Lennot Eurooppa Suomi Savonlinna

Halvat lennot Savonlinnaan

Meno-paluu
Economy
Pariisi (PAR)
Savonlinna (SVL)
pe 30.10.
pe 6.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Savonlinna lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Savonlinna lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Savonlinnaan?

Itä-Savon helmi Savonlinna on yksi Suomen suosituimpia matkailukohteita etenkin kesäisin. Halvat lennot Savonlinnaan kuljettavat niin suomalaisia kuin ulkomaalaisiakin matkailijoita nauttimaan kaupungin suosituista kesätapahtumista, kuten Savonlinnan Oopperajuhlista. Matkat Savonlinnaan ovat kesä-, heinä- ja elokuussa todellinen elämys. Kesäkaudella reissaamista puoltaa myös se, että kesäkuukausina lentoyhteydet kaupunkiin ovat erityisen hyvät. Kesäisin unkarilaisen BASe Airlines -lentoyhtiön halvat lennot Savonlinnaan liikennöidään Helsinki-Vantaalta normaalia kattavammilla aikatauluilla.

Koska kesä on kaupungin suosituinta matkailusesonkia, voivat monet matkailijoiden käyttämät palvelut (esim. auton vuokraaminen) ja majoitus tulla kesällä keskivertoa kalliimmaksi. Halvimmat hotellihuoneet ja muut palvelut tarjotaankin suosituimman sesongin ulkopuolella. Pelkät lennot budjettimatkailijoiden on onneksi mahdollista saada halpaan hintaan kesällekin. Jos saat lentoliput Savonlinnaan edullisesti BASe Airlines -lentoyhtiön tarjonnasta, kannattaa niihin tarttua.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Savonlinna?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Savonlinna kaupungista Surbiton oli 37 €. Tämä on 87 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Savonlinna. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Savonlinna omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Löytyykö kaupungin Savonlinna lähettyviltä muita lentokenttiä?

Joensuu lentokenttä, Lappeenranta lentokenttä tai Kuopio lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Savonlinna.

Voiko kaupunkiin Savonlinna lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Lappeenranta lentokenttä keskimääräiseen hintaan 150 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät Savonlinnaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Savonlinna

Savonlinnaan lentää Helsingistä suorin ja edullisin lennoin unkarilainen BASe Airlines eli Budapest Aircraft Service. Suomessa lentoyhtiö lentää ainoastaan Helsinki-Vantaan ja Savonlinnan välisiä lentoja. Lentoja lennetään lähes vuoden ympäri, tosin liikennöinti on tiiviimpää suositun kesäkauden aikana. Kesällä lentoyhtiö tarjoaa normaalien lentojen lisäksi myös Savonlinnan Oopperajuhlien ajan voimassa olevan erikoisaikataulun. Savonlinnaan lähtevät lennot nousevat ilmaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta, ja suoran lennon lentoaika on noin yksi tunti. BASe Airlines on lentänyt reittiä vuodesta 2015 alkaen, eikä Savonlinnaan lennä tällä hetkellä mikään muu lentoyhtiö. Savonlinnan-lennoille on tarjolla kaksi lipputyyppiä, Flex ja Fix, joista kumpikin sisältää ruumaan kirjattavan matkatavaran (23 kg) ja käsimatkatavaran (8 kg). Lipputyypit eroavat toisistaan esimerkiksi niiden peruutus- ja käyttöehtojen osalta.


Miten pääsen lentokentältä Savonlinnan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Savonlinna lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Savonlinnaan saapuvat Savonlinnan lentoasemalle, jonka alueelta pääsee helpoiten keskustaan vuokra-autolla tai taksikyydillä. Taksit odottavat lentokentälle saapuvia lentoja yleensä terminaalin edessä. Vuokra-auto kannattaa varata jo ennen kaupunkiin saapumista, sillä vuokrauspisteet ovat auki vain ennakkovarauksella. Kentällä toimivat muun muassa Etelä-Savon Auto Oy, Hertz, Scandia Rent ja Sixt. Vuokra-autoja voit vertailla momondon sivustolla vuokra-autohaussa. Mikäli et halua matkustaa keskustaan henkilöautolla, on lentoasemalta noin puolen kilometrin kävelymatka Enonkoskentien varteen, jossa sijaitsee lähin bussipysäkki. Pysäkin kautta kulkee seutuliikenteen busseja myös keskustan suuntaan, ja matka-aika on normaalisti noin puoli tuntia.


