Halvat lennot Ivaloon

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Ivalo (IVL)
pe 9.4.
pe 16.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Ivalo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Ivalo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Ivalo

HALVIN REITTI Helsinki - Ivalo

Helsinki (HEL) - Kittilä (KTT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Ivalo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kittilä, jolloin hinta on keskimääräinen 178 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ IVALOmaaliskuu15% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Ivalo lennot maksavat keskimäärin vain 160 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE IVALO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu14% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Ivalo lentojen keskimääräinen hinta on 214 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN IVALO KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu364% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Ivalo kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Ivaloon?

Halvat lennot Ivaloon kuljettavat matkailijat talvikaudella todelliseen talven ihmemaahan. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Ivaloon, on yleisin vastaus talvi. Alueen talvet ovat kylmiä, mutta maagisia.

Halvat lennot Ivaloon ovat toki suosittuja muinakin vuodenaikoina. Keväällä Lapin luonto herää eloon hiljalleen, kesällä nautitaan yöttömistä öistä, syksyisin taas ruskasta. Hotellit ja muut turistien suosimat palvelut ovat kalleimmillaan esimerkiksi ruska-ajan alussa elokuussa, mutta vilkkaimpien lomaviikkojen ja -kuukausien ulkopuolelle lennot ja majoituksen Ivaloon voi saada halvalla. Jos harkitset Ivaloa kesäkohteeksi, älä odota helteitä, sillä kesäkuukausien keskilämpötila paikkakunnalla on vain noin 10–15 astetta. Halvat lennot Ivaloon myydään usein juuri kesä- ja heinäkuulle.

Milloin kannattaa ostaa lennot Ivaloon? Lentoliput Ivaloon voit saada edullisesti jopa viime hetken tarjouksena, mutta jos haluat pelata varman päälle, vertaa hintoja ja seuraa lentotarjouksia pidemmällä aikavälillä.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Ivalo?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Ivalo paikasta Helsinki ovat löytäneet lentoja 68 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Ivalo. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Ivalo alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Ivalo?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Ivalo. Lennot maksavat noin 160 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et pysty lentämään kohteeseen Ivalo maaliskuu aikana, on elokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Ivalo reitillä elokuu aikana maksavat keskimäärin 170 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Ivalo?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Ivalo noin 56 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 188 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 130 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Ivalo?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Ivalo on sunnuntai hintojen ollessa 136 €. Varmista, että et varaa lähtöä tiistai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Ivalo tiistai aikana on 180 €.

Milloin sääolosuhteet ovat parhaat hiihtämiseen kohteessa Ivalo?

Parhaat olosuhteet laskettelulle ja hiihtoon ovat tyypillisesti tammikuu kuukausien aikana lämpötilojen ollessa riittävästi pakkasen puolella ja mahdollisuus lumisateisiin on suuri. Esimerkiksi Levin hiihto- ja laskettelukeskus kuuluu alueen Ivalo suosittuihin hiihtokohteisiin.

Löytyykö kaupungin Ivalo lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Ivalo on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Ivalo harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Kittilä lentokenttä (154 km kaupungin Ivalo keskustasta).

Voiko kaupunkiin Ivalo lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Ivalo on tyypillisesti Ivalo lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 289 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Ivalo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Ivalo
Finnair
19. huhtikuuta
13:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
15:15Ivalo
21. huhtikuuta
16:40Ivalo
1t 30m
18:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
18. huhtikuuta
04:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
06:15Ivalo
21. huhtikuuta
16:40Ivalo
1t 30m
18:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
20. huhtikuuta
03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 35m
05:05Ivalo
23. huhtikuuta
06:30Ivalo
1t 30m
08:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
6. elokuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
04:00Ivalo
6. elokuuta
05:00Ivalo
2t 30m
1 välilasku
07:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
5. lokakuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
04:05Ivalo
5. lokakuuta
05:10Ivalo
2t 30m
1 välilasku
07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
7. toukokuuta
04:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
06:00Ivalo
10. toukokuuta
15:45Ivalo
2t 30m
1 välilasku
18:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Ivalo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Ivalo, katso tarjouksemme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
18. heinäkuuta
16:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
17:50Ivalo

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Ivaloon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Ivalo

Helsinki-Vantaalta Ivaloon lentää sinivalkoisista väreistään tuttu suomalaislentoyhtiö Finnair. Finnairin halvat lennot Ivaloon liikennöi joko Finnair itse tai toinen suomalaislentoyhtiö, Norra (Nordic Regional Airlines). Norra noudattaa tarkkaan Finnairin palvelukonseptia, joten oli lentosi liikennöitsijä kumpi yhtiö tahansa, on lennolla tarjolla Finnairin tutut palvelut. Kun kyseessä ovat suorat lennot, lentoaika Helsinki-Vantaalta Ivaloon on 1 tunti 30 minuuttia. Kaikki maansisäiset Ivaloon lähtevät lennot starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Jos matkustat Ivaloon ruumaan menevien matkatavaroiden tai esimerkiksi suksien kanssa, vertaa tarkkaan tarjolla olevia lipputyyppejä ja niiden hintoja. Finnairin edullisimpaan Light-lipputyyppiin ei sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa, muihin lentoyhtiön lipputyyppeihin kyllä. Esimerkiksi sukset lasketaan Finnairilla yhdeksi matkatavaraksi.


Miten pääsen lentokentältä Ivalon keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Ivalo lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Ivaloon saapuvat Ivalon lentoasemalle, josta kylätaajamaan pääsee kätevimmin ja edullisimmin Matkahuollon busseilla. Yhteyksiä liikennöivät Eskelisen Lapin Linjat ja Gold Line. Jos julkiset liikenneyhteydet eivät osu yksiin lentoaikataulujesi kanssa, kätevimmin Ivalon keskustaan pääsee taksilla. Lentoasemalta Saariselälle liikennöi puolestaan Eskelisen Lapin Linjat, lipun hinta on 10 euroa. [Tarkistettu 12.6.2017] Inarin suuntaan kentältä liikennöi Kuljetusliike Ilmari Slant. Taksit odottavat matkustajia lentoasemalla yleensä lentoaikataulujen mukaan, mutta halutessaan lennot voi myös tilata etukäteen.


Suositut lentoreitit Ivaloon

Etsityimmät lennot Ivaloon sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 30m
Halvin hinta
131 €
Lontoo - Ivalo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
12t 10m
Halvin hinta
323 €

Liikkuminen Ivalossa?

Kompaktin kokoisen Ivalon keskustassa liikkuminen on helppoa jalkaisin: kaikki tarvittava on saatavilla kävelymatkan päässä. Myös Ivalon taajamaa ympäröivään luontoon voi tutustua parhaiten kävelemällä patikkapoluilla. Kaikkiin alueen luontokohteisiin ei ole tarjolla julkisen liikenteen yhteyksiä, joten mikäli suunnitelmissa on koluta seutua läpi perusteellisesti, onnistuu se parhaiten vuokra-autolla. Auton voi vuokrata esimerkiksi lentokentältä edulliseenkin hintaan, sesongista riippuen. Ivalossa toimivat autonvuokrausyrityksistä mm. Avis, Budget, Europcar ja Sixt. Eri vuokra-autoyritysten hintoja voit vertailla helposti momondon vuokra-autohaussa.

Ivalon taajama kuuluu Inarin kuntaan, ja pienellä paikkakunnalla paikallisliikenne on melko vaatimatonta. Seutuyhteyksiä lähialueille hallinnoi Matkahuolto. Saariselän suuntaan Ivalosta on helppoa liikkua Eskelisen Lapin Linjojen lentokenttäbussin avulla, mutta muuten paras vaihtoehto on liikkua vuokra-autolla, takseilla tai muiden yksityisten kuljetuspalveluiden avulla. Kesäisin ja syksyisin, ennen lumien tuloa, alueella on myös erinomaiset pyöräilymaastot.


Tarvitaanko Ivalon lennolle passi?

Lennot Helsinki-Vantaalta Ivaloon ovat Suomen sisäisiä, mutta siitäkin huolimatta Suomen kansalaisilla oltava lennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Henkilöllisyys on varauduttava todistamaan lentokentillä. Finnairin sääntöjen mukaan Suomen sisäisillä lennoilla kaikkien yli 16-vuotiaiden on kannettava lennoilla mukanaan joko voimassa olevaa passia, virallista henkilökorttia, kuvallista Kela-korttia tai ajokorttia. Ajokortti käy kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, toisin kuin kansainvälisillä lennoilla. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos mukana matkustaa ainakin toinen lapsen vanhemmista. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti. Yksin matkustavilta alle 12-vuotiailta ei vaadita henkilöllisyysdokumenttia, mutta heidän puolestaan on täytettävä yksin matkustavan lapsen lomake. Myös saattajan henkilöllisyys tarkistetaan. Jos aiot piipahtaa Ivalosta vaikkapa läheisen Norjan puolella, muista ottaa mukaan henkilöllisyystodistus, vaikkei varsinaisia rajatarkastuksia Pohjoismaiden välillä olekaan.


Vinkkejä Ivaloon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Ivaloon?

Halvat matkat Ivaloon löytyvät helposti esimerkiksi alkukesästä, seuraa etenkin lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Ivalon nähtävyydet?

Karhunpesäkivi, Ivalo-joki ja Jänkävaaran virkistyskeskus kuuluvat suosituimpiin kohteisiin, mutta Inari-Saariselän alueella on runsaasti muutakin nähtävää ja upeita luontokohteita.

Mitä mukaan matkalle Ivaloon?

Talvisin matkustettaessa on varauduttava koviinkin pakkasiin. Kesällä hyttysmyrkky tulee tarpeeseen.

Mitä Ivalossa voi harrastaa?

Talviurheilulajien lisäksi Ivalossa on kesäisin hyvät mahdollisuudet maastopyöräilyyn ja patikointiin.

Onko Ivalossa kiinnostavia historiallisia tai kulttuurikohteita?

Saamelaiskulttuurikeskus Sajos, Kultamuseo sekä Saamelaismuseo ja luontokeskus Siida kertovat seudun menneisyydestä.

Onko Ivalossa turvallista?

Ivalossa voi matkustaa rauhallisin mielin, varo vain teillä liikkuvia poroja.

Millainen on Ivalon hintataso?

Matkailupalveluiden, esimerkiksi majoituksen, hinnat nousevat vilkkaimman matkailusesongin aikaan, muina aikoina paikkakunta on kohtuuhintainen.

Mikä on etäisyys Helsinki-Ivalo?

Teitä pitkin välimatka on lähes 1100 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka