Lennot Eurooppa Suomi Lappi Rovaniemi Helsinki lento kohteeseen Rovaniemi

Halvat lennot Helsinki - Rovaniemi

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Rovaniemi (RVN)
la 21.11.
la 28.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Rovaniemi

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Rovaniemi

Paras löydetty hinta 70 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Rovaniemi viimeisen 72 tunnin aikana on 70 €
Lyhyin lentoaika 1h 45m Lyhyin lentoaika Helsinki Rovaniemi on 1h 45m.
Suora lento ma, ke ja su Suoria lentoja Helsinki - Rovaniemi reitille lennetään maanantai, keskiviikko ja sunnuntai. Lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja on: Finnair..
Lentokentät kohteessa Rovaniemi 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Rovaniemi: Rovaniemi (RVN)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Rovaniemi

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Rovaniemi?
tammikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Rovaniemi on tammikuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Rovaniemi?
maanantai
Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein lauantai
Milloin on halvin aika lentää Rovaniemi?
keskipäivällä
Helsinki - Rovaniemi lennot ovat noin 23 % kalliimpia iltapäivällä kuin keskipäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Rovaniemi?
Norwegian Air International
Norwegian Air International, Norwegian ja Finnair ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Rovaniemi reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Rovaniemi
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Rovaniemi ja saat parhaat Helsinki - Rovaniemi lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
RVN
Rovaniemi
Milloin on halvinta varata lennot Rovaniemi?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Rovaniemi on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Rovaniemi: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Rovaniemi lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Finnair
18. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
RVN
Rovaniemi
24. marraskuuta
RVN
Rovaniemi
1t 15m
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
12. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
RVN
Rovaniemi
18. tammikuuta
RVN
Rovaniemi
1t 15m
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
19. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
RVN
Rovaniemi
26. marraskuuta
RVN
Rovaniemi
1t 15m
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Rovaniemi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Rovaniemi, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Halvin
Sopivin
Nopein
Finnair
10. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN
Rovaniemi
Useita lentoyhtiöitä
23. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 35m
3 välilaskua
RVN
Rovaniemi
easyJet
6. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 00m
2 välilaskua
RVN
Rovaniemi

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Rovaniemi reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Rovaniemi reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Norwegian Air International ja Norwegian. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Norwegian Air International, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Rovaniemi?

Lennot Helsingistä Rovaniemelle voi saada suorin yhteyksin norjalaiselta halpalentoyhtiöltä Norwegianilta ja suomalaiselta Finnairilta. Etenkin Finnair liikennöi pääkaupunkiseudulta Lappiin vilkkain yhteyksin, sillä suoria lentoja Roveniemelle on tarjolla Helsinki-Vantaan lentokentältä useita päivässä. Myös Norwegianin lentotarjontaan kuuluu Helsingin ja Rovaniemen välisiä lentoja lähes kaikkina viikonpäivinä. Finnairin kotimaan lennoista osan operoi Norra (Nordic Regional Airlines). Norran liikennöimillä lennoilla palvelutarjonta on kuitenkin samanlainen kuin muillakin Finnairin Suomen sisäisillä lennoilla.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsingistä Rovaniemelle lähtevät lennot starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentokenttä sijaitsee Vantaan kaupungin alueella, noin 18 kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Välimatkan voi kuitenkin taittaa julkisilla kulkuvälineillä nopeimmillaan noin puolessa tunnissa. Helsingissä lentokentälle pääsee kätevästi päärautatieasemalta. I- ja P-lähijunat kulkevat lentoasemalle sieltä alle 30 minuutissa. Myös Finnair City Bus -lentokenttäbussin ja HSL:n seutuliikenteen bussit numero 415 ja 615 voi napata lentoasemalle rautatieaseman tuntumasta. Julkisen liikenteen bussien ja junien tarkat aikataulut kannattaa tarkistaa HSL:n kotisivuilta. Finnairin lentokenttäbussi liikennöi lentoasemalle noin 20 minuutin välein.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Rovaniemellä?

Rovaniemen lentoasemalta kaupungin keskustaan pääsee kätevimmin Airportbus-lentokenttäbussilla tai taksilla. Airportbus lähtee lentokentältä keskustan suuntaan aina sen jälkeen, kun lentoasemalle on laskeutunut Finnairin tai Norwegianin lento. Bussi kulkee keskustaan tarpeen mukaan Rovaniemen suurimpien hotellien kautta, ja sen päätepysäkki keskustassa on kaupungin linja-autoasema. Lentokenttäbussin hinta keskustaan on noin seitsemän euroa. Mikäli suuntaat Pyhätunturin suuntaan, kyydin lentokentältä tarjoaa SkiBus-bussi. Esimerkiksi Joulupukin Pajakylän suuntaan voi puolestaan matkata Pikakuljetus Rovaniemen kyydissä. Mikäli valitset Rovaniemen keskustaan taksikyydin, varaudu maksamaan siitä noin 20–25 euroa.

