Halvat lennot Turku Maarianhamina alk. 58 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Turku-Maarianhamina lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Turku-Maarianhamina

Paras löydetty hinta

58 €

Lyhyin lentoaika

0t 30m

Suora lento

ma, ti, ke, to ja pe
Paras Maarianhamina - Turku yhdensuuntainen lento, joka on löydetty viimeisten 72 tunnin aikana on 58 €. Paras momondon sivuilta viimeisten 72 tunnin aikana löydetty menoo-paluulennon tarjous kohteesta Turku kohteeseen Maarianhamina on 258 €.
Lyhyin lentoaika kohteesta Turku kohteeseen Maarianhamina on 0t 30m.
Suoria lentoja Turku - Maarianhamina reitille lennetään maanantai, tiistai, keskiviikko, torstai ja perjantai. Ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja on Amapola Flyg.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Turku - Maarianhamina

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Maarianhamina?

Lokakuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Turku - Maarianhamina on lokakuu ja kallein huhtikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Turku - Maarianhamina?

Keskiviikko. Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein keskiviikko

Milloin on halvin aika lentää Maarianhamina?

Iltapäivällä. Turku - Maarianhamina lennot ovat noin 1 % kalliimpia illalla kuin iltapäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Maarianhamina?

FlexFlight. FlexFlight on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Turku - Maarianhamina reitillä

Mikä on halvin Turku - Maarianhamina reitti?

Turku - Maarianhamina Mariehamn. Lennä Turku - Maarianhamina Mariehamn ja saat parhaat Turku - Maarianhamina lentohinnat

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Turku kohteeseen Maarianhamina?

kesäkuuta 2023 alkaen 1 lentoa lähtee kohteesta Turku ja laskeutuu kohteeseen Maarianhamina joka päivä. Tämän reitin suosituin lentojen lähtöaika on klo 15:00, ja 100 % päivittäisistä lennoista lähtee iltapäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Turku kohteeseen Maarianhamina?

kesäkuuta 2023 alkaen 10 lentoa lähtee kohteesta Turku ja laskeutuu kohteeseen Maarianhamina viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 20 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Turku - Maarianhamina

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Turku - Maarianhamina, katso joitain tarjouksiamme alapuoleltalentoyhtiöltä Amapola Flyg
Amapola Flyg
25. heinäkuuta
TKU11:35Turku
0t 30m
MHQ12:05Maarianhamina Mariehamn
Useita lentoyhtiöitä
25. heinäkuuta
TKU01:25Turku
6t 05m
2 välilaskua
MHQ07:30Maarianhamina Mariehamn

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Turku - Maarianhamina

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Turku-Maarianhamina momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
FlexFlightHintaalk. 170 €Ilmainen peruutusArvostelut
8,0
1 arvostelu
Etsi FlexFlight lentoja
  • FlexFlight lennot Turku - Maarianhamina

    FlexFlight lentää kohteesta Turku kohteeseen Maarianhamina noin 5 kertaa viikossa, lentoyhtiö on saanut 1 momondo-arvostelun perusteella pisteiden yhteissummaksi 8,0/10. Halvin FlexFlight-tarjous kohteesta Turku kohteeseen Maarianhamina viimeisen 72 tunnin aikana oli 182 € (meno-paluu), mikä on paljon alhaisempi kuin tämän FlexFlight lentoreitin keskimääräinen hinta 267 €.


  • Reitin Turku-Maarianhamina Mariehamn etäisyys lentäen?

    Reitin Turku-Maarianhamina Mariehamn välinen etäisyys on noin 134,2 km.


Lennot Turusta Maarianhaminaan kulkevat aina samojen lentokenttien kautta, sillä molemmat kaupungit ovat pieniä ja niissä on käytössä vain yksi kenttä. Tämä on myös niiden etu – kun käytössä on vain yksi lentokenttä, ei voi koskaan huomata päätyneensä vahingossa väärälle kentälle. Monissa Euroopan suurkaupungeissa joutuu tarkasti miettimään ennen lennolle lähtöä, mille kentälle pitää matkustaa. Pahimmillaan lentokenttiä voi olla jopa kuusi. Sekä Turun että Maarianhaminan lentokentät ovat myös kooltaan pieniä. Lähteminen ja saapuminen on melko yksinkertaista – terminaaleja on molemmissa vain yksi. Lisäksi rakennukset ovat niin pieniä, että sisään astuttaessa näkee heti lähtöselvityksen, turvatarkastuksen sekä lähtöportit. Vain muutamalla askeleella pääsee jo portille odottaa lähtevää konetta. Tämä on etenkin liikematkustajille loistava asia – aikaa ei kulu turhiin odotteluihin. Työpäivän jälkeen pääsee hyvissä ajoin kotiin ja perheen luokse. Molemmat lentokentät sijaitsevat lisäksi lähellä kaupungin keskustaa ja matka perille taittuu nopeasti niin autolla, taksilla, bussilla kuin polkupyörälläkin. Kaikki kulkuvälineet lähtevät aivan terminaalirakennuksen edustalta, joten huonon sään aikaan ei joudu turhaan seistä ulkona odottelemassa.


Sekä Turun että Maarianhaminan lentokentät sijaitsevat melko lähellä kaupunkien keskustoja. Molemmissa matkan voi taittaa omalla autolla, vuokra-autolla, bussilla ja taksilla. Pysäköinti onnistuu edullisesti sekä lyhyeksi että pidemmäksi aikaa aivan kävelymatkan päässä lentokentän terminaalilta. Autovuokraamoita löytyy molemmista ja autot voi palauttaa lentokentälle ennen lennolle lähtöä. Julkinen liikenne on ajastettu kulkemaan lentojen lähtö- ja saapumisaikataulujen mukaisesti. Bussilippu on edullinen ja matka kestää molemmissa vain reilun vartin. Kaikista nopeimmin ja kenties mukavimmin kentälle taikka keskustaan hurauttaa taksilla. Kentälle matkaava voi tilata kyytinsä etukäteen tai napata vaihtoehtoisesti taksin joltain kaupungin taksitolpalta. Taksit ja bussit saapuvat Turun lentokentälle aivan terminaalirakennuksen edustalle. Maarianhaminassa taksin saa napattua aivan lentokentältä, mutta bussia varten joutuu kävelemään lähistöllä sijaitsevan ison tien varteen. Turussa operoi bussi numero 1 ja Maarianhaminassa numero 3. Matkan hintaa kannattaa taksissa tiedustella etukäteen: yleensä se on joko ennalta määrätty, sovittavissa tai vaihtelee taksamittarin mukaan. Maarianhaminassa ovat käytössä ainoastaan perinteiset taksit. Turussa taas kyydin voi tilata itselleen Yango-sovelluksella – Uber tai Lyft eivät ole siellä saatavilla.

Maarianhamina on pieni kaupunki, joka sijaitsee Ahvenanmaan maakunnassa. Maateitse sieltä pääsee matkustamaan ympäri pääsaarta sekä laivoilla ja lautoilla muille saarille. Laivalla kulkee aina Ruotsiinkin asti joko Maarianhaminasta tai ajamalla saaren läntisimpään nurkkaan Eckeröhön. Tallinnaan suuntautuvat laivat lähtevät Maarianhaminan keskustasta. Pääsaari itsessään on melko pieni ja nopeasti kuljettu läpi. Matkaa voi taittaa joko busseilla, autolla tai polkupyörällä. Ahvenanmaa on suosittu etenkin kesäisin polkupyöräturistien keskuudessa. Tiet ovat hyväkuntoisia maanteitä – moottoriteitä saarelta ei löydy. Osa sivuteistä saattaa olla hieman huonokuntoisia hiekkateitä ja tämä kannattaa ottaa huomioon matkan suunnittelussa esimerkiksi autonvuokrauksen suhteen. Isoja mäkiä tai vuoristoja Ahvenanmaalta ei löydy. Mikäli mielii jatkaa matkaa muualle saaristoon, voi Maarianhaminasta ajaa saaren itäisimpiin osiin ja napata sieltä jokin lautta muille saarille. Suoria yhteyksiä on olemassa muun muassa Degerölle, Överölle sekä Vårdölle. Näiltä saarilta matkaa taas pääsee jatkamaan toisilla lautoilla aina saariston syrjäisimpiin kolkkiin saakka. Parhaimmillaan saaristoa kierrellessä voi saada kulumaan useita päiviä tai jopa viikkoja.


Vaihtoehtoiset lennot Turku-Maarianhamina -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta126 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta156 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 25m
Halvin hinta179 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta125 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta116 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta116 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta136 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta149 €
Helsinki - Tampere reitin lennot
Nopein lentoaika3t 15m
Halvin hinta283 €
Kemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta210 €
Kokkola-Pietarsaari - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta198 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta190 €

Vastaavia ​​Turku - Maarianhamina lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Turku - Maarianhamina vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Turku - Maarianhamina lennon.

Kaikki momondo lentohaut reitille Turku - Maarianhamina voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.