Halvat lennot Jyväskylä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Jyväskylä

Yhteenveto Jyväskylä lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

60 €

Halvin meno-paluulennon hinta

123 €

Nopein lentoaika

0t 45m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Jyväskylä kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 60 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Jyväskylä).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Jyväskylä kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 123 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Jyväskylä).
Nopein lento kohteeseen Jyväskylä kohteesta Suomi kestää 0t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Jyväskylä).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Jyväskylä mukaan lukien FlexFlight.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Jyväskylä?

Halvat lennot Jyväskylään kuljettavat suomalaismatkailijoita Keski-Suomen kauniiseen yliopistokaupunkiin. Lentolippujen hinnat kaupunkiin ovat suhteellisen tasaiset ympäri vuoden, mutta halvimmat lentoliput Jyväskylään myydään etenkin suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Esimerkiksi kesälomasesongin aikana hotellien ja lentojen hinnat nousevat.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Jyväskylään, pohdi mitä lomamatkaltasi haluat. Kesäisin matkat Jyväskylään houkuttelevat esimerkiksi lapsiperheitä ja luonnon ystäviä, talvisin matkailijoita kutsuvat muun muassa Jyväskylän seudun talviurheilukeskukset. Pelkät lennot kaupunkiin voi saada halvalla mille vuodenajalle tahansa tarjouskampanjoiden avulla.

Milloin lennot Jyväskylään kannattaa sitten ostaa? Jos haluat taata lennot ja majoituksen edulliseen hintaan, kannattaa halvat lennot Jyväskylään varata ajoissa, normaalisti noin pari kuukautta ennen matkaa. Vertaa lentojen hintoja paitsi eri kuukausina, myös eri viikonpäivinä.

14 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Jyväskylä. Tämän lennon lähtölentokenttä on Trapani, ja se on 94 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Jyväskylä. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Jyväskylä omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

heinäkuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Jyväskylä kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 44 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Jyväskylä heinäkuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen syyskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 123 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Jyväskylä on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Jyväskylä harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Kuopio lentokenttä (135 km kaupungin Jyväskylä keskustasta) tai Tampere-Pirkkala lentokenttä (145 km kaupungin Jyväskylä keskustasta).

Voit löytää tarjouksia kentälle Jyväskylä lentokenttä keskimääräiseen hintaan 115 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Jyväskylä

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Jyväskylä
FlexFlight
22. kesäkuuta
HEL13:00Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 45m
JYV13:45Jyväskylä
23. kesäkuuta
JYV01:45Jyväskylä
0t 45m
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
FlexFlight
8. elokuuta
HEL08:50Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 45m
JYV09:35Jyväskylä
13. elokuuta
JYV01:45Jyväskylä
0t 45m
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Jyväskylä

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Jyväskylä, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä FlexFlight
FlexFlight
22. kesäkuuta
HEL13:00Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 45m
JYV13:45Jyväskylä
FlexFlight
3. kesäkuuta
HEL19:40Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 45m
JYV20:25Jyväskylä
FlexFlight
3. kesäkuuta
HEL19:40Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 45m
JYV20:25Jyväskylä

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Jyväskylä?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Jyväskylä

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Jyväskylä?

Finnair on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Jyväskylä. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Jyväskylä, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Jyväskylä ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Jyväskylä lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Jyväskylään saapuvat Jyväskylän lentoasemalle. Lentokentältä ei ole julkisen liikenteen yhteyksiä kaupungin keskustaan, joten matkustajille ainoita vaihtoehtoja ovat taksilla matkustaminen tai auton vuokraaminen. Taksimatkan hinta esimerkiksi Jyväskylän Matkakeskukselle on noin 40 euroa. Vuokra-auto on varattava lentokentältä etukäteen. Lähimmät linja-autopysäkit sijaitsevat noin kilometrin ja neljän kilometrin päässä lentoasemalta, valtatie 4:n varrella, mutta pysäkeillä pysähtyvät vain kaukoliikenteen linja-autot. Jyväskylän paikallisliikenteen lentokenttää lähimpänä sijaitsevat bussipysäkit ovat Tikkakoskella.


