Halvat lennot Malmö

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Malmö

Yhteenveto Malmö lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

33 €

Halvin meno-paluulennon hinta

155 €

Nopein lentoaika

9t 45m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Malmö kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 33 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Malmö).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Malmö kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 155 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Malmö).
Nopein lento kohteeseen Malmö kohteesta Suomi kestää 9t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Malmö).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Malmö mukaan lukien Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Malmö lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Malmö lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kööpenhamina

HALVIN REITTI Helsinki - Malmö

Helsinki (HEL) - Kööpenhamina (CPH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Malmö kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kööpenhamina, jolloin hinta on keskimääräinen 136 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MALMÖlokakuu37% halvempilokakuu aikana Helsinki - Malmö lennot maksavat keskimäärin vain 177 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MALMÖ KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu42% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Malmö lentojen keskimääräinen hinta on 401 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MALMÖ KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu721% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Malmö kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Malmö?

Suomesta lennot Ruotsin Malmöhön kestävät lyhyimmillään kolme tuntia ja pisimmillään 12 tuntia. Lentoaika riippuu siitä, kuinka monta välilaskua matkan aikana on ja kuinka pitkiä välilaskut ovat. Helsinki-Vantaan lentokentältä voi lentää Malmön lentokentälle yhden välilaskun kautta jo kolmessa tunnissa. Yleisin välilaskupaikka on Tukholman Arlanda, josta lähtee päivässä useita lentoja Malmöhön. Myös Turusta pääsee kätevästi ja nopeasti Malmöhön yhden välilaskun kautta, joka myöskin on Tukholman Arlandan lentokentällä. Jos lähtöpaikkasi on Turku tai Helsinki, on lentoaika melko sama. Tampereelta matkustettaessa on välilaskuja usein kaksi ja lentoaika on tällöin myös hieman pidempi, keskimäärin yhdeksän tuntia. Tampereelta lennettäessä on ensimmäinen välilasku Riikassa ja toinen Tukholmassa, josta pääsee jatkolennolla Malmöhön. Mikäli matkustat muualta Suomesta, on suositeltavaa, että suunnittelet reitin joko Helsingin tai Turun kautta. Matkan Helsinkiin tai Turkuun voi taittaa helposti junalla tai bussilla. Helsinki-Vantaan lentokentältä menee useita lentoja päivässä Tukholman Arlandaan, joten mikäli haluat nopean ja helpon reitin, kannattaa lennot napata Helsinki-Vantaalta. Etsi momondosta lennot Malmöhön ja vertaile eri reittejä. momondosta näet myös Malmön lentotarjoukset. Löydät itsellesi sopivimmat lennot helposti momondon kautta.

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Malmöhön. Kaikkiin lentoihin sisältyy aina välilasku, joka on Tukholmassa. Helsinki-Vantaan ja Turun lentokentältä lentää kuitenkin helposti ja nopeasti Tukholmaan ja lennot ovat melko edullisia. Tukholmasta menee useita lentoja Malmöhön ja lentoaika on vain tunti. Mikäli etsit siis nopeinta ja suorinta reittiä Malmöhön, kannattaa lento ottaa joko Helsinki-Vantaan tai Turun lentokentältä Tukholmaan, josta on suora jatkolento Malmöhön. Näin säästät aikaa sekä vaivaa.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Malmö kohteeseen Suomi on lokakuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 177 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Malmö lokakuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen syyskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 182 €.

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 52 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Malmö. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 282 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 155 €.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Malmö on perjantai hintojen ollessa 220 €. maanantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 316 €.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Malmö on illalla. Lennot reitille Suomi - Malmö voi maksaa jopa niin vähän kuin 177 €. Yritä olla ostamatta lippuja aamulla, koska ne ovat yleensä noin 268 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kyllä, voit matkustaa naapurustoon Hyllie lentämällä kaupungissa Malmö sijaitsevalle Malmö kentälle (Hyllie on 25,3 km päässä kentältä).momondosta löytyneet halvat lennot: Malmö

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Malmö
Ryanair
6. heinäkuuta
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 30m
2 välilaskua
MMX05:30Malmö
8. heinäkuuta
MMX17:50Malmö
40t 55m
2 välilaskua
HEL10:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. heinäkuuta
HEL12:15Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
1 välilasku
MMX04:55Malmö
8. heinäkuuta
MMX04:55Malmö
5t 45m
1 välilasku
HEL10:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. heinäkuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 40m
2 välilaskua
MMX10:25Malmö
8. heinäkuuta
MMX04:55Malmö
13t 15m
1 välilasku
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. heinäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 10m
3 välilaskua
MMX04:45Malmö
8. heinäkuuta
MMX17:50Malmö
40t 55m
2 välilaskua
HEL10:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 25m
1 välilasku
MMX05:30Malmö
12. kesäkuuta
MMX04:55Malmö
12t 50m
2 välilaskua
HEL17:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 25m
1 välilasku
MMX05:30Malmö
12. kesäkuuta
MMX15:00Malmö
4t 35m
1 välilasku
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Malmö

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Malmö, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
16. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 00m
2 välilaskua
MMX05:30Malmö
Useita lentoyhtiöitä
18. elokuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
48t 00m
2 välilaskua
MMX04:30Malmö
Useita lentoyhtiöitä
16. kesäkuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 15m
1 välilasku
MMX05:30Malmö

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Malmö?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Malmö

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Malmö?

Lentäessäsi kohteeseen Malmö kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten joidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Scandinavian Airlines tai Braathens Regional Aviation. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Braathens Regional Aviation lennot kohteeseen Malmö

Braathens Regional Aviation on suosittu valinta kohteeseen Malmö matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 35 lentoa joka viikko kohteeseen Malmö lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Tukholma Bromman lentoasema. Braathens Regional Aviation lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 152 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 1 arvostelun perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Braathens Regional Aviation keskimäärin pisteet: 10,0/10.

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Malmö

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Malmö on Scandinavian Airlines (7,5/10, 164 arvosteluilla). Suurin osa Scandinavian Airlines lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Malmö saapuvat kohteesta Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema, mutta kohteeseen Malmö on maailmanlaajuisesti 16 Scandinavian Airlines lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Scandinavian Airlines tarjous oli 141 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Malmö, meno-paluu).


Malmö ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Malmö lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Malmön lentokentältä kaupungin keskustaan?

Lentokenttäbussit kulkevat Malmön lentokentän ja Malmön keskustan väliä. Bussimatka kestää reilut puoli tuntia ja pysähdyspaikkoja on useita. Malmön keskustan pysähdyspaikan nimi on Studentgatan. Bussi kulkee kaikkina viikonpäivinä vähintään kerran tunnissa, mutta lauantaisin harvemmin. Mikäli otat bussin lentokentältä keskustaan, kannattaa bussiaikataulu varmistaa jo etukäteen. Lentokentältä on myös helppo ottaa taksi ja se onkin nopea vaihtoehto. Taksin voit napata suoraan terminaalin ulkopuolelta. Mikäli sinulla on ladattuna Uber-sovellus puhelimeesi, voit tilata lentokentälle myös Uber-taksin. Lentokentällä on useita eri taksiyrityksiä, joten voit valita itsellesi sopivimman.


Malmö: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Malmö
Helsinki - Malmö reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 25m
Halvin hinta145 €

Kohteen Malmö viisumivaatimukset

Sekä Suomi että Ruotsi ovat Schengen-maita ja kuuluvat myös Euroopan Unioniin. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan maissa, jotka kuuluvat Euroopan Unioniin. Suomen kansalainen ei siis tarvitse viisumia matkustaessaan Malmöhön. Matkallesi tarvitset kuitenkin aina voimassa olevan passin tai Suomen poliisin myöntämän virallisen voimassa olevan henkilökortin. Vaikka lentokentällä ei ole rajatarkastuksia, saattavat viranomaiset joissakin tapauksissa pyytää sinua näyttämään virallisen matkustusasiakirjan maahan saapumisen jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Malmö


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Malmö

Malmö on kiinnostava matkakohde, joka vetää monia turisteja puoleensa. Malmö on ennen kaikkea kaupunkilomakohde. Kaupungin merellinen sijainti, rento tunnelma ja kesätapahtumat vetävät erityisesti matkailijoita puoleensa. Malmön keskusta on kaunis ja tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet, monia laadukkaita ravintoloita ja joitakin kulttuurinähtävyyksiä. Kaupungissa on myös hyvä valikoima museoita ja gallerioita. Malmön vanhakaupunki tarjoaa historiaa sekä kaunista arkkitehtuuria. Alueella on monia funky-gallerioita sekä trendikkäitä putiikkeja ja kahviloita. Vanhassa kaupungissa voi helposti kävellä koko päivän ja nauttia tunnelmasta sekä kauniista maisemista suloisine kapeine katuineen. Vanhakaupunki on jaettu kahteen osaan. Läntinen puoli, Gamla Västerin alue, on täynnä upeita historiallisia rakennuksia ja itäisen alueen arkkitehtuuri on taas 1960-luvulta. Malmö tarjoaa arkkitehtuuriltaan paljon historiaa. Vanhassa kaupungissa on esimerkiksi Malmön vanhin ja suurin aukio 1500-luvulta, Stortorget. Stortorgetin läheisyydessä on alue nimeltä Lilla Torg, jossa on viehättäviä ravintoloita, baareja ja kahviloita. Alue on ollut paikallisten suosima tapaamispaikka jo 500 vuoden ajan. Toinen kiinnostava rakennus, joka on näkemisen arvoinen, on 1400-luvulta peräisin oleva Pyhän Pietarin kirkko. Tämä goottilainen kirkko on rakennettu tiilestä. Kirkon sisäkattoja peittävät Skandinavian hienoimmat myöhäiskeskiajan maalaukset. Malmössä on myös erinomainen valikoima kulttuurikohteita ja museoita. Yksi vierailemisen arvoinen museo on Moderna Museet Malmö. Kaupungissa on myös paljon puistoja ja viheralueita, joissa voi rentoutua ja etenkin kesäisin viettää piknk-päivää.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Malmö. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Malmö momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Malmö tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Malmö on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.