Etsi halvat lennot Jyväskylä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Jyväskylä lentotiedot ja trendit

Tutustu Jyväskylä lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Jyväskylä?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Jyväskylä on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Jyväskylä keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 170 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 209 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Jyväskylä.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Jyväskylä?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Jyväskylä on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 184 €. Lennot kaupunkiin Jyväskylä ovat kalliimpia illalla lipun hinnan ollessa keskimäärin 196 €. illalla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Jyväskylä?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Jyväskylä riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Tampere-Pirkkala (suosituin lentokenttä alueella Jyväskylä) niin lentoaika on keskimäärin 27t 35m. Jos lennät taas kentältä Turku (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Tampere-Pirkkala, keskimääräinen lentoaika on .

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Jyväskylä

Halvat lennot Jyväskylään kuljettavat suomalaismatkailijoita Keski-Suomen kauniiseen yliopistokaupunkiin. Lentolippujen hinnat kaupunkiin ovat suhteellisen tasaiset ympäri vuoden, mutta halvimmat lentoliput Jyväskylään myydään etenkin suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Esimerkiksi kesälomasesongin aikana hotellien ja lentojen hinnat nousevat.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Jyväskylään, pohdi mitä lomamatkaltasi haluat. Kesäisin matkat Jyväskylään houkuttelevat esimerkiksi lapsiperheitä ja luonnon ystäviä, talvisin matkailijoita kutsuvat muun muassa Jyväskylän seudun talviurheilukeskukset. Pelkät lennot kaupunkiin voi saada halvalla mille vuodenajalle tahansa tarjouskampanjoiden avulla.

Milloin lennot Jyväskylään kannattaa sitten ostaa? Jos haluat taata lennot ja majoituksen edulliseen hintaan, kannattaa halvat lennot Jyväskylään varata ajoissa, normaalisti noin pari kuukautta ennen matkaa. Vertaa lentojen hintoja paitsi eri kuukausina, myös eri viikonpäivinä.

44 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Jyväskylä. Tämän lennon lähtölentokenttä on Lontoo, ja se on 62 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Jyväskylä. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Jyväskylä omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Jyväskylä on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Jyväskylä harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Kuopio lentokenttä (135 km Jyväskylä keskustasta) tai Tampere-Pirkkala lentokenttä (145 km Jyväskylä keskustasta).


momondosta löytyneet halvat lennot: Jyväskylä

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Jyväskylä
Finnair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
0t 50m
JYVJyväskylä

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Jyväskylä

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Jyväskylä, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
0t 50m
JYVJyväskylä

Muut matkustamoluokat Jyväskylä lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Jyväskylä lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Jyväskylä?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Jyväskylä

Finnair lentää kohteeseen Jyväskylä noin 8 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Finnair tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 138 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Jyväskylä reitille. Finnair on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,7/10 pistettä.


Jyväskylä: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Jyväskylä
Zürich - Jyväskylä reitin lennot
Nopein lentoaika13t 20m
Halvin hinta425 €
Düsseldorf - Jyväskylä reitin lennot
Nopein lentoaika18t 15m
Halvin hinta526 €
Helsinki - Jyväskylä reitin lennot
Nopein lentoaika0t 50m
Halvin hinta150 €
Frankfurt - Jyväskylä reitin lennot
Nopein lentoaika12t 10m
Halvin hinta472 €
Lontoo - Jyväskylä reitin lennot
Nopein lentoaika15t 25m
Halvin hinta450 €
Pariisi - Jyväskylä reitin lennot
Nopein lentoaika26t 25m
Halvin hinta547 €
Stuttgart - Jyväskylä reitin lennot
Nopein lentoaika34t 55m
Halvin hinta1065 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Jyväskylä

Jyväsjärven ja Jyväskylän Harjun väliin sijoittuvassa Jyväskylän keskustassa on helppo liikkua kävellen, polkupyörällä tai bussilla. Esimerkiksi Jyväsjärveä kiertävä rantaraitti kutsuu kävelemään ja pyöräilemään. Polkupyörävuokrien hinta on kaupungissa noin 10–25 euroa per päivä. Kaupungin keskustassa sijaitsee suosittu kävelykatu. Auton vuokraaminen esimerkiksi lentokentältä on hyvä vaihtoehto, jos kaupungin ympäristöön on tarkoitus tutustua perusteellisesti.

Jos haluat hypätä paikallisliikenteen bussiin, on linja-auto helppo ottaa Kauppakeskus Forumin edestä, Vapaudenkadulta. Pitkän matkan bussit starttaavat puolestaan Matkakeskuksesta. Turistin on helppo liikkua paikallisliikenteen linja-autoissa niin kutsutulla matkailijakortilla, jonka voi ostaa esimerkiksi Jyväskylän Infosta tai Sokoksen Infosta, Kauppakadulta. Toinen vaihtoehto on matkustaa kertalipulla, jonka voi ostaa käteisellä bussikuskilta. Kertalippujen hinnoittelu perustuu vyöhykkeisiin, esimerkiksi yhden vyöhykkeen lippu maksaa noin 3 euroa ja kahden vyöhykkeen lippu noin 4,70 euroa.


Kohteen Jyväskylä viisumivaatimukset

Koska lennot Helsingistä Jyväskylään ovat Suomen sisäisiä, passia lentomatkalle ei välttämättä tarvita. Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaanlennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan pyynnöstä myös Suomen lentokentillä. Esimerkiksi Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis Finnairin kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, vaikka kansainvälisillä lennoilla se ei normaalisti ole pätevä matkustusdokumentti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa vähintään yhden vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Tarkista vielä henkilödokumenttivaatimukset omalta lentoyhtiöltäsi. Jos suunnitelmissasi on jatkaa matkaa Jyväskylästä ulkomaille, selvitä lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädökset.


Aloita matkan suunnittelu - Jyväskylä


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Jyväskylä

Lennä etenkin lomasesonkien ulkopuolella ja vertaa hintoja tarkkaan, myös eri viikonpäivien välillä.

Harju ja Vesilinnan näkötorni, lukuisat Alvar Aallon suunnittelemat rakennukset sekä esimerkiksi Lutakon satama-alue kutsuvat tutustumaan.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Jyväskylä on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Jyväskylä nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Löydät lennot kohteeseen Jyväskylä joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.