Halvat lennot Turku - Maarianhamina alk. 186 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Turku-Maarianhamina lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Turku-Maarianhamina

Lyhyin lentoaika

0t 30m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Maarianhamina

1 lentokenttä
Lyhyin lentoaika kohteesta Turku kohteeseen Maarianhamina on 0t 30m.
Turku - Maarianhamina ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Turku lentokenttä - Maarianhamina Mariehamn lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Maarianhamina: Maarianhamina Mariehamn (MHQ)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Turku - Maarianhamina

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Maarianhamina?

lokakuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Turku - Maarianhamina on lokakuu ja kallein heinäkuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Turku - Maarianhamina?

perjantai

Viikon halvin päivä on perjantai ja kallein keskiviikko

Milloin on halvin aika lentää Maarianhamina?

iltapäivällä

Turku - Maarianhamina lennot ovat noin 0 % kalliimpia iltapäivällä kuin iltapäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Maarianhamina?

Air Leap

Air Leap ja Finnair ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Turku - Maarianhamina reitillä

Mikä on halvin Turku - Maarianhamina reitti?

Turku - Maarianhamina Mariehamn

Lennä Turku - Maarianhamina Mariehamn ja saat parhaat Turku - Maarianhamina lentohinnat


Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Turku - Maarianhamina

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Turku-Maarianhamina momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
FinnairHintaalk. 87 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja
Air LeapHintaalk. 155 €Ilmainen peruutusArvostelut
10,0
Etsi Air Leap lentoja

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Turku - Maarianhamina Mariehamn reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut reittiä Turku - Maarianhamina Mariehamn lentävät lentoyhtiökumppanimme haluavat helpottaa lentojen varaamiseen lliittyvää stressiä globaalin pandemian aikana. Seuraavilla lentoyhtiöillä voi olla joustava vaihtokäytäntö matkailijoiden avustamiseksi: Finnair ja Air Leap.

  • Reitin Turku-Maarianhamina Mariehamn etäisyys lentäen?

    Reitin Turku-Maarianhamina Mariehamn välinen etäisyys on noin 134,2 km.


Lennot Turusta Maarianhaminaan kulkevat aina samojen lentokenttien kautta, sillä molemmat kaupungit ovat pieniä ja niissä on käytössä vain yksi kenttä. Tämä on myös niiden etu – kun käytössä on vain yksi lentokenttä, ei voi koskaan huomata päätyneensä vahingossa väärälle kentälle. Monissa Euroopan suurkaupungeissa joutuu tarkasti miettimään ennen lennolle lähtöä, mille kentälle pitää matkustaa. Pahimmillaan lentokenttiä voi olla jopa kuusi. Sekä Turun että Maarianhaminan lentokentät ovat myös kooltaan pieniä. Lähteminen ja saapuminen on melko yksinkertaista – terminaaleja on molemmissa vain yksi. Lisäksi rakennukset ovat niin pieniä, että sisään astuttaessa näkee heti lähtöselvityksen, turvatarkastuksen sekä lähtöportit. Vain muutamalla askeleella pääsee jo portille odottaa lähtevää konetta. Tämä on etenkin liikematkustajille loistava asia – aikaa ei kulu turhiin odotteluihin. Työpäivän jälkeen pääsee hyvissä ajoin kotiin ja perheen luokse. Molemmat lentokentät sijaitsevat lisäksi lähellä kaupungin keskustaa ja matka perille taittuu nopeasti niin autolla, taksilla, bussilla kuin polkupyörälläkin. Kaikki kulkuvälineet lähtevät aivan terminaalirakennuksen edustalta, joten huonon sään aikaan ei joudu turhaan seistä ulkona odottelemassa.


Sekä Turun että Maarianhaminan lentokentät sijaitsevat melko lähellä kaupunkien keskustoja. Molemmissa matkan voi taittaa omalla autolla, vuokra-autolla, bussilla ja taksilla. Pysäköinti onnistuu edullisesti sekä lyhyeksi että pidemmäksi aikaa aivan kävelymatkan päässä lentokentän terminaalilta. Autovuokraamoita löytyy molemmista ja autot voi palauttaa lentokentälle ennen lennolle lähtöä. Julkinen liikenne on ajastettu kulkemaan lentojen lähtö- ja saapumisaikataulujen mukaisesti. Bussilippu on edullinen ja matka kestää molemmissa vain reilun vartin. Kaikista nopeimmin ja kenties mukavimmin kentälle taikka keskustaan hurauttaa taksilla. Kentälle matkaava voi tilata kyytinsä etukäteen tai napata vaihtoehtoisesti taksin joltain kaupungin taksitolpalta. Taksit ja bussit saapuvat Turun lentokentälle aivan terminaalirakennuksen edustalle. Maarianhaminassa taksin saa napattua aivan lentokentältä, mutta bussia varten joutuu kävelemään lähistöllä sijaitsevan ison tien varteen. Turussa operoi bussi numero 1 ja Maarianhaminassa numero 3. Matkan hintaa kannattaa taksissa tiedustella etukäteen: yleensä se on joko ennalta määrätty, sovittavissa tai vaihtelee taksamittarin mukaan. Maarianhaminassa ovat käytössä ainoastaan perinteiset taksit. Turussa taas kyydin voi tilata itselleen Yango-sovelluksella – Uber tai Lyft eivät ole siellä saatavilla.

Maarianhamina on pieni kaupunki, joka sijaitsee Ahvenanmaan maakunnassa. Maateitse sieltä pääsee matkustamaan ympäri pääsaarta sekä laivoilla ja lautoilla muille saarille. Laivalla kulkee aina Ruotsiinkin asti joko Maarianhaminasta tai ajamalla saaren läntisimpään nurkkaan Eckeröhön. Tallinnaan suuntautuvat laivat lähtevät Maarianhaminan keskustasta. Pääsaari itsessään on melko pieni ja nopeasti kuljettu läpi. Matkaa voi taittaa joko busseilla, autolla tai polkupyörällä. Ahvenanmaa on suosittu etenkin kesäisin polkupyöräturistien keskuudessa. Tiet ovat hyväkuntoisia maanteitä – moottoriteitä saarelta ei löydy. Osa sivuteistä saattaa olla hieman huonokuntoisia hiekkateitä ja tämä kannattaa ottaa huomioon matkan suunnittelussa esimerkiksi autonvuokrauksen suhteen. Isoja mäkiä tai vuoristoja Ahvenanmaalta ei löydy. Mikäli mielii jatkaa matkaa muualle saaristoon, voi Maarianhaminasta ajaa saaren itäisimpiin osiin ja napata sieltä jokin lautta muille saarille. Suoria yhteyksiä on olemassa muun muassa Degerölle, Överölle sekä Vårdölle. Näiltä saarilta matkaa taas pääsee jatkamaan toisilla lautoilla aina saariston syrjäisimpiin kolkkiin saakka. Parhaimmillaan saaristoa kierrellessä voi saada kulumaan useita päiviä tai jopa viikkoja.


Vaihtoehtoiset lennot Turku-Maarianhamina -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 05m
Halvin hinta72 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 15m
Halvin hinta77 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta65 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 30m
Halvin hinta152 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 35m
Halvin hinta245 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 25m
Halvin hinta84 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta68 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta81 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 40m
Halvin hinta142 €
Helsinki - Tampere reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 30m
Halvin hinta140 €
Helsinki - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika0t 45m
Halvin hinta120 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta133 €

Vastaavia ​​Turku - Maarianhamina lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Turku - Maarianhamina vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Turku - Maarianhamina lennon.

Kaikki momondo lentohaut reitille Turku - Maarianhamina voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun olet hakenut lentoja reitille Turku - Maarianhamina, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Turku - Maarianhamina lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.