Halvat lennot Kemi

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Kemi (KEM)
to 5.8.
to 12.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Kemi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kemi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kemi

HALVIN REITTI Helsinki - Kemi

Helsinki (HEL) - Oulu (OUL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kemi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Oulu, jolloin hinta on keskimääräinen 101 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KEMIheinäkuu14% halvempiheinäkuu aikana Helsinki - Kemi lennot maksavat keskimäärin vain 102 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KEMI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu28% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Kemi lentojen keskimääräinen hinta on 152 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KEMI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu290% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kemi kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Kemiin?

Kemijoen äärellä sijaitseva Kemi kuuluu Lapin maakunnan suosituimpiin matkailukaupunkeihin. Talvimatkailija voi kokea Kemissä todellisen unelmien talviloman, sillä keskilämpötilat ovat joulukuusta helmikuulle noin kymmenen askelta pakkasen puolella. Kemin LumiLinna, talviurheilulajit ja revontulet kutsuvat matkailijoita. Kesäaikaan Lapin yötön yö takaa ikimuistoisen kesäloman.

Lentoliput Kemiin ovat kohtuuhintaisia vuoden ympäri, mutta halvat lennot Kemiin voi saada varsinkin keväälle ja kesäkuukausille. Lentotarjonta on hyvää, eli kaupunkiin matkaavilla on runsaasti valinnanvaraa lentojen suhteen. Kesällä lentojen hintoja eri viikonpäivinä kannattaa verrata tarkkaan. Hinnoissa voi olla suuriakin eroja. Luonnollisesti paras ruska-aika, hiihtoloma ja pääsiäinen ovat keskiarvoa selvästi kalliimpia aikoja matkustaa Kemiin.

Joulunaika on Lapissa, myös Kemissä, maagista. Kalleimmillaan hotellit ja lennot ovatkin joulukuussa ja muina ydintalven kuukausina. Jos haluat saada lennot halvalla kiireisimmille sesonkikuukausille, varaa lennot ajoissa – mieluiten viimeistään noin 50–60 päivää ennen matkaa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kemi?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Kemi kaupungista Helsinki oli 61 €. Tämä on 80 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Kemi. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Kemi omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kemi?

Yleensä heinäkuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Kemi. Lennot maksavat noin 102 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et pysty lentämään kohteeseen Kemi heinäkuu aikana, on toukokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Kemi reitillä toukokuu aikana maksavat keskimäärin 105 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kemi?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Kemi kohteesta Suomi, kun varaat 20 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Kemi hintaan, joka on noin 119 €, kun etsit 20 päivää etukäteen.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kemi?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Kemi on tiistai hintojen ollessa 101 €. Varmista, että et varaa lähtöä maanantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Kemi maanantai aikana on 129 €.

Löytyykö kaupungin Kemi lähettyviltä muita lentokenttiä?

Kemi kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Oulu lentokenttä (97 km kaupungin Kemi keskustasta) tai Rovaniemi lentokenttä (108 km kaupungin Kemi keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Kemi lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 235 € henkilöä kohti ja Kemi/Tornio lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Kemi. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kemi/Tornio

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kemi/Tornio
Finnair
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 35m
KEMKemi/Tornio
KEMKemi/Tornio
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kemi/Tornio

Finnair
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 35m
KEMKemi/Tornio

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Kemiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kemi

Halvat lennot Kemiin tarjoaa Helsingistä suorin yhteyksin suomalainen lentoyhtiö Finnair. Lentoaika Helsingistä Kemiin on vain noin 1 tunti ja 30 minuuttia. Suoria lentoja on tarjolla viikon jokaisena päivänä, eli kattavasta lentotarjonnasta on helppo löytää myös omiin aikatauluihin sopivat matkat Kemiin. Maaliskuusta lokakuuhun Finnairin tarjontaan kuuluvat myös Helsinki-Kokkola-Kemi-lennot. Näillä reiteillä kone tekee pysähdyksen Kokkolassa. Lentoliput on maaliskuusta lokakuuhun mahdollista varata myös Kokkolasta Kemiin. Lentoja tälle reitille on tarjolla päivittäin. Lentoaika Kokkolasta Kemiin on vain noin 50 minuuttia, ja lähtevät lennot starttaavat Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalta. Lentoja varatessasi huomioi paitsi lipun hinta myös siihen kuuluvat matkatavarat. Finnairin edullisimpiin lipputyyppeihin ei kuulu ruumaan meneviä matkatavaroita ollenkaan.


Miten pääsen lentokentältä Kemin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Kemi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kemin lentokentän virallinen nimi on Kemi-Tornion lentoasema. Kaikki halvat lennot Kemiin laskeutuvat tälle Finavian hallinnoimalle lentokentälle. Kenttä sijaitsee noin 6 km Kemin kaupungin pohjoispuolella. Tornioon on matkaa lentoasemalta noin 16 km. Lentokentältä ei ole säännöllisiä joukkoliikenneyhteyksiä Kemin keskustaan. Voit siis ottaa kentältä taksin tai vuokrata auton keskustaan päästäksesi. Vuokra-auto kannattaa valita etukäteen, sillä osa vuokrauspisteistä on avoinna ainoastaan etukäteen varaamalla. Noin 1 km:n päässä lentokentästä, Lapintien varrella, on bussipysäkki (Korjaamontien pysäkki), jonka kautta kulkee linja-autoja myös Kemin suuntaan. Pysäkillä pysähtyvät monet Oulua kohti kulkevat bussit, jotka tekevät välipysähdyksen myös Kemin linja-autoasemalla. Matka-aika Korjaamontien pysäkiltä Kemin linja-autoasemalle on bussivuorosta riippuen noin 10–20 minuuttia ja hinta noin 3,30–4 euroa. Vuoroista saa lisätietoa Matkahuollolta.


