0
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Lappeenranta

Etsi halvat lennot Lappeenranta

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 5/3
ti 12/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Lappeenranta

Lappeenranta on ympärivuotinen matkailukohde, josta voit nauttia sekä kesällä että talvella. Kesäkaupunkina tunnettu kohde on kuitenkin vilkkaimmillaan kesäkuukausina, ja eniten lentoja Lappeenrantaan lennetään huhti-lokakuun välillä. Milloin on paras aika matkustaa Lappeenrantaan – se riippuu siitä, haetko määränpääksesi kesä- vai talvilomakohdetta.

Kesä-elokuussa Lappeenrannan lämpötilat ovat 20 °C hujakoilla, ja kaupunki tarjoaa sopivat mahdollisuudet esimerkiksi erilaisille vesiaktiviteeteille Suomen suurimmassa järvessä, Saimaassa. Talviaikaan Saimaan jäällä voit harrastaa luistelua, kuten myös Lappeenrannan ympäristössä suosittuja suomalaisia talvilajeja laskettelua sekä hiihtoa.

Kesäkuukausien lisäksi Lappeenrannassa vieraillaan syys-, hiihto- ja joululomilla, joiden aikana hinta yötä kohden hotelleissa voi vaihdella. Lennot Lappeenrantaan ja hotellit kohteessa ovat edullisimmillaan lomasesonkien ulkopuolella, jolloin saatat löytää halvat lennot Lappeenrantaan vuodenajasta riippumatta – varsinkin, jos teet varauksen hyvissä ajoin ennen matkaasi. Vertaa lento- ja majoitustarjouksia, ja löydä itsellesi lentoliput Lappeenrantaan tai sekä lento että hotelli Lappeenrannasta.

Löytyykö kaupungin Lappeenranta lähettyviltä muita lentokenttiä?

Savonlinna lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Lappeenranta.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Lappeenranta lentokenttä hinnat?

lentoa Lappeenranta lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Lappeenranta lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Lappeenranta lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Lappeenranta lentokenttä?

Lappeenranta lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Lappeenranta lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Lappeenranta

Kaakkois-Suomessa, Venäjän rajan naapurissa sijaitseva Lappeenranta on kompakti kaupunki, jonka keskustassa on helppo liikkua kävellen kohteesta toiseen. Kaupungissa ja sen lähialueilla on myös kattava julkinen liikenne, jonka neljän vyöhykkeen (A, B, C ja D) sisällä voit matkustaa joko kertamaksulla tai etukäteen arvolla ja ajalla ladattavalla Waltti-kortilla. Kaupungin paikallisliikenne rajoittuu A-vyöhykkeen sisälle, jossa liikennöivät linjat 1‒10, 12 ja 47. Bussien hinnat vyöhykkeineen ja aikatauluineen löydät Lappeenrannan kaupungin kotisivuilta.

Voit polkaista paikasta toiseen kätevästi myös polkupyörällä, sillä Lappeenranta on pyöräily-ystävällinen kaupunki, jonka ympäristössä riittää pyöräteitä yli 250 kilometriä. Matkat voit taittaa lisäksi joko taksilla tai esimerkiksi vuokra-autolla.


Kohteen Lappeenranta viisumivaatimukset

Jos olet Schengen-sopimukseen kuuluvan maan kansalainen, et tarvitse Lappeenrantaan lentäessä passia tai viisumia. Sen sijaan mukana on oltava Suomessa hyväksyttävä matkustusasiakirja: joko voimassa oleva passi tai henkilökortti. Tarvitset virallisen henkilöllisyystodistuksen matkalle mukaan myös siltä varalta, että voit tarvittaessa todistaa henkilöllisyytesi lentokentällä.

Jos et ole minkään EU-maan kansalainen, passisi on oltava myönnetty sinulle viimeisen 10 vuoden aikana ja sen on oltava voimassa kolme kuukautta Suomesta poistumisesi jälkeen. Jos et ole EU-maan kansalainen, saatat tarvita kotimaastasi riippuen Lappeenrantaan lentäessä myös viisumin, jota voit tiedustella omasta maastasi hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Lappeenranta

Miten löydän halvimmat lennot Lappeenrantaan?

Halvat lennot Lappeenrantaan löydät tarkkailemalla Ryanairin lentotarjouksia ja jos matkustusaikataulussasi on joustovaraa, muuttamalla matkustuspäivämääriäsi tarjousten mukaan. Edullinen lentotarjous saattaa löytyä helpoiten, jos matkustat lomasesonkien ulkopuolella. Sesonkien aikaan lennot Lappeenrantaan tuppaavat nousemaan hinnoiltaan. Jos olet tarpeeksi ajoissa lentolippuostoksilla, voit löytää halvat lennot Lappeenrantaan myös kesäksi.

Kiinnostavatko Lappeenrannan nähtävyydet?

Lappeenranta on suosittu kesäkaupunki, joka houkuttelee puhtaalla luonnollaan, ulkoilma-aktiviteeteillaan ja historiallisilla kohteillaan. Vieraile Linnoitusniemessä, johon Lappeenranta alun perin perustettiin ja ihaile sen kärkeen joka kesä kohoavaa Suomen suurinta hiekkalinnaa. Jos pidät vesilajeista, jatka matkaa meloen kajakilla Saimaalla tai nauti Viipuriin tai Pietariin saakka lipuvasta, viisumivapaasta risteilystä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Lappeenranta?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Lappeenranta.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Lappeenranta joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Lappeenranta tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Lappeenranta?

Kun kaikki mahdolliset Lappeenranta lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Lappeenranta juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Lappeenranta. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lappeenranta

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Lappeenranta

Suositut kaupungit Suomessa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Lappeenranta
1 aikuinen
ti 5/3
ti 12/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.