Halvat lennot Oulu

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Oulu

Yhteenveto Oulu lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

23 €

Halvin meno-paluulennon hinta

46 €

Nopein lentoaika

1t 00m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Oulu kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 23 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Oulun lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Oulu kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 46 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Oulun lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Oulu kohteesta Suomi kestää 1t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Oulun lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Oulu mukaan lukien Finnair ja Norwegian.

Halvimmat lennot kaupungin Oulu lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Oulu lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kemi

HALVIN REITTI Helsinki - Oulu

Helsinki (HEL) - Oulu (OUL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Oulu kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Oulun lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 114 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ OULUhuhtikuu10% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Oulu lennot maksavat keskimäärin vain 102 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE OULU KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu16% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Oulu lentojen keskimääräinen hinta on 132 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN OULU KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu188% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Oulu kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Oulu?

Halvat lennot Ouluun on mahdollista löytää ympäri vuoden. Oulu on suosittu kohde, ja paras aika matkustaa Ouluun riippuukin siitä, mitä lomaltasi haluat. Kesä- ja heinäkuussa viihtyisä Oulu on suosittu kohde, joten silloin lennot ja majoitus eivät välttämättä ole edullisimmillaan. Oulun sää on kuitenkin kesä-elokuussa yleensä melko lämmin, ja mahdollisista sateista huolimatta kaupungin uimarannat ja nähtävyydet ovat houkuttelevimmillaan juuri tuolloin. Monet tosin jatkavat Oulusta matkaansa Oulusta pidemmälle Lappiin joko laskettelu- tai patikointikohteisiin.

Suosituin kausi lentää Ouluun onki talvikausi, ja sen aikana hotellien ja muiden palveluiden hinnat tapaavat nousta. Pelkät lennot Ouluun saa kuitenkin yleensä kohtuullisen edulliseen hintaan. Lentotarjousten metsästäjät voivat saada lennot erityisen halvalla, mutta yleisesti ottaen lentolippujen hinnat ovat melko tasaiset ympäri vuoden.

Jos kiikarissa on halvat lennot Ouluun, milloin ne kannattaa ostaa? Suosi sesonkien ulkopuolisia ajankohtia ja hanki lentoliput n. 50 päivää ennen matkaa.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Oulu kaupungista Helsinki oli 42 €. Tämä on 78 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Oulu. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Oulu omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä huhtikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Oulu. Lennot maksavat noin 102 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Oulu kuukauden huhtikuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 106 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Oulu on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 114 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Oulu milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 46 €.

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Oulu. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 82 €. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 130 €.

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Oulu on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 87 €. Yritä olla ostamatta lippuja illalla, koska ne ovat yleensä noin 120 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Oulu kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Kemi/Tornio lentokenttä (94 km kaupungin Oulu keskustasta) tai Kajaani lentokenttä (133 km kaupungin Oulu keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Kemi/Tornio lentokenttä keskimääräiseen hintaan 115 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Oulu

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Oulu
Norwegian
12. heinäkuuta
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
OUL13:05Oulun lentoasema
19. heinäkuuta
OUL13:35Oulun lentoasema
1t 05m
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
15. kesäkuuta
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
OUL13:05Oulun lentoasema
23. kesäkuuta
OUL13:35Oulun lentoasema
1t 05m
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
15. kesäkuuta
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
OUL13:05Oulun lentoasema
23. kesäkuuta
OUL13:35Oulun lentoasema
1t 05m
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
8. kesäkuuta
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
OUL13:05Oulun lentoasema
15. kesäkuuta
OUL13:35Oulun lentoasema
1t 05m
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
14. heinäkuuta
HEL11:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
OUL12:45Oulun lentoasema
18. heinäkuuta
OUL13:35Oulun lentoasema
1t 05m
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
4. heinäkuuta
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
OUL13:05Oulun lentoasema
7. heinäkuuta
OUL13:35Oulun lentoasema
1t 05m
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Oulu

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Oulu, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Norwegian
Norwegian
30. toukokuuta
HEL13:45Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
OUL14:50Oulun lentoasema
Norwegian
6. heinäkuuta
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
OUL13:05Oulun lentoasema
Norwegian
28. heinäkuuta
HEL11:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
OUL12:45Oulun lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Oulu?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Oulu

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Oulu?

Norwegian on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Oulu. Finnair ja Norwegian Air International ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Oulu kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Oulu, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Oulu

Kohteeseen Oulu on 12 Norwegian Air International lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema kohteeseen Oulu, suosituin reitti, jota Norwegian Air International liikennöi kohteeseen Oulu.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Norwegian Air International lento kohteeseen Oulu maksoi 64 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Norwegian Air International on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 21 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 8,8/10.

