vanhakaupunki on jaettu kahteen osaan. Läntinen puoli, Gamla Västerin alue, on täynnä upeita historiallisia rakennuksia ja itäisen alueen arkkitehtuuri on taas 1960-luvulta. Malmö tarjoaa arkkitehtuuriltaan paljon historiaa. Vanhassa kaupungissa on esimerkiksi Malmön vanhin ja suurin aukio 1500-luvulta, Stortorget. Stortorgetin läheisyydessä on alue nimeltä Lilla Torg, jossa on viehättäviä ravintoloita, baareja ja kahviloita. Alue on ollut paikallisten suosima tapaamispaikka jo 500 vuoden ajan. Toinen kiinnostava rakennus, joka on näkemisen arvoinen, on 1400-luvulta peräisin oleva Pyhän Pietarin kirkko. Tämä goottilainen kirkko on rakennettu tiilestä. Kirkon sisäkattoja peittävät Skandinavian hienoimmat myöhäiskeskiajan maalaukset. Malmössä on myös erinomainen valikoima kulttuurikohteita ja museoita. Yksi vierailemisen arvoinen museo on Moderna Museet Malmö. Kaupungissa on myös paljon puistoja ja viheralueita, joissa voi rentoutua ja etenkin kesäisin viettää piknk-päivää.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Malmö?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Malmö. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Malmö joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Malmö momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Malmö?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Malmö tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Malmö juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Malmö on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Malmö

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Malmö

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Malmöhön
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Malmöhön
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.