Lennot Eurooppa Suomi Lappi Rovaniemi Helsinki - Rovaniemi

Halvat lennot Helsinki - Rovaniemi

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennot Helsinki - Rovaniemi: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Rovaniemi lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
Finnair
Finnair
08 tammik.
HEL
23:20
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 25m
00:45
+1
RVN
Rovaniemi
Finnair
14 tammik.
RVN
23:55
Rovaniemi
1t 15m
01:10
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
73 EUR
Royal Wings
Royal Wings
18 tammik.
HEL
10:50
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
12:10
RVN
Rovaniemi
Royal Wings
22 tammik.
RVN
15:00
Rovaniemi
1t 20m
16:20
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
73 EUR
Finnair
Finnair
09 tammik.
HEL
09:25
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
10:55
RVN
Rovaniemi
Finnair
16 tammik.
RVN
20:15
Rovaniemi
1t 15m
21:30
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
73 EUR
Finnair
Finnair
15 huhtik.
HEL
00:20
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 15m
01:35
RVN
Rovaniemi
Finnair
22 huhtik.
RVN
08:40
Rovaniemi
1t 15m
09:55
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
74 EUR
Finnair
Finnair
03 helmik.
HEL
14:10
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
15:30
RVN
Rovaniemi
Finnair
10 helmik.
RVN
20:15
Rovaniemi
1t 15m
21:30
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
73 EUR
Norwegian
Norwegian
03 helmik.
HEL
14:45
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
16:05
RVN
Rovaniemi
Norwegian
05 helmik.
RVN
20:15
Rovaniemi
1t 15m
21:30
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
165 EUR

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Rovaniemi

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Rovaniemi?
tammikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Rovaniemi - Helsinki on tammikuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Rovaniemi?
maanantai
Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein sunnuntai
Milloin on halvin aika lentää Rovaniemi?
keskipäivällä
Helsinki - Rovaniemi lennot ovat noin 19 % kalliimpia iltapäivällä kuin keskipäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Rovaniemi?
Norwegian Air International
Norwegian Air International, Finnair ja Norwegian ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Rovaniemi reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Rovaniemi
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Rovaniemi ja saat parhaat Helsinki - Rovaniemi lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RVN
Rovaniemi
Milloin on halvinta varata lennot Rovaniemi?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot Helsinki - Rovaniemi on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennon tiedot reitille Helsinki–Rovaniemi

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Rovaniemi

Lyhyin lentoaika 1t 20m Lyhyin lentoaika Helsinki Rovaniemi on 1t 20m.
Suora lento Joka päivä Suoria lentoja Helsinki - Rovaniemi lennetään joka päivä.
Lentokentät Rovaniemi 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Rovaniemi: Rovaniemi (RVN)

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Rovaniemi?

Lennot Helsingistä Rovaniemelle voi saada suorin yhteyksin norjalaiselta halpalentoyhtiöltä Norwegianilta ja suomalaiselta Finnairilta. Etenkin Finnair liikennöi pääkaupunkiseudulta Lappiin vilkkain yhteyksin, sillä suoria lentoja Roveniemelle on tarjolla Helsinki-Vantaan lentokentältä useita päivässä. Myös Norwegianin lentotarjontaan kuuluu Helsingin ja Rovaniemen välisiä lentoja lähes kaikkina viikonpäivinä. Finnairin kotimaan lennoista osan operoi Norra (Nordic Regional Airlines). Norran liikennöimillä lennoilla palvelutarjonta on kuitenkin samanlainen kuin muillakin Finnairin Suomen sisäisillä lennoilla.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsingistä Rovaniemelle lähtevät lennot starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentokenttä sijaitsee Vantaan kaupungin alueella, noin 18 kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Välimatkan voi kuitenkin taittaa julkisilla kulkuvälineillä nopeimmillaan noin puolessa tunnissa. Helsingissä lentokentälle pääsee kätevästi päärautatieasemalta. I- ja P-lähijunat kulkevat lentoasemalle sieltä alle 30 minuutissa. Myös Finnair City Bus -lentokenttäbussin ja HSL:n seutuliikenteen bussit numero 415 ja 615 voi napata lentoasemalle rautatieaseman tuntumasta. Julkisen liikenteen bussien ja junien tarkat aikataulut kannattaa tarkistaa HSL:n kotisivuilta. Finnairin lentokenttäbussi liikennöi lentoasemalle noin 20 minuutin välein.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Rovaniemellä?

