0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Kristianstad

Etsi halvat lennot Kristianstad

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sal 5/3
Sal 12/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Kristianstad lentotiedot ja trendit

Tutustu Kristianstad lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kristianstad?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Kristianstad riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Malmö (suosituin lentokenttä alueella Kristianstad) niin lentoaika on keskimäärin 3t 30m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Malmö, keskimääräinen lentoaika on .

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kristianstad

Miten kauan kestää lentää Kristianstadiin?

Kristianstad on kunta eteläisessä Ruotsissa Skånen läänissä. Lennot Kristianstadiin kulkevat tavallisesti Tukholman kautta, mutta tällä hetkellä lentäen pääsee perille niin, että lentää lähimpään suureen kaupunkiin ja kulkee junalla perille Kristianstadiin. Tämä sujuu esimerkiksi niin, että lentää Malmöhön, joka sijaitsee myös Etelä-Ruotsissa noin tunnin matkan päässä Kristianstadista. Helsingistä Malmöhön voi lentää Tukholman Arlandan kautta ja matka kestää noin kolmisen tuntia. Tampereelta lentoreitti Malmöhön on sama ja kestää suunnilleen saman verran. Turusta lähdettäessä vaihto on myös Tukholmassa, mutta lento voi nopeimmillaan kestää vain noin kaksi ja puoli tuntia. Toinen isompi ja suhteellisen lähellä Kristianstadia sijaitseva kenttä on Tanskan Kööpenhaminassa, joka on aivan Malmön vieressä Juutinrauman toisella puolen. Sinne pääsee Suomesta lentämään nopeasti, ja Kööpenhaminasta Kristianstadiin kestää junalla hieman alle kaksi tuntia, joten sinnekin lentäminen on varteenotettava vaihtoehto. Esimerkiksi Turusta Kööpenhaminaan lentää nopeimmillaan kaksi ja puoli tuntia.

Mistä voit lentää suoraan Kristianstadiin?

Tällä hetkellä Suomesta ei valitettavasti ole suoraa lentoyhteyttä Kristianstadiin. Tavallisesti lennot Kristianstadin Österlenin lentoasemalle kulkevat Tukholman kautta. Tällä hetkellä niitä ei kuitenkaan ole tarjolla, joten Suomesta lennot Ruotsin Kristianstadiin eivät ole mahdollisia. Matka lentämällä onnistuu kätevimmin niin, että lentää ensin joko Malmöhön tai Kööpenhaminaan ja kulkee sieltä junalla perille Kristianstadiin. Helsingistä Kööpenhaminaan pääsee lentämään nopeasti, vain noin tunnissa, ja Kööpenhaminasta Kristianstadiin kestää junalla hieman alle kaksituntia. Kristianstadin lentotarjoukset momondon kautta sisältävät esimerkiksi juuri tämän lento- ja junayhteyden, joten voit valita sen helposti samalla kertaa. Myös esimerkiksi Tampereelta ja Turusta voi lentää Kööpenhaminaan, mutta tällöin on vaihto Tukholmassa ja matka-aika suunnilleen sama kuin Malmöhön lennettäessä. Niinpä lento Malmöhön ja jatko sieltä junalla on nopeampi reitti näistä kaupungeista lähdettäessä. Tampereelta Malmöhön pääsee Tukholman Arlandan kautta noin kolmessa tunnissa ja Turusta samalla reitillä mutta parhaimmillaan reilussa kahdessa ja puolessa tunnissa.

Löytyykö kaupungin Kristianstad lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Kristianstad on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Kristianstad harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Ronneby Kallinge lentokenttä (73 km Kristianstad keskustasta), Malmö lentokenttä (73 km Kristianstad keskustasta), Angelholm lentokenttä (85 km Kristianstad keskustasta) tai Vaxjo lentokenttä (106 km Kristianstad keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kristianstad lentokenttä hinnat?

lentoa Kristianstad lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kristianstad lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kristianstad lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kristianstad lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Kristianstad lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Kristianstad viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- ja viisumivaatimukset matkustettaessa Kristianstadiin?

Pohjoismaiden välillä vallitsee niiden kansalaisia koskeva passivapaus, joten periaatteessa Ruotsiin matkustaessa ei passia tai viisumia tarvita. Henkilöllisyys on kuitenkin pystyttävä todistamaan tarvittaessa myös Ruotsissa liikkuessa, joten mukana on hyvä olla voimassa oleva virallinen henkilötodistus, eli passi tai kansallinen henkilökortti.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kristianstad

Mitä voit nähdä ja tehdä Kristianstadissa?

Kristianstadin alue on monipuolinen ja sieltä löytyy erilaista tekemistä sekä luonnon että kulttuurin parissa. Aivan keskustassa on Naturum Vattenriket, joka on luontokeskus joen partaalla ja esittelee muun muassa alueelle tyypillisiä lintuja, kasveja ja kaloja. Keskuksessa järjestetään myös erilaisia aktiviteetteja ja sieltä löytyy luontoreittejä, joita kävellä. Lähellä keskustaa sijaitsee myös rautatiemuseo, joka on pieni mutta kiehtova vierailukohde. Se esittelee vanhoja vetureita ja junanvaunuja ja kertoo rautateiden historiasta. Regionmuseet Kristianstad on myös vierailun arvoinen. Se kertoo alueen historiasta ja kulttuurista ja siellä on myös vaihtuvia näyttelyitä. Lisää kaupungin historiasta voi oppia lähellä keskustaa sijaitsevassa Bastionen Konungen -kohteessa, jossa näet vanhan linnoituksen rauniot. Alueella on esillä vanhoja kanuunoja sekä infotauluja. Jos kaupungista haluaa tehdä lyhyitä matkoja, lähiseuduilta löytyy esimerkiksi upeita vanhoja linnoja, joissa vierailla. Vanha Bäckaskogin linna vain muutaman kymmenen minuutin päässä kaupungista on komea, alun perin luostariksi tehty rakennus 1200-luvulta, jossa voi myös yöpyä. Noin saman matkan päässä järven toisella puolella on Karsholmin komea linna 1300-luvulta, jonka tiluksilla voi myös yöpyä. Paikalla järjestään ryhmille tilauksesta linnunmetsästysretkiä. Lähellä rannikoa taasen sijaitsee Åhusin taajama, joka on yksi parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista Ruotsissa. Sieltä löytyy kaunis ja tunnelmallinen vanhakaupunki. Luonnonystäville mainio kohde sijaitsee noin puoli tuntia etelään Kristianstadista. Forsakarin luonnonpuisto tarjoaa mukavia vaellusreittejä, ja puiston vetonaula ovat komeat Forsakarin vesiputoukset.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kristianstad?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kristianstad.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kristianstad joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Kristianstad, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kristianstad?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Kristianstad, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kristianstad juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Kristianstad, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Kristianstad lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kristianstad

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Kristianstad


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Kristianstad
1 aikuinen
Sal 5/3
Sal 12/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.