Halvat lennot San Sebastián

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 27/7
ti 3/8

Halvimmat lennot kaupungin San Sebastián lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille San Sebastián lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bilbao

HALVIN REITTI Helsinki - San Sebastián

Helsinki (HEL) - Bilbao (BIO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen San Sebastián kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bilbao, jolloin hinta on keskimääräinen 210 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen San Sebastián?

Baskimaan kulinaristisena helmenä tunnettuun San Sebastiániin matkustetaan yleensä kesällä, sillä talvella kohteessa on sateista ja koleaa. Biskajanlahden rannalla sijaitsevan San Sebastiánin aurinkoinen pääsesonki huipentuu kesä-syyskuun välille, jolloin lämpötilat ovat kuumimmillaan, mutta hinnat korkeimmillaan. Halvimmat lennot ja hotellit löydät parhaiten turistikauden ulkopuolelta.

Milloin sitten olisi sopiva aika matkustaa San Sebastiániin? San Sebastiánin sää toukokuussa alkaa lämmetä, joten alkukesä voisi olla otollinen ajankohta matkallesi. Matkustamalla San Sebastiániin huhti-toukokuussa tai vasta loppusyksystä vältät sesongin korkeimmat hinnat ja ruuhkat. Myös lentolippujen hinnat putoavat hiljaisempina kuukausina. Jos taas haluat nauttia matkallasi takuuvarman lämpimästä säästä, San Sebastiánin lämpötilat kohoavat elokuussa 20 °C paremmalle puolelle. Muista kuitenkin, että lentoliput kannattaa ostaa ainakin muutamaa kuukautta ennen matkaa. Näin varmistat itsellesi halvat lennot San Sebastiániin.

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin San Sebastián?

    Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen San Sebastián kaupungista Málaga oli 21 €. Tämä on 93 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen San Sebastián. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin San Sebastián omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

  • Löytyykö kaupungin San Sebastián lähettyviltä muita lentokenttiä?

    San Sebastián kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Pamplona lentokenttä (66 km kaupungin San Sebastián keskustasta), Bilbao lentokenttä (76 km kaupungin San Sebastián keskustasta), Vitoria-Gasteiz lentokenttä (77 km kaupungin San Sebastián keskustasta), Logroño Agoncillo lentokenttä (99 km kaupungin San Sebastián keskustasta) tai Santander lentokenttä (150 km kaupungin San Sebastián keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

  • Voiko kaupunkiin San Sebastián lentää jotenkin halvemmalla?

    Keskimääräinen hinta on 201 € henkilöä kohti ja San Sebastián lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen San Sebastián. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: San Sebastián

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen San Sebastián
Iberia
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 25m
EASSan Sebastián

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen San Sebastián

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - San Sebastián, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Vueling
Vueling
3. elokuuta
HEL16:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 15m
1 välilasku
EAS04:45San Sebastián
Vueling
27. heinäkuuta
HEL16:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 15m
1 välilasku
EAS04:45San Sebastián
Vueling
27. heinäkuuta
HEL16:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 15m
1 välilasku
EAS04:45San Sebastián

San Sebastián ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin San Sebastián lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

San Sebastiánista 100 km säteellä sijaitsee kaupungin oman lentokentän lisäksi kaksi muuta kenttää Bilbaossa ja Biarrizissa. Kaikilta kolmelta kentältä pääset San Sebastiánin keskustaan lentokenttäbusseilla. Nopeiten San Sebastiánin kentältä julkisilla keskustaan pääset noin puolessa tunnissa kerran tunnissa kulkevalla E21-linjalla, jonka kyydissä kertalippu maksaa 1,80 EUR. Myös linjat E20, E23, E27 ja E28 vievät San Sebastiánin keskustaan, mutta eri reittejä pitkin. Noin 20 kilometrin matkan voit tietenkin taittaa kätevästi myös taksilla.

Bilbaon kentältä matkustat San Sebastiániin DO50B-bussin (17 EUR) kyydissä, joka liikennöi väliä päivittäin kerran tunnissa. Biarritzin lentokenttäbussi kulkee San Sebastiániin harvemmin, mutta kuitenkin viikon jokaisena päivänä. Matka Biarritzista San Sebastiániin maksaa 7 EUR.


San Sebastián: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen San Sebastián
Helsinki - San Sebastián reitin lennot
Lyhyin lentoaika29t 25m
Halvin hinta364 €

Liikkuminen San Sebastiánissa?

