Halvat lennot San Sebastián

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen San Sebastián

Yhteenveto San Sebastián lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

87 €

Halvin meno-paluulennon hinta

302 €

Nopein lentoaika

16t 35m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen San Sebastián kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 87 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - San Sebastián).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen San Sebastián kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 302 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - San Sebastián).
Nopein lento kohteeseen San Sebastián kohteesta Suomi kestää 16t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - San Sebastián).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen San Sebastián mukaan lukien Iberia ja Vueling.

Halvimmat lennot kaupungin San Sebastián lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille San Sebastián lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bilbao

HALVIN REITTI Helsinki - San Sebastián

Helsinki (HEL) - Bilbao (BIO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen San Sebastián kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bilbao, jolloin hinta on keskimääräinen 231 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen San Sebastián?

Baskimaan kulinaristisena helmenä tunnettuun San Sebastiániin matkustetaan yleensä kesällä, sillä talvella kohteessa on sateista ja koleaa. Biskajanlahden rannalla sijaitsevan San Sebastiánin aurinkoinen pääsesonki huipentuu kesä-syyskuun välille, jolloin lämpötilat ovat kuumimmillaan, mutta hinnat korkeimmillaan. Halvimmat lennot ja hotellit löydät parhaiten turistikauden ulkopuolelta.

Milloin sitten olisi sopiva aika matkustaa San Sebastiániin? San Sebastiánin sää toukokuussa alkaa lämmetä, joten alkukesä voisi olla otollinen ajankohta matkallesi. Matkustamalla San Sebastiániin huhti-toukokuussa tai vasta loppusyksystä vältät sesongin korkeimmat hinnat ja ruuhkat. Myös lentolippujen hinnat putoavat hiljaisempina kuukausina. Jos taas haluat nauttia matkallasi takuuvarman lämpimästä säästä, San Sebastiánin lämpötilat kohoavat elokuussa 20 °C paremmalle puolelle. Muista kuitenkin, että lentoliput kannattaa ostaa ainakin muutamaa kuukautta ennen matkaa. Näin varmistat itsellesi halvat lennot San Sebastiániin.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen San Sebastián kaupungista Sevilla oli 67 €. Tämä on 72 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen San Sebastián. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin San Sebastián omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Jos et voi matkustaa kaupunkiin San Sebastián kuukauden helmikuu aikana, niin lentäminen elokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 367 €.

San Sebastián kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Pamplona lentokenttä (66 km kaupungin San Sebastián keskustasta), Bilbao lentokenttä (76 km kaupungin San Sebastián keskustasta), Vitoria-Gasteiz lentokenttä (77 km kaupungin San Sebastián keskustasta), Logroño Agoncillo lentokenttä (99 km kaupungin San Sebastián keskustasta) tai Santander lentokenttä (150 km kaupungin San Sebastián keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Keskimääräinen hinta on 130 € henkilöä kohti ja Santander lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen San Sebastián. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.momondosta löytyneet halvat lennot: San Sebastián

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen San Sebastián
Useita lentoyhtiöitä
5. kesäkuuta
HEL10:35Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 10m
1 välilasku
EAS04:45San Sebastián
8. kesäkuuta
EAS17:10San Sebastián
16t 35m
2 välilaskua
HEL09:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
1 välilasku
EAS04:40San Sebastián
8. kesäkuuta
EAS17:10San Sebastián
16t 35m
2 välilaskua
HEL09:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
1 välilasku
EAS04:40San Sebastián
11. kesäkuuta
EAS04:20San Sebastián
12t 50m
2 välilaskua
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. kesäkuuta
HEL10:35Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 10m
1 välilasku
EAS04:45San Sebastián
11. kesäkuuta
EAS04:20San Sebastián
12t 40m
2 välilaskua
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. kesäkuuta
HEL10:35Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 10m
1 välilasku
EAS04:45San Sebastián
10. kesäkuuta
EAS04:20San Sebastián
12t 55m
2 välilaskua
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
1 välilasku
EAS04:40San Sebastián
10. kesäkuuta
EAS04:20San Sebastián
12t 55m
2 välilaskua
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen San Sebastián

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - San Sebastián, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Iberia ja Vueling
Vueling
14. elokuuta
HEL09:35Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 05m
1 välilasku
EAS04:40San Sebastián
Useita lentoyhtiöitä
15. elokuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 00m
2 välilaskua
EAS14:30San Sebastián
Useita lentoyhtiöitä
14. elokuuta
HEL13:00Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 35m
2 välilaskua
EAS05:35San Sebastián

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen San Sebastián?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen San Sebastián

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen San Sebastián?

Iberia on suosituin lentoyhtiö, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen San Sebastián rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen San Sebastián tältä lentoyhtiöltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


San Sebastián ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin San Sebastián lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

San Sebastiánista 100 km säteellä sijaitsee kaupungin oman lentokentän lisäksi kaksi muuta kenttää Bilbaossa ja Biarrizissa. Kaikilta kolmelta kentältä pääset San Sebastiánin keskustaan lentokenttäbusseilla. Nopeiten San Sebastiánin kentältä julkisilla keskustaan pääset noin puolessa tunnissa kerran tunnissa kulkevalla E21-linjalla, jonka kyydissä kertalippu maksaa 1,80 EUR. Myös linjat E20, E23, E27 ja E28 vievät San Sebastiánin keskustaan, mutta eri reittejä pitkin. Noin 20 kilometrin matkan voit tietenkin taittaa kätevästi myös taksilla.

