Lennot Luxemburg

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 23/5
ma 30/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot Luxemburg kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Luxemburg
Luxemburg
Luxemburg

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Luxemburg

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Luxemburg

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Luxemburg ovat lentoyhtiön Ryanair tarjoama 58 €, lentoyhtiön KLM tarjoama 158 € sekä lentoyhtiön Lufthansa tarjoama 171 €.

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 288 € lennosta kohteeseen Luxemburg. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen Luxemburg hintaan 31 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 653 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen Luxemburg, kun taas 241 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavia ja haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Luxemburg, muista varata lähtösi perjantaina. Lentäminen perjantaina ja torstaina on paras vaihtoehto. maanantaina on yleensä viikon kallein päivä lentää kohteeseen Luxemburg.Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Luxemburg? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Luxemburg kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Luxemburg kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Luxemburg

Suomesta Luxemburgiin ei liikennöidä suoria reittilentoja, vaan lennot Luxemburgiin kulkevat aina ainakin yhden vaihtokentän kautta. Kätevät lentoyhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalta Luxemburgin kaupunkiin tarjoavat esimerkiksi saksalainen Lufthansa ja alankomaalainen KLM. Low cost -lentoyhtiöistä Suomen ja Luxemburgin väliä liikennöivät yhteistyössä norjalainen Norwegian ja irlantilainen Ryanair. Vertaa tarkkaan reittejä ja hintoja, sillä toisinaan erityisen halvat lennot Luxemburgiin kulkevat kahden vaihtokentän kautta. Yhden välilaskun lennot ovat yleensä kätevämpi ja nopeampi vaihtoehto Luxemburgiin reissaaville. Vertaile myös lennon hintaan sisältyviä palveluita ja matkatavaroiden määrärajoituksia. Halpalentoyhtiöiden lentolippujen hintoihin ei välttämättä sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Ota siis huomioon myös matkatavaroista perittävät mahdolliset lisämaksut.

Mikäli haluat yhdistää edulliset lennot ja hotellit sekä leudon lämpimät säät, parhaita aikoja Luxemburgin reissulle ovat syksy ja kevät. Halvimmat lennot Luxemburgiin myydään tavallisesti vilkkaan kesäloma- ja joululomakauden ulkopuolelle, eli keväällä matkat Luxemburgiin voi vielä saada edullisesti. Halpoja lentoja on hyvin tarjolla myös syksyllä ja alkutalvesta, ennen joulukuuta. Huhti-toukokuussa ja syys-lokakuussa Luxemburgin keskilämpötilat pyörivät tavallisesti noin 10–13 asteen tuntumassa. Keski-Euroopalle tyypillisesti sateet ovat mahdollisia, mutta eniten Luxemburgissa sataa marras-helmikuussa. Kevätauringossa kylpevä Luxemburgin kaupunki on tunnelmallinen matkakohde, ja myös luontokohteet ovat vehreimmillään keväällä. Lämpöä etsivän kannattaa suunnata Luxemburgiin heinä-elokuussa, jolloin maassa nautitaan usein yli 20 asteen lämpötiloista. Varaudu kuitenkin maksamaan kesällä lennoista ja majoituksista keskimääräistä enemmän. Sää Luxemburgissa on talvella viileä, mutta paukkupakkasia ei tarvitse pelätä. Kylmimpinäkin päivinä lämpötilat ovat tavallisesti vain pari astetta pakkasen puolella.

Luxemburgin lentojen kesto vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Luxemburgin kansainväliselle lentoasemalle on nopeimmillaan vain noin neljä tuntia, mutta monilla reiteillä matka-aika venyy lähemmäksi viittä tuntia. Nopeimpiin lentoihin sisältyy yksi välilasku, joka tehdään yleisimmin jollekin keskieurooppalaiselle lentokentälle. Pidempiäkin lentoreittejä on tarjolla, ja joillakin Suomen ja Luxemburgin välisillä lennoilla matka-aika on jopa 7–10 tuntia. Pisimpiin lentoreitteihin sisältyy yleensä kaksi välilaskua. Suomessa kansainväliset lennot lähtevät yleisimmin matkaan Helsinki-Vantaalta, mutta halutessasi voit aloittaa lentomatkan Luxemburgiin joltain toiselta suomalaiselta lentokentältä. Tässä tapauksessa kokonaismatka-aika kuitenkin pitenee, ja lentoreittiin sisältyy koneen vaihto – tavallisesti Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Budjettimatkailijoiden kannattaa matkustaa Luxemburgiin kesä- ja joululomakauden ulkopuolella, jolloin lennot maahan ovat edullisimmillaan. Myös majoituksen ja muut palvelut voi saada noin syyskuusta marraskuuhun ja helmikusta toukokuuhun keskimääräistä edullisempaan hintaan. Luxemburg ei kuulu Euroopan halvimpiin matkailumaihin, sillä esimerkiksi ravintolaruoka ja hotellit ovat Luxemburgissa selvästi kalliimpia kuin Suomessa. Jos nappaat pelkät lennot halvalla, voit siirtää osan lentobudjetistasi muihin menoihin. Mikäli haaveilet edullisesta kesälomamatkasta Luxemburgiin, tee lentovaraus mahdollisimman ajoissa. Vertaa myös erilaisia lentoreittejä, sillä toisinaan edulliset lennot voi saada pitkää lentoreittiä käyttämällä.

Keski-Euroopassa sijaitseva Luxemburg on EU-maa ja se kuuluu myös Schengen-alueeseen. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Luxemburgiin matkustaessaan viisumia, eikä maahan ole pakollista ottaa mukaan myöskään passia. Halutessasi voit matkustaa maahan pelkällä virallisella henkilökortilla. Vaikka Suomen kansalaisille ei Luxemburgissa tai muissa Schengen-maissa järjestetäkään varsinaisia rajatarkastuksia, voivat lentoyhtiöt silti pyytää matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä lentokentillä. Virallinen matkustusdokumentti, passi tai henkilökortti, on siksi pidettävä mukana Luxemburgin matkoilla.


Etsi lentoja kohteeseen Luxemburg

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Luxemburg


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Luxemburg.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Luxemburg momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Luxemburg, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Luxemburg lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.