Lennot Lentoyhtiöt Norwegian

Varaa lennot lentoyhtiöltä Norwegian

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Mihin?
la 21.8.
la 28.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Tietoa lentoyhtiöstä Norwegian

Täsmällisyys
74 %
Viivästyneet lennot
13 %
Lennot peruutettu
0 %
Käsimatkatavarat
56х36х23
10 kg
Kirjattu matkatavara
Mahdollisia lisäkuluja

Vuonna 1993 perustettu norjalainen lentoyhtiö Norwegian on onnistunut nousemaan pikavauhtia koko Euroopan kolmanneksi suurimmaksi halpalentoyhtiöksi edullisten hintojensa ja monipuolisuutensa ansiosta. Noin 5500 työntekijää ympäri maailmaa työllistävä ja yli 25 miljoonaa matkustajaa vuodessa lennättävä Norwegian on palkittu viime vuosien aikana useaan otteeseen muun muassa maailman parhaana kaukolentojen halpalentoyhtiönä sekä Euroopan parhaana lentoyhtiönä. Norwegianin siivillä voi suunnata niin kaukolennoille kuin kotimaan kohteisiinkin, sillä yhtiön tarjontaan kuuluu kaikkiaan 400 erilaista reittiä.

Norwegianin valttikortteja ovat alusta asti olleet halvat lennot ja nopeaan tahtiin laajentunut kohdevalikoima; tänä päivänä kohteet kattavat yli 130 paikkaa Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Karibialla ja Yhdysvalloissa. Reitit Suomesta ulkomaille kulkevat pääosin Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta, josta suorat lennot lähtevät yli 30 eri kohteeseen, muun muassa Tukholmaan, Osloon, Kööpenhaminaan, Ateenaan, Malagaan ja Dubaihin. Ulkomaan lentoja lähtee myös muista suomalaiskaupungeista, esimerkiksi Rovaniemeltä lennetään Lontooseen ja Oulusta Gran Canarialle sekä Teneriffalle. Kotimaan lennot kulkevat Helsinkiin, Ouluun, Rovaniemelle, Ivaloon, Kittilään sekä Kemiin. Norwegianin välilaskulliset kaukolennot puolestaan vievät Suomesta muun muassa Bangkokiin, Miamiin, New Yorkiin ja Singaporeen.

Ympäristöystävällisyyteen ja nykyaikaiseen kalustoon panostava Norwegian ottaa uusia lentokoneita käyttöön säännöllisin väliajoin ja säästää näin polttoaine- ja huoltokuluissa. Tämä näkyy matkustajalle edullisissa lentohinnoissa sekä matkustusmukavuudessa. Punavalkoisten koneiden peräsimiä koristavat kiehtovat kuvat inspiroivista merkkihenkilöistä – suomalaisista sankareista mukaan ovat päässeet Minna Canth sekä J. L. Runeberg.


Hyvä tietää, kun lennät Norwegianilla

Kuinka paljon aikaisemmin ennen Norwegianin lentoa tulee saapua kentälle?

Norwegian avaa lähtöselvityksen kaukokohteisiin kolme tuntia ja muihin kohteisiin kaksi tuntia ennen koneen lähtöä. Lähtöselvitys sulkeutuu kotimaan lennoilla 30 minuuttia ja kaukolennoilla yksi tunti ennen kuin lennot aikataulun mukaan lähtevät. Muilla lennoilla lähtöselvitys suljetaan 45 minuuttia ennen koneen lähtöä. Pohjoismaista Euroopan kohteisiin matkustettaessa Norwegian tarjoaa mahdollisuuden lähtöselvityksen tekoon etukäteen verkossa, jolloin check in -tiskin voi pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa ohittaa ja suunnata e-lippu kädessä suoraan lähtöportille.

Matkatavarat Norwegianilla

Matkatavarat eivät kuulu kaikissa lipputyypeissä hintaan. Yhden matkalaukun paino saa olla korkeintaan 32 kg ja kaikkien kirjattavien matkatavaroiden yhteispaino 64 kg. Vaikka koneet ovat melko tilavia, kunkin matkalaukun koko voi olla enimmillään 250 cm x 79 cm x 112 cm. Lastenrattaat tai turvaistuin kuuluvat aina lapsen matkalippuun, kun taas esimerkiksi sukset tai polkupyörän saa kyytiin lisämaksua vastaan.

Käsimatkatavarat Norwegianilla

Norwegian-lipun hintaan sisältyy aina yksi käsimatkatavara, jonka lisäksi matkustamoon saa ottaa lisäksi yhden pienen henkilökohtaisen tavaran. Käsimatkatavaran mitat ovat enimmillään 55 cm x 40 cm x 23 cm ja pienen lisämatkatavaran 25 cm x 33 cm x 20 cm. Käsimatkatavaroiden suurin sallittu yhteispaino on, lipputyypistä riippuen, 10 kg tai 15 kg, Dubaihin matkustettaessa kuitenkin aina enintään 8 kg.

