Halvat lennot Oulu

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 27/7
ti 3/8

Halvimmat lennot kaupungin Oulu lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Oulu lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kemi

HALVIN REITTI Helsinki - Oulu

Helsinki (HEL) - Oulu (OUL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Oulu kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Oulu, jolloin hinta on keskimääräinen 102 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ OULUhuhtikuu10% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Oulu lennot maksavat keskimäärin vain 92 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE OULU KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu16% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Oulu lentojen keskimääräinen hinta on 118 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN OULU KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu188% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Oulu kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Oulu?

Halvat lennot Ouluun on mahdollista löytää ympäri vuoden. Oulu on suosittu kohde, ja paras aika matkustaa Ouluun riippuukin siitä, mitä lomaltasi haluat. Kesä- ja heinäkuussa viihtyisä Oulu on suosittu kohde, joten silloin lennot ja majoitus eivät välttämättä ole edullisimmillaan. Oulun sää on kuitenkin kesä-elokuussa yleensä melko lämmin, ja mahdollisista sateista huolimatta kaupungin uimarannat ja nähtävyydet ovat houkuttelevimmillaan juuri tuolloin. Monet tosin jatkavat Oulusta matkaansa Oulusta pidemmälle Lappiin joko laskettelu- tai patikointikohteisiin.

Suosituin kausi lentää Ouluun onki talvikausi, ja sen aikana hotellien ja muiden palveluiden hinnat tapaavat nousta. Pelkät lennot Ouluun saa kuitenkin yleensä kohtuullisen edulliseen hintaan. Lentotarjousten metsästäjät voivat saada lennot erityisen halvalla, mutta yleisesti ottaen lentolippujen hinnat ovat melko tasaiset ympäri vuoden.

Jos kiikarissa on halvat lennot Ouluun, milloin ne kannattaa ostaa? Suosi sesonkien ulkopuolisia ajankohtia ja hanki lentoliput n. 50 päivää ennen matkaa.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Oulu?

  Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Oulu kaupungista Helsinki oli 62 €. Tämä on 82 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Oulu. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Oulu omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Oulu?

  Yleensä huhtikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Oulu. Lennot maksavat noin 92 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Oulu kuukauden huhtikuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 95 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Oulu?

  Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Oulu on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 102 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Oulu milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 48 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Oulu?

  Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Oulu. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 97 €. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 115 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Oulu?

  Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Oulu on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 102 €. Yritä olla ostamatta lippuja illalla, koska ne ovat yleensä noin 118 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

 • Löytyykö kaupungin Oulu lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Oulu kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Kemi/Tornio lentokenttä (94 km kaupungin Oulu keskustasta) tai Kajaani lentokenttä (133 km kaupungin Oulu keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Oulu lentää jotenkin halvemmalla?

  Voit löytää tarjouksia kentälle Kemi/Tornio lentokenttä keskimääräiseen hintaan 237 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Oulu

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Oulu
Norwegian
18. elokuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
OUL04:05Oulu
24. elokuuta
OUL04:35Oulu
1t 00m
HEL05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
17. elokuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
OUL04:05Oulu
23. elokuuta
OUL15:10Oulu
1t 00m
HEL16:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
28. heinäkuuta
HEL09:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
OUL10:20Oulu
4. elokuuta
OUL10:50Oulu
1t 05m
HEL11:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
3. elokuuta
HEL09:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
OUL10:20Oulu
5. elokuuta
OUL10:50Oulu
1t 05m
HEL11:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
6. syyskuuta
HEL13:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
OUL14:40Oulu
10. syyskuuta
OUL14:35Oulu
1t 00m
HEL15:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
27. elokuuta
HEL13:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
OUL14:05Oulu
31. elokuuta
OUL15:10Oulu
1t 00m
HEL16:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Oulu

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Oulu, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Norwegian
Norwegian
18. elokuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
OUL04:05Oulu
Norwegian
25. elokuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
OUL04:05Oulu
Norwegian
12. elokuuta
HEL09:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
OUL10:20Oulu

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Oulu?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Oulu

Lennot Ouluun tarjoaa suomalainen lentoyhtiö Finnair ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian. Suoria lentoja Ouluun on tarjolla useampi päivässä, esimerkiksi Finnair liikennöi Ouluun parhaimmillaan yhdeksän lentoa päivässä. Kaupunkiin pääsee Etelä-Suomesta nopeasti: kun kyseessä on suora lento, lentoaikaa Helsinki-Vantaalta Ouluun on vain reilu tunti. Kaupunkiin on mahdollista lentää myös suomalaisten vaihtokenttien kautta, mutta silloin lentoaika venyy pitkäksi, eikä vaihtokenttien kautta lentäminen tule yleensä suoria yhteyksiä edullisemmaksi. Pääkaupunkiseudulta Ouluun lähtevät lennot starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta kummankin lentoyhtiön kohdalla. Vaikka Finnair ei ole Norwegianin tapaan halpalentoyhtiö, kummankaan lentoyhtiön edullisempaan lipputyyppiin ei kuulu ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Jos siis matkustat käsimatkatavaraa isomman matkalaukun kanssa, valitse lipputyyppisi tarkoin.


Oulu ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Oulu lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Ouluun saapuvat Oulun lentoasemalle, josta kaupungin keskustan suuntaan pääsee joko paikallisbussien tai taksien kyydissä. Kentällä on myös useiden autovuokraamojen palvelupisteitä, jos toiveissa on siirtyä keskustaan henkilöautolla. Oulun joukkoliikenteen linja 8 kulkee lentoaseman ja Teknologiakylän väliä ja linja 9 puolestaan lentoaseman ja Heikinharjun väliä. Lipun hinta riippuu siitä, kuinka monella vyöhykkeellä aiot matkustaa.


Oulu: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Oulu
Helsinki - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 05m
Halvin hinta74 €

Liikkuminen Oulussa?

Oulun keskusta on jalankulkijaystävällinen, ja kaupungin kauniissa maisemissa on mukava huristella kesäaikaan myös polkupyörällä. Pyöräteitä on jopa yli 600 kilometriä. Oulussa on joitakin pyörävuokraamoita, ja normaali pyörän päivävuokran hinta on noin 15 euroa, tuntivuokran hinta on puolestaan noin 7 euroa. [Tarkistettu 12.6.2017]

Oulun kattava bussiverkosto vie kätevästi eri puolille kaupunkia. Bussimatkojen hinnoittelu perustuu vyöhykkeisiin, ja edullisimman A-city-yksittäislipun hinta on aikuisilta 1,50 euroa. [Tarkistettu 12.6.2017] Lipun voi ostaa joko yksittäiselle vyöhykkeelle (A-city, A, B, C tai D) tai useammalle vyöhykkeelle. Kahden vyöhykkeen lippuja on saatavilla AB-, BC- ja CD-yhdistelmin, ja myös kolmen ja neljän vyöhykkeen lippuja on myynnissä. Neljän vyöhykkeen lippu, ABCD-lippu, kattaa kaupungin kaikki joukkoliikennevyöhykkeet Oulusta aina Yli-Iihin asti.


Tarvitaanko Oulun lennolle passi?

Koska lennot Helsinki-Vantaalta Ouluun ovat kotimaanlentoja, passia ei tarvita. Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaan sisäisillä lennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, toisin kuin kansainvälisillä lennoilla. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Yksin matkustavilta alle 12-vuotiailta ei vaadita henkilöllisyysdokumenttia, mutta heidän puolestaan on täytettävä yksin matkustavan lapsen lomake. Lapsen saattajan henkilöllisyys tarkistetaan. Jos aiot jatkaa matkaa Oulusta johonkin kansainväliseen lentokohteeseen, muista selvittää lopullisen kohdemaan passi- ja viisumivaatimukset.


Aloita matkan suunnittelu - Oulu


Vinkkejä Ouluun matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Ouluun?

Suosi etenkin kesäkauden ulkopuolisia lentoja, vertaa hintoja ja seuraa lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Oulun nähtävyydet?

Oulussa matkailijoita kutsuvat esimerkiksi Rotuaarin alue, tiedekeskus Tietomaa sekä kuohuva Koitelinkoski.

Mitä mukaan matkalle Ouluun?

Saat kaiken tarvittavan kaupungista.

Mitä aktiviteetteja Oulun seudulla on tarjolla?

Oulun seudulla voit kesäisin esimerkiksi pyöräillä ja talvisin lasketella Iso-Syötteellä. Kokeile myös koskenlaskua!

Mitkä ovat Oulun ykkösmuseoita?

Kulttuurin ystäviä kutsuu Oulun taidemuseo, ja historiasta ja perinteistä kiinnostuneita Pohjois-Pohjanmaan museo.

Onko Oulussa turvallista?

Oulu on todella turvallinen matkailukaupunki.

Millainen on Oulun hintataso?

Hintataso on esimerkiksi Helsinkiä edullisempi, mutta majoitusten ja muiden matkailupalvelujen hinnat nousevat etenkin kesäkaudella.

Mikä on etäisyys Helsinki-Oulu?

Välimatka on teitä pitkin noin 600 kilometriä.