Halvat lennot Savonlinna

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Savonlinna?

Itä-Savon helmi Savonlinna on yksi Suomen suosituimpia matkailukohteita etenkin kesäisin. Halvat lennot Savonlinnaan kuljettavat niin suomalaisia kuin ulkomaalaisiakin matkailijoita nauttimaan kaupungin suosituista kesätapahtumista, kuten Savonlinnan Oopperajuhlista. Matkat Savonlinnaan ovat kesä-, heinä- ja elokuussa todellinen elämys. Kesäkaudella reissaamista puoltaa myös se, että kesäkuukausina lentoyhteydet kaupunkiin ovat erityisen hyvät. Kesäisin unkarilaisen BASe Airlines -lentoyhtiön halvat lennot Savonlinnaan liikennöidään Helsinki-Vantaalta normaalia kattavammilla aikatauluilla.

Koska kesä on kaupungin suosituinta matkailusesonkia, voivat monet matkailijoiden käyttämät palvelut (esim. auton vuokraaminen) ja majoitus tulla kesällä keskivertoa kalliimmaksi. Halvimmat hotellihuoneet ja muut palvelut tarjotaankin suosituimman sesongin ulkopuolella. Pelkät lennot budjettimatkailijoiden on onneksi mahdollista saada halpaan hintaan kesällekin. Jos saat lentoliput Savonlinnaan edullisesti BASe Airlines -lentoyhtiön tarjonnasta, kannattaa niihin tarttua.

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Savonlinna?

    Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Savonlinna kaupungista Budapest oli 27 €. Tämä on 92 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Savonlinna. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Savonlinna omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

  • Löytyykö kaupungin Savonlinna lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Joensuu lentokenttä, Lappeenranta lentokenttä tai Kuopio lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Savonlinna.

  • Voiko kaupunkiin Savonlinna lentää jotenkin halvemmalla?

    Voit löytää tarjouksia kentälle Joensuu lentokenttä keskimääräiseen hintaan 311 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Savonlinna

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Savonlinna
WorldTicket
2. marraskuuta
HEL04:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 55m
SVL05:10Savonlinna
9. marraskuuta
SVL09:00Savonlinna
0t 55m
HEL09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
WorldTicket
2. marraskuuta
HEL13:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 55m
SVL14:25Savonlinna
9. marraskuuta
SVL01:00Savonlinna
0t 55m
HEL01:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
WorldTicket
4. marraskuuta
HEL13:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 55m
SVL14:25Savonlinna
8. marraskuuta
SVL01:00Savonlinna
0t 55m
HEL01:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Savonlinna ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Savonlinna lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Savonlinnaan saapuvat Savonlinnan lentoasemalle, jonka alueelta pääsee helpoiten keskustaan vuokra-autolla tai taksikyydillä. Taksit odottavat lentokentälle saapuvia lentoja yleensä terminaalin edessä. Vuokra-auto kannattaa varata jo ennen kaupunkiin saapumista, sillä vuokrauspisteet ovat auki vain ennakkovarauksella. Kentällä toimivat muun muassa Etelä-Savon Auto Oy, Hertz, Scandia Rent ja Sixt. Vuokra-autoja voit vertailla momondon sivustolla vuokra-autohaussa. Mikäli et halua matkustaa keskustaan henkilöautolla, on lentoasemalta noin puolen kilometrin kävelymatka Enonkoskentien varteen, jossa sijaitsee lähin bussipysäkki. Pysäkin kautta kulkee seutuliikenteen busseja myös keskustan suuntaan, ja matka-aika on normaalisti noin puoli tuntia.


Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Savonlinna

Savonlinnan suosituimpiin alueisiin, kuten Olavinlinnan seutuun ja sitä ympäröiviin puutalokortteleihin, kannattaa ehdottomasti tutustua jalkaisin. Kaupunki on kooltaan melko pieni, joten se on helppo ottaa haltuun kävellen. Kesällä myös pyöräily on hyvä vaihtoehto tasaisessa Savonlinnassa.

Mikäli kaupungissa paukkuu pakkanen tai haluat muuten vain tutustua Savonlinnaan julkisen liikenteen turvin, kaupungin eri alueille liikennöivät paikallisliikenteen bussit. Aikuisen kertamaksu on paikallisliikenteessä noin 3,30 euroa, matkasta riippumatta. Lippu oikeuttaa myös yhteen vaihtoon tunnin sisällä. Mobiililippuna, sovelluksen kautta hankittuna, bussin kertalipun hinta on 3,60 euroa. Paikallisliikenteen linjoja ovat 2, 3 ja 4. Niiden lisäksi lähiseudulle liikennöi seutuliikenteen busseja.


Kohteen Savonlinna viisumivaatimukset

Lennot Savonlinnaan ovat kotimaanlentoja, mutta muista, että myös Suomen sisäisillä lennoilla matkustajilla on oltava mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Lentoasemilla henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä. Finnairin sääntöjen mukaan Suomen sisäisillä lennoilla kaikilla 16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, toisin kuin kansainvälisillä lennoilla. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos mukana matkustaa ainakin toinen lapsen vanhemmista. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti). Yksin matkustavilta alle 12-vuotiailta ei pyydetä henkilöllisyysdokumenttia, mutta heidän puolestaan on täytettävä yksin matkustavan lapsen lomake. Saattajan henkilöllisyys tarkistetaan aina. Mikäli Savonlinna on sinulle vain välipysäkki ja matkasi jatkuu ulkomaan kohteisiin, muista tarkistaa kohdemaan passi- ja viisumivaatimukset.


Aloita matkan suunnittelu - Savonlinna


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Savonlinna

Miten löydän halvimmat lennot Savonlinnaan?

Halvat lennot Savonlinnaan löydät etenkin kesäkauden ulkopuolelta. Vertaa hintoja ja suosi mahdollisia lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Savonlinnan nähtävyydet?

Olavinlinna, Savonlinnan kauppatori lörtsyineen ja muine perinneherkkuineen sekä läheinen Punkaharjun alue kutsuvat tutustumaan.

Mitä mukaan matkalle Savonlinnaan?

Pakkaa vuodenajan mukaan, kesällä on varauduttava niin sateeseen kuin paisteeseenkin.

Mitä Savonlinna tarjoaa lapsiperheille?

Esimerkiksi vierailu läheisen Punkaharjun Kesämaassa ja veneily Saimaalla ovat lapsiperheiden suosikkipuuhia kesäisin.

Mitä Savonlinnassa voi tehdä talvella?

Saimaan retkiluistelureitit ja Savonlinnan seudun hyvät hiihtomaastot kutsuvat talvisin.

Onko Savonlinnassa turvallista?

Savonlinna on turvallinen suomalainen kaupunki.

Millainen on Savonlinnan hintataso?

Savonlinna on normaalisti kohtuuhintainen kaupunki, mutta lomakausien ja etenkin kesän aikana muun muassa majoituspalvelujen hinnat nousevat selvästi.

Mikä on etäisyys Helsinki-Savonlinna?

Välimatka on noin 330 kilometriä teitä pitkin.