Suositut lentoreitit Kemi

Etsityimmät lennot Kemi sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 35m
Halvin hinta
112 €
Tukholma - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 55m
Halvin hinta
203 €
Moskova - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 55m
Halvin hinta
230 €
Budapest - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
15t 55m
Halvin hinta
294 €
Zürich - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 50m
Halvin hinta
333 €
Berliini - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
24t 20m
Halvin hinta
372 €
Milano - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
14t 20m
Halvin hinta
411 €
München - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 45m
Halvin hinta
487 €
Frankfurt - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
60t 00m
Halvin hinta
524 €
Valencia - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
28t 40m
Halvin hinta
571 €
Hampuri - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
16t 10m
Halvin hinta
571 €
Varsova - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
23t 40m
Halvin hinta
604 €
Lontoo - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
50t 15m
Halvin hinta
689 €
Ljubljana - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
18t 30m
Halvin hinta
695 €
Bryssel - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
21t 35m
Halvin hinta
716 €
Düsseldorf - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
49t 55m
Halvin hinta
726 €
Rooma - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
20t 40m
Halvin hinta
1025 €
Amsterdam - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
48t 20m
Halvin hinta
1545 €
Wien - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
21t 00m
Halvin hinta
1588 €
Pariisi - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
15t 00m
Halvin hinta
1909 €
Näytä lisää

Liikkuminen Kemissä?

Kemissä on reilut 22 000 asukasta, ja pienessä kaupungissa suunnistaminen on helppoa jalkaisin. Pääset lähes kaikkialle kätevästi kävellen. Pidemmille välimatkoille on talvikauden ulkopuolella helppo ottaa kulkupeliksi polkupyörä. Harkitse pyörän mukaan ottamista tai vuokraamista, sillä Meri-Lapin ja Kemijoen hienoja maisemia kelpaa ihailla polkupyörän selästä. Polkupyörävuokrien hinnat ovat alkaen noin 15 euroa vuorokaudessa.

Pidemmille matkoille avuksi voi ottaa Heiskasen Liikenne Oy:n bussit, jotka hoitavat Kemin kaupungin sisäistä liikennettä. Paikallisliikenteen bussilinjoja on kaikkiaan neljä: 2, 2B, 2C ja 6. Linja 2 kulkee kaupungin keskustasta Rytikariin. Linjat 2B ja 2C ajavat puolestaan linja-autoaseman ja Hepolan koulun väliä useiden pysäkkien kautta. Linja 6 kulkee Kemistä Peurasaaren ja Veitisluodon kautta Ajokselle. Lippuja busseihin saa joko Matkahuollon lipunmyyntipisteiden kautta tai suoraan busseista. Kemin satamasta on mahdollista nousta myös jäänmurtaja Sammon kyytiin hyiselle Perämeren risteilylle. Kesäaikaan Kemin satamasta risteilee perinnelaiva Jähti. Kemin juna-asemalta voi ottaa junan esimerkiksi Rovaniemelle, Kolariin tai Ouluun.


Tarvitaanko Kemin lennolle passi?

Lennot Helsingistä tai Kokkolasta Kemiin ovat Suomen sisäisiä, joten lentomatkalle ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan passia. Kotimaanlennoillakin on kuitenkin hyvä olla mukana lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan pyynnöstä myös Suomen lentokentillä. Jos et halua kantaa mukanasi passia, on virallinen henkilöllisyyskortti toinen hyvä vaihtoehto. Ajokortti käy normaalisti kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, mutta sen pätevyys matkustusasiakirjana kannattaa vielä tarkistaa omalta lentoyhtiöltä. Jos matka jatkuu Kemistä ulkomaille, ota selville lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädökset.


Vinkkejä Kemiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Kemiin saa napattua parhaiten talvikauden, etenkin joulukuun, ulkopuolelle. Pelkät lennot ovat usein halpoja kesälle. Lennot Kemiin ovat ympäri vuoden kohtuuhintaisia, joten lentotarjouksia seuraamalla matkat voi saada todella halvalla. Vertaa hintoja paitsi kuukausien välillä myös eri viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina.

Kiinnostavatko Kemin nähtävyydet?

Kemin kuuluisa LumiLinna on talvisin kaupungin suurin nähtävyys. Vieraile myös korukiviä esittelevässä Jalokivigalleriassa ja Joulupukin Satamakonttorissa.

Mitä mukaan matkalle Kemiin?

Jos suuntaat Kemin luontoon, muista varusteet luonnossa liikkumiseen. Kesäisin hyttysmyrkky voi olla pohjoisen metsissä tarpeen!

Onko Kemissä turvallista?

Kemi on kaikin puolin turvallinen matkakohde. Kemin lähellä sijaitsevilla poronhoitoalueilla teillä kannattaa varoa poroja.

Millainen on Kemin hintataso?

Kemin hintataso on hieman edullisempi kuin esimerkiksi Helsingin, mutta suosituimpien lomaviikkojen aikaan matkailupalveluiden hinnat nousevat.

Mikä on etäisyys Helsinki-Kemi?

Välimatka on suoraa reittiä noin 620 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka