Lennot Eurooppa Suomi Jyväskylä

Halvat lennot Jyväskylä

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Jyväskylä (JYV)
to 6.5.
to 13.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Milloin on paras aika matkustaa Jyväskylään?

Halvat lennot Jyväskylään kuljettavat suomalaismatkailijoita Keski-Suomen kauniiseen yliopistokaupunkiin. Lentolippujen hinnat kaupunkiin ovat suhteellisen tasaiset ympäri vuoden, mutta halvimmat lentoliput Jyväskylään myydään etenkin suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Esimerkiksi kesälomasesongin aikana hotellien ja lentojen hinnat nousevat.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Jyväskylään, pohdi mitä lomamatkaltasi haluat. Kesäisin matkat Jyväskylään houkuttelevat esimerkiksi lapsiperheitä ja luonnon ystäviä, talvisin matkailijoita kutsuvat muun muassa Jyväskylän seudun talviurheilukeskukset. Pelkät lennot kaupunkiin voi saada halvalla mille vuodenajalle tahansa tarjouskampanjoiden avulla.

Milloin lennot Jyväskylään kannattaa sitten ostaa? Jos haluat taata lennot ja majoituksen edulliseen hintaan, kannattaa halvat lennot Jyväskylään varata ajoissa, normaalisti noin pari kuukautta ennen matkaa. Vertaa lentojen hintoja paitsi eri kuukausina, myös eri viikonpäivinä.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Jyväskylä?

46 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Jyväskylä. Tämän lennon lähtölentokenttä on Milano, ja se on 86 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Jyväskylä. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Jyväskylä omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Löytyykö kaupungin Jyväskylä lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Jyväskylä on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Jyväskylä harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Kuopio lentokenttä (135 km kaupungin Jyväskylä keskustasta) tai Tampere Tampere-Pirkkala lentokenttä (145 km kaupungin Jyväskylä keskustasta).

Voiko kaupunkiin Jyväskylä lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Jyväskylä lentokenttä keskimääräiseen hintaan 308 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Jyväskylä

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Jyväskylä
Finnair
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 30m
JYVJyväskylä
JYVJyväskylä
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Jyväskylä

Finnair
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 30m
JYVJyväskylä

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Jyväskylään?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Jyväskylä

Suorat lennot Jyväskylään tarjoaa suomalainen Finnair. Lentoyhteyksiä Jyväskylän ja Helsingin välillä on noin kymmenen viikossa. Vaikka Jyväskylään on mahdollista lentää myös vaihtokenttien, esimerkiksi Kokkolan tai Kajaanin kautta, ovat suorat yhteydet paras vaihtoehto vaihdollisia lentoja ylivoimaisesti lyhyemmän lentoajan vuoksi. Suora lento Helsingistä Jyväskylään kestää ainoastaan 45 minuuttia. Finnairin lennot Jyväskylään operoi joko Finnair itse tai toinen suomalainen lentoyhtiö, Norra (Nordic Regional Airlines), jonka palvelukonsepti on täysin sama kuin Finnairin. Lennoissa tai niiden palvelutasossa ei siis ole eroja, oli operoiva lentoyhtiö kumpi tahansa. Kun hankit lentoliput Jyväskylään, kiinnitä huomiota paitsi lipun hintaan, myös lipputyyppiin ja siihen, mitä se pitää sisällään. Esimerkiksi Finnairin Economy Light -lipputyyppiin ei kuulu yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa, joten mikäli reissaat matkatavaroiden kanssa, valitse oma lipputyyppisi tarkoin.


Miten pääsen lentokentältä Jyväskylän keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Jyväskylä lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Jyväskylään saapuvat Jyväskylän lentoasemalle. Lentokentältä ei ole julkisen liikenteen yhteyksiä kaupungin keskustaan, joten matkustajille ainoita vaihtoehtoja ovat taksilla matkustaminen tai auton vuokraaminen. Taksimatkan hinta esimerkiksi Jyväskylän Matkakeskukselle on noin 40 euroa. [Tarkistettu 27.6.2017] Vuokra-auto on varattava lentokentältä etukäteen. Lähimmät linja-autopysäkit sijaitsevat noin kilometrin ja neljän kilometrin päässä lentoasemalta, valtatie 4:n varrella, mutta pysäkeillä pysähtyvät vain kaukoliikenteen linja-autot. Jyväskylän paikallisliikenteen lentokenttää lähimpänä sijaitsevat bussipysäkit ovat Tikkakoskella.


