Halvat lennot Kemi

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Kemi

Yhteenveto Kemi lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

66 €

Halvin meno-paluulennon hinta

159 €

Nopein lentoaika

1t 20m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kemi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 66 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kemi/Tornio).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kemi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 159 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kemi/Tornio).
Nopein lento kohteeseen Kemi kohteesta Suomi kestää 1t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kemi/Tornio).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Kemi mukaan lukien FlexFlight.

Halvimmat lennot kaupungin Kemi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kemi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kemi

HALVIN REITTI Helsinki - Kemi

Helsinki (HEL) - Oulu (OUL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kemi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Oulun lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 113 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KEMIheinäkuu14% halvempiheinäkuu aikana Helsinki - Kemi lennot maksavat keskimäärin vain 114 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KEMI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu28% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Kemi lentojen keskimääräinen hinta on 170 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KEMI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu290% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kemi kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kemi?

Kemijoen äärellä sijaitseva Kemi kuuluu Lapin maakunnan suosituimpiin matkailukaupunkeihin. Talvimatkailija voi kokea Kemissä todellisen unelmien talviloman, sillä keskilämpötilat ovat joulukuusta helmikuulle noin kymmenen askelta pakkasen puolella. Kemin LumiLinna, talviurheilulajit ja revontulet kutsuvat matkailijoita. Kesäaikaan Lapin yötön yö takaa ikimuistoisen kesäloman.

Lentoliput Kemiin ovat kohtuuhintaisia vuoden ympäri, mutta halvat lennot Kemiin voi saada varsinkin keväälle ja kesäkuukausille. Lentotarjonta on hyvää, eli kaupunkiin matkaavilla on runsaasti valinnanvaraa lentojen suhteen. Kesällä lentojen hintoja eri viikonpäivinä kannattaa verrata tarkkaan. Hinnoissa voi olla suuriakin eroja. Luonnollisesti paras ruska-aika, hiihtoloma ja pääsiäinen ovat keskiarvoa selvästi kalliimpia aikoja matkustaa Kemiin.

Joulunaika on Lapissa, myös Kemissä, maagista. Kalleimmillaan hotellit ja lennot ovatkin joulukuussa ja muina ydintalven kuukausina. Jos haluat saada lennot halvalla kiireisimmille sesonkikuukausille, varaa lennot ajoissa – mieluiten viimeistään noin 50–60 päivää ennen matkaa.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Kemi kaupungista Helsinki oli 42 €. Tämä on 83 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Kemi. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Kemi omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä heinäkuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Kemi. Lennot maksavat noin 114 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et pysty lentämään kohteeseen Kemi heinäkuu aikana, on toukokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Kemi reitillä toukokuu aikana maksavat keskimäärin 117 €.

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Kemi kohteesta Suomi, kun varaat 20 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Kemi hintaan, joka on noin 133 €, kun etsit 20 päivää etukäteen.

Kemi kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Oulun lentoasema lentokenttä (97 km kaupungin Kemi keskustasta) tai Rovaniemi lentokenttä (108 km kaupungin Kemi keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Keskimääräinen hinta on 114 € henkilöä kohti ja Kemi/Tornio lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Kemi. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kemi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kemi
FlexFlight
14. kesäkuuta
HEL03:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
KEM05:00Kemi/Tornio
15. kesäkuuta
KEM15:55Kemi/Tornio
1t 20m
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
FlexFlight
14. kesäkuuta
HEL13:30Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 25m
1 välilasku
KEM20:55Kemi/Tornio
15. kesäkuuta
KEM15:55Kemi/Tornio
1t 20m
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
FlexFlight
14. kesäkuuta
HEL13:30Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 25m
1 välilasku
KEM20:55Kemi/Tornio
15. kesäkuuta
KEM00:45Kemi/Tornio
6t 45m
1 välilasku
HEL07:30Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kemi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kemi, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä FlexFlight
FlexFlight
15. kesäkuuta
HEL03:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
KEM05:00Kemi/Tornio
FlexFlight
19. kesäkuuta
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
KEM13:20Kemi/Tornio
FlexFlight
15. kesäkuuta
HEL19:00Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 30m
1 välilasku
KEM15:30Kemi/Tornio

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kemi?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kemi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kemi?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Kemi suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Finnair ja FlexFlight. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Kemi

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Kemi
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FlexFlightHintaalk. 130 €1. luokkaArvostelut
0,0
Etsi FlexFlight lentoja

   Kemi ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kemi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Kemin lentokentän virallinen nimi on Kemi-Tornion lentoasema. Kaikki halvat lennot Kemiin laskeutuvat tälle Finavian hallinnoimalle lentokentälle. Kenttä sijaitsee noin 6 km Kemin kaupungin pohjoispuolella. Tornioon on matkaa lentoasemalta noin 16 km. Lentokentältä ei ole säännöllisiä joukkoliikenneyhteyksiä Kemin keskustaan. Voit siis ottaa kentältä taksin tai vuokrata auton keskustaan päästäksesi. Vuokra-auto kannattaa valita etukäteen, sillä osa vuokrauspisteistä on avoinna ainoastaan etukäteen varaamalla. Noin 1 km:n päässä lentokentästä, Lapintien varrella, on bussipysäkki (Korjaamontien pysäkki), jonka kautta kulkee linja-autoja myös Kemin suuntaan. Pysäkillä pysähtyvät monet Oulua kohti kulkevat bussit, jotka tekevät välipysähdyksen myös Kemin linja-autoasemalla. Matka-aika Korjaamontien pysäkiltä Kemin linja-autoasemalle on bussivuorosta riippuen noin 10–20 minuuttia ja hinta noin 3,30–4 euroa. Vuoroista saa lisätietoa Matkahuollolta.


   Kemi: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kemi
   Helsinki - Kemi reitin lennot
   Lyhyin lentoaika1t 20m
   Halvin hinta129 €
   Amsterdam - Kemi reitin lennot
   Lyhyin lentoaika48t 20m
   Halvin hinta1723 €
   München - Kemi reitin lennot
   Lyhyin lentoaika13t 45m
   Halvin hinta543 €
   Pariisi - Kemi reitin lennot
   Lyhyin lentoaika15t 00m
   Halvin hinta2128 €
   Lontoo - Kemi reitin lennot
   Lyhyin lentoaika50t 15m
   Halvin hinta768 €
   Düsseldorf - Kemi reitin lennot
   Lyhyin lentoaika49t 55m
   Halvin hinta810 €
   Berliini - Kemi reitin lennot
   Lyhyin lentoaika24t 20m
   Halvin hinta414 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kemi

   Kemissä on reilut 22 000 asukasta, ja pienessä kaupungissa suunnistaminen on helppoa jalkaisin. Pääset lähes kaikkialle kätevästi kävellen. Pidemmille välimatkoille on talvikauden ulkopuolella helppo ottaa kulkupeliksi polkupyörä. Harkitse pyörän mukaan ottamista tai vuokraamista, sillä Meri-Lapin ja Kemijoen hienoja maisemia kelpaa ihailla polkupyörän selästä. Polkupyörävuokrien hinnat ovat alkaen noin 15 euroa vuorokaudessa.

   Pidemmille matkoille avuksi voi ottaa Heiskasen Liikenne Oy:n bussit, jotka hoitavat Kemin kaupungin sisäistä liikennettä. Paikallisliikenteen bussilinjoja on kaikkiaan neljä: 2, 2B, 2C ja 6. Linja 2 kulkee kaupungin keskustasta Rytikariin. Linjat 2B ja 2C ajavat puolestaan linja-autoaseman ja Hepolan koulun väliä useiden pysäkkien kautta. Linja 6 kulkee Kemistä Peurasaaren ja Veitisluodon kautta Ajokselle. Lippuja busseihin saa joko Matkahuollon lipunmyyntipisteiden kautta tai suoraan busseista. Kemin satamasta on mahdollista nousta myös jäänmurtaja Sammon kyytiin hyiselle Perämeren risteilylle. Kesäaikaan Kemin satamasta risteilee perinnelaiva Jähti. Kemin juna-asemalta voi ottaa junan esimerkiksi Rovaniemelle, Kolariin tai Ouluun.


   Kohteen Kemi viisumivaatimukset

   Lennot Helsingistä tai Kokkolasta Kemiin ovat Suomen sisäisiä, joten lentomatkalle ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan passia. Kotimaanlennoillakin on kuitenkin hyvä olla mukana lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan pyynnöstä myös Suomen lentokentillä. Jos et halua kantaa mukanasi passia, on virallinen henkilöllisyyskortti toinen hyvä vaihtoehto. Ajokortti käy normaalisti kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, mutta sen pätevyys matkustusasiakirjana kannattaa vielä tarkistaa omalta lentoyhtiöltä. Jos matka jatkuu Kemistä ulkomaille, ota selville lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädökset.


   Aloita matkan suunnittelu - Kemi


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kemi

   Halvat lennot Kemiin saa napattua parhaiten talvikauden, etenkin joulukuun, ulkopuolelle. Pelkät lennot ovat usein halpoja kesälle. Lennot Kemiin ovat ympäri vuoden kohtuuhintaisia, joten lentotarjouksia seuraamalla matkat voi saada todella halvalla. Vertaa hintoja paitsi kuukausien välillä myös eri viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina.

   Kemin kuuluisa LumiLinna on talvisin kaupungin suurin nähtävyys. Vieraile myös korukiviä esittelevässä Jalokivigalleriassa ja Joulupukin Satamakonttorissa.

   Jos suuntaat Kemin luontoon, muista varusteet luonnossa liikkumiseen. Kesäisin hyttysmyrkky voi olla pohjoisen metsissä tarpeen!

   Kemi on kaikin puolin turvallinen matkakohde. Kemin lähellä sijaitsevilla poronhoitoalueilla teillä kannattaa varoa poroja.

   Kemin hintataso on hieman edullisempi kuin esimerkiksi Helsingin, mutta suosituimpien lomaviikkojen aikaan matkailupalveluiden hinnat nousevat.

   Välimatka on suoraa reittiä noin 620 km.


   Miksi käyttää momondo?

   Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kemi.

   Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Kemi momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

   Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Kemi, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

   Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Kemi. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.