Rovaniemen lentoasemalta kaupungin keskustaan pääsee kätevimmin Airportbus-lentokenttäbussilla tai taksilla. Airportbus lähtee lentokentältä keskustan suuntaan aina sen jälkeen, kun lentoasemalle on laskeutunut Finnairin tai Norwegianin lento. Bussi kulkee keskustaan tarpeen mukaan Rovaniemen suurimpien hotellien kautta, ja sen päätepysäkki keskustassa on kaupungin linja-autoasema. Lentokenttäbussin hinta keskustaan on noin seitsemän euroa. Mikäli suuntaat Pyhätunturin suuntaan, kyydin lentokentältä tarjoaa SkiBus-bussi. Esimerkiksi Joulupukin Pajakylän suuntaan voi puolestaan matkata Pikakuljetus Rovaniemen kyydissä. Mikäli valitset Rovaniemen keskustaan taksikyydin, varaudu maksamaan siitä noin 20–25 euroa.

Kuinka kauan Helsinki–Rovaniemi lento kestää?

Lentäminen on vaivaton tapa matkustaa Suomen halki Lappiin. Lennot Helsingistä Rovaniemelle ovat nopeita, sillä lentoaika on suorilla lennoilla vain noin yksi tunti ja 20 minuuttia. Suorat lennot ovat välilaskullisia lentoja parempi vaihtoehto niin matka-ajan kuin lentojen hintojenkin puolesta. Koska lentoyhteydet Helsingin ja Rovaniemen välillä ovat vilkkaat, suorat lennot lappilaiskaupunkiin voi saada usein halvalla.

Milloin on paras aika matkustaa Rovaniemelle?

Rovaniemi on suosittu talvikohde. Matkailijoita vetävät kaupunkiin talviurheilumahdollisuudet, revontulet ja tietenkin joulupukki, jonka puuhiin voi tutustua Rovaniemen tuntumassa Joulupukin Pajakylässä ja SantaParkissa. Lentoliput Helsingistä Rovaniemelle ovat keskimääräistä kalliimpia etenkin joulukuussa, sillä Rovaniemi on suosittu joululomakohde. Edullisemmin aktiviteettien täytteistä talvilomaa voi viettää Rovaniemellä alkuvuodesta, esimerkiksi tammi-helmikuussa. Kesäisin Rovaniemellä pääsee nauttimaan Lapin upeista yöttömistä öistä sekä hyvistä patikointimahdollisuuksista. Kesä-heinäkuussa Rovaniemen lentojen hinnat nousevat hieman tavallista korkeammalle. Syksyllä alueen luonnon upeita sävyjä voi puolestaan lentää ihailemaan hyvinkin edullisesti.

Tarvitaanko lennolle Helsingistä Rovaniemelle passia?

Lennot Helsingistä Rovaniemelle ovat matkustajille helppoja, sillä mukaan ei tarvitse välttämättä edes passia. Finnair hyväksyy Suomen sisäisille lennoille matkustusasiakirjaksi passin, virallisen henkilökortin, kuvallisen Kela-kortin tai ajokortin. Norwegianin lennoilla matkustavien kannattaa ottaa mukaan joko passi tai virallinen henkilökortti.


Vinkkejä Rovaniemelle

  • Jos suunnitelmissasi on suunnata Rovaniemellä esimerkiksi Ounasvaaran laskettelurinteisiin, voit ottaa mukaan joko omat lasketteluvarusteet tai vuokrata varusteet paikan päältä. Finnair laskee lumilaudan tai sukset yhdeksi tavalliseksi matkatavaraksi. Voit siis helposti kuljettaa hiihtovälineesi lentokoneen ruumassa, jos lippuusi kuuluva matkatavarakiintiö sallii sen. Norwegian puolestaan veloittaa ruumassa kulkevista suksista aina lisämaksun.
  • Rovaniemen lähistöllä on suuri valikoima tutustumisen arvoisia luontokohteita aina Ounasvaarasta Pyhä-Luoston kansallispuistoon. Helpoimmin patikointipolkujen äärelle pääsee omalla autolla. Auton vuokraaminen esimerkiksi Rovaniemen lentokentältä onkin hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat tutustua seudun luontoon omien aikataulujensa mukaan. Vuokra-auto kannattaa varata lentoasemalta etukäteen.
  • Rovaniemen seudulla on hyvä valikoima erikoisia majoituspaikkoja, joissa voi nauttia lappilaisesta luonnosta monin eri tavoin. Testaa esimerkiksi erilaisia igluhotelleja, joissa revontulista voi nauttia lasikaton läpi, tai Arctic Snowhotel -lumihotellia.

(Hinnat tarkistettu 7.11.2018.)


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Rovaniemi

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Oulu
Lyhyin lentoaika
1t 05m
Halvin hinta
64 EUR
Helsinki - Kemi
Lyhyin lentoaika
1t 35m
Halvin hinta
103 EUR
Helsinki - Kuusamo
Lyhyin lentoaika
1t 15m
Halvin hinta
121 EUR

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Rovaniemi:

*Lentojen hinnat kohteeseen Rovaniemi perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.
Lennot Eurooppa Suomi Lappi Rovaniemi Helsinki - Rovaniemi