Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Rovaniemi lento kohteeseen Helsinki

Halvat lennot Rovaniemi - Helsinki

Meno-paluu
Economy
Rovaniemi (RVN)
Helsinki (HEL)
pe 4.6.
pe 11.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Rovaniemi–Helsinki

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Rovaniemi Helsinki

Paras löydetty hinta70 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Rovaniemi - Helsinki viimeisten 72 tunnin aikana on 70 €
Lyhyin lentoaika1h 45mLyhyin lentoaika kohteesta Rovaniemi kohteeseen Helsinki on 1h 45m.
Suora lentoma, la ja suSuoria lentoja Rovaniemi - Helsinki reitille lennetään maanantai, lauantai ja sunnuntai. Ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja on Finnair.
Lentokentät kohteessa Helsinki1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Helsinki: Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Miten löytää halvimmat lennot Rovaniemi Helsinki

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Helsinki?

huhtikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Rovaniemi - Helsinki on huhtikuu ja kallein kesäkuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Rovaniemi - Helsinki?

lauantai
Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Helsinki?

illalla
Rovaniemi - Helsinki lennot ovat noin 31 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Helsinki?

Norwegian
Norwegian, Norwegian Air International ja Finnair ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Rovaniemi - Helsinki reitillä

Mikä on halvin Rovaniemi - Helsinki reitti?

Rovaniemi - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lennä Rovaniemi - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema ja saat parhaat Rovaniemi - Helsinki lentohinnat
RVN
Rovaniemi
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Milloin on halvinta varata Rovaniemi - Helsinki lento?

55 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Rovaniemi - Helsinki on noin 55 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Rovaniemi - Helsinki: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Rovaniemi - Helsinki lennot vaihtamalla välilehteä
Norwegian
4. kesäkuuta
RVN10:00Rovaniemi
1t 20m
HEL11:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6. kesäkuuta
HEL11:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN12:40Rovaniemi
Useita lentoyhtiöitä
3. kesäkuuta
RVN09:40Rovaniemi
1t 45m
HEL11:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6. kesäkuuta
HEL11:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN12:40Rovaniemi
Useita lentoyhtiöitä
4. kesäkuuta
RVN10:00Rovaniemi
1t 20m
HEL11:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5. kesäkuuta
HEL07:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 45m
RVN09:10Rovaniemi

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Rovaniemi - Helsinki

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Rovaniemi - Helsinki, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja Finnair
Norwegian
13. kesäkuuta
RVN13:10Rovaniemi
1t 15m
HEL14:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
10. kesäkuuta
RVN09:40Rovaniemi
1t 45m
HEL11:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
8. kesäkuuta
RVN14:35Rovaniemi
1t 45m
HEL16:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Rovaniemi - Helsinki

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Rovaniemi-Helsinki momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Norwegian Air International
Hintaalk. 57 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,6
Norwegian
Hintaalk. 63 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,1
Finnair
Hintaalk. 71 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,1

Tarjoavatko lentoyhtiöt Rovaniemi - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Rovaniemi - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Finnair, Norwegian Air International ja Norwegian. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Finnair, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Rovaniemi?

Lennot Helsingistä Rovaniemelle voi saada suorin yhteyksin norjalaiselta halpalentoyhtiöltä Norwegianilta ja suomalaiselta Finnairilta. Etenkin Finnair liikennöi pääkaupunkiseudulta Lappiin vilkkain yhteyksin, sillä suoria lentoja Roveniemelle on tarjolla Helsinki-Vantaan lentokentältä useita päivässä. Myös Norwegianin lentotarjontaan kuuluu Helsingin ja Rovaniemen välisiä lentoja lähes kaikkina viikonpäivinä. Finnairin kotimaan lennoista osan operoi Norra (Nordic Regional Airlines). Norran liikennöimillä lennoilla palvelutarjonta on kuitenkin samanlainen kuin muillakin Finnairin Suomen sisäisillä lennoilla.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsingistä Rovaniemelle lähtevät lennot starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentokenttä sijaitsee Vantaan kaupungin alueella, noin 18 kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Välimatkan voi kuitenkin taittaa julkisilla kulkuvälineillä nopeimmillaan noin puolessa tunnissa. Helsingissä lentokentälle pääsee kätevästi päärautatieasemalta. I- ja P-lähijunat kulkevat lentoasemalle sieltä alle 30 minuutissa. Myös Finnair City Bus -lentokenttäbussin ja HSL:n seutuliikenteen bussit numero 415 ja 615 voi napata lentoasemalle rautatieaseman tuntumasta. Julkisen liikenteen bussien ja junien tarkat aikataulut kannattaa tarkistaa HSL:n kotisivuilta. Finnairin lentokenttäbussi liikennöi lentoasemalle noin 20 minuutin välein.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Rovaniemellä?

