Etsi halvat lennot Luxemburgiin

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 11/12
ma 18/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Luxemburgin lentotiedot ja trendit

Tutustu Luxemburgin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Luxemburg?

Löydät lentoja kohteeseen Luxemburg 3 lentoyhtiöltä. Jos et ole varma minkä lentoyhtiön lennon haluat varata, harkitse lentosi varaamista Lufthansa, KLM tai Scandinavian Airlines sillä nämä ovat käyttäjiemme keskuudessa suosituimpia. Lufthansa on suosituin, sillä 51 % momondo-matkaajista varaa lennot tältä lentoyhtiöltä.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Luxemburg? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Luxemburg kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Luxemburg
Luxemburg
Luxemburg

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Luxemburg

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Luxemburg

Mikä lento on halvin kohteeseen Luxemburg?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Luxemburg ovat lentoyhtiön Lufthansa tarjoama 118 €, lentoyhtiön KLM tarjoama 234 € sekä lentoyhtiön Scandinavian Airlines tarjoama 276 €.

Mikä on alueen Luxemburg suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Luxemburg?

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavia ja haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Luxemburg, muista varata lähtösi perjantaina. Lentäminen perjantaina ja torstaina on paras vaihtoehto. sunnuntaina on yleensä viikon kallein päivä lentää kohteeseen Luxemburg.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Luxemburg hinnat?

lentoa Luxemburg hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Luxemburg?

joulukuuta 2023 alkaen 3 toimijaa on valittavissa lentoa Luxemburg osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Luxemburg?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Luxemburg matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Luxemburg?

Luxemburg matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Luxemburg. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Luxemburg kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Luxemburg kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Luxemburg

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Luxemburgiin?

Suomesta Luxemburgiin ei liikennöidä suoria reittilentoja, vaan lennot Luxemburgiin kulkevat aina ainakin yhden vaihtokentän kautta. Kätevät lentoyhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalta Luxemburgin kaupunkiin tarjoavat esimerkiksi saksalainen Lufthansa ja alankomaalainen KLM. Low cost -lentoyhtiöistä Suomen ja Luxemburgin väliä liikennöivät yhteistyössä norjalainen Norwegian ja irlantilainen Ryanair. Vertaa tarkkaan reittejä ja hintoja, sillä toisinaan erityisen halvat lennot Luxemburgiin kulkevat kahden vaihtokentän kautta. Yhden välilaskun lennot ovat yleensä kätevämpi ja nopeampi vaihtoehto Luxemburgiin reissaaville. Vertaile myös lennon hintaan sisältyviä palveluita ja matkatavaroiden määrärajoituksia. Halpalentoyhtiöiden lentolippujen hintoihin ei välttämättä sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Ota siis huomioon myös matkatavaroista perittävät mahdolliset lisämaksut.

Milloin on paras aika matkustaa Luxemburgiin?

Mikäli haluat yhdistää edulliset lennot ja hotellit sekä leudon lämpimät säät, parhaita aikoja Luxemburgin reissulle ovat syksy ja kevät. Halvimmat lennot Luxemburgiin myydään tavallisesti vilkkaan kesäloma- ja joululomakauden ulkopuolelle, eli keväällä matkat Luxemburgiin voi vielä saada edullisesti. Halpoja lentoja on hyvin tarjolla myös syksyllä ja alkutalvesta, ennen joulukuuta. Huhti-toukokuussa ja syys-lokakuussa Luxemburgin keskilämpötilat pyörivät tavallisesti noin 10–13 asteen tuntumassa. Keski-Euroopalle tyypillisesti sateet ovat mahdollisia, mutta eniten Luxemburgissa sataa marras-helmikuussa. Kevätauringossa kylpevä Luxemburgin kaupunki on tunnelmallinen matkakohde, ja myös luontokohteet ovat vehreimmillään keväällä. Lämpöä etsivän kannattaa suunnata Luxemburgiin heinä-elokuussa, jolloin maassa nautitaan usein yli 20 asteen lämpötiloista. Varaudu kuitenkin maksamaan kesällä lennoista ja majoituksista keskimääräistä enemmän. Sää Luxemburgissa on talvella viileä, mutta paukkupakkasia ei tarvitse pelätä. Kylmimpinäkin päivinä lämpötilat ovat tavallisesti vain pari astetta pakkasen puolella.

Kuinka kauan lento Luxemburgiin kestää?

Luxemburgin lentojen kesto vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Luxemburgin kansainväliselle lentoasemalle on nopeimmillaan vain noin neljä tuntia, mutta monilla reiteillä matka-aika venyy lähemmäksi viittä tuntia. Nopeimpiin lentoihin sisältyy yksi välilasku, joka tehdään yleisimmin jollekin keskieurooppalaiselle lentokentälle. Pidempiäkin lentoreittejä on tarjolla, ja joillakin Suomen ja Luxemburgin välisillä lennoilla matka-aika on jopa 7–10 tuntia. Pisimpiin lentoreitteihin sisältyy yleensä kaksi välilaskua. Suomessa kansainväliset lennot lähtevät yleisimmin matkaan Helsinki-Vantaalta, mutta halutessasi voit aloittaa lentomatkan Luxemburgiin joltain toiselta suomalaiselta lentokentältä. Tässä tapauksessa kokonaismatka-aika kuitenkin pitenee, ja lentoreittiin sisältyy koneen vaihto – tavallisesti Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Kuinka löydän halvat lennot Luxemburgiin?

Budjettimatkailijoiden kannattaa matkustaa Luxemburgiin kesä- ja joululomakauden ulkopuolella, jolloin lennot maahan ovat edullisimmillaan. Myös majoituksen ja muut palvelut voi saada noin syyskuusta marraskuuhun ja helmikusta toukokuuhun keskimääräistä edullisempaan hintaan. Luxemburg ei kuulu Euroopan halvimpiin matkailumaihin, sillä esimerkiksi ravintolaruoka ja hotellit ovat Luxemburgissa selvästi kalliimpia kuin Suomessa. Jos nappaat pelkät lennot halvalla, voit siirtää osan lentobudjetistasi muihin menoihin. Mikäli haaveilet edullisesta kesälomamatkasta Luxemburgiin, tee lentovaraus mahdollisimman ajoissa. Vertaa myös erilaisia lentoreittejä, sillä toisinaan edulliset lennot voi saada pitkää lentoreittiä käyttämällä.

Tarvitaanko Luxemburgiin passi tai viisumi?

Keski-Euroopassa sijaitseva Luxemburg on EU-maa ja se kuuluu myös Schengen-alueeseen. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Luxemburgiin matkustaessaan viisumia, eikä maahan ole pakollista ottaa mukaan myöskään passia. Halutessasi voit matkustaa maahan pelkällä virallisella henkilökortilla. Vaikka Suomen kansalaisille ei Luxemburgissa tai muissa Schengen-maissa järjestetäkään varsinaisia rajatarkastuksia, voivat lentoyhtiöt silti pyytää matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä lentokentillä. Virallinen matkustusdokumentti, passi tai henkilökortti, on siksi pidettävä mukana Luxemburgin matkoilla.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Luxemburg

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Luxemburg?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Luxemburg. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Luxemburg momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Luxemburg?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Luxemburg.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Luxemburg joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Luxemburg momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Luxemburg?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Luxemburg, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Luxemburg juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Luxemburg lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Luxemburg

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.