Halvat lennot Maarianhamina

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Maarianhamina

Yhteenveto Maarianhamina lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

51 €

Nopein lentoaika

0t 55m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Maarianhamina kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 51 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Maarianhamina Mariehamn).
Nopein lento kohteeseen Maarianhamina kohteesta Suomi kestää 0t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Maarianhamina Mariehamn).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Maarianhamina mukaan lukien Finnair.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Maarianhamina?

Lennot Suomen Maarianhamina varaat vaivattomasti momondon verkkosivujen kautta. Turusta ja Helsingistä pääset lentämään lisäksi suorilla lennoilla. Turusta lennettäessä lentoaika on vain puolisen tuntia ja Helsingistä Maarianhaminaan pääset alle tunnissa. Oulusta lennettäessä joutuu vaihtamaan konetta Helsinki-Vantaalla ja lentoaika vaihtelee hieman vaihtoaikojen mukaan, mutta nopeimmillaan perille pääsee noin kahdessa ja puolessa tunnissa. Muilta Suomen maakuntakentiltä voi myös lentää Maarianhaminaan, mutta aina Helsingin kautta. Onneksi vaihdon aikana Helsinki-Vantaan lentokentällä ei aika käy pitkäksi. Kentällä voi käydä nimittäin ravintoloissa, kahviloissa ja kaupoissa kiertelemässä. Lisäksi siellä pääsee jopa uimaan ja saunomaan pientä korvausta vastaan. Tätä luksusta ei monilla lentokentillä olekaan tarjota matkustajille. Jos vaihtoaikaa on useamman tunnin verran, voi harkita jopa käyvänsä Helsingin keskustassa lyhyellä vierailulla.

Manner-Suomesta käsin pääsee lentämään Maarianhaminaan suorilla lennoilla sekä Turusta että Helsingistä. Turusta Maarianhaminaan pääsee arkisin kätevästi kerran päivässä. Lentoaikakin on vain noin puolisen tuntia. Helsingistä Maarianhaminaan ei kuitenkaan ole päivittäisiä lentoja. Kannattaa siis matkaa suunnitellessa katsoa hyvissä ajoin lentoajat ja -päivät. Omana erikoisuutenaan Maarianhaminaan lennettäessä on se, että voit tehdä tax-freeostoksia lentokentällä, vaikka lento on kotimaan sisäinen. Tämä johtuu siitä, että Ahvenanmaa ei ole osana EU:n arvonlisävero- eikä valmisteveroaluetta.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Maarianhamina hintaan 30 €/henkilö, mikä on 88 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Maarianhamina. Löydät halvimmat hinnat alueelle Maarianhamina valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

huhtikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Maarianhamina kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 103 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Maarianhamina huhtikuu aikana, kannattaa sinun odottaa elokuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 107 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Maarianhamina on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 140 €.

Maarianhamina kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Turku lentokenttä (136 km kaupungin Maarianhamina keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Maarianhamina on tyypillisesti Maarianhamina Mariehamn lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 264 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Maarianhamina

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Maarianhamina
Finnair
TKUTurku
0t 30m
MHQMaarianhamina Mariehamn
Finnair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
0t 55m
MHQMaarianhamina Mariehamn

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Maarianhamina

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Maarianhamina, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
24. kesäkuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 55m
MHQ17:50Maarianhamina Mariehamn
Finnair
3. heinäkuuta
HEL17:55Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 55m
MHQ18:50Maarianhamina Mariehamn
Finnair
19. kesäkuuta
HEL17:55Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 55m
MHQ18:50Maarianhamina Mariehamn

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Maarianhamina?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Maarianhamina

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Maarianhamina?

Finnair on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Maarianhamina. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Maarianhamina, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Finnair lennot kohteeseen Maarianhamina

Finnair on suosittu valinta kohteeseen Maarianhamina matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 2 lentoa joka viikko kohteeseen Maarianhamina lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Helsinki-Vantaan lentoasema. Finnair lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 88 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 95 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Finnair keskimäärin pisteet: 7,7/10.


Maarianhamina ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Maarianhamina lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Maarianhaminan lentokentältä?

Maarianhaminan lentokentän terminaalirakennus on erittäin pieni, joten taksit ja autovuokraamot löytyvät vaivattomasti. Kaupungin keskustaan on matkaa taksilla ja vuokra-autolla noin kymmenisen minuuttia. Bussilla matkaa kestää hieman pidempään, sillä bussit eivät lähde aivan terminaalin edustalta. Kentältä kulkee bussilinja numero 2 suoraan kaupungin keskustaan. Sen aikataulu on hieman epäsäännöllinen, joten jos bussilla aikoo matkata, kannattaa hyvissä ajoin ennen matkaa tarkistaa bussien aikataulut. Taksit taas lähtevät aivan terminaalirakennuksen edustalta. Ainoastaan paikallistaksit kulkevat alueella ja sovellukset kuten Uber ja Lyft eivät tarjoa kuljetuspalveluita Ahvenanmaalla. Autovuokraamoja lentokentällä on myös pari kappaletta. Auto kannattaa kuitenkin varata hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä vuokraamot eivät ole välttämättä auki ilman varausta. Autolle ei onneksi lentokentän pienen koon vuoksi tarvitse kävellä kauaa ja matkaan pääsee nopeasti sekä vaivatta. Ahvenanmaalla ajaminen on myös helppoa ja turvallista rauhallisen liikenteen ansioista. Varaa vuokra-auto ja samalla lennot Maarianhaminan lentokentälle jo vaikka heti tänään. Maarianhaminan lentotarjoukset löydät helposti momondon kautta.


Maarianhamina: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Maarianhamina
Turku - Maarianhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika0t 30m
Halvin hinta187 €
Berliini - Maarianhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 35m
Halvin hinta171 €
Tukholma - Maarianhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika0t 35m
Halvin hinta138 €
Wien - Maarianhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika26t 35m
Halvin hinta466 €
Lontoo - Maarianhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 50m
Halvin hinta213 €
Amsterdam - Maarianhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika47t 10m
Halvin hinta456 €
Helsinki - Maarianhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika0t 55m
Halvin hinta226 €

Kohteen Maarianhamina viisumivaatimukset

Maarianhamina on osa Suomea, joten sinne matkustettaessa ei tarvitse henkilöllisyystodistusta. Lentoyhtiö voi kuitenkin tällaista vaatia, joten kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan henkilökortti tai passi. Jos lentoyhtiön ehdoissa vaaditaan matkustajalta henkilöllisyystodistusta ja sitä ei ole mukana, voi yhtiö evätä matkustajan pääsyn lentokoneeseen. Lisäksi kotimaassa tai ulkomailla matkustettaessa olisi hyvä olla aina mukana jonkinlaisen henkilöllisyystodistus.


Aloita matkan suunnittelu - Maarianhamina


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Maarianhamina

Maarianhaminassa riittää nähtävää ja tehtävää niin aikuisille kuin lapsillekin. Tämä idyllinen pieni kaupunki kätkee sisälleen valtavan määrän nähtävää ja koettavaa. Kesäisenä päivänä voit vuokrata polkupyörän ja nauttia kaupungin maisemista pyörän satulasta käsin. Yksi ehdottomasti vierailun arvoinen kohde on merikortteli. Tämä kävelymatkan päässä keskustasta sijaitseva alue on osa Ahvenanmaan historiaa ja samalla kaupungin perinteikkäin kortteli. Paikan päällä voit tutustua pieniin museoihin, jotka kertovat Ahvenanmaan menneisyydestä. Pääset myös tutustumaan veneenveiston taitoon. Lisäksi paikalla on käsityöläistalo ja pubi, joka tarjoaa paikallisia erikoisuuksia. Merenkulusta kiinnostuneen kannattaa suunnata keskustan länsipuolelle, mistä löytyvät Museolaiva Pommern ja tien toisella puolella sijaitseva Ahvenanmaan merenkulkumuseo. Molemmissa pääset vierailemaan kätevästi samalla lipulla. Museolaiva Pommern on yli 100 vuotta vanha laiva, jolla seilattiin pääosin Euroopasta Australiaan 1900-luvun alussa. Museossa taas voit tutustua merenkulun historiaan Ahvenanmaalla ja paikan päältä löytyy paljon vanhoja esineitä, valokuvia sekä kirjoja. Toisella puolella keskustaa, lyhyen matkan päässä, on Ahvenanmaan kulttuurihistoriallinen museo. Siellä esitellään saariryhmän historiaa ja kulttuuria. Lasten kanssa voi suunnata vaikka Mariebadin kylpylään. Sieltä löytyy uima-altaita sekä uimiseen että rentoutumiseen, vesiliukumäki ja upea ulkouima-allas, jossa voi nauttia kesät talvet kauniista merinäköaloista. Kaupungilla on myös monipuolinen ravintolatarjonta, josta löytyy niin paikallista kuin ulkomaalaistakin ruokaa tarjoilevia ravintoloita. Maarianhamina sijaitsee Ahvenanmaan saaristossa, joten kalaruuat ovat paikallisten joukossa suosittuja ja ehdottomasti kokeilun arvoisia.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Maarianhamina. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Maarianhamina momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Maarianhamina.

Kyllä. momondo voi seurata Maarianhamina lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.