Etsi halpoja lentoja Glasgow’hun alk. 97 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 8/10
su 15/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Glasgow’hun

Yhteenveto Glasgow'n lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

97 €

Halvin meno-paluulennon hinta

480 €

Nopein lentoaika

7t 25m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Glasgow kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 97 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Glasgow’n kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Glasgow kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 480 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Glasgow’n kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Glasgow kohteesta Suomi kestää 7t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Glasgow’n kansainvälinen lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Glasgow mukaan lukien British Airways, KLM ja Ryanair.

Glasgow'n lentotiedot ja trendit

Tutustu Glasgow'n lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Glasgow?

Jos et halua vierailla kaupungissa Glasgow marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa huhtikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 240 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Glasgow?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Glasgow?

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Glasgow?

Keskimääräinen Suomi–Glasgow lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Glasgow’n kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin 9t 20m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Glasgow’n kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin . Glasgow’n kansainvälinen lentoasema on alueen Glasgow suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Glasgow?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Glasgow noin 21 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 287 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Glasgow milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 255 €.

Halvimmat lennot kaupungin Glasgow lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Glasgow lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Glasgow’n kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Glasgow

Tampere (TMP) - Edinburgh (EDI)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Glasgow kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Edinburghin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 262 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Glasgow’hun

Skotlannin suurin kaupunki, elämää kuhiseva Glasgow, tarjoaa matkailijoille skotlantilaista kaupunkikulttuuria parhaimmillaan. Kaupungissa on paljon nähtävää ympäri vuoden. Vaikka Glasgow onkin talviaikaan tunnettu runsaista sateistaan, löytyy tekemistä ja kokemista valtavasti talven pimeimmiksi ja viileimmiksikin päiviksi. Talvimatkat skotlantilaiskaupunkiin ovatkin suosittuja. Vilkkain matkustuskuukausi on joulukuu, jolloin myös hotellit ja lennot ovat kalleimmillaan. Talven kylmimpinä kuukausina lämpötila pysyttelee normaalisti noin 7 lämpöasteen tuntumassa.

Edullisimmillaan lennot Glasgow’hun ovat tammikuun toisesta viikosta maaliskuun alkupuolelle, loppukeväällä huhti-toukokuun taitteessa sekä syyskuun ja marraskuun puoliväleissä. Yllättäen esimerkiksi huhtikuun alku on suhteellisen kallista aikaa matkustaa Glasgow’hun. Kesälomasesongin aikaan, jolloin kaupungissa nautitaan parhaimmillaan reippaasti yli 20 lämpöasteen lukemista, lennot ja majoituspalvelut ovat kalliimpia. Etenkin elokuisin hinnat voivat pompata hyvinkin korkealle.

Yleensä lennot löytää edullisimmin varaamalla ne noin 50-60 päivää ennen reissua. Lyö siis edulliset lentohinnat lukkoon ajoissa. Halvin päivä lentämiseen on tiistain, kallein on lauantai. Lisäksi iltalennot ovat aamulentoja edullisempia.

Löytyykö kaupungin Glasgow lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Glasgow on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Glasgow harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Glasgow Prestwickin lentoasema lentokenttä (45 km Glasgow keskustasta), Edinburghin lentoasema lentokenttä (56 km Glasgow keskustasta), Dundee lentokenttä (101 km Glasgow keskustasta), Campbeltown Machrihanish lentokenttä (101 km Glasgow keskustasta) tai Isle of Islay Glenegedale lentokenttä (127 km Glasgow keskustasta).

Voiko kaupunkiin Glasgow lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 172 € henkilöä kohti ja Edinburghin lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Glasgow. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Glasgow hinnat?

lentoa Glasgow hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Glasgow?

8 toimijaa on valittavissa lentoa Glasgow lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Glasgow?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Glasgow matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Glasgow?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Glasgow matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Glasgow. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Glasgow

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Glasgow
KLM
21. lokakuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
1 välilasku
GLA23:10Glasgow’n kansainvälinen lentoasema
25. lokakuuta
GLA06:05Glasgow’n kansainvälinen lentoasema
9t 20m
1 välilasku
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Glasgow

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Glasgow, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä British Airways ja Ryanair
Ryanair
25. lokakuuta
HEL22:30Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 30m
1 välilasku
GLA09:00Glasgow’n kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
25. lokakuuta
HEL20:05Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 30m
2 välilaskua
GLA17:35Glasgow’n kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. lokakuuta
HEL09:00Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 25m
3 välilaskua
GLA08:25Glasgow’n kansainvälinen lentoasema

Muut matkustamoluokat Glasgow lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Glasgow lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Glasgow?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Glasgow

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Glasgow?


Glasgow ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Glasgow lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Glasgow keskustaan

Glashow’n lennot laskeutuvat yleensä kaupungin kansainväliselle Glasgow Airport -lentokentälle. Kaupunkia palvelee myös toinen pienempi lentoasema, Glasgow Prestwick Airport. Glasgow Airport sijaitsee noin 16 km:n päässä kaupungin keskustasta, kun taas Glasgow Prestwickistä matkaa keskustaan kertyy noin 51 km. Jos lentosi saapuu Glasgow Airportille, pääset kaupungin keskustaan halvalla bussi-juna-yhdistelmällä. Ota lentokentältä bussi numero 757 (suunta McGill’s) ja jää pois Paisley Gilmour Street Station -juna-aseman kohdalla. Asemalta voit jatkaa matkaa junalla Glasgow Central -asemalle. Bussi-juna-yhdistelmälipun hinta on noin 3,50 puntaa ja matka-aika keskustaan suunnilleen 45 minuuttia. Jos et halua yhdistää matkalla useampaa liikennevälinettä, voit nousta lentokentältä myös Glasgow Shuttle -pikabussiin. Linja-auto kuljettaa lentomatkustajat Glasgown bussiasemalle 25 minuutissa ja Glasgow Central -pysäkille tätäkin nopeammin. Aikuisille linja-autolipun hinta yhteen suuntaan on noin 7,50 puntaa. Mikäli lentosi laskeutuu etäämmällä sijaitsevalle Glasgow Prestwick -kentälle, pääset kaupunkialueelle nopeasti junalla. Junan matka-aika lentoasemalta kaupungin keskustaan (Glasgow Central -asemalle) on noin 50 minuuttia. Lentomatkustajat saavat junalipun hinnasta puolet alennusta, jolloin lipun hinnaksi jää noin 4 puntaa. Muille matkustajille junamatka maksaa lähes 8 puntaa.


Glasgow: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Glasgow
Helsinki - Glasgow reitin lennot
Nopein lentoaika9t 20m
Halvin hinta192 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Glasgow

Glasgow’n keskustan alueella on helppo liikkua jalkaisin. Koska kyseessä on melko suuri, yli puolen miljoonan asukkaan kaupunki, ottavat matkailijat usein avukseen myös kaupungin joukkoliikenteen. Julkista liikennettä hallinnoi valtaosin SPT-yhtiö (Strathclyde Partnership for Transport), tosin esimerkiksi linja-autoliikennettä pyörittävät kaupungissa osin myös yksityiset bussiyhtiöt. Skottilaiskaupungista löytyy paitsi paikallisbussiverkosto myös Iso-Britannian parhaimpiin kuuluva kaupunkijunasysteemi.

Bussimatkat kaupungissa maksavat noin 1,50 punnasta ylöspäin. Glasgow’ssa on metro (Subway), joka kuitenkin koostuu ainakin toistaiseksi vain yhdestä metrolinjasta ja kaikkiaan 15 asemasta. Metron kertalipun hinta on reilun puolitoista puntaa ja päivälipun hinta noin 4 puntaa. Jos hankit metromatkoja varten Smartcard-matkakortin, tulee matkojen hinta edullisemmaksi. Daytripper ticket -kortti on hyvä valinta perheille, sillä kortilla koko perhe saa matkustaa rajoituksetta lähes kaikilla busseilla, junilla, metrolla ja lautoilla Glasgow’n seudulla. Lipun hinta vaihtelee perheen koosta riippuen noin 12,30–22 punnan välillä. Mikäli aiot auton rattiin, muista että Skotlannissa noudatetaan vasemmanpuoleista liikennettä. Pyöräilystä innostuneiden kannattaa kokeilla The Nextbike -kaupunkipyöriä.


Kohteen Glasgow viisumivaatimukset

Skotlanti kuuluu Iso-Britanniaan, joka päätti kansanäänestyksen myötä erota Euroopan unionista. Ainakin toistaiseksi saarivaltio – Skotlanti mukaan lukien – kuitenkin kuuluu EU-alueeseen, sillä eroprosessi ottaa oman aikansa. Skotlantiin matkustavien on kuitenkin varauduttava rajatarkastuksiin lentokentillä, sillä Schengen-maiden alueeseen Iso-Britannia ei kuulu. Mukana matkassa Glasgow’ssa on siis aina oltava joko passi tai virallinen henkilökortti. Jos et aio autoilla Skotlannissa, ajokortin voit jättää kotiin, sillä se ei käy matkustusasiakirjaksi. Mukana kulkevasta passista tai henkilökortista on hyvä ottaa kopio katoamisen varalta.


Aloita matkan suunnittelu - Glasgow


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Glasgow

Miten löydän halvimmat lennot?

Haaveissa halvat lennot Glasgow’hun? Voit napata lentoliput halvalla etenkin helmi- ja marraskuulle. Muista vertailla hintoja eri viikonpäivien välillä, sillä hintaerot voivat olla huimia. Edullisimmat lennot skotlantilaiskaupunkiin myydään yleisimmin tiistaille.

Kiinnostavatko Glasgow’n nähtävyydet?

Kiehtovia kulttuurikohteita Glasgow’ssa ovat esimerkiksi Riverside Museum ja Kelvingrove Art Gallery and Museum. Vieraile George Square -aukiolla ja tutustu Glasgow Science Centre -tiedekeskukseen.

Mitä mukaan matkalle Glasgow’hun?

Glasgow on suurkaupunki, josta voit saada kaiken tarvittavan. Varaudu talvella viileisiin säihin ja runsaisiin sateisiin.

Onko Glasgow’ssa turvallista?

Glasgow’ssa on turvallista matkustaa, vaikka normaali varovaisuus onkin tarpeen. Turistialueilla liikkuvien taskuvarkaiden vuoksi on oltava varuillaan.

Voiko Glasgow’ssa juoda kraanavettä?

Hanavesi on Glasgow’ssa juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Glasgow’ssa?

Skotlannissa on tapana tipata ravintoloissa noin 10 prosenttia laskun loppusummasta.

Millainen on Glasgow’n hintataso?

Glasgow’n hintataso on hieman edullisempi kuin Helsingin. Matkailupalveluiden ja ravintoloiden hintataso on kuitenkin vaihteleva.

Mikä on aikaero Suomi-Skotlanti?

Skotlannin aika on 2 tuntia jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Glasgow?

Välimatka on noin 1770 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Eikö sittenkään Glasgow? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Glasgow?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Glasgow. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Glasgow joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Glasgow momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Glasgow?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Glasgow. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Glasgow juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Glasgow lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Glasgow

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.