Lennot Eurooppa Suomi Jyväskylä

Halvat lennot Jyväskylä

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Jyväskylä (JYV)
ke 23.9.
ke 30.9.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Jyväskylä lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Jyväskylä lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Jyväskylään?

Halvat lennot Jyväskylään kuljettavat suomalaismatkailijoita Keski-Suomen kauniiseen yliopistokaupunkiin. Lentolippujen hinnat kaupunkiin ovat suhteellisen tasaiset ympäri vuoden, mutta halvimmat lentoliput Jyväskylään myydään etenkin suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Esimerkiksi kesälomasesongin aikana hotellien ja lentojen hinnat nousevat.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Jyväskylään, pohdi mitä lomamatkaltasi haluat. Kesäisin matkat Jyväskylään houkuttelevat esimerkiksi lapsiperheitä ja luonnon ystäviä, talvisin matkailijoita kutsuvat muun muassa Jyväskylän seudun talviurheilukeskukset. Pelkät lennot kaupunkiin voi saada halvalla mille vuodenajalle tahansa tarjouskampanjoiden avulla.

Milloin lennot Jyväskylään kannattaa sitten ostaa? Jos haluat taata lennot ja majoituksen edulliseen hintaan, kannattaa halvat lennot Jyväskylään varata ajoissa, normaalisti noin pari kuukautta ennen matkaa. Vertaa lentojen hintoja paitsi eri kuukausina, myös eri viikonpäivinä.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Jyväskylä?

45 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Jyväskylä. Tämän lennon lähtölentokenttä on Budapest, ja se on 87 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Jyväskylä. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Jyväskylä omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Jyväskylä?

kesäkuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Jyväskylä kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 51 €. Jos et voi matkustaa kesäkuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Jyväskylä kohteesta Suomi syyskuu ajanjaksolle. syyskuu aikana lennot kaupunkiin Jyväskylä ovat vielä keskimäärin 109 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin kesäkuu.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Jyväskylä?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Jyväskylä on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 85 €. Yritä olla ostamatta lippuja aamulla, koska ne ovat yleensä noin 167 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Löytyykö kaupungin Jyväskylä lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Jyväskylä on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Jyväskylä harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Kuopio lentokenttä (135 km kaupungin Jyväskylä keskustasta) tai Tampere-Pirkkala lentokenttä (145 km kaupungin Jyväskylä keskustasta).

Voiko kaupunkiin Jyväskylä lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Tampere-Pirkkala lentokenttä keskimääräiseen hintaan 272 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät Jyväskylään?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Jyväskylä

Suorat lennot Jyväskylään tarjoaa suomalainen Finnair. Lentoyhteyksiä Jyväskylän ja Helsingin välillä on noin kymmenen viikossa. Vaikka Jyväskylään on mahdollista lentää myös vaihtokenttien, esimerkiksi Kokkolan tai Kajaanin kautta, ovat suorat yhteydet paras vaihtoehto vaihdollisia lentoja ylivoimaisesti lyhyemmän lentoajan vuoksi. Suora lento Helsingistä Jyväskylään kestää ainoastaan 45 minuuttia. Finnairin lennot Jyväskylään operoi joko Finnair itse tai toinen suomalainen lentoyhtiö, Norra (Nordic Regional Airlines), jonka palvelukonsepti on täysin sama kuin Finnairin. Lennoissa tai niiden palvelutasossa ei siis ole eroja, oli operoiva lentoyhtiö kumpi tahansa. Kun hankit lentoliput Jyväskylään, kiinnitä huomiota paitsi lipun hintaan, myös lipputyyppiin ja siihen, mitä se pitää sisällään. Esimerkiksi Finnairin Economy Light -lipputyyppiin ei kuulu yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa, joten mikäli reissaat matkatavaroiden kanssa, valitse oma lipputyyppisi tarkoin.


Miten pääsen lentokentältä Jyväskylän keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Jyväskylä lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Jyväskylään saapuvat Jyväskylän lentoasemalle. Lentokentältä ei ole julkisen liikenteen yhteyksiä kaupungin keskustaan, joten matkustajille ainoita vaihtoehtoja ovat taksilla matkustaminen tai auton vuokraaminen. Taksimatkan hinta esimerkiksi Jyväskylän Matkakeskukselle on noin 40 euroa. [Tarkistettu 27.6.2017] Vuokra-auto on varattava lentokentältä etukäteen. Lähimmät linja-autopysäkit sijaitsevat noin kilometrin ja neljän kilometrin päässä lentoasemalta, valtatie 4:n varrella, mutta pysäkeillä pysähtyvät vain kaukoliikenteen linja-autot. Jyväskylän paikallisliikenteen lentokenttää lähimpänä sijaitsevat bussipysäkit ovat Tikkakoskella.