Finnair lennot kohteeseen Oulu

Finnair lentotarjoukset kohteeseen Oulu ovat alkaen 53 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Finnair lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Helsinki-Vantaan lentoasema on suosituin Finnair lähtöpiste kohteen Oulu lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Finnair on saanut pistemäärän 7,7/10 95 arvostelujen perusteella.


Oulu ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Oulu lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Ouluun saapuvat Oulun lentoasemalle, josta kaupungin keskustan suuntaan pääsee joko paikallisbussien tai taksien kyydissä. Kentällä on myös useiden autovuokraamojen palvelupisteitä, jos toiveissa on siirtyä keskustaan henkilöautolla. Oulun joukkoliikenteen linja 8 kulkee lentoaseman ja Teknologiakylän väliä ja linja 9 puolestaan lentoaseman ja Heikinharjun väliä. Lipun hinta riippuu siitä, kuinka monella vyöhykkeellä aiot matkustaa.


Oulu: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Oulu
Pariisi - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 35m
Halvin hinta263 €
Frankfurt - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 15m
Halvin hinta276 €
Wien - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 20m
Halvin hinta266 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta64 €
Lontoo - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 45m
Halvin hinta120 €
Tukholma - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 10m
Halvin hinta141 €
Geneve - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 25m
Halvin hinta295 €
München - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 35m
Halvin hinta238 €
Hampuri - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 45m
Halvin hinta235 €
Madrid - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 45m
Halvin hinta289 €
Amsterdam - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika21t 15m
Halvin hinta251 €
Atlanta - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 50m
Halvin hinta2054 €
Krakova - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 35m
Halvin hinta196 €
Zürich - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika20t 40m
Halvin hinta337 €
Budapest - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika26t 30m
Halvin hinta162 €
San Francisco - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika17t 50m
Halvin hinta1173 €
Stuttgart - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika21t 25m
Halvin hinta343 €
Nantes - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika33t 35m
Halvin hinta252 €
Oslo - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 05m
Halvin hinta213 €
Portland - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika36t 00m
Halvin hinta1070 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Oulu

Oulun keskusta on jalankulkijaystävällinen, ja kaupungin kauniissa maisemissa on mukava huristella kesäaikaan myös polkupyörällä. Pyöräteitä on jopa yli 600 kilometriä. Oulussa on joitakin pyörävuokraamoita, ja normaali pyörän päivävuokran hinta on noin 15 euroa, tuntivuokran hinta on puolestaan noin 7 euroa.

Oulun kattava bussiverkosto vie kätevästi eri puolille kaupunkia. Bussimatkojen hinnoittelu perustuu vyöhykkeisiin, ja edullisimman A-city-yksittäislipun hinta on aikuisilta 1,50 euroa. Lipun voi ostaa joko yksittäiselle vyöhykkeelle (A-city, A, B, C tai D) tai useammalle vyöhykkeelle. Kahden vyöhykkeen lippuja on saatavilla AB-, BC- ja CD-yhdistelmin, ja myös kolmen ja neljän vyöhykkeen lippuja on myynnissä. Neljän vyöhykkeen lippu, ABCD-lippu, kattaa kaupungin kaikki joukkoliikennevyöhykkeet Oulusta aina Yli-Iihin asti.


Kohteen Oulu viisumivaatimukset

Koska lennot Helsinki-Vantaalta Ouluun ovat kotimaanlentoja, passia ei tarvita. Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaan sisäisillä lennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, toisin kuin kansainvälisillä lennoilla. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Yksin matkustavilta alle 12-vuotiailta ei vaadita henkilöllisyysdokumenttia, mutta heidän puolestaan on täytettävä yksin matkustavan lapsen lomake. Lapsen saattajan henkilöllisyys tarkistetaan. Jos aiot jatkaa matkaa Oulusta johonkin kansainväliseen lentokohteeseen, muista selvittää lopullisen kohdemaan passi- ja viisumivaatimukset.


Aloita matkan suunnittelu - Oulu


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Oulu

Suosi etenkin kesäkauden ulkopuolisia lentoja, vertaa hintoja ja seuraa lentotarjouksia.

Oulussa matkailijoita kutsuvat esimerkiksi Rotuaarin alue, tiedekeskus Tietomaa sekä kuohuva Koitelinkoski.

Saat kaiken tarvittavan kaupungista.

Oulun seudulla voit kesäisin esimerkiksi pyöräillä ja talvisin lasketella Iso-Syötteellä. Kokeile myös koskenlaskua!

Kulttuurin ystäviä kutsuu Oulun taidemuseo, ja historiasta ja perinteistä kiinnostuneita Pohjois-Pohjanmaan museo.

Oulu on todella turvallinen matkailukaupunki.

Hintataso on esimerkiksi Helsinkiä edullisempi, mutta majoitusten ja muiden matkailupalvelujen hinnat nousevat etenkin kesäkaudella.

Välimatka on teitä pitkin noin 600 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Oulu ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Oulu lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Oulu niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Oulu lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.