Etsi halpoja lentoja Maarianhamina alk. 63 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/6
ti 13/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Maarianhamina

Yhteenveto Maarianhamina lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

63 €

Nopein lentoaika

0t 55m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Maarianhamina kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 63 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Maarianhamina Mariehamn).
Nopein lento kohteeseen Maarianhamina kohteesta Suomi kestää 0t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Maarianhamina Mariehamn).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Maarianhamina mukaan lukien Finnair.

Maarianhamina lentotiedot ja trendit

Tutustu Maarianhamina lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Maarianhamina?

helmikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Maarianhamina kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 128 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Maarianhamina helmikuu aikana, kannattaa sinun odottaa toukokuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 139 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Maarianhamina?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Maarianhamina hintaan 28 €/henkilö, mikä on 80 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Maarianhamina. Löydät halvimmat hinnat alueelle Maarianhamina valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Maarianhamina?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Maarianhamina on perjantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Maarianhamina perjantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 143 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä torstai, voit odottaa näkeväsi 355 € lentohinnan reitille Suomi - Maarianhamina.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Maarianhamina?

Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Maarianhamina. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 143 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Ajankohtana illalla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Maarianhamina, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 146 € lippua kohden.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Maarianhamina

Lennot Suomen Maarianhamina varaat vaivattomasti momondon verkkosivujen kautta. Turusta ja Helsingistä pääset lentämään lisäksi suorilla lennoilla. Turusta lennettäessä lentoaika on vain puolisen tuntia ja Helsingistä Maarianhaminaan pääset alle tunnissa. Oulusta lennettäessä joutuu vaihtamaan konetta Helsinki-Vantaalla ja lentoaika vaihtelee hieman vaihtoaikojen mukaan, mutta nopeimmillaan perille pääsee noin kahdessa ja puolessa tunnissa. Muilta Suomen maakuntakentiltä voi myös lentää Maarianhaminaan, mutta aina Helsingin kautta. Onneksi vaihdon aikana Helsinki-Vantaan lentokentällä ei aika käy pitkäksi. Kentällä voi käydä nimittäin ravintoloissa, kahviloissa ja kaupoissa kiertelemässä. Lisäksi siellä pääsee jopa uimaan ja saunomaan pientä korvausta vastaan. Tätä luksusta ei monilla lentokentillä olekaan tarjota matkustajille. Jos vaihtoaikaa on useamman tunnin verran, voi harkita jopa käyvänsä Helsingin keskustassa lyhyellä vierailulla.

Manner-Suomesta käsin pääsee lentämään Maarianhaminaan suorilla lennoilla sekä Turusta että Helsingistä. Turusta Maarianhaminaan pääsee arkisin kätevästi kerran päivässä. Lentoaikakin on vain noin puolisen tuntia. Helsingistä Maarianhaminaan ei kuitenkaan ole päivittäisiä lentoja. Kannattaa siis matkaa suunnitellessa katsoa hyvissä ajoin lentoajat ja -päivät. Omana erikoisuutenaan Maarianhaminaan lennettäessä on se, että voit tehdä tax-freeostoksia lentokentällä, vaikka lento on kotimaan sisäinen. Tämä johtuu siitä, että Ahvenanmaa ei ole osana EU:n arvonlisävero- eikä valmisteveroaluetta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Maarianhamina

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Maarianhamina
FlexFlight
TKUTurku
0t 30m
MHQMaarianhamina Mariehamn
Finnair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
4t 15m
MHQMaarianhamina Mariehamn

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Maarianhamina

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Maarianhamina, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
4. heinäkuuta
HEL03:25Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 55m
MHQ04:20Maarianhamina Mariehamn
Useita lentoyhtiöitä
3. heinäkuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 15m
1 välilasku
MHQ07:30Maarianhamina Mariehamn
Useita lentoyhtiöitä
4. heinäkuuta
HEL19:40Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 50m
1 välilasku
MHQ07:30Maarianhamina Mariehamn

Muut matkustamoluokat Maarianhamina lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Maarianhamina lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Maarianhamina?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Maarianhamina

FlexFlight on suosittu valinta kohteeseen Maarianhamina matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 10 lentoa joka viikko kohteeseen Maarianhamina lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema. FlexFlight lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 170 € tarjouksia(alk. Turku). Yhteensä 1 arvostelun perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet FlexFlight keskimäärin pisteet: 8,0/10.