Suositut lentoreitit Savonlinnaan

Etsityimmät lennot Savonlinnaan sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Savonlinna lennot
Lyhyin lentoaika
0t 55m
Halvin hinta
402 €

Liikkuminen Savonlinnassa?

Savonlinnan suosituimpiin alueisiin, kuten Olavinlinnan seutuun ja sitä ympäröiviin puutalokortteleihin, kannattaa ehdottomasti tutustua jalkaisin. Kaupunki on kooltaan melko pieni, joten se on helppo ottaa haltuun kävellen. Kesällä myös pyöräily on hyvä vaihtoehto tasaisessa Savonlinnassa.

Mikäli kaupungissa paukkuu pakkanen tai haluat muuten vain tutustua Savonlinnaan julkisen liikenteen turvin, kaupungin eri alueille liikennöivät paikallisliikenteen bussit. Aikuisen kertamaksu on paikallisliikenteessä noin 3,30 euroa, matkasta riippumatta. Lippu oikeuttaa myös yhteen vaihtoon tunnin sisällä. Mobiililippuna, sovelluksen kautta hankittuna, bussin kertalipun hinta on 3,60 euroa. [Tarkistettu 12.6.2017] Paikallisliikenteen linjoja ovat 2, 3 ja 4. Niiden lisäksi lähiseudulle liikennöi seutuliikenteen busseja.


Tarvitaanko Savonlinnan lennolle passi?

Lennot Savonlinnaan ovat kotimaanlentoja, mutta muista, että myös Suomen sisäisillä lennoilla matkustajilla on oltava mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Lentoasemilla henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä. Finnairin sääntöjen mukaan Suomen sisäisillä lennoilla kaikilla 16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, toisin kuin kansainvälisillä lennoilla. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos mukana matkustaa ainakin toinen lapsen vanhemmista. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti). Yksin matkustavilta alle 12-vuotiailta ei pyydetä henkilöllisyysdokumenttia, mutta heidän puolestaan on täytettävä yksin matkustavan lapsen lomake. Saattajan henkilöllisyys tarkistetaan aina. Mikäli Savonlinna on sinulle vain välipysäkki ja matkasi jatkuu ulkomaan kohteisiin, muista tarkistaa kohdemaan passi- ja viisumivaatimukset.


Lentolippu varattuna kohteeseen Savonlinna? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Savonlinnaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Savonlinnaan?

Halvat lennot Savonlinnaan löydät etenkin kesäkauden ulkopuolelta. Vertaa hintoja ja suosi mahdollisia lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Savonlinnan nähtävyydet?

Olavinlinna, Savonlinnan kauppatori lörtsyineen ja muine perinneherkkuineen sekä läheinen Punkaharjun alue kutsuvat tutustumaan.

Mitä mukaan matkalle Savonlinnaan?

Pakkaa vuodenajan mukaan, kesällä on varauduttava niin sateeseen kuin paisteeseenkin.

Mitä Savonlinna tarjoaa lapsiperheille?

Esimerkiksi vierailu läheisen Punkaharjun Kesämaassa ja veneily Saimaalla ovat lapsiperheiden suosikkipuuhia kesäisin.

Mitä Savonlinnassa voi tehdä talvella?

Saimaan retkiluistelureitit ja Savonlinnan seudun hyvät hiihtomaastot kutsuvat talvisin.

Onko Savonlinnassa turvallista?

Savonlinna on turvallinen suomalainen kaupunki.

Millainen on Savonlinnan hintataso?

Savonlinna on normaalisti kohtuuhintainen kaupunki, mutta lomakausien ja etenkin kesän aikana muun muassa majoituspalvelujen hinnat nousevat selvästi.

Mikä on etäisyys Helsinki-Savonlinna?

Välimatka on noin 330 kilometriä teitä pitkin.

Lennot Eurooppa Suomi Savonlinna
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka