Lennot Eurooppa Hollanti

Halvat lennot Hollanti

pe 27.3.
pe 3.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot Hollanti kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi selville, milloin on halvin aika lentää kohteeseen Hollanti.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Hollanti? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Amsterdam
Pohjois-Hollanti
Dam-aukio
Amsterdam RAI Exhibition and Convention Centre
Leidse-aukio
Anne Frankin talo
Van Gogh Museum
Eindhoven
Pohjois-Hollanti
Van Abbemuseum
Evoluon
DAF-Museum
National Swimming Centre Tongelreep
Indoor Sports Centre Eindhoven
Rotterdam
Euromast
Witte Huis
Erasmusbrug
Nederlands Fotomuseum
Toy-Toy Speelgoedmuseum
Maastricht
Market
Basilica of Our Lady
Kazematten
Helpoort
Hoge Brug
Groningen
Pohjois-Hollanti
Groningen Casino
Groningen museo
Comic museum
Universiteitsmuseum
Grafisch Museum

Halvat lennot Hollanti: edullisimmat lentoreitit

Kun suuntana on Hollanti, katso nämä matkakohteet, joihin momondon käyttäjät ovat löytäneet halvimmat lennot.
Lähtö Määränpää Paras hinta
Helsinki Amsterdam 113 €
Tampere Amsterdam 171 €
Turku Amsterdam 222 €
Vaasa Amsterdam 244 €

Hollannin lennot: hyödyllistä tietoa ennen varaamista

Mikäli kulttuurin, yöelämän, historian ja hyvän ruuan täytteinen kaupunkiloma kätevien lentoyhteyksien päässä kiinnostaa, Hollanti on yksi Euroopan parhaista matkakohteista. Amsterdamin, Rotterdamin ja Haagin kaltaiset kaupungit kutsuvat nauttimaan kaupunkielämästä Hollannin tyyliin, ja kaupunkien ulkopuolella tulppaanien maa tarjoaa vehreää luontoa ja hiekkarantoja. Hollannin pääkaupunki Amsterdam on yksi Euroopan suosituimmista kaupunkilomakohteista, ja myös Suomesta on kaupunkiin erinomaiset lentoyhteydet. Halvat lennot Hollantiin voi saada helposti niin suorin yhteyksin kuin vaihtokenttienkin kautta. Erityisen edullisia lennot Hollantiin ovat syksyisin, noin elokuun lopusta marraskuun alkuun. Budjettimatkailijan kannattaakin etsiä lentoja näillä kuukausille, sillä rauhallisemman matkailukauden aikaan lennon ja hotellin voi varata Hollannin kaupungeista selvästi keskimääräistä edullisempaan hintaan. Myös alkuvuodelle, etenkin tammikuulle, on usein tarjolla halpoja lentoja Hollantiin. Talvella maahan voi matkustaa kesäkuukausia edullisemmin, sillä lentoliput Hollantiin ovat usein kalleimmillaan noin huhtikuusta heinäkuulle. Myös joululomien aikaan Hollannin lentojen hinnat tavallisesti nousevat.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Hollantiin?

Helsinki-Vantaan lentokentältä lennetään suoria reittilentoja Hollannin kaupungeista ainoastaan Amsterdamiin. Suoria lentoja Helsingistä Amsterdamiin tarjoavat ainakin suomalainen Finnair, norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian sekä hollantilaislentoyhtiöt KLM ja Transavia. KLM on Alankomaiden kansallinen lentoyhtiö, ja Transavia puolestaan tarjoaa lentomatkustajille low cost -lentoja. Mikäli matka-aikataulusi antaa periksi vaihtokenttien kautta lentämisen, voivat sopivat lentoliput Hollantiin löytyä myös esimerkiksi saksalaisen Lufthansan tai skandinaavisen SAS:n tarjonnasta. Hollannissa kaikki suorat lennot saapuvat maan suurimmalle lentokentälle, eli Schipholin kansainväliselle lentoasemalle (Luchthaven Schiphol), joka sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Amsterdamista.

Milloin on paras aika matkustaa Hollantiin?

Hollanti vetää matkailijoita puoleensa kaikkina vuodenaikoina, mutta erityisen suosittuja matkat Hollantiin ovat keväällä ja kesällä. Kevätauringon lämmössä hollantilaiskaupungit heräävät eloon, ja katukahviloiden terassit ja puistot täyttyvät paikallisista ja matkailijoista. Mikäli etsit edullisia lentoja keväälle, matkat Hollantiin kannattaa varata mieluiten alkukeväälle. Esimerkiksi huhtikuussa Amsterdamiin voi napata edulliset lennot. Mikäli suunnittelet matalan budjetin reissua, paras aika matkustaa Hollantiin on syksyllä. Etenkin syys- ja lokakuussa halvat lennot Hollantiin ovat helposti saatavilla. Näinä hiljaisempina matkustuskuukausina voit myös nipistää majoitusbudjetista, sillä hotellit ovat syksyisin selvästi esimerkiksi kesäkautta edullisempia. Varaudu kuitenkin epävakaisiin säihin, sillä syyskuukaudet ovat Hollannin sateisimpia kuukausia. Talvisin sää on Hollannissa kolea. Esimerkiksi Amsterdamissa lämpötila voi talvikuukausina painua lähes pakkasen puolelle.

Miten löydän halvat lennot Hollantiin?

Hollantiin on yleensä helppoa löytää halvat lennot, sillä Suomesta on maahan vilkkaat lentoyhteydet. Vertaa hintoja perinteisten ja low cost -lentoyhtiöiden välillä. Halpalentoyhtiöiden lippuhinnat ovat usein perinteisten lentoyhtiöiden hintoja edullisemmat, mutta esimerkiksi ruumaan laitettavista matkatavaroista ja muista palveluista joutuu low cost -lentoyhtiöillä maksamaan usein lisämaksun. Ota siis huomioon lennon kokonaishinta matkatavaroineen, jos tarvitset mukaasi ruumaan menevän laukun. Lentoja kannattaa etsiä varsinkin Hollannin hiljaisemmille matkailukausille, esimerkiksi syksylle ja alkuvuodelle, jolloin halpoja lentoja on hyvin saatavilla. Mikäli haluat reissata keväällä tai kesällä – matkailusesongin aikaan – vertaile hintoja tarkkaan ja tee varauksesi mahdollisimman ajoissa. Vertaile myös hintaeroja suorien ja välilaskullisten Hollannin lentojen välillä, sillä vilkkaan sesongin aikaan vaihtolennot voivat tulla suoria edullisemmiksi. Ota huomioon myös hintaerot eri viikonpäivien välillä, sillä edullisia lentoja esimerkiksi Amsterdamiin on tarjolla yleensä etenkin alkuviikolle.

Kuinka kauan kestää lento Hollantiin?

Suora lentomatka Helsinki-Vantaan lentokentältä Amsterdamin Schipholin kansainväliselle lentoasemalle on vaivaton, sillä lentoaika on ainoastaan noin kaksi tuntia ja 30 minuuttia. Mikäli valitset välilaskulliset lennot, matka-aikakin venyy. Vaihtolennoilla matka-aika Hollantiin on normaalisti alkaen noin neljä tuntia. Suomessa kaikki suorat lennot Hollantiin starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentokentältä, mutta halutessasi voit aloittaa matkan muistakin suomalaiskaupungeista. Esimerkiksi Finnair ja Norwegian tarjoavat kotimaan lentoja, joiden avulla voit startata Hollannin matkan vaikkapa Turusta, Kuopiosta, Rovaniemeltä tai Oulusta. Muualta kuin Helsingistä alkaneet lentoreitit sisältävät kuitenkin aina koneen vaihdon, joten myös lentoaika pitenee selvästi.

Tarvitaanko Hollantiin passi tai viisumi?

Viisumi ei ole Suomesta Hollantiin reissaaville tarpeen, sillä Hollanti kuuluu EU- ja Schengen-alueeseen. Lentäminen on vaivatonta myös matkustusdokumenttien puolesta, sillä passia ei ole pakko ottaa mukaan Hollannin matkalle. Matkustusdokumentiksi maan lentokentille riittää pelkkä virallinen henkilökortti. Schengen-alueella reissaaville ei tehdä lentokentillä varsinaisia rajatarkastuksia, mutta lentoyhtiöt voivat silti pyytää matkailijoita esittämään henkilöllisyystodistuksen eli passin tai henkilökortin. Ajokortti ei sovi matkustusasiakirjaksi Hollantiin matkustettaessa.


Suosituimmat matkakohteet Hollanti

Tutustu käyttäjiemme suosikkikaupunkeihin Hollanti

Suosituimmat kansainväliset lentoreitit Hollanti

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Amsterdam lennot
Lyhyin lentoaika
2t 30m
Halvin hinta
113 €
Tampere - Amsterdam lennot
Lyhyin lentoaika
13t 30m
Halvin hinta
171 €
Turku - Amsterdam lennot
Lyhyin lentoaika
5t 35m
Halvin hinta
222 €
Vaasa - Amsterdam lennot
Lyhyin lentoaika
4t 45m
Halvin hinta
244 €
Näytä lisää
Lennot Eurooppa Hollanti