Suositut lentoreitit Jyväskylä

Etsityimmät lennot Jyväskylä sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 30m
Halvin hinta
110 €
Frankfurt - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
21t 55m
Halvin hinta
272 €
Madrid - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 55m
Halvin hinta
369 €
Stuttgart - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
16t 55m
Halvin hinta
397 €
Pariisi - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 05m
Halvin hinta
407 €
Köln - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
22t 40m
Halvin hinta
409 €
Lontoo - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
26t 25m
Halvin hinta
415 €
Luxemburg - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
15t 15m
Halvin hinta
618 €
München - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
46t 50m
Halvin hinta
640 €
Düsseldorf - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
24t 40m
Halvin hinta
688 €
Gdansk - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
15t 35m
Halvin hinta
730 €
Zürich - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 10m
Halvin hinta
1365 €
Näytä lisää

Liikkuminen Jyväskylässä?

Jyväsjärven ja Jyväskylän Harjun väliin sijoittuvassa Jyväskylän keskustassa on helppo liikkua kävellen, polkupyörällä tai bussilla. Esimerkiksi Jyväsjärveä kiertävä rantaraitti kutsuu kävelemään ja pyöräilemään. Polkupyörävuokrien hinta on kaupungissa noin 10–25 euroa per päivä. [Tarkistettu 27.6.2017] Kaupungin keskustassa sijaitsee suosittu kävelykatu. Auton vuokraaminen esimerkiksi lentokentältä on hyvä vaihtoehto, jos kaupungin ympäristöön on tarkoitus tutustua perusteellisesti.

Jos haluat hypätä paikallisliikenteen bussiin, on linja-auto helppo ottaa Kauppakeskus Forumin edestä, Vapaudenkadulta. Pitkän matkan bussit starttaavat puolestaan Matkakeskuksesta. Turistin on helppo liikkua paikallisliikenteen linja-autoissa niin kutsutulla matkailijakortilla, jonka voi ostaa esimerkiksi Jyväskylän Infosta tai Sokoksen Infosta, Kauppakadulta. Toinen vaihtoehto on matkustaa kertalipulla, jonka voi ostaa käteisellä bussikuskilta. Kertalippujen hinnoittelu perustuu vyöhykkeisiin, esimerkiksi yhden vyöhykkeen lippu maksaa noin 3 euroa ja kahden vyöhykkeen lippu noin 4,70 euroa. [Tarkistettu 27.6.2017]


Tarvitaanko Jyväskylän lennolle passi?

Koska lennot Helsingistä Jyväskylään ovat Suomen sisäisiä, passia lentomatkalle ei välttämättä tarvita. Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaanlennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan pyynnöstä myös Suomen lentokentillä. Esimerkiksi Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis Finnairin kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, vaikka kansainvälisillä lennoilla se ei normaalisti ole pätevä matkustusdokumentti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa vähintään yhden vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Tarkista vielä henkilödokumenttivaatimukset omalta lentoyhtiöltäsi. Jos suunnitelmissasi on jatkaa matkaa Jyväskylästä ulkomaille, selvitä lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädökset.


Vinkkejä Jyväskylään matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Jyväskylään?

Lennä etenkin lomasesonkien ulkopuolella ja vertaa hintoja tarkkaan, myös eri viikonpäivien välillä.

Kiinnostavatko Jyväskylän nähtävyydet?

Harju ja Vesilinnan näkötorni, lukuisat Alvar Aallon suunnittelemat rakennukset sekä esimerkiksi Lutakon satama-alue kutsuvat tutustumaan.

Mitä mukaan matkalle Jyväskylään?

Kaiken tarvittavan saat Jyväskylästä, mutta muista varata vaatteita vuodenajan mukaan.

Mitä Jyväskylä tarjoaa lapsiperheille?

Laajavuoren seikkailupuisto, Kylpylähotelli Peurunka ja talvisin Laajavuoren hiihtokeskus ovat lapsiperheiden suosimia kohteita.

Onko Jyväskylässä turvallista?

Jyväskylä on turvallinen suomalainen kaupunki.

Mitkä ovat Jyväskylän suosituimpia kulttuurikohteita?

Jyväskylän taidemuseo, Alvar Aalto -museo ja Suomen käsityön museo ovat kaupungin suosituimpia museoita.

Millainen on Jyväskylän hintataso?

Jyväskylän hintataso on kohtuullinen, mutta suositut lomasesongit, kuten joulu-, talvi- ja kesälomat, nostavat esimerkiksi majoituspalveluiden hintoja.

Mikä on etäisyys Helsinki-Jyväskylä?

Välimatka on teitä pitkin noin 270 kilometriä.


Lennot Eurooppa Suomi Jyväskylä
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka