Etsi ja löydä halvat lennot Hollanti

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Hollanti

Yhteenveto Hollanti lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

55 €

Halvin meno-paluulennon hinta

136 €

Nopein lentoaika

2t 35m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Hollanti kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 55 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Amsterdam Schiphol).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Hollanti kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 136 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Amsterdam Schiphol).
Nopein lento kohteeseen Hollanti kohteesta Suomi kestää 2t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Amsterdam Schiphol).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Hollanti mukaan lukien KLM, Scandinavian Airlines ja Finnair.

Hollanti lentotiedot ja trendit

Tutustu Hollanti lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Hollanti?

Jos haluat lentää kohteeseen Hollanti halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten easyJet, Vueling ja Norwegian, joiden tarjoamat hinnat alkavat 32 €, 54 € sekä 62 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Hollanti suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Hollanti. Maan Hollanti suosituin matkailukaupunki on Amsterdam, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 394 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Hollanti ovat Eindhoven ja Rotterdam.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Hollanti?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Hollanti riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Amsterdam Schiphol (suosituin lentokenttä alueella Hollanti) niin lentoaika on keskimäärin 2t 30m. Jos lennät taas kentältä Tampere-Pirkkala (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Amsterdam Schiphol, keskimääräinen lentoaika on 2t 30m.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Hollanti?

Kohteeseen Hollanti lentoreittejä operoivia lentoyhtiöitä on yhteensä 12, joista Finnair on suosituin vaihtoehto.Arviolta 43 % paikkaan Hollanti lentävistä päättää lentää yhtiön Finnair koneilla. Jos et löydä lippuja lentoyhtiöllä Finnair, myös KLM ja Transavia ovat suosittuja vaihtoehtoja.

Halvimmat lennot Hollanti kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Hollanti
Amsterdam
Amsterdam

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Hollanti

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Hollanti

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 402 € lennosta kohteeseen Hollanti. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen Hollanti hintaan 48 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 8491 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen Hollanti, kun taas 346 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.

Lentäminen kohteeseen Hollanti tiistaina tai maanantaina on paras vaihtoehto, koska silloin lentojen hinnat ovat yleensä alhaisimpia. Viikon kallein päivä lentää kohteeseen Hollanti on perjantaina.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Hollanti kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Hollanti kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Hollanti lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Hollanti lennollasi

Halvat lennot Hollanti: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Hollanti, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiAmsterdam2t 30m136 €
TampereAmsterdam2t 30m144 €
TurkuAmsterdam8t 10m169 €
HelsinkiRotterdam24t 35m270 €
VaasaAmsterdam13t 30m381 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Hollanti

Helsinki-Vantaan lentokentältä lennetään suoria reittilentoja Hollannin kaupungeista ainoastaan Amsterdamiin. Suoria lentoja Helsingistä Amsterdamiin tarjoavat ainakin suomalainen Finnair, norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian sekä hollantilaislentoyhtiöt KLM ja Transavia. KLM on Alankomaiden kansallinen lentoyhtiö, ja Transavia puolestaan tarjoaa lentomatkustajille low cost -lentoja. Mikäli matka-aikataulusi antaa periksi vaihtokenttien kautta lentämisen, voivat sopivat lentoliput Hollantiin löytyä myös esimerkiksi saksalaisen Lufthansan tai skandinaavisen SAS:n tarjonnasta. Hollannissa kaikki suorat lennot saapuvat maan suurimmalle lentokentälle, eli Schipholin kansainväliselle lentoasemalle (Luchthaven Schiphol), joka sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Amsterdamista.

Hollanti vetää matkailijoita puoleensa kaikkina vuodenaikoina, mutta erityisen suosittuja matkat Hollantiin ovat keväällä ja kesällä. Kevätauringon lämmössä hollantilaiskaupungit heräävät eloon, ja katukahviloiden terassit ja puistot täyttyvät paikallisista ja matkailijoista. Mikäli etsit edullisia lentoja keväälle, matkat Hollantiin kannattaa varata mieluiten alkukeväälle. Esimerkiksi huhtikuussa Amsterdamiin voi napata edulliset lennot. Mikäli suunnittelet matalan budjetin reissua, paras aika matkustaa Hollantiin on syksyllä. Etenkin syys- ja lokakuussa halvat lennot Hollantiin ovat helposti saatavilla. Näinä hiljaisempina matkustuskuukausina voit myös nipistää majoitusbudjetista, sillä hotellit ovat syksyisin selvästi esimerkiksi kesäkautta edullisempia. Varaudu kuitenkin epävakaisiin säihin, sillä syyskuukaudet ovat Hollannin sateisimpia kuukausia. Talvisin sää on Hollannissa kolea. Esimerkiksi Amsterdamissa lämpötila voi talvikuukausina painua lähes pakkasen puolelle.

Hollantiin on yleensä helppoa löytää halvat lennot, sillä Suomesta on maahan vilkkaat lentoyhteydet. Vertaa hintoja perinteisten ja low cost -lentoyhtiöiden välillä. Halpalentoyhtiöiden lippuhinnat ovat usein perinteisten lentoyhtiöiden hintoja edullisemmat, mutta esimerkiksi ruumaan laitettavista matkatavaroista ja muista palveluista joutuu low cost -lentoyhtiöillä maksamaan usein lisämaksun. Ota siis huomioon lennon kokonaishinta matkatavaroineen, jos tarvitset mukaasi ruumaan menevän laukun. Lentoja kannattaa etsiä varsinkin Hollannin hiljaisemmille matkailukausille, esimerkiksi syksylle ja alkuvuodelle, jolloin halpoja lentoja on hyvin saatavilla. Mikäli haluat reissata keväällä tai kesällä – matkailusesongin aikaan – vertaile hintoja tarkkaan ja tee varauksesi mahdollisimman ajoissa. Vertaile myös hintaeroja suorien ja välilaskullisten Hollannin lentojen välillä, sillä vilkkaan sesongin aikaan vaihtolennot voivat tulla suoria edullisemmiksi. Ota huomioon myös hintaerot eri viikonpäivien välillä, sillä edullisia lentoja esimerkiksi Amsterdamiin on tarjolla yleensä etenkin alkuviikolle.

Suora lentomatka Helsinki-Vantaan lentokentältä Amsterdamin Schipholin kansainväliselle lentoasemalle on vaivaton, sillä lentoaika on ainoastaan noin kaksi tuntia ja 30 minuuttia. Mikäli valitset välilaskulliset lennot, matka-aikakin venyy. Vaihtolennoilla matka-aika Hollantiin on normaalisti alkaen noin neljä tuntia. Suomessa kaikki suorat lennot Hollantiin starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentokentältä, mutta halutessasi voit aloittaa matkan muistakin suomalaiskaupungeista. Esimerkiksi Finnair ja Norwegian tarjoavat kotimaan lentoja, joiden avulla voit startata Hollannin matkan vaikkapa Turusta, Kuopiosta, Rovaniemeltä tai Oulusta. Muualta kuin Helsingistä alkaneet lentoreitit sisältävät kuitenkin aina koneen vaihdon, joten myös lentoaika pitenee selvästi.

Viisumi ei ole Suomesta Hollantiin reissaaville tarpeen, sillä Hollanti kuuluu EU- ja Schengen-alueeseen. Lentäminen on vaivatonta myös matkustusdokumenttien puolesta, sillä passia ei ole pakko ottaa mukaan Hollannin matkalle. Matkustusdokumentiksi maan lentokentille riittää pelkkä virallinen henkilökortti. Schengen-alueella reissaaville ei tehdä lentokentillä varsinaisia rajatarkastuksia, mutta lentoyhtiöt voivat silti pyytää matkailijoita esittämään henkilöllisyystodistuksen eli passin tai henkilökortin. Ajokortti ei sovi matkustusasiakirjaksi Hollantiin matkustettaessa.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Hollanti

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Hollanti?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Hollanti. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Hollanti momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Hollanti: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Amsterdam reitin lennot
Nopein lentoaika2t 30m
Halvin hinta136 €
Tampere - Amsterdam reitin lennot
Nopein lentoaika2t 30m
Halvin hinta144 €
Turku - Amsterdam reitin lennot
Nopein lentoaika8t 10m
Halvin hinta169 €
Vaasa - Amsterdam reitin lennot
Nopein lentoaika13t 30m
Halvin hinta381 €
Helsinki - Rotterdam reitin lennot
Nopein lentoaika24t 35m
Halvin hinta270 €

Lentoja Hollanti eri alueille

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Hollanti


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Hollanti.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Hollanti tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Hollanti, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Hollanti niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Hollanti lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.