San Sebastiánissa liikut helpoiten joko kävellen tai polkupyörällä, sillä etäisyydet kompaktissa rantakaupungissa ovat lyhyitä. Jos sen sijaan haluat kulkea kaupungissa julkisilla, voit matkustaa kätevästi paikasta toiseen Dbus-yrityksen busseilla. Kertalippu Dbusin busseissa maksaa kuljettajalta ostettuna päivällä 1,75 EUR ja yöllä 2,10 EUR. Voit ostaa myös kuusi tai 12 matkaa sisältävän San Sebastián Card -kortin, jolla saat alennuksia lisäksi ravintoloiden, nähtävyyksien ja aktiviteettien hinnoista. Kuuden matkan kortti maksaa 9 EUR ja 12 matkan 16 EUR. Voit käyttää korttia yhdessä matkakumppanisi kanssa 10 päivän ajan. Nähtävyydeltä toiselle voit matkustaa myös taksilla tai turistibussin kyydissä hintaan 12 EUR. Takseilla kulkeminen voi käydä kukkarolle, sillä lyhytkin matka saattaa maksaa lähemmäs 10 EUR. Jos ajat kaupungissa vuokra-autolla, ota huomioon, että ajokulttuuri on erilainen.


Tarvitaanko San Sebastiániin passi tai viisumi?

Jos olet Suomen kansalainen, et tarvitse San Sebastiánissa passia tai viisumia, sillä Espanja kuuluu Euroopan Unioniin ja on yksi Schengen-maista. Tarvitset mukaan kuitenkin virallisen matkustusdokumentin, joka voi olla Espanjaan matkustettaessa joko voimassa oleva passi tai henkilökortti. Jos et ole Suomen kansalainen, tarkistathan itseäsi koskevat passi- ja viisumisäädökset hyvissä ajoin ennen matkaasi.


Aloita matkan suunnittelu - San Sebastián


Vinkkejä San Sebastiániin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot San Sebastiániin?

Halvat lennot San Sebastiániin löydät vertaamalla eurooppalaisten lentoyhtiöiden lentohintoja ja tarjouksia. Jos matkustuspäivämäärissäsi on jouston varaa, matkustusajankohtaasi vaihtamalla voit löytää edullisimmat lentohinnat. Halvat lennot San Sebastiániin kannattaa varata mahdollisimman ajoissa. Näin saat rahallesi parhaan vastineen.

Kiinnostavatko San Sebastiánin nähtävyydet?

San Sebastián on ehdottomasti kulinaristin unelmakohde, sillä kaupunki kuhisee laadukkaita ravintoloita. San Sebastiánista löytyy ennätysmäärä myös Michelin-tähdellä palkittuja ruokapaikkoja. Moni matkustaakin kaupunkiin nauttimaan paikallisista herkuista ja ranta-elämästä: San Sebastiánia reunustaa useampi upea hiekkaranta, joilla voi surffata. Myös viehättävä vanha kaupunki, Parte Vieja, on täynnä pintxos-tapasravintoloita, joissa voi pysähtyä herkuttelemaan suolaisilla suupaloilla. Hienoimmat näkymät kaupungin ylle avautuvat Urgull-vuorelta vanhankaupungin kupeesta tai La Concha -lahden toisesta päästä Monte Igeldo -kukkulalta.

Mitä mukaan matkalle San Sebastiániin?

Kesäsesonkina pärjäät San Sebastiánissa helposti kesävaatetuksella ja muutamalla pitkähihaisella, jotka on hyvä ottaa mukaan viileiden iltojen varalta. Jos matkustat kohteeseen talvea vasten, mukaan kannattaa pakata kunnollinen sadevarustus, sillä San Sebastiánin talvisää on sateinen.

Millainen on San Sebastiánin hintataso?

Matkailijan kannattaa koluta läpi paikalliset ravintolat, sillä San Sebastiánissa syöt ja juot yllättävän edullisesti. Perinteiset tapakset kuten pintxos-leipäset ovat enimmäkseen laadukkaita koko kaupungissa, eikä niistä tarvitse maksaa itseänsä kipeäksi. Myös julkiset liikennevälineet ja taksit ovat San Sebastianissa kohtuullisen hintaisia.

Mikä on aikaero Suomi-Espanja?

Manner-Espanjassa sijaitsevan San Sebastiánin ja Suomen välillä aikaero on yksi tunti. San Sebastianissa kello on siis tunnin vähemmän kuin Suomessa. (Hinnat tarkistettu 12/04/2019).