Halvat lennot Jällivaara

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 25/10
ma 1/11

Halvimmat lennot kaupungin Jällivaara lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Jällivaara lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kiiruna

HALVIN REITTI Helsinki - Jällivaara

Helsinki (HEL) - Kiiruna (KRN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Jällivaara kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kiiruna, jolloin hinta on keskimääräinen 250 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Jällivaara?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Jällivaara?

  Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Jällivaara hintaan 175 €/henkilö, mikä on 72 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Jällivaara. Löydät halvimmat hinnat alueelle Jällivaara valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

 • Löytyykö kaupungin Jällivaara lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Jällivaara kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Kiiruna lentokenttä (76 km kaupungin Jällivaara keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Jällivaara lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Jällivaara lentokenttä ovat keskimäärin 637 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Jällivaara. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Jällivaara?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Jällivaara
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Jällivaara?

  SAS on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Jällivaara. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Jällivaara, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Aloita matkan suunnittelu - Jällivaara