Ateriat ja tarjoilu Norwegianin lennolla

Lennoilta on mahdollista ostaa pientä välipalaa ja joillekin lennoille voi tilata lämpimän aterian. Ateriat eivät kuulu lentolipun hintaan, mutta halutessasi voit ottaa omat eväät mukaan lentokoneeseen. Ole kuitenkin tarkkana siitä, mitä pakkaat käsimatkatavaroihin: koostumukseltaan nestemäinen ruoka ei pääse turvatarkastusta pidemmälle. Jos matkustajalla on ruokavalion suhteen erityistoivomuksia, ne on esitettävä ennen lentoa.

Lentolipun peruminen tai muuttaminen Norwegianilla?

Varasitko lomalennot erehdyksessä väärälle päivälle? Ei huolta – lentolipun hinta hyvitetään, jos teet peruutuksen neljän tunnin sisällä ostohetkestä. Lipun yksityiskohtia voi myös muuttaa maksua vastaan. Joustavan Flex- ja PremiumFlex-lipun voit peruuttaa rahaa menettämättä myöhemminkin. Myös muutokset ovat näissä lipputyypeissä maksuttomia. Jos olet hankkinut lipullesi peruutusturvan, hyvitetään sinulle lipputyypistä riippumatta koko lipun hinta, mikäli et pääse matkustamaan sairastapauksen vuoksi. Lomalentoja koskevat matkatoimistojen ehdot.

Lentolipun vaihtaminen toiselle henkilölle Norwegianilla?

Norwegian sallii lentolipun nimen muuttamisen. Sen vaihtaminen onnistuu Flex- ja PremiumFlex-lipuilla maksutta. Muiden lipputyyppien kohdalla nimenmuutoksesta peritään noin 45 euron suuruinen maksu. Lipun haltijan nimen vaihto tulee suorittaa verkossa vähintään 30 minuuttia ennen lennon lähtöaikaa, ja joissakin tapauksissa nimen muutos edellyttää puhelinsoittoa asiakaspalveluun.

Matkustusluokat Norwegianilla

Norwegianin kaukolennoilla matkustat mukavimmin Premium-luokassa. Premium-lipun hintaan sisältyvät muun muassa viihtyisän loungen käyttö valituilla lentokentillä, paikka Premium-matkustamossa sekä kolmen ruokalajin päivällinen. Matkustusluokan korotus LowFare- tai Flex-lipusta Premiumiin on mahdollista tehdä lentoyhtiön nettisivuilla. Lisäksi matkustajat voivat lisämaksusta valita istumapaikkansa, ja koneeseen nousua voi yleensä nopeuttaa ohittamalla jonot turvatarkastukseen Fast Track -palvelun avulla.

Norwegianin bonuspisteet ja niiden käyttö

Rekisteröitymällä Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelman jäseneksi, ansaitset CashPoint-pisteitä esimerkiksi lento- ja hotellivarauksista sekä auton vuokrauksista. CashPoint-pisteitä voit käyttää lentolippuihin, paikkavarauksiin, ylimääräisiin matkatavaroihin, peruutusvakuutukseen sekä varausmuutoksiin. CashPoint-pisteitä on mahdollista käyttää niin kokonaisena kuin osittaisenakin maksuna.

Paikkavaraus Norwegianin lennolla

Istumapaikat lennolle varataan lisämaksua vastaan LowFare-lipputyypillä, muilla lipputyypeillä matkustaessasi voit valikoida paikkasi maksutta. Vauvat ja alle kaksivuotiaat lapset matkustavat aikuisen sylissä ilmaiseksi kotimaan lennoilla, ja kansainvälisillä lennoilla heistä velotetaan 10 prosenttia lipun hinnasta. Muista, että viimeisillään oleva raskaus voi estää lentomatkustamisen. Norwegian vaatii lääkärintodistuksen, mikäli laskettu aika on alle neljän viikon päässä, ja lentoyhtiö kieltää turvallisuussyistä lentämisen silloin, kun laskettuun aikaan on alle kaksi viikkoa.

Mitä tehdä lentokoneessa

Useimmilla Euroopan lennoilla matkustajia viihdyttävät ilmainen langaton nettiyhteys sekä elokuvat, tv-sarjat ja suorat uutislähetykset. Suurimmalla osalla kaukolennoista käytettävissä on viihdejärjestelmä, jonka kautta onnistuu niin tietokonepelien pelailu, musiikin kuuntelu kuin elokuvien ja sarjojen katselukin. Interaktiiviselta 3D-kartalta voi bongata menovinkkejä kohteeseen.

Norwegianin asiakaspalvelu

Norwegian palvelee asiakkaitaan suomen kielellä puhelimitse sekä esimerkiksi näppärän live chat -palvelun välityksellä. Parhaiten omaan lentoon liittyvien asioiden hoito onnistuu Norwegianin kotisivujen Omat varaukseni -profiilin kautta.


Suosituimmat Norwegian -lentoyhtiön reitit

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat, tutustu näihin Norwegian -lentoyhtiön reitteihin.
Helsinki - Alicante
Lyhyin lentoaika
4t 20m
Halvin hinta
118 €
Alicante - Helsinki
Lyhyin lentoaika
4t 10m
Halvin hinta
151 €
Lennot Lentoyhtiöt Norwegian
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka