Halvat lennot Kristianstad

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kristianstad?

Kristianstad on kunta eteläisessä Ruotsissa Skånen läänissä. Lennot Kristianstadiin kulkevat tavallisesti Tukholman kautta, mutta tällä hetkellä lentäen pääsee perille niin, että lentää lähimpään suureen kaupunkiin ja kulkee junalla perille Kristianstadiin. Tämä sujuu esimerkiksi niin, että lentää Malmöhön, joka sijaitsee myös Etelä-Ruotsissa noin tunnin matkan päässä Kristianstadista. Helsingistä Malmöhön voi lentää Tukholman Arlandan kautta ja matka kestää noin kolmisen tuntia. Tampereelta lentoreitti Malmöhön on sama ja kestää suunnilleen saman verran. Turusta lähdettäessä vaihto on myös Tukholmassa, mutta lento voi nopeimmillaan kestää vain noin kaksi ja puoli tuntia. Toinen isompi ja suhteellisen lähellä Kristianstadia sijaitseva kenttä on Tanskan Kööpenhaminassa, joka on aivan Malmön vieressä Juutinrauman toisella puolen. Sinne pääsee Suomesta lentämään nopeasti, ja Kööpenhaminasta Kristianstadiin kestää junalla hieman alle kaksi tuntia, joten sinnekin lentäminen on varteenotettava vaihtoehto. Esimerkiksi Turusta Kööpenhaminaan lentää nopeimmillaan kaksi ja puoli tuntia.

Tällä hetkellä Suomesta ei valitettavasti ole suoraa lentoyhteyttä Kristianstadiin. Tavallisesti lennot Kristianstadin Österlenin lentoasemalle kulkevat Tukholman kautta. Tällä hetkellä niitä ei kuitenkaan ole tarjolla, joten Suomesta lennot Ruotsin Kristianstadiin eivät ole mahdollisia. Matka lentämällä onnistuu kätevimmin niin, että lentää ensin joko Malmöhön tai Kööpenhaminaan ja kulkee sieltä junalla perille Kristianstadiin. Helsingistä Kööpenhaminaan pääsee lentämään nopeasti, vain noin tunnissa, ja Kööpenhaminasta Kristianstadiin kestää junalla hieman alle kaksituntia. Kristianstadin lentotarjoukset momondon kautta sisältävät esimerkiksi juuri tämän lento- ja junayhteyden, joten voit valita sen helposti samalla kertaa. Myös esimerkiksi Tampereelta ja Turusta voi lentää Kööpenhaminaan, mutta tällöin on vaihto Tukholmassa ja matka-aika suunnilleen sama kuin Malmöhön lennettäessä. Niinpä lento Malmöhön ja jatko sieltä junalla on nopeampi reitti näistä kaupungeista lähdettäessä. Tampereelta Malmöhön pääsee Tukholman Arlandan kautta noin kolmessa tunnissa ja Turusta samalla reitillä mutta parhaimmillaan reilussa kahdessa ja puolessa tunnissa.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Kristianstad kaupungista Helsinki oli 9 €. Tämä on 96 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Kristianstad. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Kristianstad omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Kristianstad on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Kristianstad harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Ronneby Kallinge lentokenttä (73 km kaupungin Kristianstad keskustasta), Malmö lentokenttä (73 km kaupungin Kristianstad keskustasta), Angelholm lentokenttä (85 km kaupungin Kristianstad keskustasta) tai Vaxjo lentokenttä (106 km kaupungin Kristianstad keskustasta).

Halvin lentokenttä lähellä Kristianstad on tyypillisesti Ronneby Kallinge lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 163 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.Kristianstad ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kristianstad lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Kristianstadin lentokentältä?

Kristianstadin Österlenin lentoasema sijaitsee jonkin verran kaupungin ulkopuolella. Jos lentää sinne, kaupungin keskustaan pääsee esimerkiksi bussilla. Tien 19 varrelta läheltä lentoasemaa kulkevat Skåne Express -bussit 3 ja 4, jotka vievät kaupungin keskustaan. Myös lukuisat taksiyhtiöt palvelevat kentällä, ja tarvittaessa voit myös vuokrata auton. Uber toimii myös kentällä ja on hieman halvempi kuin perinteinen taksi. Jos taas kaupunkiin saapuu junalla Malmöstä tai Kööpenhaminasta, päätyy Kristianstadin rautatieasemalle, joka sijaitsee aivan keskustassa ja josta on helppo siirtyä seuraavaan kohteeseen.


Kohteen Kristianstad viisumivaatimukset

Pohjoismaiden välillä vallitsee niiden kansalaisia koskeva passivapaus, joten periaatteessa Ruotsiin matkustaessa ei passia tai viisumia tarvita. Henkilöllisyys on kuitenkin pystyttävä todistamaan tarvittaessa myös Ruotsissa liikkuessa, joten mukana on hyvä olla voimassa oleva virallinen henkilötodistus, eli passi tai kansallinen henkilökortti.


Aloita matkan suunnittelu - Kristianstad


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kristianstad

Kristianstadin alue on monipuolinen ja sieltä löytyy erilaista tekemistä sekä luonnon että kulttuurin parissa. Aivan keskustassa on Naturum Vattenriket, joka on luontokeskus joen partaalla ja esittelee muun muassa alueelle tyypillisiä lintuja, kasveja ja kaloja. Keskuksessa järjestetään myös erilaisia aktiviteetteja ja sieltä löytyy luontoreittejä, joita kävellä. Lähellä keskustaa sijaitsee myös rautatiemuseo, joka on pieni mutta kiehtova vierailukohde. Se esittelee vanhoja vetureita ja junanvaunuja ja kertoo rautateiden historiasta. Regionmuseet Kristianstad on myös vierailun arvoinen. Se kertoo alueen historiasta ja kulttuurista ja siellä on myös vaihtuvia näyttelyitä. Lisää kaupungin historiasta voi oppia lähellä keskustaa sijaitsevassa Bastionen Konungen -kohteessa, jossa näet vanhan linnoituksen rauniot. Alueella on esillä vanhoja kanuunoja sekä infotauluja. Jos kaupungista haluaa tehdä lyhyitä matkoja, lähiseuduilta löytyy esimerkiksi upeita vanhoja linnoja, joissa vierailla. Vanha Bäckaskogin linna vain muutaman kymmenen minuutin päässä kaupungista on komea, alun perin luostariksi tehty rakennus 1200-luvulta, jossa voi myös yöpyä. Noin saman matkan päässä järven toisella puolella on Karsholmin komea linna 1300-luvulta, jonka tiluksilla voi myös yöpyä. Paikalla järjestään ryhmille tilauksesta linnunmetsästysretkiä. Lähellä rannikoa taasen sijaitsee Åhusin taajama, joka on yksi parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista Ruotsissa. Sieltä löytyy kaunis ja tunnelmallinen vanhakaupunki. Luonnonystäville mainio kohde sijaitsee noin puoli tuntia etelään Kristianstadista. Forsakarin luonnonpuisto tarjoaa mukavia vaellusreittejä, ja puiston vetonaula ovat komeat Forsakarin vesiputoukset.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kristianstad.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Kristianstad, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Kristianstad, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Kristianstad, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Kristianstad lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.