Suositut lentoreitit Jyväskylä

Etsityimmät lennot Jyväskylä sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Jyväskylä lennot
Lyhyin lentoaika
0t 45m
Halvin hinta
246 €
London - Jyväskylä lennot
Lyhyin lentoaika
8t 25m
Halvin hinta
262 €
Munich - Jyväskylä lennot
Lyhyin lentoaika
4t 35m
Halvin hinta
273 €
Stuttgart - Jyväskylä lennot
Lyhyin lentoaika
16t 55m
Halvin hinta
405 €
Cologne - Jyväskylä lennot
Lyhyin lentoaika
22t 40m
Halvin hinta
417 €
Zurich - Jyväskylä lennot
Lyhyin lentoaika
4t 15m
Halvin hinta
435 €
Paris - Jyväskylä lennot
Lyhyin lentoaika
8t 40m
Halvin hinta
496 €
Luxembourg - Jyväskylä lennot
Lyhyin lentoaika
17t 15m
Halvin hinta
543 €
Madrid - Jyväskylä lennot
Lyhyin lentoaika
20t 20m
Halvin hinta
1408 €
Frankfurt am Main - Jyväskylä lennot
Lyhyin lentoaika
19t 10m
Halvin hinta
1751 €
Dusseldorf - Jyväskylä lennot
Lyhyin lentoaika
24t 25m
Halvin hinta
2001 €
Gdańsk - Jyväskylä lennot
Lyhyin lentoaika
21t 25m
Halvin hinta
3168 €
Näytä lisää

Liikkuminen Jyväskylässä?

Jyväsjärven ja Jyväskylän Harjun väliin sijoittuvassa Jyväskylän keskustassa on helppo liikkua kävellen, polkupyörällä tai bussilla. Esimerkiksi Jyväsjärveä kiertävä rantaraitti kutsuu kävelemään ja pyöräilemään. Polkupyörävuokrien hinta on kaupungissa noin 10–25 euroa per päivä. [Tarkistettu 27.6.2017] Kaupungin keskustassa sijaitsee suosittu kävelykatu. Auton vuokraaminen esimerkiksi lentokentältä on hyvä vaihtoehto, jos kaupungin ympäristöön on tarkoitus tutustua perusteellisesti.

Jos haluat hypätä paikallisliikenteen bussiin, on linja-auto helppo ottaa Kauppakeskus Forumin edestä, Vapaudenkadulta. Pitkän matkan bussit starttaavat puolestaan Matkakeskuksesta. Turistin on helppo liikkua paikallisliikenteen linja-autoissa niin kutsutulla matkailijakortilla, jonka voi ostaa esimerkiksi Jyväskylän Infosta tai Sokoksen Infosta, Kauppakadulta. Toinen vaihtoehto on matkustaa kertalipulla, jonka voi ostaa käteisellä bussikuskilta. Kertalippujen hinnoittelu perustuu vyöhykkeisiin, esimerkiksi yhden vyöhykkeen lippu maksaa noin 3 euroa ja kahden vyöhykkeen lippu noin 4,70 euroa. [Tarkistettu 27.6.2017]


Tarvitaanko Jyväskylän lennolle passi?

Koska lennot Helsingistä Jyväskylään ovat Suomen sisäisiä, passia lentomatkalle ei välttämättä tarvita. Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaanlennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan pyynnöstä myös Suomen lentokentillä. Esimerkiksi Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis Finnairin kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, vaikka kansainvälisillä lennoilla se ei normaalisti ole pätevä matkustusdokumentti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa vähintään yhden vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Tarkista vielä henkilödokumenttivaatimukset omalta lentoyhtiöltäsi. Jos suunnitelmissasi on jatkaa matkaa Jyväskylästä ulkomaille, selvitä lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädökset.


Lentolippu varattuna kohteeseen Jyväskylä? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Jyväskylään matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Jyväskylään?

Lennä etenkin lomasesonkien ulkopuolella ja vertaa hintoja tarkkaan, myös eri viikonpäivien välillä.

Kiinnostavatko Jyväskylän nähtävyydet?

Harju ja Vesilinnan näkötorni, lukuisat Alvar Aallon suunnittelemat rakennukset sekä esimerkiksi Lutakon satama-alue kutsuvat tutustumaan.

Mitä mukaan matkalle Jyväskylään?

Kaiken tarvittavan saat Jyväskylästä, mutta muista varata vaatteita vuodenajan mukaan.

Mitä Jyväskylä tarjoaa lapsiperheille?

Laajavuoren seikkailupuisto, Kylpylähotelli Peurunka ja talvisin Laajavuoren hiihtokeskus ovat lapsiperheiden suosimia kohteita.

Onko Jyväskylässä turvallista?

Jyväskylä on turvallinen suomalainen kaupunki.

Mitkä ovat Jyväskylän suosituimpia kulttuurikohteita?

Jyväskylän taidemuseo, Alvar Aalto -museo ja Suomen käsityön museo ovat kaupungin suosituimpia museoita.

Millainen on Jyväskylän hintataso?

Jyväskylän hintataso on kohtuullinen, mutta suositut lomasesongit, kuten joulu-, talvi- ja kesälomat, nostavat esimerkiksi majoituspalveluiden hintoja.

Mikä on etäisyys Helsinki-Jyväskylä?

Välimatka on teitä pitkin noin 270 kilometriä.

Lennot Eurooppa Suomi Jyväskylä
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka