Lennot Hollanti

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 8/8
su 15/8

Halvimmat lennot Hollanti kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin on halvin lentää Suomi-Hollanti
Amsterdam
Amsterdam

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Hollanti

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Hollanti
 • Mitkä ovat maan Hollanti suosituimmat kaupungit?

  Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Hollanti. Maan Hollanti suosituin matkailukaupunki on Amsterdam, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 395 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Hollanti ovat Eindhoven ja Rotterdam.

 • Mikä lento on halvin kohteeseen Hollanti?

  Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Hollanti ovat:
  24 € per henkilö easyJet-lennolle
  36 € per henkilö Ryanair-lennolle
  73 € per henkilö British Airways-lennolle


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Hollanti kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Hollanti kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Hollanti: edullisimmat lentoreitit

Kun suuntana on Hollanti, katso nämä matkakohteet, joihin Suomi momondon käyttäjät ovat löytäneet halvimmat lennot
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiAmsterdam104 €
TurkuAmsterdam178 €
TampereAmsterdam194 €
VaasaAmsterdam236 €
HelsinkiRotterdam423 €

Hollannin lennot: hyödyllistä tietoa ennen varaamista

Mikäli kulttuurin, yöelämän, historian ja hyvän ruuan täytteinen kaupunkiloma kätevien lentoyhteyksien päässä kiinnostaa, Hollanti on yksi Euroopan parhaista matkakohteista. Amsterdamin, Rotterdamin ja Haagin kaltaiset kaupungit kutsuvat nauttimaan kaupunkielämästä Hollannin tyyliin, ja kaupunkien ulkopuolella tulppaanien maa tarjoaa vehreää luontoa ja hiekkarantoja. Hollannin pääkaupunki Amsterdam on yksi Euroopan suosituimmista kaupunkilomakohteista, ja myös Suomesta on kaupunkiin erinomaiset lentoyhteydet. Halvat lennot Hollantiin voi saada helposti niin suorin yhteyksin kuin vaihtokenttienkin kautta. Erityisen edullisia lennot Hollantiin ovat syksyisin, noin elokuun lopusta marraskuun alkuun. Budjettimatkailijan kannattaakin etsiä lentoja näillä kuukausille, sillä rauhallisemman matkailukauden aikaan lennon ja hotellin voi varata Hollannin kaupungeista selvästi keskimääräistä edullisempaan hintaan. Myös alkuvuodelle, etenkin tammikuulle, on usein tarjolla halpoja lentoja Hollantiin. Talvella maahan voi matkustaa kesäkuukausia edullisemmin, sillä lentoliput Hollantiin ovat usein kalleimmillaan noin huhtikuusta heinäkuulle. Myös joululomien aikaan Hollannin lentojen hinnat tavallisesti nousevat.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Hollantiin?

Helsinki-Vantaan lentokentältä lennetään suoria reittilentoja Hollannin kaupungeista ainoastaan Amsterdamiin. Suoria lentoja Helsingistä Amsterdamiin tarjoavat ainakin suomalainen Finnair, norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian sekä hollantilaislentoyhtiöt KLM ja Transavia. KLM on Alankomaiden kansallinen lentoyhtiö, ja Transavia puolestaan tarjoaa lentomatkustajille low cost -lentoja. Mikäli matka-aikataulusi antaa periksi vaihtokenttien kautta lentämisen, voivat sopivat lentoliput Hollantiin löytyä myös esimerkiksi saksalaisen Lufthansan tai skandinaavisen SAS:n tarjonnasta. Hollannissa kaikki suorat lennot saapuvat maan suurimmalle lentokentälle, eli Schipholin kansainväliselle lentoasemalle (Luchthaven Schiphol), joka sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Amsterdamista.

Milloin on paras aika matkustaa Hollantiin?

Hollanti vetää matkailijoita puoleensa kaikkina vuodenaikoina, mutta erityisen suosittuja matkat Hollantiin ovat keväällä ja kesällä. Kevätauringon lämmössä hollantilaiskaupungit heräävät eloon, ja katukahviloiden terassit ja puistot täyttyvät paikallisista ja matkailijoista. Mikäli etsit edullisia lentoja keväälle, matkat Hollantiin kannattaa varata mieluiten alkukeväälle. Esimerkiksi huhtikuussa Amsterdamiin voi napata edulliset lennot. Mikäli suunnittelet matalan budjetin reissua, paras aika matkustaa Hollantiin on syksyllä. Etenkin syys- ja lokakuussa halvat lennot Hollantiin ovat helposti saatavilla. Näinä hiljaisempina matkustuskuukausina voit myös nipistää majoitusbudjetista, sillä hotellit ovat syksyisin selvästi esimerkiksi kesäkautta edullisempia. Varaudu kuitenkin epävakaisiin säihin, sillä syyskuukaudet ovat Hollannin sateisimpia kuukausia. Talvisin sää on Hollannissa kolea. Esimerkiksi Amsterdamissa lämpötila voi talvikuukausina painua lähes pakkasen puolelle.

Miten löydän halvat lennot Hollantiin?

Hollantiin on yleensä helppoa löytää halvat lennot, sillä Suomesta on maahan vilkkaat lentoyhteydet. Vertaa hintoja perinteisten ja low cost -lentoyhtiöiden välillä. Halpalentoyhtiöiden lippuhinnat ovat usein perinteisten lentoyhtiöiden hintoja edullisemmat, mutta esimerkiksi ruumaan laitettavista matkatavaroista ja muista palveluista joutuu low cost -lentoyhtiöillä maksamaan usein lisämaksun. Ota siis huomioon lennon kokonaishinta matkatavaroineen, jos tarvitset mukaasi ruumaan menevän laukun. Lentoja kannattaa etsiä varsinkin Hollannin hiljaisemmille matkailukausille, esimerkiksi syksylle ja alkuvuodelle, jolloin halpoja lentoja on hyvin saatavilla. Mikäli haluat reissata keväällä tai kesällä – matkailusesongin aikaan – vertaile hintoja tarkkaan ja tee varauksesi mahdollisimman ajoissa. Vertaile myös hintaeroja suorien ja välilaskullisten Hollannin lentojen välillä, sillä vilkkaan sesongin aikaan vaihtolennot voivat tulla suoria edullisemmiksi. Ota huomioon myös hintaerot eri viikonpäivien välillä, sillä edullisia lentoja esimerkiksi Amsterdamiin on tarjolla yleensä etenkin alkuviikolle.

Kuinka kauan kestää lento Hollantiin?

Suora lentomatka Helsinki-Vantaan lentokentältä Amsterdamin Schipholin kansainväliselle lentoasemalle on vaivaton, sillä lentoaika on ainoastaan noin kaksi tuntia ja 30 minuuttia. Mikäli valitset välilaskulliset lennot, matka-aikakin venyy. Vaihtolennoilla matka-aika Hollantiin on normaalisti alkaen noin neljä tuntia. Suomessa kaikki suorat lennot Hollantiin starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentokentältä, mutta halutessasi voit aloittaa matkan muistakin suomalaiskaupungeista. Esimerkiksi Finnair ja Norwegian tarjoavat kotimaan lentoja, joiden avulla voit startata Hollannin matkan vaikkapa Turusta, Kuopiosta, Rovaniemeltä tai Oulusta. Muualta kuin Helsingistä alkaneet lentoreitit sisältävät kuitenkin aina koneen vaihdon, joten myös lentoaika pitenee selvästi.

Tarvitaanko Hollantiin passi tai viisumi?

Viisumi ei ole Suomesta Hollantiin reissaaville tarpeen, sillä Hollanti kuuluu EU- ja Schengen-alueeseen. Lentäminen on vaivatonta myös matkustusdokumenttien puolesta, sillä passia ei ole pakko ottaa mukaan Hollannin matkalle. Matkustusdokumentiksi maan lentokentille riittää pelkkä virallinen henkilökortti. Schengen-alueella reissaaville ei tehdä lentokentillä varsinaisia rajatarkastuksia, mutta lentoyhtiöt voivat silti pyytää matkailijoita esittämään henkilöllisyystodistuksen eli passin tai henkilökortin. Ajokortti ei sovi matkustusasiakirjaksi Hollantiin matkustettaessa.


Hollanti: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Amsterdam reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 30m
Halvin hinta104 €
Turku - Amsterdam reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 30m
Halvin hinta178 €
Tampere - Amsterdam reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 05m
Halvin hinta194 €
Vaasa - Amsterdam reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 10m
Halvin hinta236 €
Helsinki - Rotterdam reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 20m
Halvin hinta423 €

Etsi lentoja kohteeseen Hollanti

Valitse lentosi kohde alla

Lentoja Hollanti eri alueille

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Hollanti