Etsi halvat lennot Jällivaara

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/12
ma 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Jällivaara lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Jällivaara lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kiiruna

HALVIN REITTI Helsinki - Jällivaara

Helsinki (HEL) - Kiiruna (KRN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Jällivaara kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kiruna, jolloin hinta on keskimääräinen 264 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Jällivaara

Miten kauan kestää lentää Jällivaaran?

Suomesta lennot Ruotsin Jällivaaran kuntaan kestävät keskimäärin 5-15 tuntia lentoreitistä riippuen. Joissakin tapauksissa lento voi kestää tätä pidempäänkin, jopa 24 tuntia. Helsinki-Vantaan lentokentältä lennettäessä on lentoaika usein lyhyin, noin 9 tuntia. Lentoon sisältyy tällöin yksi välilasku. Riippuen siitä kuinka pitkä odotusaika välilaskukohteessa on, voivat lentoajat olla pidempiäkin. Turusta lennettäessä lentoaika voi lyhyimmillään olla vajaa viisi tuntia. Lyhyt lentoaika johtuu lähinnä siitä, että tällä reitillä välilaskun pituus on vain vaajaa kaksi tuntia. Muualta Suomesta matkustettaessa on matka parasta suunnitella siten, että lentää joko Turusta tai Helsingistä. Alkumatkan voi taittaa helposti esimerkiksi junalla tai bussilla. Mikäli etsit mahdollisimman nopeaa reittiä, on lento parasta ottaa siis Helsinki-Vantaan tai Turun lentokentältä Tukholman Arlandan lentokentälle, josta on useita jatkolentoja Jällivaaran kuntaan. momondossa voit vertailla eri lentoreittejä ja välilaskujen pituuksia. Etsi momondosta lennot Jällivaaran kunnan Gällivare Lapland -lentoasemalle. Vertaile lentoreittejä ja aikatauluja ja varaa itsellesi parhaiten sopivat lennot.

Mistä voit lentää suoraan Jällivaaran kuntaan?

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Jällivaaran kuntaan. Suorat lennot Jällivaaran kuntaan lähtevät Tukholman Arlandan lentokentältä. Suomesta lennettäessä lentoon sisältyy siis aina välilasku, tosin useimmilla reiteillä välilaskuja on vain yksi Tukholman Arlandassa. Parasta on siis suunnitella matka siten, että lennät Tukholmaan joko Helsinki-Vantaan tai Turun lentokentältä. Tällöin säästät aikaa ja välilaskuja on vain yksi. Etsi momondosta Jällivaaran kunnan lentotarjoukset ja löydä itsellesi sopivin lento.

Löytyykö kaupungin Jällivaara lähettyviltä muita lentokenttiä?

Jällivaara kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Kiruna lentokenttä (76 km Jällivaara keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Jällivaara Gallivare lentokenttä hinnat?

lentoa Jällivaara Gallivare lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Jällivaara Gallivare lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Jällivaara Gallivare lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Jällivaara Gallivare lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Jällivaara Gallivare lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Jällivaara Gallivare lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Jällivaara viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Jällivaaran kunnassa on?

Sekä Suomi että Ruotsi ovat Schengen-maita ja EU-jäsenmaita. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Schengen-maihin. Matkustaessasi Jällivaaran kuntaan et siis tarvitse Suomen kansalaisena erillistä viisumia. Tarvitset matkallesi kuitenkin voimassa olevan passin tai Suomen poliisin myöntämän virallisen voimassa olevan henkilökortin. Lentokentällä ei ole rajatarkastuksia, mutta toisinaan viranomaiset saattavat pyytää näyttämään virallisen matkustusasiakirjan maahan saapumisen jälkeen.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Jällivaara

Mitä voit tehdä ja nähdä Jällivaaran kunnassa?

Jällivaaran kunta on erittäin rauhallinen lomanviettopaikka. Kaupunki ei itsessään tarjoa kovin paljon nähtävää tai koettavaa. Tämä pieni kaupunki on kuitenkin ihanteellinen kohde jokaiselle, joka haluaa nauttia ulkoilma-aktiviteeteista, luonnosta ja kunnon talvesta. Jällivaara tarjoaa matkailijoille ennen kaikkea puhdasta luontoa, kauniita maisemia ja rentoutumista kaupungin vilinästä. Jällivaarassa sijaitseva Dundretin hiihtokeskus on todella kiva paikka harrastaa talviurheilua ja hiihtää. Lomakeskus on hyvin varustettu. Keskuksessa on muun muassa viisi hissiä, lumipuisto ja muutama hiihtolatu. Lomakeskus on ihana paikka viettää aikaa, vaikka et hiihtäisikään. Aluetta ympäröivät upeat luonnonkauniit maisemat, joissa viettää helposti yön vain ympäristöä ihaillen. Jällivaarassa on tarjolla myös monia muita talviaktiviteetteja, kuten esimerkiksi koiravaljakkoajelua ja lumiskootteriajelua. Kaupungissa on muutama matkanjärjestäjä, joilta voit ostaa tunnin mittaisen koiravaljakkoajelun. Ajelun aikana pääset nauttimaan alueen luonnosta ja kauniista maisemista. Lumiskootterin voit vuokrata käyttöösi jopa koko päiväksi ja ajella sillä mielesi mukaan. Jällivaara on myös hyvä paikka nähdä revontulia. Voit joko osallistua maksulliselle revontulisafarille, jolla opit lisää revontuli-ilmiöstä, tai voit matkustaa itse kauemmas luontoon katselemaan revontulia. Vaikka Jällivaara on suosittu talvikohde, tarjoaa se upeita maisemia ja kokemuksia myös kesällä. Kaupunki on niin pohjoisessa, että kesäaikaan voi yöttömistä öistä nauttia jopa 40 päivää.  Tänä aikana aurinko ei koskaan laske. Kesällä Jällivaaran kunnassa on myös kiva tehdä kävelyretki ja vierailla kaupungin muutamassa kulttuurikohteessa. Voit ottaa kartan mukaan ja kävellä esimerkiksi paikalliselle kirkolle ja vanhaan kouluun, jossa nykyään sijaitsee kaupungin museo. Kävelykierrokselle riittää hyvin pari tuntia ja tärkeimmät kohteet ovat lähellä toisiaan.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Jällivaara?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Jällivaara. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Jällivaara joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Jällivaara momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Jällivaara?

Kun kaikki mahdolliset Jällivaara lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Jällivaara juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Jällivaara. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jällivaara

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.