Etsi halvat lennot Jällivaara

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Jällivaara lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Jällivaara lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kiiruna

HALVIN REITTI Helsinki - Jällivaara

Helsinki (HEL) - Kiiruna (KRN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Jällivaara kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kiruna, jolloin hinta on keskimääräinen 313 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Jällivaara

Suomesta lennot Ruotsin Jällivaaran kuntaan kestävät keskimäärin 5-15 tuntia lentoreitistä riippuen. Joissakin tapauksissa lento voi kestää tätä pidempäänkin, jopa 24 tuntia. Helsinki-Vantaan lentokentältä lennettäessä on lentoaika usein lyhyin, noin 9 tuntia. Lentoon sisältyy tällöin yksi välilasku. Riippuen siitä kuinka pitkä odotusaika välilaskukohteessa on, voivat lentoajat olla pidempiäkin. Turusta lennettäessä lentoaika voi lyhyimmillään olla vajaa viisi tuntia. Lyhyt lentoaika johtuu lähinnä siitä, että tällä reitillä välilaskun pituus on vain vaajaa kaksi tuntia. Muualta Suomesta matkustettaessa on matka parasta suunnitella siten, että lentää joko Turusta tai Helsingistä. Alkumatkan voi taittaa helposti esimerkiksi junalla tai bussilla. Mikäli etsit mahdollisimman nopeaa reittiä, on lento parasta ottaa siis Helsinki-Vantaan tai Turun lentokentältä Tukholman Arlandan lentokentälle, josta on useita jatkolentoja Jällivaaran kuntaan. momondossa voit vertailla eri lentoreittejä ja välilaskujen pituuksia. Etsi momondosta lennot Jällivaaran kunnan Gällivare Lapland -lentoasemalle. Vertaile lentoreittejä ja aikatauluja ja varaa itsellesi parhaiten sopivat lennot.

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Jällivaaran kuntaan. Suorat lennot Jällivaaran kuntaan lähtevät Tukholman Arlandan lentokentältä. Suomesta lennettäessä lentoon sisältyy siis aina välilasku, tosin useimmilla reiteillä välilaskuja on vain yksi Tukholman Arlandassa. Parasta on siis suunnitella matka siten, että lennät Tukholmaan joko Helsinki-Vantaan tai Turun lentokentältä. Tällöin säästät aikaa ja välilaskuja on vain yksi. Etsi momondosta Jällivaaran kunnan lentotarjoukset ja löydä itsellesi sopivin lento.

Jällivaara kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Kiruna lentokenttä (76 km Jällivaara keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Jällivaara?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Jällivaara

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Jällivaara?

Scandinavian Airlines on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Jällivaara. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Jällivaara, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Jällivaara ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Jällivaara lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Jällivaaran kunnan lentokentältä kaupungin keskustaan?

Jällivaaran lentokenttä on vajaan vartin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Jällivaaran kunnassa ei ole erillistä lentokenttäbussia, joka operoisi lentokentän ja kaupungin keskustan väliä. Lentokentän ulkopuolella pysähtyvät kuitenkin jotkut kaupungin julkiset bussit. Länstrafiken Norrbottenin bussi numero 10 liikennöi muutaman kerran päivässä päätietä pitkin Gällivare-lentokentän ulkopuolella. On hyvä huomioida, että bussipysäkille on kuitenkin melko pitkä kävelymatka. Taksi on huomattavasti luotettavampi vaihtoehto ja taksin voit napata kätevästi lentokentältä. Taksi on myös nopeampi vaihtoehto ja pääset kaupungin keskustaan jo muutamassa minuutissa.


Kohteen Jällivaara viisumivaatimukset

Sekä Suomi että Ruotsi ovat Schengen-maita ja EU-jäsenmaita. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Schengen-maihin. Matkustaessasi Jällivaaran kuntaan et siis tarvitse Suomen kansalaisena erillistä viisumia. Tarvitset matkallesi kuitenkin voimassa olevan passin tai Suomen poliisin myöntämän virallisen voimassa olevan henkilökortin. Lentokentällä ei ole rajatarkastuksia, mutta toisinaan viranomaiset saattavat pyytää näyttämään virallisen matkustusasiakirjan maahan saapumisen jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Jällivaara


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Jällivaara

Jällivaaran kunta on erittäin rauhallinen lomanviettopaikka. Kaupunki ei itsessään tarjoa kovin paljon nähtävää tai koettavaa. Tämä pieni kaupunki on kuitenkin ihanteellinen kohde jokaiselle, joka haluaa nauttia ulkoilma-aktiviteeteista, luonnosta ja kunnon talvesta. Jällivaara tarjoaa matkailijoille ennen kaikkea puhdasta luontoa, kauniita maisemia ja rentoutumista kaupungin vilinästä. Jällivaarassa sijaitseva Dundretin hiihtokeskus on todella kiva paikka harrastaa talviurheilua ja hiihtää. Lomakeskus on hyvin varustettu. Keskuksessa on muun muassa viisi hissiä, lumipuisto ja muutama hiihtolatu. Lomakeskus on ihana paikka viettää aikaa, vaikka et hiihtäisikään. Aluetta ympäröivät upeat luonnonkauniit maisemat, joissa viettää helposti yön vain ympäristöä ihaillen. Jällivaarassa on tarjolla myös monia muita talviaktiviteetteja, kuten esimerkiksi koiravaljakkoajelua ja lumiskootteriajelua. Kaupungissa on muutama matkanjärjestäjä, joilta voit ostaa tunnin mittaisen koiravaljakkoajelun. Ajelun aikana pääset nauttimaan alueen luonnosta ja kauniista maisemista. Lumiskootterin voit vuokrata käyttöösi jopa koko päiväksi ja ajella sillä mielesi mukaan. Jällivaara on myös hyvä paikka nähdä revontulia. Voit joko osallistua maksulliselle revontulisafarille, jolla opit lisää revontuli-ilmiöstä, tai voit matkustaa itse kauemmas luontoon katselemaan revontulia. Vaikka Jällivaara on suosittu talvikohde, tarjoaa se upeita maisemia ja kokemuksia myös kesällä. Kaupunki on niin pohjoisessa, että kesäaikaan voi yöttömistä öistä nauttia jopa 40 päivää.  Tänä aikana aurinko ei koskaan laske. Kesällä Jällivaaran kunnassa on myös kiva tehdä kävelyretki ja vierailla kaupungin muutamassa kulttuurikohteessa. Voit ottaa kartan mukaan ja kävellä esimerkiksi paikalliselle kirkolle ja vanhaan kouluun, jossa nykyään sijaitsee kaupungin museo. Kävelykierrokselle riittää hyvin pari tuntia ja tärkeimmät kohteet ovat lähellä toisiaan.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Jällivaara. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Jällivaara momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun kaikki mahdolliset Jällivaara lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Jällivaara. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.