Etsi halvat lennot Savonlinna

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Savonlinna

Yhteenveto Savonlinna lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

141 €

Nopein lentoaika

0t 55m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Savonlinna kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 141 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Savonlinna).
Nopein lento kohteeseen Savonlinna kohteesta Suomi kestää 0t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Savonlinna).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Savonlinna mukaan lukien Transaviabaltika.

Savonlinna lentotiedot ja trendit

Tutustu Savonlinna lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Savonlinna?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Savonlinna kaupungista Berliini oli 16 €. Tämä on 92 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Savonlinna. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Savonlinna omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Savonlinna?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Savonlinna (Kuopio), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 50m ja .

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Savonlinna

Itä-Savon helmi Savonlinna on yksi Suomen suosituimpia matkailukohteita etenkin kesäisin. Halvat lennot Savonlinnaan kuljettavat niin suomalaisia kuin ulkomaalaisiakin matkailijoita nauttimaan kaupungin suosituista kesätapahtumista, kuten Savonlinnan Oopperajuhlista. Matkat Savonlinnaan ovat kesä-, heinä- ja elokuussa todellinen elämys. Kesäkaudella reissaamista puoltaa myös se, että kesäkuukausina lentoyhteydet kaupunkiin ovat erityisen hyvät. Kesäisin unkarilaisen BASe Airlines -lentoyhtiön halvat lennot Savonlinnaan liikennöidään Helsinki-Vantaalta normaalia kattavammilla aikatauluilla.

Koska kesä on kaupungin suosituinta matkailusesonkia, voivat monet matkailijoiden käyttämät palvelut (esim. auton vuokraaminen) ja majoitus tulla kesällä keskivertoa kalliimmaksi. Halvimmat hotellihuoneet ja muut palvelut tarjotaankin suosituimman sesongin ulkopuolella. Pelkät lennot budjettimatkailijoiden on onneksi mahdollista saada halpaan hintaan kesällekin. Jos saat lentoliput Savonlinnaan edullisesti BASe Airlines -lentoyhtiön tarjonnasta, kannattaa niihin tarttua.

Yleensä lokakuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Savonlinna. Lennot maksavat noin 105 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. elokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Savonlinna, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 108 €.

Joensuu lentokenttä, Lappeenranta lentokenttä tai Kuopio lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Savonlinna.

Voit löytää tarjouksia kentälle Savonlinna lentokenttä keskimääräiseen hintaan 100 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Savonlinna

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Savonlinna
0

Muut matkustamoluokat Savonlinna lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Savonlinna lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Savonlinna?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Savonlinna

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Savonlinna?

Finnair on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Savonlinna. Amapola Flyg, FlexFlight ja Scoot ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Savonlinna kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Savonlinna, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Savonlinna ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Savonlinna lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Savonlinnaan saapuvat Savonlinnan lentoasemalle, jonka alueelta pääsee helpoiten keskustaan vuokra-autolla tai taksikyydillä. Taksit odottavat lentokentälle saapuvia lentoja yleensä terminaalin edessä. Vuokra-auto kannattaa varata jo ennen kaupunkiin saapumista, sillä vuokrauspisteet ovat auki vain ennakkovarauksella. Kentällä toimivat muun muassa Etelä-Savon Auto Oy, Hertz, Scandia Rent ja Sixt. Vuokra-autoja voit vertailla momondon sivustolla vuokra-autohaussa. Mikäli et halua matkustaa keskustaan henkilöautolla, on lentoasemalta noin puolen kilometrin kävelymatka Enonkoskentien varteen, jossa sijaitsee lähin bussipysäkki. Pysäkin kautta kulkee seutuliikenteen busseja myös keskustan suuntaan, ja matka-aika on normaalisti noin puoli tuntia.


Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Savonlinna

Savonlinnan suosituimpiin alueisiin, kuten Olavinlinnan seutuun ja sitä ympäröiviin puutalokortteleihin, kannattaa ehdottomasti tutustua jalkaisin. Kaupunki on kooltaan melko pieni, joten se on helppo ottaa haltuun kävellen. Kesällä myös pyöräily on hyvä vaihtoehto tasaisessa Savonlinnassa.

Mikäli kaupungissa paukkuu pakkanen tai haluat muuten vain tutustua Savonlinnaan julkisen liikenteen turvin, kaupungin eri alueille liikennöivät paikallisliikenteen bussit. Aikuisen kertamaksu on paikallisliikenteessä noin 3,30 euroa, matkasta riippumatta. Lippu oikeuttaa myös yhteen vaihtoon tunnin sisällä. Mobiililippuna, sovelluksen kautta hankittuna, bussin kertalipun hinta on 3,60 euroa. Paikallisliikenteen linjoja ovat 2, 3 ja 4. Niiden lisäksi lähiseudulle liikennöi seutuliikenteen busseja.


Kohteen Savonlinna viisumivaatimukset

Lennot Savonlinnaan ovat kotimaanlentoja, mutta muista, että myös Suomen sisäisillä lennoilla matkustajilla on oltava mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Lentoasemilla henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä. Finnairin sääntöjen mukaan Suomen sisäisillä lennoilla kaikilla 16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, toisin kuin kansainvälisillä lennoilla. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos mukana matkustaa ainakin toinen lapsen vanhemmista. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti). Yksin matkustavilta alle 12-vuotiailta ei pyydetä henkilöllisyysdokumenttia, mutta heidän puolestaan on täytettävä yksin matkustavan lapsen lomake. Saattajan henkilöllisyys tarkistetaan aina. Mikäli Savonlinna on sinulle vain välipysäkki ja matkasi jatkuu ulkomaan kohteisiin, muista tarkistaa kohdemaan passi- ja viisumivaatimukset.


Aloita matkan suunnittelu - Savonlinna


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Savonlinna

Halvat lennot Savonlinnaan löydät etenkin kesäkauden ulkopuolelta. Vertaa hintoja ja suosi mahdollisia lentotarjouksia.

Olavinlinna, Savonlinnan kauppatori lörtsyineen ja muine perinneherkkuineen sekä läheinen Punkaharjun alue kutsuvat tutustumaan.

Pakkaa vuodenajan mukaan, kesällä on varauduttava niin sateeseen kuin paisteeseenkin.

Esimerkiksi vierailu läheisen Punkaharjun Kesämaassa ja veneily Saimaalla ovat lapsiperheiden suosikkipuuhia kesäisin.

Saimaan retkiluistelureitit ja Savonlinnan seudun hyvät hiihtomaastot kutsuvat talvisin.

Savonlinna on turvallinen suomalainen kaupunki.

Savonlinna on normaalisti kohtuuhintainen kaupunki, mutta lomakausien ja etenkin kesän aikana muun muassa majoituspalvelujen hinnat nousevat selvästi.

Välimatka on noin 330 kilometriä teitä pitkin.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Savonlinna. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Savonlinna tällä käytännöllä.

Kun kaikki mahdolliset Savonlinna lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Savonlinna niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Savonlinna lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.