Oivalluksia
Arvostelut
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Helsinki Jyväskylä alk. 145 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Tue 27/2
Tue 5/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Helsinki-Jyväskylä lennot: hyödyllistä tietoa
(HEL - JYV)

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Jyväskylä

Suora lento

Ei yhtään
Helsinki - Jyväskylä reitille ei ole suoria lentoja. Helsinki - Jyväskylä ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Jyväskylä

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Jyväskylä?

Huhtikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Jyväskylä on huhtikuu ja kallein elokuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Jyväskylä?

Keskiviikko. Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein tiistai

Milloin on halvin aika lentää Jyväskylä?

Illalla. Helsinki - Jyväskylä lennot ovat noin 15 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Jyväskylä?

Finnair. Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Helsinki - Jyväskylä reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Jyväskylä reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Jyväskylä. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Jyväskylä ja saat parhaat Helsinki - Jyväskylä lentohinnat

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Helsinki kohteeseen Jyväskylä?

helmikuuta 2024 alkaen reittiä Helsinki - Jyväskylä liikennöidään 1 viikossa. Yleisin lentojen lähtöaika on 22:00, ja 66 % lennoista lähtee illalla.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Helsinki kohteeseen Jyväskylä?

helmikuuta 2024 alkaen 8 lentoa lähtee kohteesta Helsinki ja laskeutuu kohteeseen Jyväskylä viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 25 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Jyväskylä

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Jyväskylä momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
FinnairHintaalk. 136 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
1 377 arvostelua
Etsi Finnair lentoja
 • Finnair lennot Helsinki - Jyväskylä

  Finnair on yksi suosituimmista lentoyhtiöistä, jotka lentävät kohteesta Helsinki kohteeseen Jyväskylä ja liikennöivät tällä reitillä keskimäärin 8 lentoa/viikossa. Hyvä Finnair lentotarjous reitille Helsinki - Jyväskylä maksaa halvimmillaan 148 € meno-paluumatkalle, ja keskihinta on 197 €. Käyttäjämme ovat antaneet lentoyhtiölle Finnair pisteiksi 7,7/10.


 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Jyväskylä etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Jyväskylä välinen etäisyys on noin 234,9 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Jyväskylä lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Jyväskylä lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Jyväskylä lentokenttä?

  helmikuuta 2024 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Jyväskylä lentokenttä osiossa.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Jyväskylä lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Jyväskylä lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Jyväskylä lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Jyväskylä lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Jyväskylä lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Jyväskylä?

Lennot Helsingistä Jyväskylään liikennöi suomalainen lentoyhtiö Finnair. Finnair operoi kaupunkien välillä suoria lentoja jopa viisi kertaa päivässä, joten lentoyhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalta Keski-Suomeen ovat hyvät. Finnairin kotimaan lennoista osan operoi toinen suomalainen lentoyhtiö, Norra (Nordic Regional Airlines). Norran lennoilla palvelutarjonta on sama kuin muillakin Finnairin Jyväskylän lennoilla.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Vantaalla, ja Helsingin keskustasta lentoasemalle on matkaa noin 18 kilometriä. Pääset kentälle kätevästi joko junalla tai bussilla. Myös taksi on kätevä vaihtoehto kentälle suunnatessa. Keskustan ruuhkien vuoksi taksi ei kuitenkaan välttämättä ole joukkoliikennevälineitä merkittävästi nopeampi vaihtoehto. Matka-aika on taksilla vähintään noin puoli tuntia. Helsingin rautatieasemalta lähijunaan I tai P nousemalla vältät kätevästi keskustan liikenteen. Kummankin junan päätepysäkki on lentoasema, ja matka kentälle kestää noin puoli tuntia. Myös lentokenttäbussi Finnair City Bus kulkee rautatieasemalta lentoasemalle alkaen noin puolessa tunnissa. Eri puolilta keskusta-aluetta on mahdollista nousta myös HSL:n seutuliikenteen busseihin, jotka kulkevat lentoaseman suuntaan. Bussilinjoihin ja -aikatauluihin voit tutustua HSL:n nettisivuilla. Julkisen liikenteen bussit ovat kuitenkin Finnairin lentokenttäbussia hitaampi vaihtoehto.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Jyväskylässä?

Lennot Helsingistä Jyväskylään laskeutuvat Jyväskylän lentoasemalle, joka sijaitsee Tikkakosken kaupunginosassa. Lentoasemalta on matkaa keskustaan noin 23 kilometriä. Jyväskylän lentokentän ja keskustan välillä ei kulje lentokenttäbussia, mutta pääset keskustan suuntaan halutessasi Matkahuollon busseilla. Ne kulkevat lentoaseman tuntumasta Jyväskylän Matkakeskukseen. Lentokentän ja keskustan välillä kulkevat esimerkiksi Töysän Linjan bussit. Tutustu Tikkakosken ja lentokentän kautta kulkevien bussien aikatauluihin Matkahuollon sivuilla. Matkalipun hinta kentältä keskustaan on noin kuusi euroa. Jos nappaat bussin sijaan keskustaan taksin, varaudu maksamaan matkasta noin 40 euroa.

Kuinka kauan Helsinki–Jyväskylä lento kestää?

Lennot Helsingistä Jyväskylään ovat todella helppo tapa matkustaa Keski-Suomeen, sillä lentoaika on vain noin 45 minuuttia.

Milloin on paras aika matkustaa Jyväskylään?

Jyväsjärven ja monien muiden vesistöjen äärellä sijaitseva Jyväskylä on suosittu kesäkaupunki. Kesäkuusta elokuuhun kaupunki vilisee elämää, ja Jyväskylään matkailijoita houkuttelevat suuret tapahtumat kuten Neste Ralli -rallikilpailu. Lennot Helsingistä Jyväskylään ovat yleensä kalleimmillaan noin toukokuusta elokuuhun. Kaupunkiin kannattaa kuitenkin tutustua myös kesäkauden ulkopuolella. Jyväskylän suurimmat nähtävyydet, kuten arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemat rakennukset, kutsuvat tutustumaan ympäri vuoden. Halvat lentoliput Helsingistä Jyväskylään kannattaa käyttää hyväksi esimerkiksi keväällä ja syksyllä, jolloin myös majoituksen voi saada kaupungissa kesäkautta edullisemmin. Talvella kaupunki vetää puoleensa laskettelun ja hiihdon ystäviä, sillä Laajavuoren Laajis-hiihtokeskus tarjoaa alueella vieraileville hyvät talviurheilumahdollisuudet. Myös talvikuukausina Jyväskylään voi saada halpoja lentoja.

Tarvitaanko lennolle Helsingistä Jyväskylään passia?

Kotimaan lennoille et tarvitse välttämättä passia. Finnair hyväksyy Suomen sisäisillä lennoillaan matkustusasiakirjaksi passin lisäksi myös kuvallisen Kela-kortin, ajokortin ja virallisen henkilökortin.


 • Jyväskylässä on hyvät ulkoilumaastot sekä lenkkeilijöille että pyöräilijöille. Kiipeä Jyväskylän Harjun mäntymetsämaisemiin nauttimaan hyvistä näköaloista tai lähde pyörällä Jyväsjärveä kiertävälle 13 kilometrin reitille. Jos haluat vuokrata pyörän, onnistuu se esimerkiksi Alvar Aalto -museossa.
 • Jyväskylä tunnetaan Alvar Aalto -kaupunkina, sillä kaupungin alueella on lukuisia Aallon arkkitehtuurin taidonnäytteitä. Yleissilmäyksen arkkitehdin uraan voit luoda Alvar Aalto -museossa, jonne kaikki alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Aallon suunnittelemat rakennukset tarjoavat hyvän mahdollisuuden maakuntamatkailuun, sillä rakennuksia on myös muualla kuin Jyväskylän keskustassa. Tutustu esimerkiksi Säynätsalon kuuluisaan kunnantaloon.
 • Majoituspaikkojen puolesta Jyväskylä lähiympäristöineen tarjoaa matkailijoille laajan kattauksen erilaisia vaihtoehtoja. Jyväskylän seudulla voit yöpyä halutessasi kartanossa, maaseutumökissä tai kylpylähotellissa. Idyllisissä maatilamajoituspaikoissa voit paitsi säästää rahaa, myös nauttia keskisuomalaisesta maalaismaisemasta parhaimmillaan.

Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Jyväskylä -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta107 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta158 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta107 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta105 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta122 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta105 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta168 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta164 €
Kajaani - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta138 €
Helsinki - Tampere reitin lennot
Nopein lentoaika3t 15m
Halvin hinta218 €
Kemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta166 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta107 €

Vastaavia ​​Helsinki - Jyväskylä lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Jyväskylä vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Jyväskylä lentotarjous?

Oikean lennon löytäminen reitille Helsinki - Jyväskylä on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Jyväskylä nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Jyväskylä joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Helsinki - Jyväskylä ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Jyväskylä?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Helsinki - Jyväskylä.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Jyväskylä lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Helsinki - Jyväskylä lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jyväskylä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Helsinki
1 aikuinen
Tue 27/2
Tue 5/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.