Etsi halpoja lentoja Kokkola-Pietarsaari alk. 76 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/12
la 9/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Kokkola-Pietarsaari

Yhteenveto Kokkola-Pietarsaari lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

76 €

Halvin meno-paluulennon hinta

163 €

Nopein lentoaika

1t 10m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kokkola-Pietarsaari kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 76 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kokkola/Pietarsaari).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kokkola-Pietarsaari kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 163 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kokkola/Pietarsaari).
Nopein lento kohteeseen Kokkola-Pietarsaari kohteesta Suomi kestää 1t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kokkola/Pietarsaari).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Kokkola-Pietarsaari mukaan lukien Finnair.

Kokkola-Pietarsaari lentotiedot ja trendit

Tutustu Kokkola-Pietarsaari lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kokkola-Pietarsaari?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Kokkola-Pietarsaari kohteeseen Suomi on helmikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 168 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Kokkola-Pietarsaari helmikuu aikana, kannattaa sinun odottaa joulukuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 190 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kokkola-Pietarsaari?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Kokkola-Pietarsaari hintaan 83 €/henkilö, mikä on 45 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Kokkola-Pietarsaari. Löydät halvimmat hinnat alueelle Kokkola-Pietarsaari valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kokkola-Pietarsaari?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Kokkola-Pietarsaari on perjantai hintojen ollessa 205 €. tiistai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 222 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kokkola-Pietarsaari?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Kokkola-Pietarsaari ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Kokkola-Pietarsaari illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 198 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Kokkola-Pietarsaari, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 222 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kokkola-Pietarsaari?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Kokkola-Pietarsaari vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Vaasan lentoasema (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 1t 05m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Kokkola-Pietarsaari on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Vaasan lentoasema lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kokkola-Pietarsaari

Löytyykö kaupungin Kokkola-Pietarsaari lähettyviltä muita lentokenttiä?

Vaasan lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Kokkola-Pietarsaari.

Voiko kaupunkiin Kokkola-Pietarsaari lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Kokkola-Pietarsaari keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Kokkola/Pietarsaari lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 150 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kokkola/Pietarsaari lentokenttä hinnat?

lentoa Kokkola/Pietarsaari lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Kokkola/Pietarsaari lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Kokkola/Pietarsaari lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kokkola/Pietarsaari lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kokkola/Pietarsaari lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kokkola/Pietarsaari lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Kokkola/Pietarsaari lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kokkola-Pietarsaari

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kokkola-Pietarsaari
Finnair
4. tammikuuta
HEL23:50Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 10m
KOK01:00Kokkola/Pietarsaari
7. tammikuuta
KOK18:55Kokkola/Pietarsaari
1t 05m
HEL20:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
11. tammikuuta
HEL23:50Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 10m
KOK01:00Kokkola/Pietarsaari
14. tammikuuta
KOK00:30Kokkola/Pietarsaari
21t 20m
1 välilasku
HEL21:50Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kokkola-Pietarsaari

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kokkola-Pietarsaari, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
5. maaliskuuta
HEL23:50Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 10m
KOK01:00Kokkola/Pietarsaari
Finnair
18. maaliskuuta
HEL23:50Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 10m
KOK01:00Kokkola/Pietarsaari
Finnair
18. maaliskuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 05m
1 välilasku
KOK05:30Kokkola/Pietarsaari

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kokkola-Pietarsaari?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Kokkola-Pietarsaari. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kokkola-Pietarsaari joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Kokkola-Pietarsaari ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kokkola-Pietarsaari?

Kun kaikki mahdolliset Kokkola-Pietarsaari lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kokkola-Pietarsaari juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Kokkola-Pietarsaari. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kokkola-Pietarsaari

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.