Rovaniemen lentoasemalta kaupungin keskustaan pääsee kätevimmin Airportbus-lentokenttäbussilla tai taksilla. Airportbus lähtee lentokentältä keskustan suuntaan aina sen jälkeen, kun lentoasemalle on laskeutunut Finnairin tai Norwegianin lento. Bussi kulkee keskustaan tarpeen mukaan Rovaniemen suurimpien hotellien kautta, ja sen päätepysäkki keskustassa on kaupungin linja-autoasema. Lentokenttäbussin hinta keskustaan on noin seitsemän euroa. Mikäli suuntaat Pyhätunturin suuntaan, kyydin lentokentältä tarjoaa SkiBus-bussi. Esimerkiksi Joulupukin Pajakylän suuntaan voi puolestaan matkata Pikakuljetus Rovaniemen kyydissä. Mikäli valitset Rovaniemen keskustaan taksikyydin, varaudu maksamaan siitä noin 20–25 euroa.

Kuinka kauan Helsinki–Rovaniemi lento kestää?

Lentäminen on vaivaton tapa matkustaa Suomen halki Lappiin. Lennot Helsingistä Rovaniemelle ovat nopeita, sillä lentoaika on suorilla lennoilla vain noin yksi tunti ja 20 minuuttia. Suorat lennot ovat välilaskullisia lentoja parempi vaihtoehto niin matka-ajan kuin lentojen hintojenkin puolesta. Koska lentoyhteydet Helsingin ja Rovaniemen välillä ovat vilkkaat, suorat lennot lappilaiskaupunkiin voi saada usein halvalla.

Milloin on paras aika matkustaa Rovaniemelle?

Rovaniemi on suosittu talvikohde. Matkailijoita vetävät kaupunkiin talviurheilumahdollisuudet, revontulet ja tietenkin joulupukki, jonka puuhiin voi tutustua Rovaniemen tuntumassa Joulupukin Pajakylässä ja SantaParkissa. Lentoliput Helsingistä Rovaniemelle ovat keskimääräistä kalliimpia etenkin joulukuussa, sillä Rovaniemi on suosittu joululomakohde. Edullisemmin aktiviteettien täytteistä talvilomaa voi viettää Rovaniemellä alkuvuodesta, esimerkiksi tammi-helmikuussa. Kesäisin Rovaniemellä pääsee nauttimaan Lapin upeista yöttömistä öistä sekä hyvistä patikointimahdollisuuksista. Kesä-heinäkuussa Rovaniemen lentojen hinnat nousevat hieman tavallista korkeammalle. Syksyllä alueen luonnon upeita sävyjä voi puolestaan lentää ihailemaan hyvinkin edullisesti.

Tarvitaanko lennolle Helsingistä Rovaniemelle passia?

Lennot Helsingistä Rovaniemelle ovat matkustajille helppoja, sillä mukaan ei tarvitse välttämättä edes passia. Finnair hyväksyy Suomen sisäisille lennoille matkustusasiakirjaksi passin, virallisen henkilökortin, kuvallisen Kela-kortin tai ajokortin. Norwegianin lennoilla matkustavien kannattaa ottaa mukaan joko passi tai virallinen henkilökortti.


Vinkkejä Rovaniemelle

 • Jos suunnitelmissasi on suunnata Rovaniemellä esimerkiksi Ounasvaaran laskettelurinteisiin, voit ottaa mukaan joko omat lasketteluvarusteet tai vuokrata varusteet paikan päältä. Finnair laskee lumilaudan tai sukset yhdeksi tavalliseksi matkatavaraksi. Voit siis helposti kuljettaa hiihtovälineesi lentokoneen ruumassa, jos lippuusi kuuluva matkatavarakiintiö sallii sen. Norwegian puolestaan veloittaa ruumassa kulkevista suksista aina lisämaksun.
 • Rovaniemen lähistöllä on suuri valikoima tutustumisen arvoisia luontokohteita aina Ounasvaarasta Pyhä-Luoston kansallispuistoon. Helpoimmin patikointipolkujen äärelle pääsee omalla autolla. Auton vuokraaminen esimerkiksi Rovaniemen lentokentältä onkin hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat tutustua seudun luontoon omien aikataulujensa mukaan. Vuokra-auto kannattaa varata lentoasemalta etukäteen.
 • Rovaniemen seudulla on hyvä valikoima erikoisia majoituspaikkoja, joissa voi nauttia lappilaisesta luonnosta monin eri tavoin. Testaa esimerkiksi erilaisia igluhotelleja, joissa revontulista voi nauttia lasikaton läpi, tai Arctic Snowhotel -lumihotellia.

(Hinnat tarkistettu 7.11.2018.)


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Rovaniemi–Helsinki

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Kemi - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 20m
Halvin hinta
110 €
Ivalo - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 30m
Halvin hinta
183 €

Lennot kohteesta Rovaniemi:

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Rovaniemi lento kohteeseen Helsinki
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka