Halvat lennot Glasgow

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Glasgow

Yhteenveto Glasgow lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

48 €

Halvin meno-paluulennon hinta

61 €

Nopein lentoaika

12t 35m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Glasgow kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 48 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Glasgow’n kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Glasgow kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 61 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Glasgow’n kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Glasgow kohteesta Suomi kestää 12t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Glasgow’n kansainvälinen lentoasema).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Glasgow mukaan lukien Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Glasgow lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Glasgow lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Glasgow’n kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Glasgow

Helsinki (HEL) - Edinburgh (EDI)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Glasgow kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Edinburghin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 235 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Glasgow?

Skotlannin suurin kaupunki, elämää kuhiseva Glasgow, tarjoaa matkailijoille skotlantilaista kaupunkikulttuuria parhaimmillaan. Kaupungissa on paljon nähtävää ympäri vuoden. Vaikka Glasgow onkin talviaikaan tunnettu runsaista sateistaan, löytyy tekemistä ja kokemista valtavasti talven pimeimmiksi ja viileimmiksikin päiviksi. Talvimatkat skotlantilaiskaupunkiin ovatkin suosittuja. Vilkkain matkustuskuukausi on joulukuu, jolloin myös hotellit ja lennot ovat kalleimmillaan. Talven kylmimpinä kuukausina lämpötila pysyttelee normaalisti noin 7 lämpöasteen tuntumassa.

Edullisimmillaan lennot Glasgow’hun ovat tammikuun toisesta viikosta maaliskuun alkupuolelle, loppukeväällä huhti-toukokuun taitteessa sekä syyskuun ja marraskuun puoliväleissä. Yllättäen esimerkiksi huhtikuun alku on suhteellisen kallista aikaa matkustaa Glasgow’hun. Kesälomasesongin aikaan, jolloin kaupungissa nautitaan parhaimmillaan reippaasti yli 20 lämpöasteen lukemista, lennot ja majoituspalvelut ovat kalliimpia. Etenkin elokuisin hinnat voivat pompata hyvinkin korkealle.

Yleensä lennot löytää edullisimmin varaamalla ne noin 50-60 päivää ennen reissua. Lyö siis edulliset lentohinnat lukkoon ajoissa. Halvin päivä lentämiseen on tiistain, kallein on lauantai. Lisäksi iltalennot ovat aamulentoja edullisempia.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Glasgow kaupungista Krakova oli 32 €. Tämä on 86 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Glasgow. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Glasgow omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Jos et halua vierailla kaupungissa Glasgow maaliskuu aikana, kannattaa sinun odottaa elokuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 234 €.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Glasgow noin 56 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 275 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Glasgow milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 61 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Glasgow on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Glasgow harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Glasgow Prestwickin lentoasema lentokenttä (45 km kaupungin Glasgow keskustasta), Edinburghin lentoasema lentokenttä (56 km kaupungin Glasgow keskustasta), Dundee lentokenttä (101 km kaupungin Glasgow keskustasta), Campbeltown Machrihanish lentokenttä (101 km kaupungin Glasgow keskustasta) tai Isle of Islay Glenegedale lentokenttä (127 km kaupungin Glasgow keskustasta).

Keskimääräinen hinta on 229 € henkilöä kohti ja Edinburghin lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Glasgow. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.momondosta löytyneet halvat lennot: Glasgow

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Glasgow
Ryanair
10. kesäkuuta
HEL13:40Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 35m
1 välilasku
GLA16:15Glasgow’n kansainvälinen lentoasema
13. kesäkuuta
GLA16:30Glasgow’n kansainvälinen lentoasema
23t 40m
2 välilaskua
HEL16:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
10. kesäkuuta
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 40m
2 välilaskua
GLA17:55Glasgow’n kansainvälinen lentoasema
13. kesäkuuta
GLA16:30Glasgow’n kansainvälinen lentoasema
23t 40m
2 välilaskua
HEL16:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. kesäkuuta
HEL13:40Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 35m
1 välilasku
GLA16:15Glasgow’n kansainvälinen lentoasema
13. kesäkuuta
GLA03:00Glasgow’n kansainvälinen lentoasema
13t 00m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. elokuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 25m
2 välilaskua
GLA06:10Glasgow’n kansainvälinen lentoasema
12. elokuuta
GLA16:50Glasgow’n kansainvälinen lentoasema
23t 10m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 50m
1 välilasku
GLA08:15Glasgow’n kansainvälinen lentoasema
29. kesäkuuta
GLA16:10Glasgow’n kansainvälinen lentoasema
24t 30m
1 välilasku
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 50m
2 välilaskua
GLA19:35Glasgow’n kansainvälinen lentoasema
4. heinäkuuta
GLA03:05Glasgow’n kansainvälinen lentoasema
14t 05m
2 välilaskua
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Glasgow

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Glasgow, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
1. heinäkuuta
HEL13:40Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 35m
1 välilasku
GLA16:15Glasgow’n kansainvälinen lentoasema
Ryanair
1. heinäkuuta
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 40m
2 välilaskua
GLA17:55Glasgow’n kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. kesäkuuta
HEL20:10Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 05m
2 välilaskua
GLA16:15Glasgow’n kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Glasgow?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Glasgow

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Glasgow?

KLM, Lufthansa, Finnair ja Ryanair ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Glasgow rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Glasgow näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Glasgow ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Glasgow lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Glasgow keskustaan

Glashow’n lennot laskeutuvat yleensä kaupungin kansainväliselle Glasgow Airport -lentokentälle. Kaupunkia palvelee myös toinen pienempi lentoasema, Glasgow Prestwick Airport. Glasgow Airport sijaitsee noin 16 km:n päässä kaupungin keskustasta, kun taas Glasgow Prestwickistä matkaa keskustaan kertyy noin 51 km. Jos lentosi saapuu Glasgow Airportille, pääset kaupungin keskustaan halvalla bussi-juna-yhdistelmällä. Ota lentokentältä bussi numero 757 (suunta McGill’s) ja jää pois Paisley Gilmour Street Station -juna-aseman kohdalla. Asemalta voit jatkaa matkaa junalla Glasgow Central -asemalle. Bussi-juna-yhdistelmälipun hinta on noin 3,50 puntaa ja matka-aika keskustaan suunnilleen 45 minuuttia. Jos et halua yhdistää matkalla useampaa liikennevälinettä, voit nousta lentokentältä myös Glasgow Shuttle -pikabussiin. Linja-auto kuljettaa lentomatkustajat Glasgown bussiasemalle 25 minuutissa ja Glasgow Central -pysäkille tätäkin nopeammin. Aikuisille linja-autolipun hinta yhteen suuntaan on noin 7,50 puntaa. Mikäli lentosi laskeutuu etäämmällä sijaitsevalle Glasgow Prestwick -kentälle, pääset kaupunkialueelle nopeasti junalla. Junan matka-aika lentoasemalta kaupungin keskustaan (Glasgow Central -asemalle) on noin 50 minuuttia. Lentomatkustajat saavat junalipun hinnasta puolet alennusta, jolloin lipun hinnaksi jää noin 4 puntaa. Muille matkustajille junamatka maksaa lähes 8 puntaa.


Glasgow: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Glasgow
Helsinki - Glasgow reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 55m
Halvin hinta61 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Glasgow

Glasgow’n keskustan alueella on helppo liikkua jalkaisin. Koska kyseessä on melko suuri, yli puolen miljoonan asukkaan kaupunki, ottavat matkailijat usein avukseen myös kaupungin joukkoliikenteen. Julkista liikennettä hallinnoi valtaosin SPT-yhtiö (Strathclyde Partnership for Transport), tosin esimerkiksi linja-autoliikennettä pyörittävät kaupungissa osin myös yksityiset bussiyhtiöt. Skottilaiskaupungista löytyy paitsi paikallisbussiverkosto myös Iso-Britannian parhaimpiin kuuluva kaupunkijunasysteemi.

Bussimatkat kaupungissa maksavat noin 1,50 punnasta ylöspäin. Glasgow’ssa on metro (Subway), joka kuitenkin koostuu ainakin toistaiseksi vain yhdestä metrolinjasta ja kaikkiaan 15 asemasta. Metron kertalipun hinta on reilun puolitoista puntaa ja päivälipun hinta noin 4 puntaa. Jos hankit metromatkoja varten Smartcard-matkakortin, tulee matkojen hinta edullisemmaksi. Daytripper ticket -kortti on hyvä valinta perheille, sillä kortilla koko perhe saa matkustaa rajoituksetta lähes kaikilla busseilla, junilla, metrolla ja lautoilla Glasgow’n seudulla. Lipun hinta vaihtelee perheen koosta riippuen noin 12,30–22 punnan välillä. Mikäli aiot auton rattiin, muista että Skotlannissa noudatetaan vasemmanpuoleista liikennettä. Pyöräilystä innostuneiden kannattaa kokeilla The Nextbike -kaupunkipyöriä.


Kohteen Glasgow viisumivaatimukset

Skotlanti kuuluu Iso-Britanniaan, joka päätti kansanäänestyksen myötä erota Euroopan unionista. Ainakin toistaiseksi saarivaltio – Skotlanti mukaan lukien – kuitenkin kuuluu EU-alueeseen, sillä eroprosessi ottaa oman aikansa. Skotlantiin matkustavien on kuitenkin varauduttava rajatarkastuksiin lentokentillä, sillä Schengen-maiden alueeseen Iso-Britannia ei kuulu. Mukana matkassa Glasgow’ssa on siis aina oltava joko passi tai virallinen henkilökortti. Jos et aio autoilla Skotlannissa, ajokortin voit jättää kotiin, sillä se ei käy matkustusasiakirjaksi. Mukana kulkevasta passista tai henkilökortista on hyvä ottaa kopio katoamisen varalta.


Aloita matkan suunnittelu - Glasgow


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Glasgow

Haaveissa halvat lennot Glasgow’hun? Voit napata lentoliput halvalla etenkin helmi- ja marraskuulle. Muista vertailla hintoja eri viikonpäivien välillä, sillä hintaerot voivat olla huimia. Edullisimmat lennot skotlantilaiskaupunkiin myydään yleisimmin tiistaille.

Kiehtovia kulttuurikohteita Glasgow’ssa ovat esimerkiksi Riverside Museum ja Kelvingrove Art Gallery and Museum. Vieraile George Square -aukiolla ja tutustu Glasgow Science Centre -tiedekeskukseen.

Glasgow on suurkaupunki, josta voit saada kaiken tarvittavan. Varaudu talvella viileisiin säihin ja runsaisiin sateisiin.

Glasgow’ssa on turvallista matkustaa, vaikka normaali varovaisuus onkin tarpeen. Turistialueilla liikkuvien taskuvarkaiden vuoksi on oltava varuillaan.

Hanavesi on Glasgow’ssa juomakelpoista.

Skotlannissa on tapana tipata ravintoloissa noin 10 prosenttia laskun loppusummasta.

Glasgow’n hintataso on hieman edullisempi kuin Helsingin. Matkailupalveluiden ja ravintoloiden hintataso on kuitenkin vaihteleva.

Skotlannin aika on 2 tuntia jäljessä Suomen aikaa.

Välimatka on noin 1770 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Eikö sittenkään Glasgow? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Glasgow. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Glasgow momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Glasgow. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Glasgow lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.