Finnair lentotarjoukset kohteeseen Maarianhamina ovat alkaen 112 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Finnair lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Helsinki-Vantaan lentoasema on suosituin Finnair lähtöpiste kohteen Maarianhamina lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Finnair on saanut pistemäärän 7,7/10 341 arvostelujen perusteella.


Maarianhamina: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Maarianhamina
Turku - Maarianhamina reitin lennot
Nopein lentoaika0t 30m
Halvin hinta128 €
Wien - Maarianhamina reitin lennot
Nopein lentoaika21t 35m
Halvin hinta333 €
Amsterdam - Maarianhamina reitin lennot
Nopein lentoaika12t 35m
Halvin hinta809 €
Berliini - Maarianhamina reitin lennot
Nopein lentoaika11t 45m
Halvin hinta315 €
Helsinki - Maarianhamina reitin lennot
Nopein lentoaika4t 15m
Halvin hinta243 €
Tukholma - Maarianhamina reitin lennot
Nopein lentoaika0t 35m
Halvin hinta156 €
Lontoo - Maarianhamina reitin lennot
Nopein lentoaika10t 15m
Halvin hinta356 €

Kohteen Maarianhamina viisumivaatimukset

Maarianhamina on osa Suomea, joten sinne matkustettaessa ei tarvitse henkilöllisyystodistusta. Lentoyhtiö voi kuitenkin tällaista vaatia, joten kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan henkilökortti tai passi. Jos lentoyhtiön ehdoissa vaaditaan matkustajalta henkilöllisyystodistusta ja sitä ei ole mukana, voi yhtiö evätä matkustajan pääsyn lentokoneeseen. Lisäksi kotimaassa tai ulkomailla matkustettaessa olisi hyvä olla aina mukana jonkinlaisen henkilöllisyystodistus.


Aloita matkan suunnittelu - Maarianhamina


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Maarianhamina

Maarianhaminassa riittää nähtävää ja tehtävää niin aikuisille kuin lapsillekin. Tämä idyllinen pieni kaupunki kätkee sisälleen valtavan määrän nähtävää ja koettavaa. Kesäisenä päivänä voit vuokrata polkupyörän ja nauttia kaupungin maisemista pyörän satulasta käsin. Yksi ehdottomasti vierailun arvoinen kohde on merikortteli. Tämä kävelymatkan päässä keskustasta sijaitseva alue on osa Ahvenanmaan historiaa ja samalla kaupungin perinteikkäin kortteli. Paikan päällä voit tutustua pieniin museoihin, jotka kertovat Ahvenanmaan menneisyydestä. Pääset myös tutustumaan veneenveiston taitoon. Lisäksi paikalla on käsityöläistalo ja pubi, joka tarjoaa paikallisia erikoisuuksia. Merenkulusta kiinnostuneen kannattaa suunnata keskustan länsipuolelle, mistä löytyvät Museolaiva Pommern ja tien toisella puolella sijaitseva Ahvenanmaan merenkulkumuseo. Molemmissa pääset vierailemaan kätevästi samalla lipulla. Museolaiva Pommern on yli 100 vuotta vanha laiva, jolla seilattiin pääosin Euroopasta Australiaan 1900-luvun alussa. Museossa taas voit tutustua merenkulun historiaan Ahvenanmaalla ja paikan päältä löytyy paljon vanhoja esineitä, valokuvia sekä kirjoja. Toisella puolella keskustaa, lyhyen matkan päässä, on Ahvenanmaan kulttuurihistoriallinen museo. Siellä esitellään saariryhmän historiaa ja kulttuuria. Lasten kanssa voi suunnata vaikka Mariebadin kylpylään. Sieltä löytyy uima-altaita sekä uimiseen että rentoutumiseen, vesiliukumäki ja upea ulkouima-allas, jossa voi nauttia kesät talvet kauniista merinäköaloista. Kaupungilla on myös monipuolinen ravintolatarjonta, josta löytyy niin paikallista kuin ulkomaalaistakin ruokaa tarjoilevia ravintoloita. Maarianhamina sijaitsee Ahvenanmaan saaristossa, joten kalaruuat ovat paikallisten joukossa suosittuja ja ehdottomasti kokeilun arvoisia.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Maarianhamina. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Maarianhamina momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.