Etsi halvat lennot Lappeenranta

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 5/2
su 12/2

Lappeenranta lentotiedot ja trendit

Tutustu Lappeenranta lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Lappeenranta?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Lappeenranta on 15 € per henkilö kaupungista Berliini, mikä on 84 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Lappeenranta. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Lappeenranta omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Lappeenranta

Lappeenranta on ympärivuotinen matkailukohde, josta voit nauttia sekä kesällä että talvella. Kesäkaupunkina tunnettu kohde on kuitenkin vilkkaimmillaan kesäkuukausina, ja eniten lentoja Lappeenrantaan lennetään huhti-lokakuun välillä. Milloin on paras aika matkustaa Lappeenrantaan – se riippuu siitä, haetko määränpääksesi kesä- vai talvilomakohdetta.

Kesä-elokuussa Lappeenrannan lämpötilat ovat 20 °C hujakoilla, ja kaupunki tarjoaa sopivat mahdollisuudet esimerkiksi erilaisille vesiaktiviteeteille Suomen suurimmassa järvessä, Saimaassa. Talviaikaan Saimaan jäällä voit harrastaa luistelua, kuten myös Lappeenrannan ympäristössä suosittuja suomalaisia talvilajeja laskettelua sekä hiihtoa.

Kesäkuukausien lisäksi Lappeenrannassa vieraillaan syys-, hiihto- ja joululomilla, joiden aikana hinta yötä kohden hotelleissa voi vaihdella. Lennot Lappeenrantaan ja hotellit kohteessa ovat edullisimmillaan lomasesonkien ulkopuolella, jolloin saatat löytää halvat lennot Lappeenrantaan vuodenajasta riippumatta – varsinkin, jos teet varauksen hyvissä ajoin ennen matkaasi. Vertaa lento- ja majoitustarjouksia, ja löydä itsellesi lentoliput Lappeenrantaan tai sekä lento että hotelli Lappeenrannasta.

Savonlinna lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Lappeenranta.

Voit löytää tarjouksia kentälle Savonlinna lentokenttä keskimääräiseen hintaan 95 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Lappeenranta lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Lappeenranta lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lappeenranta?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Lappeenranta

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lappeenranta?

Tietojemme mukaan suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Lappeenranta kohteesta Suomi on Scoot. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Lappeenranta ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Lappeenranta lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Lappeenrannan lentokenttä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella noin kolmen kilometrin päässä keskustasta. Matkan kaupungin ytimeen taitat helposti joko linja-autolla, taksilla tai jalan. Kaupungin rautatie- ja linja-autoasemille kentältä on vielä lyhyempi matka, noin 2,5 kilometriä.

Keskustaan pääset kätevästi hyppäämällä lentokentältä bussiin numero 4, joka kulkee arkipäivisin kaupunkiin parhaimmillaan kaksi kertaa tunnissa. Arki-iltoina ja viikonloppuisin reittiä liikennöi linja 47, joka kulkee arkisin keskimäärin kolmesti illassa ja viikonloppuisin seitsemän vuoroa päivässä. Matka lentoasemalta keskustaan linja-autolla kestää noin 10 minuuttia ja maksaa kertalipulla yhteen suuntaan 3,20 euroa. Jos viivyt Lappeenrannassa pidempään, voit ostaa Waltti-kortin ja ladata sille arvoa. Näin paikallismatkat tulevat edullisemmiksi. Taksimatkan hinta keskustaan sen sijaan määräytyy matkan pituuden ja ajankohdan mukaan.


Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Lappeenranta

Kaakkois-Suomessa, Venäjän rajan naapurissa sijaitseva Lappeenranta on kompakti kaupunki, jonka keskustassa on helppo liikkua kävellen kohteesta toiseen. Kaupungissa ja sen lähialueilla on myös kattava julkinen liikenne, jonka neljän vyöhykkeen (A, B, C ja D) sisällä voit matkustaa joko kertamaksulla tai etukäteen arvolla ja ajalla ladattavalla Waltti-kortilla. Kaupungin paikallisliikenne rajoittuu A-vyöhykkeen sisälle, jossa liikennöivät linjat 1‒10, 12 ja 47. Bussien hinnat vyöhykkeineen ja aikatauluineen löydät Lappeenrannan kaupungin kotisivuilta.

Voit polkaista paikasta toiseen kätevästi myös polkupyörällä, sillä Lappeenranta on pyöräily-ystävällinen kaupunki, jonka ympäristössä riittää pyöräteitä yli 250 kilometriä. Matkat voit taittaa lisäksi joko taksilla tai esimerkiksi vuokra-autolla.


Kohteen Lappeenranta viisumivaatimukset

Jos olet Schengen-sopimukseen kuuluvan maan kansalainen, et tarvitse Lappeenrantaan lentäessä passia tai viisumia. Sen sijaan mukana on oltava Suomessa hyväksyttävä matkustusasiakirja: joko voimassa oleva passi tai henkilökortti. Tarvitset virallisen henkilöllisyystodistuksen matkalle mukaan myös siltä varalta, että voit tarvittaessa todistaa henkilöllisyytesi lentokentällä.

Jos et ole minkään EU-maan kansalainen, passisi on oltava myönnetty sinulle viimeisen 10 vuoden aikana ja sen on oltava voimassa kolme kuukautta Suomesta poistumisesi jälkeen. Jos et ole EU-maan kansalainen, saatat tarvita kotimaastasi riippuen Lappeenrantaan lentäessä myös viisumin, jota voit tiedustella omasta maastasi hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä.


Aloita matkan suunnittelu - Lappeenranta


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Lappeenranta

Halvat lennot Lappeenrantaan löydät tarkkailemalla Ryanairin lentotarjouksia ja jos matkustusaikataulussasi on joustovaraa, muuttamalla matkustuspäivämääriäsi tarjousten mukaan. Edullinen lentotarjous saattaa löytyä helpoiten, jos matkustat lomasesonkien ulkopuolella. Sesonkien aikaan lennot Lappeenrantaan tuppaavat nousemaan hinnoiltaan. Jos olet tarpeeksi ajoissa lentolippuostoksilla, voit löytää halvat lennot Lappeenrantaan myös kesäksi.

Lappeenranta on suosittu kesäkaupunki, joka houkuttelee puhtaalla luonnollaan, ulkoilma-aktiviteeteillaan ja historiallisilla kohteillaan. Vieraile Linnoitusniemessä, johon Lappeenranta alun perin perustettiin ja ihaile sen kärkeen joka kesä kohoavaa Suomen suurinta hiekkalinnaa. Jos pidät vesilajeista, jatka matkaa meloen kajakilla Saimaalla tai nauti Viipuriin tai Pietariin saakka lipuvasta, viisumivapaasta risteilystä.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Lappeenranta.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Lappeenranta tällä käytännöllä.

Kun kaikki mahdolliset Lappeenranta lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Lappeenranta. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.