Jyväskylä: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Jyväskylä
Pariisi - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 05m
Halvin hinta465 €
Helsinki - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika0t 45m
Halvin hinta133 €
Stuttgart - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 55m
Halvin hinta454 €
Zürich - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 10m
Halvin hinta1562 €
Düsseldorf - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika24t 40m
Halvin hinta787 €
Frankfurt - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika21t 55m
Halvin hinta310 €
Lontoo - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika26t 25m
Halvin hinta474 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Jyväskylä

Jyväsjärven ja Jyväskylän Harjun väliin sijoittuvassa Jyväskylän keskustassa on helppo liikkua kävellen, polkupyörällä tai bussilla. Esimerkiksi Jyväsjärveä kiertävä rantaraitti kutsuu kävelemään ja pyöräilemään. Polkupyörävuokrien hinta on kaupungissa noin 10–25 euroa per päivä. Kaupungin keskustassa sijaitsee suosittu kävelykatu. Auton vuokraaminen esimerkiksi lentokentältä on hyvä vaihtoehto, jos kaupungin ympäristöön on tarkoitus tutustua perusteellisesti.

Jos haluat hypätä paikallisliikenteen bussiin, on linja-auto helppo ottaa Kauppakeskus Forumin edestä, Vapaudenkadulta. Pitkän matkan bussit starttaavat puolestaan Matkakeskuksesta. Turistin on helppo liikkua paikallisliikenteen linja-autoissa niin kutsutulla matkailijakortilla, jonka voi ostaa esimerkiksi Jyväskylän Infosta tai Sokoksen Infosta, Kauppakadulta. Toinen vaihtoehto on matkustaa kertalipulla, jonka voi ostaa käteisellä bussikuskilta. Kertalippujen hinnoittelu perustuu vyöhykkeisiin, esimerkiksi yhden vyöhykkeen lippu maksaa noin 3 euroa ja kahden vyöhykkeen lippu noin 4,70 euroa.


Kohteen Jyväskylä viisumivaatimukset

Koska lennot Helsingistä Jyväskylään ovat Suomen sisäisiä, passia lentomatkalle ei välttämättä tarvita. Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaanlennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan pyynnöstä myös Suomen lentokentillä. Esimerkiksi Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis Finnairin kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, vaikka kansainvälisillä lennoilla se ei normaalisti ole pätevä matkustusdokumentti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa vähintään yhden vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Tarkista vielä henkilödokumenttivaatimukset omalta lentoyhtiöltäsi. Jos suunnitelmissasi on jatkaa matkaa Jyväskylästä ulkomaille, selvitä lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädökset.


Aloita matkan suunnittelu - Jyväskylä


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Jyväskylä

Lennä etenkin lomasesonkien ulkopuolella ja vertaa hintoja tarkkaan, myös eri viikonpäivien välillä.

Harju ja Vesilinnan näkötorni, lukuisat Alvar Aallon suunnittelemat rakennukset sekä esimerkiksi Lutakon satama-alue kutsuvat tutustumaan.

Kaiken tarvittavan saat Jyväskylästä, mutta muista varata vaatteita vuodenajan mukaan.

Laajavuoren seikkailupuisto, Kylpylähotelli Peurunka ja talvisin Laajavuoren hiihtokeskus ovat lapsiperheiden suosimia kohteita.

Jyväskylä on turvallinen suomalainen kaupunki.

Jyväskylän taidemuseo, Alvar Aalto -museo ja Suomen käsityön museo ovat kaupungin suosituimpia museoita.

Jyväskylän hintataso on kohtuullinen, mutta suositut lomasesongit, kuten joulu-, talvi- ja kesälomat, nostavat esimerkiksi majoituspalveluiden hintoja.

Välimatka on teitä pitkin noin 270 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Jyväskylä on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Jyväskylä nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Löydät lennot kohteeseen Jyväskylä joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Jyväskylä.

Kyllä. momondo voi seurata Jyväskylä lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.