Halvat lennot Lappeenranta

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ke 26/1
ke 2/2

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Lappeenranta?

Lappeenranta on ympärivuotinen matkailukohde, josta voit nauttia sekä kesällä että talvella. Kesäkaupunkina tunnettu kohde on kuitenkin vilkkaimmillaan kesäkuukausina, ja eniten lentoja Lappeenrantaan lennetään huhti-lokakuun välillä. Milloin on paras aika matkustaa Lappeenrantaan – se riippuu siitä, haetko määränpääksesi kesä- vai talvilomakohdetta.

Kesä-elokuussa Lappeenrannan lämpötilat ovat 20 °C hujakoilla, ja kaupunki tarjoaa sopivat mahdollisuudet esimerkiksi erilaisille vesiaktiviteeteille Suomen suurimmassa järvessä, Saimaassa. Talviaikaan Saimaan jäällä voit harrastaa luistelua, kuten myös Lappeenrannan ympäristössä suosittuja suomalaisia talvilajeja laskettelua sekä hiihtoa.

Kesäkuukausien lisäksi Lappeenrannassa vieraillaan syys-, hiihto- ja joululomilla, joiden aikana hinta yötä kohden hotelleissa voi vaihdella. Lennot Lappeenrantaan ja hotellit kohteessa ovat edullisimmillaan lomasesonkien ulkopuolella, jolloin saatat löytää halvat lennot Lappeenrantaan vuodenajasta riippumatta – varsinkin, jos teet varauksen hyvissä ajoin ennen matkaasi. Vertaa lento- ja majoitustarjouksia, ja löydä itsellesi lentoliput Lappeenrantaan tai sekä lento että hotelli Lappeenrannasta.

  • Löytyykö kaupungin Lappeenranta lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Savonlinna lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Lappeenranta.


Lappeenranta ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Lappeenranta lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Lappeenrannan lentokenttä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella noin kolmen kilometrin päässä keskustasta. Matkan kaupungin ytimeen taitat helposti joko linja-autolla, taksilla tai jalan. Kaupungin rautatie- ja linja-autoasemille kentältä on vielä lyhyempi matka, noin 2,5 kilometriä.

Keskustaan pääset kätevästi hyppäämällä lentokentältä bussiin numero 4, joka kulkee arkipäivisin kaupunkiin parhaimmillaan kaksi kertaa tunnissa. Arki-iltoina ja viikonloppuisin reittiä liikennöi linja 47, joka kulkee arkisin keskimäärin kolmesti illassa ja viikonloppuisin seitsemän vuoroa päivässä. Matka lentoasemalta keskustaan linja-autolla kestää noin 10 minuuttia ja maksaa kertalipulla yhteen suuntaan 3,20 euroa. Jos viivyt Lappeenrannassa pidempään, voit ostaa Waltti-kortin ja ladata sille arvoa. Näin paikallismatkat tulevat edullisemmiksi. Taksimatkan hinta keskustaan sen sijaan määräytyy matkan pituuden ja ajankohdan mukaan.


Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Lappeenranta

Kaakkois-Suomessa, Venäjän rajan naapurissa sijaitseva Lappeenranta on kompakti kaupunki, jonka keskustassa on helppo liikkua kävellen kohteesta toiseen. Kaupungissa ja sen lähialueilla on myös kattava julkinen liikenne, jonka neljän vyöhykkeen (A, B, C ja D) sisällä voit matkustaa joko kertamaksulla tai etukäteen arvolla ja ajalla ladattavalla Waltti-kortilla. Kaupungin paikallisliikenne rajoittuu A-vyöhykkeen sisälle, jossa liikennöivät linjat 1‒10, 12 ja 47. Bussien hinnat vyöhykkeineen ja aikatauluineen löydät Lappeenrannan kaupungin kotisivuilta.

Voit polkaista paikasta toiseen kätevästi myös polkupyörällä, sillä Lappeenranta on pyöräily-ystävällinen kaupunki, jonka ympäristössä riittää pyöräteitä yli 250 kilometriä. Matkat voit taittaa lisäksi joko taksilla tai esimerkiksi vuokra-autolla.


Kohteen Lappeenranta viisumivaatimukset

Jos olet Schengen-sopimukseen kuuluvan maan kansalainen, et tarvitse Lappeenrantaan lentäessä passia tai viisumia. Sen sijaan mukana on oltava Suomessa hyväksyttävä matkustusasiakirja: joko voimassa oleva passi tai henkilökortti. Tarvitset virallisen henkilöllisyystodistuksen matkalle mukaan myös siltä varalta, että voit tarvittaessa todistaa henkilöllisyytesi lentokentällä.

Jos et ole minkään EU-maan kansalainen, passisi on oltava myönnetty sinulle viimeisen 10 vuoden aikana ja sen on oltava voimassa kolme kuukautta Suomesta poistumisesi jälkeen. Jos et ole EU-maan kansalainen, saatat tarvita kotimaastasi riippuen Lappeenrantaan lentäessä myös viisumin, jota voit tiedustella omasta maastasi hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä.


Aloita matkan suunnittelu - Lappeenranta


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Lappeenranta

Miten löydän halvimmat lennot Lappeenrantaan?

Halvat lennot Lappeenrantaan löydät tarkkailemalla Ryanairin lentotarjouksia ja jos matkustusaikataulussasi on joustovaraa, muuttamalla matkustuspäivämääriäsi tarjousten mukaan. Edullinen lentotarjous saattaa löytyä helpoiten, jos matkustat lomasesonkien ulkopuolella. Sesonkien aikaan lennot Lappeenrantaan tuppaavat nousemaan hinnoiltaan. Jos olet tarpeeksi ajoissa lentolippuostoksilla, voit löytää halvat lennot Lappeenrantaan myös kesäksi.

Kiinnostavatko Lappeenrannan nähtävyydet?

Lappeenranta on suosittu kesäkaupunki, joka houkuttelee puhtaalla luonnollaan, ulkoilma-aktiviteeteillaan ja historiallisilla kohteillaan. Vieraile Linnoitusniemessä, johon Lappeenranta alun perin perustettiin ja ihaile sen kärkeen joka kesä kohoavaa Suomen suurinta hiekkalinnaa. Jos pidät vesilajeista, jatka matkaa meloen kajakilla Saimaalla tai nauti Viipuriin tai Pietariin saakka lipuvasta, viisumivapaasta risteilystä.