Halvat lennot Kristianstad

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kristianstad?

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kristianstad?

    Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Kristianstad kaupungista Skopje oli 53 €. Tämä on 82 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Kristianstad. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Kristianstad omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

  • Löytyykö kaupungin Kristianstad lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Kristianstad on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Kristianstad harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Ronneby Kallinge lentokenttä (73 km kaupungin Kristianstad keskustasta), Malmö lentokenttä (73 km kaupungin Kristianstad keskustasta), Ängelholm lentokenttä (85 km kaupungin Kristianstad keskustasta) tai Växjö lentokenttä (106 km kaupungin Kristianstad keskustasta).

  • Voiko kaupunkiin Kristianstad lentää jotenkin halvemmalla?

    Halvin lentokenttä lähellä Kristianstad on tyypillisesti Ronneby Kallinge lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 209 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Aloita matkan suunnittelu - Kristianstad