Halvat lennot Helsinki Kuopio alk. 106 €

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 2/10
ma 9/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Kuopio lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Kuopio

Paras löydetty hinta

142 €

Lyhyin lentoaika

0t 50m

Suora lento

Joka päivä

Lentokentät kohteessa Kuopio

1 lentokenttä
Paras Kuopio - Helsinki yhdensuuntainen lento, joka on löydetty viimeisten 72 tunnin aikana on 142 €. Paras momondon sivuilta viimeisten 72 tunnin aikana löydetty menoo-paluulennon tarjous kohteesta Helsinki kohteeseen Kuopio on 100 €.
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Kuopio on 0t 50m.
Suoria lentoja Helsinki - Kuopio lennetään joka päivä.
1 lentokenttä lähellä Kuopio: Kuopio (KUO)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Kuopio

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Kuopio?

Huhtikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Kuopio on huhtikuu ja kallein joulukuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Kuopio?

Lauantai. Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein torstai

Milloin on halvin aika lentää Kuopio?

Aamulla. Helsinki - Kuopio lennot ovat noin 37 % kalliimpia iltapäivällä kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Kuopio?

Finnair. Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Helsinki - Kuopio reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Kuopio reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuopio. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuopio ja saat parhaat Helsinki - Kuopio lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Kuopio lento?

42 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Kuopio on noin 42 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Helsinki kohteeseen Kuopio?

syyskuuta 2023 alkaen 9 lentoa lähtee kohteesta Helsinki ja laskeutuu kohteeseen Kuopio joka päivä. Tämän reitin suosituin lentojen lähtöaika on klo 22:00, ja 37 % päivittäisistä lennoista lähtee keskipäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Helsinki kohteeseen Kuopio?

syyskuuta 2023 alkaen 66 lentoa lähtee kohteesta Helsinki ja laskeutuu kohteeseen Kuopio viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 15 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Kuopio

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kuuden kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Kuopio lennot vaihtamalla välilehteä
Finnair
4. marraskuuta
HEL19:50Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
KUO02:55Kuopio
5. marraskuuta
KUO01:25Kuopio
1t 00m
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Kuopio

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Kuopio, katso joitain tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
13. lokakuuta
HEL08:50Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
KUO16:50Kuopio

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Kuopio

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Kuopio momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
FinnairHintaalk. 105 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
368 arvostelua
Etsi Finnair lentoja
 • Finnair lennot Helsinki - Kuopio

  Finnair lentotarjousta Helsinki - Kuopio reitille alkaen 111 € meno-paluumatkalle. Tällä reitillä on normaalina viikkona 27 Finnair lentoa ja keskimääräinen meno-paluulennon hinta on 155 € - mutta jotkut käyttäjät ovat löytäneet halvempia tarjouksia momondon avulla.


 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Kuopio etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Kuopio lento kestää noin 336,4 km. 1t 05m on normaali lennonkesto tälle reitille.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Kuopio lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Kuopio lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Kuopio lentokenttä?

  Valittavissa oleva toimijoiden määrä lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Kuopio lentokenttä osiossa on 1 syyskuuta 2023 alkaen.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Kuopio lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Kuopio lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kuopio lentokenttä?

  Kuopio lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Kuopio lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Kuopio?

Lennot Helsingistä Kuopioon voi lentää suorin yhteyksin suomalaisen Finnairin siivin. Lentoyhteydet Savon sydämessä sijaitsevaan Kuopion ovat tiiviit, sillä lentoja on tarjolla parhaimmillaan 13 päivässä. Osan Finnairin lennoista Suomen sisällä lentää suomalainen Norra-lentoyhtiö (Nordic Regional Airlines). Norran operoimilla lennoilla palvelut vastaavat kuitenkin täysin Finnairin itse lentämien lentojen palvelutarjontaa.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Lennot Helsingistä Kuopioon lähtevät matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentokenttä sijaitsee pääkaupunkiseudulla, Vantaan kaupungin alueella, noin 18 kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Keskustan alueelta pääsee lentoasemalle helposti ja kätevästi bussilla, junalla tai taksilla. Lentokentälle kulkee Helsingin kaupunkialueelta useita eri bussilinjoja. Nopein niistä on Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka kulkee Helsingin päärautatieasemalta lentoasemalle noin puolessa tunnissa. Lentokentälle kulkee myös useita HSL:n julkisen liikenteen bussilinjoja, esimerkiksi rautatieaseman tuntumasta starttaavat bussit 415 ja 615. Helsingin liikenneruuhkat voit välttää hyppäämällä pääjuna-asemalta lentokentälle suuntaaviin I- ja P-lähijuniin. Junalla matka-aika keskustasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle on noin puoli tuntia.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Kuopiossa?

Kuopion lentoasema sijaitsee noin 14 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokentältä Kuopion keskustaan pääsee kätevimmin bussilla tai taksilla. Kuopion joukkoliikenteen bussi numero 40 kulkee lentokentältä keskustaan, Maljalahdenkadulle, useita kertoja päivässä. Matka-aika lentoasemalta keskustaan on noin 30 minuuttia. Linja-auton aikataulut on hyvä tarkistaa Kuopion joukkoliikenteen eli Vilkun nettisivuilta.

Kuinka kauan Helsinki–Kuopio lento kestää?

Lennot Helsingistä Kuopioon ovat ehdottomasti nopein tapa matkustaa pääkaupunkiseudulta Savoon. Lentoaika kaupunkien välillä on noin yksi tunti.

Milloin on paras aika matkustaa Kuopioon?

Kuopio on vilkas kesäkaupunki ja siksi suosittu kesäkohde. Kesäisin matkailijat pääsevät nauttimaan esimerkiksi Kuopion torin ja Väinölänniemen ulkoilualueen eläväisestä tunnelmasta. Lennot Kuopioon ovat erityisen suosittuja toukokuun lopusta elokuun alkupuolelle. Näinä kuukausina lentoliput Helsingistä Kuopioon ovat selvästi keskimääräistä kalliimpia, eli pienellä budjetilla reissaavan kannattaa suunnitella matkaa kesälomasesongin ulkopuolelle. Esimerkiksi syyskuulle on usein saatavilla kesäkautta edullisempia lentoja. Erityisen halvalla matkat Kuopioon voi saada yleensä alkuvuodesta, tammi-helmikuussa. Näinä kuukausina lennot ovat edullisia ja majoituksen voi saada halvalla. Kuopiossa talvilomaa viettävät pääsevät nauttimaan esimerkiksi läheisen Tahkovuoren tarjoamista talviurheilumahdollisuuksista.

Tarvitaanko lennolle Helsingistä Kuopioon passia?

Passia ei ole välttämättä tarpeellinen Helsingin ja Kuopion välisillä lennoilla. Suomen kansalaiset voivat todistaa henkilöllisyytensä Finnairin Suomen sisäisillä lennoilla paitsi passilla, myös virallisella henkilökortilla, ajokortilla ja kuvallisella Kela-kortilla.


 • Kuopio on kesäisin suosittu festivaalikaupunki. Kaupungissa vietetään kesäkuukausina esimerkiksi Kuopio tanssii ja soi -tanssifestivaalia ja suosittua viinijuhlaa, Kuopio Wine Festivalia. Tapahtumien aikaan kaupungin tunnelma on parhaimmillaan ja hotellit usein täysiä. Mikäli suunnittelet Kuopion lomaa suurimpien festivaalien ajaksi, muista varata lennot ja majoitus ajoissa.
 • Kuopion ehdoton sydän on kaupungin eläväinen kauppatori. Jos reissaat kaupunkiin kesällä, varaa aikaa torin antimiin tutustumiseen. Aidot savolaiset tuliaiset löydät torin käsityökojuista. Torilla voi herkutella myös kuopiolaisilla perinneherkuilla, kuten tuoreella kalakukolla. Mikäli savolaiset kansanperinteet kiinnostavat, vieraile myös tunnelmallisessa Kuopion korttelimuseossa.
 • Lennätkö Kuopioon työmatkalle? Voit hyödyntää heti Kuopion lentokentällä ilmaista wifi-yhteyttä. Useimmissa kaupungin hotelleissa on ilmainen wifi-verkko, ja myös monissa kahviloissa ja ravintoloissa asiakkailla on mahdollisuus käyttää langatonta nettiyhteyttä. Kaupungissa on myös muutamia coworking-tiloja, joista voi vuokrata työpisteen lyhytaikaiseen työskentelyyn.

Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Kuopio -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta112 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta157 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta157 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta106 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta106 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta126 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta157 €
Kajaani - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta137 €
Kemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta128 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta137 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta106 €
Kokkola-Pietarsaari - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta254 €

Vastaavia ​​Helsinki - Kuopio lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Kuopio vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Kuopio lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Kuopio lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Kuopio joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kaikki momondo lentohaut reitille Helsinki - Kuopio voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Kuopio?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Helsinki - Kuopio.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Kuopio lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Kuopio, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Helsinki - Kuopio lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kuopio

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.