Kuinka kauan Helsinki–Rovaniemi lento kestää?

Lentäminen on vaivaton tapa matkustaa Suomen halki Lappiin. Lennot Helsingistä Rovaniemelle ovat nopeita, sillä lentoaika on suorilla lennoilla vain noin yksi tunti ja 20 minuuttia. Suorat lennot ovat välilaskullisia lentoja parempi vaihtoehto niin matka-ajan kuin lentojen hintojenkin puolesta. Koska lentoyhteydet Helsingin ja Rovaniemen välillä ovat vilkkaat, suorat lennot lappilaiskaupunkiin voi saada usein halvalla.

Milloin on paras aika matkustaa Rovaniemelle?

Rovaniemi on suosittu talvikohde. Matkailijoita vetävät kaupunkiin talviurheilumahdollisuudet, revontulet ja tietenkin joulupukki, jonka puuhiin voi tutustua Rovaniemen tuntumassa Joulupukin Pajakylässä ja SantaParkissa. Lentoliput Helsingistä Rovaniemelle ovat keskimääräistä kalliimpia etenkin joulukuussa, sillä Rovaniemi on suosittu joululomakohde. Edullisemmin aktiviteettien täytteistä talvilomaa voi viettää Rovaniemellä alkuvuodesta, esimerkiksi tammi-helmikuussa. Kesäisin Rovaniemellä pääsee nauttimaan Lapin upeista yöttömistä öistä sekä hyvistä patikointimahdollisuuksista. Kesä-heinäkuussa Rovaniemen lentojen hinnat nousevat hieman tavallista korkeammalle. Syksyllä alueen luonnon upeita sävyjä voi puolestaan lentää ihailemaan hyvinkin edullisesti.

Tarvitaanko lennolle Helsingistä Rovaniemelle passia?

Lennot Helsingistä Rovaniemelle ovat matkustajille helppoja, sillä mukaan ei tarvitse välttämättä edes passia. Finnair hyväksyy Suomen sisäisille lennoille matkustusasiakirjaksi passin, virallisen henkilökortin, kuvallisen Kela-kortin tai ajokortin. Norwegianin lennoilla matkustavien kannattaa ottaa mukaan joko passi tai virallinen henkilökortti.


Vinkkejä Rovaniemelle

 • Jos suunnitelmissasi on suunnata Rovaniemellä esimerkiksi Ounasvaaran laskettelurinteisiin, voit ottaa mukaan joko omat lasketteluvarusteet tai vuokrata varusteet paikan päältä. Finnair laskee lumilaudan tai sukset yhdeksi tavalliseksi matkatavaraksi. Voit siis helposti kuljettaa hiihtovälineesi lentokoneen ruumassa, jos lippuusi kuuluva matkatavarakiintiö sallii sen. Norwegian puolestaan veloittaa ruumassa kulkevista suksista aina lisämaksun.
 • Rovaniemen lähistöllä on suuri valikoima tutustumisen arvoisia luontokohteita aina Ounasvaarasta Pyhä-Luoston kansallispuistoon. Helpoimmin patikointipolkujen äärelle pääsee omalla autolla. Auton vuokraaminen esimerkiksi Rovaniemen lentokentältä onkin hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat tutustua seudun luontoon omien aikataulujensa mukaan. Vuokra-auto kannattaa varata lentoasemalta etukäteen.
 • Rovaniemen seudulla on hyvä valikoima erikoisia majoituspaikkoja, joissa voi nauttia lappilaisesta luonnosta monin eri tavoin. Testaa esimerkiksi erilaisia igluhotelleja, joissa revontulista voi nauttia lasikaton läpi, tai Arctic Snowhotel -lumihotellia.

(Hinnat tarkistettu 7.11.2018.)


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Rovaniemi

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Ivalo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 30m
Halvin hinta
130 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 35m
Halvin hinta
289 €
Turku - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
20t 10m
Halvin hinta
651 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Rovaniemi:

Lennot Eurooppa Suomi Lappi Rovaniemi Helsinki lento kohteeseen Rovaniemi
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka