Etsi halpoja lentoja Kemi alk. 121 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 5/12
ti 12/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Kemi

Yhteenveto Kemi lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

121 €

Halvin meno-paluulennon hinta

185 €

Nopein lentoaika

2t 20m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kemi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 121 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kemi/Tornio).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kemi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 185 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kemi/Tornio).
Nopein lento kohteeseen Kemi kohteesta Suomi kestää 2t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kemi/Tornio).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Kemi mukaan lukien Finnair.

Kemi lentotiedot ja trendit

Tutustu Kemi lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kemi?

Yleensä kesäkuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Kemi. Lennot maksavat noin 189 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et pysty lentämään kohteeseen Kemi kesäkuu aikana, on syyskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Kemi reitillä syyskuu aikana maksavat keskimäärin 191 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kemi?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Kemi kaupungista Helsinki oli 65 €. Tämä on 51 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Kemi. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Kemi omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kemi?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Kemi on sunnuntai hintojen ollessa 190 €. Varmista, että et varaa lähtöä maanantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Kemi maanantai aikana on 216 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kemi?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Kemi ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Kemi illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 191 €. Lennot kaupunkiin Kemi ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 203 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kemi?

Keskimääräinen Suomi–Kemi lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Rovaniemi kestää keskimäärin 1t 20m, kun taas lento paikasta Tampere-Pirkkala paikkaan Rovaniemi kestää keskimäärin . Rovaniemi on alueen Kemi suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kemi?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Kemi kohteesta Suomi, kun varaat 46 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Kemi hintaan, joka on noin 204 €, kun etsit 46 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 92 €.

Halvimmat lennot kaupungin Kemi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kemi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kemi

HALVIN REITTI Helsinki - Kemi

Helsinki (HEL) - Rovaniemi (RVN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kemi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Rovaniemi, jolloin hinta on keskimääräinen 146 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KEMIkesäkuu8% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Kemi lennot maksavat keskimäärin vain 189 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KEMI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu13% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Kemi lentojen keskimääräinen hinta on 231 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KEMI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu357% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kemi kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kemi

Kemijoen äärellä sijaitseva Kemi kuuluu Lapin maakunnan suosituimpiin matkailukaupunkeihin. Talvimatkailija voi kokea Kemissä todellisen unelmien talviloman, sillä keskilämpötilat ovat joulukuusta helmikuulle noin kymmenen askelta pakkasen puolella. Kemin LumiLinna, talviurheilulajit ja revontulet kutsuvat matkailijoita. Kesäaikaan Lapin yötön yö takaa ikimuistoisen kesäloman.

Lentoliput Kemiin ovat kohtuuhintaisia vuoden ympäri, mutta halvat lennot Kemiin voi saada varsinkin keväälle ja kesäkuukausille. Lentotarjonta on hyvää, eli kaupunkiin matkaavilla on runsaasti valinnanvaraa lentojen suhteen. Kesällä lentojen hintoja eri viikonpäivinä kannattaa verrata tarkkaan. Hinnoissa voi olla suuriakin eroja. Luonnollisesti paras ruska-aika, hiihtoloma ja pääsiäinen ovat keskiarvoa selvästi kalliimpia aikoja matkustaa Kemiin.

Joulunaika on Lapissa, myös Kemissä, maagista. Kalleimmillaan hotellit ja lennot ovatkin joulukuussa ja muina ydintalven kuukausina. Jos haluat saada lennot halvalla kiireisimmille sesonkikuukausille, varaa lennot ajoissa – mieluiten viimeistään noin 50–60 päivää ennen matkaa.

Löytyykö kaupungin Kemi lähettyviltä muita lentokenttiä?

Kemi kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Oulun lentoasema lentokenttä (97 km Kemi keskustasta) tai Rovaniemi lentokenttä (108 km Kemi keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Kemi lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 119 € henkilöä kohti ja Oulun lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Kemi. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kemi/Tornio lentokenttä hinnat?

lentoa Kemi/Tornio lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Kemi/Tornio lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Kemi/Tornio lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kemi/Tornio lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kemi/Tornio lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kemi/Tornio lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Kemi/Tornio lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Kemi/Tornio lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kemi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kemi
Finnair
21. tammikuuta
HEL15:50Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
KEM17:30Kemi/Tornio
23. tammikuuta
KEM20:15Kemi/Tornio
1t 35m
HEL21:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
21. tammikuuta
HEL23:00Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 55m
1 välilasku
KEM19:55Kemi/Tornio
23. tammikuuta
KEM20:15Kemi/Tornio
1t 35m
HEL21:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
19. tammikuuta
HEL10:30Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
1 välilasku
KEM19:55Kemi/Tornio
21. tammikuuta
KEM17:50Kemi/Tornio
13t 05m
1 välilasku
HEL06:55Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kemi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kemi, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
21. joulukuuta
HEL23:50Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
KEM02:10Kemi/Tornio
Finnair
20. joulukuuta
HEL17:35Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
KEM19:55Kemi/Tornio
Finnair
19. joulukuuta
HEL17:35Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 35m
1 välilasku
KEM02:10Kemi/Tornio

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kemi

Kemissä on reilut 22 000 asukasta, ja pienessä kaupungissa suunnistaminen on helppoa jalkaisin. Pääset lähes kaikkialle kätevästi kävellen. Pidemmille välimatkoille on talvikauden ulkopuolella helppo ottaa kulkupeliksi polkupyörä. Harkitse pyörän mukaan ottamista tai vuokraamista, sillä Meri-Lapin ja Kemijoen hienoja maisemia kelpaa ihailla polkupyörän selästä. Polkupyörävuokrien hinnat ovat alkaen noin 15 euroa vuorokaudessa.

Pidemmille matkoille avuksi voi ottaa Heiskasen Liikenne Oy:n bussit, jotka hoitavat Kemin kaupungin sisäistä liikennettä. Paikallisliikenteen bussilinjoja on kaikkiaan neljä: 2, 2B, 2C ja 6. Linja 2 kulkee kaupungin keskustasta Rytikariin. Linjat 2B ja 2C ajavat puolestaan linja-autoaseman ja Hepolan koulun väliä useiden pysäkkien kautta. Linja 6 kulkee Kemistä Peurasaaren ja Veitisluodon kautta Ajokselle. Lippuja busseihin saa joko Matkahuollon lipunmyyntipisteiden kautta tai suoraan busseista. Kemin satamasta on mahdollista nousta myös jäänmurtaja Sammon kyytiin hyiselle Perämeren risteilylle. Kesäaikaan Kemin satamasta risteilee perinnelaiva Jähti. Kemin juna-asemalta voi ottaa junan esimerkiksi Rovaniemelle, Kolariin tai Ouluun.


Kohteen Kemi viisumivaatimukset

Lennot Helsingistä tai Kokkolasta Kemiin ovat Suomen sisäisiä, joten lentomatkalle ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan passia. Kotimaanlennoillakin on kuitenkin hyvä olla mukana lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan pyynnöstä myös Suomen lentokentillä. Jos et halua kantaa mukanasi passia, on virallinen henkilöllisyyskortti toinen hyvä vaihtoehto. Ajokortti käy normaalisti kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, mutta sen pätevyys matkustusasiakirjana kannattaa vielä tarkistaa omalta lentoyhtiöltä. Jos matka jatkuu Kemistä ulkomaille, ota selville lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädökset.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kemi

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Kemiin saa napattua parhaiten talvikauden, etenkin joulukuun, ulkopuolelle. Pelkät lennot ovat usein halpoja kesälle. Lennot Kemiin ovat ympäri vuoden kohtuuhintaisia, joten lentotarjouksia seuraamalla matkat voi saada todella halvalla. Vertaa hintoja paitsi kuukausien välillä myös eri viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina.

Kiinnostavatko Kemin nähtävyydet?

Kemin kuuluisa LumiLinna on talvisin kaupungin suurin nähtävyys. Vieraile myös korukiviä esittelevässä Jalokivigalleriassa ja Joulupukin Satamakonttorissa.

Mitä mukaan matkalle Kemiin?

Jos suuntaat Kemin luontoon, muista varusteet luonnossa liikkumiseen. Kesäisin hyttysmyrkky voi olla pohjoisen metsissä tarpeen!

Onko Kemissä turvallista?

Kemi on kaikin puolin turvallinen matkakohde. Kemin lähellä sijaitsevilla poronhoitoalueilla teillä kannattaa varoa poroja.

Millainen on Kemin hintataso?

Kemin hintataso on hieman edullisempi kuin esimerkiksi Helsingin, mutta suosituimpien lomaviikkojen aikaan matkailupalveluiden hinnat nousevat.

Mikä on etäisyys Helsinki-Kemi?

Välimatka on suoraa reittiä noin 620 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kemi?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kemi.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kemi joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Kemi momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kemi?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Kemi, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kemi juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Kemi. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kemi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.