Halvat lennot Helsinki - Kittilä alk. 99 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Kittilä lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Kittilä

Paras löydetty hinta

99 €

Lyhyin lentoaika

2t 35m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Kittilä

1 lentokenttä
Paras Kittilä - Helsinki yhdensuuntainen lento, joka on löydetty viimeisten 72 tunnin aikana on 99 €. Paras momondon sivuilta viimeisten 72 tunnin aikana löydetty menoo-paluulennon tarjous kohteesta Helsinki kohteeseen Kittilä on 232 €.
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Kittilä on 2t 35m.
Helsinki - Kittilä ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Kittilä lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Kittilä: Kittilä (KTT)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Kittilä

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Kittilä?

toukokuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Kittilä on toukokuu ja kallein syyskuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Kittilä?

maanantai

Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein lauantai

Milloin on halvin aika lentää Kittilä?

illalla

Helsinki - Kittilä lennot ovat noin 32 % kalliimpia iltapäivällä kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Kittilä?

Norwegian

Finnair ja Norwegian ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Kittilä reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Kittilä reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Kittilä

Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Kittilä ja saat parhaat Helsinki - Kittilä lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Kittilä lento?

52 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Kittilä on noin 52 päivää ennen lähtöä


Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Kittilä

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Kittilä lennot vaihtamalla välilehteä
Finnair
13. elokuuta
HEL03:30Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
1 välilasku
KTT06:15Kittilä
20. elokuuta
KTT06:50Kittilä
1t 20m
HEL08:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
7. elokuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
1 välilasku
KTT05:40Kittilä
14. elokuuta
KTT06:15Kittilä
1t 20m
HEL07:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
13. kesäkuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
1 välilasku
KTT15:00Kittilä
20. kesäkuuta
KTT15:35Kittilä
1t 20m
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
4. syyskuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
1 välilasku
KTT05:40Kittilä
11. syyskuuta
KTT06:15Kittilä
1t 20m
HEL07:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Kittilä

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Kittilä, katso joitain tarjouksiamme alapuoleltalentoyhtiöltä Finnair
Finnair
9. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
1 välilasku
KTT06:15Kittilä
Finnair
30. toukokuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
1 välilasku
KTT15:00Kittilä
Finnair
19. elokuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
1 välilasku
KTT15:00Kittilä

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Kittilä

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Kittilä momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
NorwegianHintaalk. 53 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,3
Etsi Norwegian lentoja
FinnairHintaalk. 132 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja
 • Finnair lennot reitille Helsinki - Kittilä

  Finnair lentotarjousta reitille Helsinki - Kittilä alkaen 142 € meno-paluumatka. Tällä reitillä on normaalina viikkona 1 Finnair lento ja keskimääräinen meno-paluulennon hinta on 242 € - mutta jotkut käyttäjät ovat löytäneet halvempia tarjouksia momondon avulla.


Finnair lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Kittilä

Parhaat Finnair tarjouksemme reitin Helsinki - Kittilä lentolipuille
Finnair
13. elokuuta
HEL03:30Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
1 välilasku
KTT06:15Kittilä
20. elokuuta
KTT06:50Kittilä
1t 20m
HEL08:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
7. elokuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
1 välilasku
KTT05:40Kittilä
14. elokuuta
KTT06:15Kittilä
1t 20m
HEL07:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
13. kesäkuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
1 välilasku
KTT15:00Kittilä
20. kesäkuuta
KTT15:35Kittilä
1t 20m
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema

 • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki-Vantaan lentoasema - Kittilä reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

  Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki-Vantaan lentoasema - Kittilä reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Finnair ja Norwegian. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Finnair, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Kittilä etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Kittilä lento kestää noin 833,7 km. Lennot kattavat yleensä tämän etäisyyden 2t 35m ajassa lento-olosuhteiden ja lentoliikenteen vilkkaus kummallakin kentällä huomioiden.


Lennot Helsingistä Kittilään tarjoavat suorin yhteyksin suomalainen Finnair ja norjalainen Norwegian. Finnair lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalta Lapin Kittilään kaikkina viikonpäivinä, ja parhaimmillaan lentoja on kuusi päivässä. Myös Norwegianilla on suoria lentoja Kittilään, yleensä päivittäin. Kittilään on tarjolla myös välilaskullisia reittejä vaihtokentän kautta. Suorat lennot ovat kuitenkin yleensä vaivattomin ja edullisin vaihtoehto Kittilään matkustettaessa.

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Vantaan kaupungin alueella, noin 18 kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Helsingin keskustasta on lentokentälle hyvät joukkoliikenneyhteydet. Lentoasemalle pääsee ydinkeskustasta junalla ja bussilla alkaen noin puolessa tunnissa. Lentomatkustajia kuljettavat päärautatieasemalta lentokentälle I- ja P-paikallisjunat, joilla matka-aika lentoasemalle on noin puoli tuntia. Myös Finnair City Bus -lentokenttäbussin kyydissä pääsee Helsingin juna-asemalta lentokentälle alkaen puolessa tunnissa. HSL:n julkisen liikenteen busseja kulkee lentoasemalle rautatieaseman tuntumasta ja esimerkiksi Hakaniemestä, joka sijaitsee parin kilometrin päässä keskustasta. Bussien tarkat aikataulut ja reitit on hyvä tarkistaa HSL:n kotisivuilta.

Lennot Helsingistä Kittilään laskeutuvat Kittilän lentoasemalle, joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä keskustasta. Leville lentokentältä on matkaa lähes 17 kilometriä. Lentoasemalta Kittilän keskustan suuntaan pääsee kätevimmin Matkahuollon busseilla. Esimerkiksi Gold Line -yhtiön linja-autoilla bussilipun hinta lentokentältä Kittilään on noin 3,30 euroa. Lisätietoja bussien aikatauluista saat Matkahuollon sivuilta. Levin suuntaan Kittilän lentoasemalta liikennöi puolestaan Tunturilinjojen lentokenttäbussi, jonka lippuhinta on aikuisilta 8 euroa. Lentokentältä on mahdollista ottaa Kittilän keskustaan myös taksi.

Lennot Helsingistä Kittilään ovat nopea tapa matkustaa pääkaupunkiseudulta Lappiin. Lentoaika Helsingistä Kittilään on vain noin yksi tunti ja 30 minuuttia.

Kittilä kutsuu matkailijoita talvisin hyvien talviurheilumahdollisuuksien ansiosta. Levin hiihtokeskus on alle 20 kilometrin päässä Kittilän keskustasta, ja myös revontulet tekevät Kittilästä kutsuvan talvikohteen. Myös kesäisin lennot Kittilään ovat suosittuja, ja kesälomakuukausina matkailijoita houkuttelevat alueelle tunturimaisemat ja patikkapolut. Kittilän seutu tarjoaa mahdollisuuksia myös kalastukseen ja moniin muihin aktiviteetteihin. Lennot Kittilään ovat kalleimmillaan kesälomakuukausina ja joulukuisin, mutta muina kuukausina paikkakunnalle voi saada edulliset lennot. Mikäli haluat saada halvat lentoliput Helsingistä Kittilään, etsi lentoja tammikuulle tai marraskuulle. Näinä kuukausina lennot ovat yleensä selvästi keskimääräistä edullisempia.

Passia ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan Kittilän lennolle. Finnair hyväksyy Suomen kansalaisilta matkustusasiakirjaksi Suomen sisäisille lennoille passin, virallisen henkilökortin, kuvallisen Kela-kortin ja ajokortin. Norwegianin lennoille on puolestaan suositeltavaa ottaa mukaan joko passi tai virallinen henkilökortti.


 • Jos aiot suunnata Kittilän matkallasi Levin laskettelurinteisiin, voit helposti ottaa mukaan omat sukset tai lumilaudan. Esimerkiksi Finnair katsoo hiihtovarusteet yhdeksi tavalliseksi ruumaan kirjattavaksi matkatavaraksi. Tarkista siis matkalipustasi, montako matkatavaraa lipputyyppiisi kuuluu. Myös Norwegianin Kittilän lennoille voi ottaa mukaan sukset tai lumilaudan, mutta niiden kuljettamisesta peritään aina lisämaksu.
 • Kittilään matkustavien kannattaa varautua talvisin todella koviin pakkasiin. Paikkakunta sijaitsee noin 200 kilometriä Napapiirin rajan yläpuolella, ja talvella lämpötilat laskevat usein jopa 20 astetta pakkasen puolelle. Pakkaa siis reissuun mukaan asianmukaiset talvivarusteet ja -vaatteet. Hyvin vaatetettuna pääset nauttimaan Kittilän upeasta luonnosta täysillä.
 • Harvat matkailijat viettävät lomaansa Kittilän keskustassa. Mielenkiintoisimmat nähtävyydet, kuten Pallas-Yllästunturin kansallispuisto, löytyvät keskustan ulkopuolelta. Harkitse siis auton vuokraamista Kittilässä. Halutessasi saat vuokra-auton mukaasi heti Kittilän lentokentälle laskeuduttuasi. Vuokra-auto kannattaa tässä tapauksessa kuitenkin varata etukäteen.

Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Kittilä -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 05m
Halvin hinta72 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 30m
Halvin hinta152 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 20m
Halvin hinta128 €
Turku - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 50m
Halvin hinta335 €

Vastaavia ​​Helsinki - Kittilä lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Kittilä vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Kittilä lennon.

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Helsinki - Kittilä voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun kaikki mahdolliset Helsinki - Kittilä lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Helsinki - Kittilä lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.