Bilbaon kentältä matkustat San Sebastiániin DO50B-bussin (17 EUR) kyydissä, joka liikennöi väliä päivittäin kerran tunnissa. Biarritzin lentokenttäbussi kulkee San Sebastiániin harvemmin, mutta kuitenkin viikon jokaisena päivänä. Matka Biarritzista San Sebastiániin maksaa 7 EUR.


San Sebastián: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen San Sebastián
Helsinki - San Sebastián reitin lennot
Lyhyin lentoaika19t 05m
Halvin hinta506 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa San Sebastián

San Sebastiánissa liikut helpoiten joko kävellen tai polkupyörällä, sillä etäisyydet kompaktissa rantakaupungissa ovat lyhyitä. Jos sen sijaan haluat kulkea kaupungissa julkisilla, voit matkustaa kätevästi paikasta toiseen Dbus-yrityksen busseilla. Kertalippu Dbusin busseissa maksaa kuljettajalta ostettuna päivällä 1,75 EUR ja yöllä 2,10 EUR. Voit ostaa myös kuusi tai 12 matkaa sisältävän San Sebastián Card -kortin, jolla saat alennuksia lisäksi ravintoloiden, nähtävyyksien ja aktiviteettien hinnoista. Kuuden matkan kortti maksaa 9 EUR ja 12 matkan 16 EUR. Voit käyttää korttia yhdessä matkakumppanisi kanssa 10 päivän ajan. Nähtävyydeltä toiselle voit matkustaa myös taksilla tai turistibussin kyydissä hintaan 12 EUR. Takseilla kulkeminen voi käydä kukkarolle, sillä lyhytkin matka saattaa maksaa lähemmäs 10 EUR. Jos ajat kaupungissa vuokra-autolla, ota huomioon, että ajokulttuuri on erilainen.


Kohteen San Sebastián viisumivaatimukset

Jos olet Suomen kansalainen, et tarvitse San Sebastiánissa passia tai viisumia, sillä Espanja kuuluu Euroopan Unioniin ja on yksi Schengen-maista. Tarvitset mukaan kuitenkin virallisen matkustusdokumentin, joka voi olla Espanjaan matkustettaessa joko voimassa oleva passi tai henkilökortti. Jos et ole Suomen kansalainen, tarkistathan itseäsi koskevat passi- ja viisumisäädökset hyvissä ajoin ennen matkaasi.


Aloita matkan suunnittelu - San Sebastián


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa San Sebastián

Halvat lennot San Sebastiániin löydät vertaamalla eurooppalaisten lentoyhtiöiden lentohintoja ja tarjouksia. Jos matkustuspäivämäärissäsi on jouston varaa, matkustusajankohtaasi vaihtamalla voit löytää edullisimmat lentohinnat. Halvat lennot San Sebastiániin kannattaa varata mahdollisimman ajoissa. Näin saat rahallesi parhaan vastineen.

San Sebastián on ehdottomasti kulinaristin unelmakohde, sillä kaupunki kuhisee laadukkaita ravintoloita. San Sebastiánista löytyy ennätysmäärä myös Michelin-tähdellä palkittuja ruokapaikkoja. Moni matkustaakin kaupunkiin nauttimaan paikallisista herkuista ja ranta-elämästä: San Sebastiánia reunustaa useampi upea hiekkaranta, joilla voi surffata. Myös viehättävä vanha kaupunki, Parte Vieja, on täynnä pintxos-tapasravintoloita, joissa voi pysähtyä herkuttelemaan suolaisilla suupaloilla. Hienoimmat näkymät kaupungin ylle avautuvat Urgull-vuorelta vanhankaupungin kupeesta tai La Concha -lahden toisesta päästä Monte Igeldo -kukkulalta.

Kesäsesonkina pärjäät San Sebastiánissa helposti kesävaatetuksella ja muutamalla pitkähihaisella, jotka on hyvä ottaa mukaan viileiden iltojen varalta. Jos matkustat kohteeseen talvea vasten, mukaan kannattaa pakata kunnollinen sadevarustus, sillä San Sebastiánin talvisää on sateinen.

Matkailijan kannattaa koluta läpi paikalliset ravintolat, sillä San Sebastiánissa syöt ja juot yllättävän edullisesti. Perinteiset tapakset kuten pintxos-leipäset ovat enimmäkseen laadukkaita koko kaupungissa, eikä niistä tarvitse maksaa itseänsä kipeäksi. Myös julkiset liikennevälineet ja taksit ovat San Sebastianissa kohtuullisen hintaisia.

Manner-Espanjassa sijaitsevan San Sebastiánin ja Suomen välillä aikaero on yksi tunti. San Sebastianissa kello on siis tunnin vähemmän kuin Suomessa.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen San Sebastián on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen San Sebastián nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kaikki lentohaut kohteeseen San Sebastián momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen San Sebastián. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa San Sebastián lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.