Halvat lennot Helsinki - Visby

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 28/9
ti 5/10

Helsinki-Visby lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Visby
Lyhyin lentoaika2t 40mLyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Visby on 2t 40m.
Suora lentoEi yhtäänHelsinki - Visby ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Visby lentokenttä.
Lentokentät kohteessa Visby1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Visby: Visby (VBY)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Visby

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Visby?

heinäkuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Visby on heinäkuu ja kallein tammikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Visby?

torstai

Viikon halvin päivä on torstai ja kallein tiistai

Milloin on halvin aika lentää Visby?

illalla

Helsinki - Visby lennot ovat noin 35 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Visby?

Norwegian

Braathens Regional Aviation, Finnair ja Norwegian ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Visby reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Visby reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Visby

Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Visby ja saat parhaat Helsinki - Visby lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Visby lento?

24 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Visby on noin 24 päivää ennen lähtöä


Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Visby

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Visby lennot vaihtamalla välilehteä
SAS
29. lokakuuta
HEL06:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
1 välilasku
VBY09:15Visby
1. marraskuuta
VBY08:45Visby
2t 20m
1 välilasku
HEL11:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
29. lokakuuta
HEL06:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
1 välilasku
VBY09:15Visby
31. lokakuuta
VBY09:15Visby
5t 40m
1 välilasku
HEL14:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
29. lokakuuta
HEL06:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
1 välilasku
VBY09:15Visby
1. marraskuuta
VBY08:45Visby
6t 30m
2 välilaskua
HEL15:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Visby

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Visby, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
VBYVisby

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Visby

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Visby momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
SAS
Hintaalk. 83 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,2
8,7

Koneeseennousu

8,1

Mukavuus

8,8

Henkilökunta

7,5

Viihde

7,5

Ateriat

Arvostelut

Plussat: Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!

1 / 1
Braathens Regional Aviation
Hintaalk. 85 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
0,0
Finnair
Hintaalk. 92 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,3
7,9

Koneeseennousu

7,6

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

6,6

Viihde

7,2

Ateriat

Arvostelut

liian kylmä

1 / 1
Norwegian
Hintaalk. 113 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,0

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Visby reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Visby, kuten Braathens Regional Aviation, Finnair ja SAS ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.

  • Reitin Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Visby etäisyys lentäen?

    Etäisyys linnuntietä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Visby reitille on 473,0 km. Kohtuullinen lento hyvissä olosuhteissa kestää 2t 40m.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Visby?

Helsingin ja Ruotsin Visbyn välillä operoidaan sekä suoria että välilaskullisia lentoja. Kätevät suorat lennot Helsingistä Visbyyn saat suomalaisen Finnairin ja ruotsalainen BRA:n (Braathens Regional Airlines) kautta. Finnair lentää suoria Visbyn lentoja kesäkaudella, noin kesäkuusta syyskuuhun. Myös BRA:n suorat lennot keskittyvät kesään. Myös välilaskullisilla lennoilla lentoaika on parhaimmillaan todella lyhyt, joten käytä hyväksesi myös ympäri vuoden operoitavia välilaskullisia lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Visbyyn. Yhden vaihdon nopeat Helsinki–Visby-lennot saat esimerkiksi Finnairin tai skandinaavisen SAS:n lentovalikoimista. Vertaa kuitenkin vaihdollisten lentoreittien lentoaikoja tarkasti, sillä lennon pituus vaihtelee lentoreittiin kuuluvan välilaskun keston ja lentoreitin mukaan.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Lennot Helsingistä Visbyyn nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Kaupungin keskustasta on matkaa kentälle 18 km. Matkan taitat kätevästi ja edullisesti Helsingin seudun joukkoliikenteen busseilla tai junalla. Hyvä vaihtoehto on myös Finnairin lentokenttäbussi eli Finnair City Bus. HSL:n seutuliikenteen junat kulkevat Helsingin rautatieasemalta lentoaseman juna-asemalle, ja matka-aika on noin 30 min. Samassa ajassa kentälle kulkee yleensä myös Finnair City Bus. Voit hypätä Finnairin lentokenttäbussiin rautatieaseman tuntumasta. HSL:n seutuliikenteen bussit operoivat lentokentälle eri puolilta Helsinkiä. HSL:n junien ja seutubussien matkalippujen hinta on maksutavasta riippuen noin 4,20–5,50 EUR. Finnairin lentokenttäbussi on hieman kalliimpi, sillä matkalippu maksaa noin 6,90 EUR. Voit napata Helsinki-Vantaalle myös taksin.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Visbyssä?

Helsingistä saapuvat lennot laskeutuvat Visbyn lentoasemalle (Visby flygplats). Lentokentältä on matkaa kaupungin keskustaan noin neljä kilometriä. Matka on helppo taittaa bussilla, sillä lentokentältä keskustaan operoi bussi numero 61, joka kulkee Sliten ja Visbyn väliä. Matka-aika keskustaan, Visbyn linja-autoasemalle, on noin 10 min. Matkalipun hinta kaupunkialueelle on noin 18–25 SEK (noin 1,70–2,30 EUR). Kesäkuukausina keskustaan ja keskustan hotelleihin operoi myös coach-busseja. Mikäli matkustat Visbyyn ilman matkatavaroita, on matka lentoasemalta keskustaan taitettavissa kävellen. Myös taksilla matka on nopea, mutta varaudu Suomen hintoja korkeimpiin taksihintoihin. Jos toiveissasi on tutkia Visbyn seutua vuokra-autolla, voit jatkaa matkaa lentoasemalta vuokra-autolla. Varaa kuitenkin autosi mieluiten etukäteen.

Kuinka kauan Helsinki–Visby-lento kestää?

Lennot Helsingistä Visbyyn vaihtelevat kestoltaan. Mikäli valitset suorat lentoreitit Helsinki-Vantaalta Visbyyn, lentoaika on alkaen vain noin 1 h 20 min. Lento Visbyyn vastaa pituudeltaan siis monia Suomen sisäisiä kotimaan lentoja. Mikäli valitset Visbyyn vaihdollisen lennon, matka-aika on alkaen noin 2 h 30 min. Välilaskulliset lennot ovat siis parhaimmillaan kätevä ja nopea vaihtoehto. Visbyyn operoidaan kuitenkin myös selvästi pidempiä lentoreittejä.

Milloin on paras aika matkustaa Visbyyn?

Visby on suosittu kesälomakohde, sillä kaupunki on värikäs ja idyllinen kesäkaupunki. Kesäkuusta elokuuhun kaupungin lämpötilat nousevat usein 20 °C yläpuolelle, ja Gotlannin saaren merimaisemat ovat parhaimmillaan aurinkoisina päivinä. Kesäkuukausina myös lentoyhteydet Helsingistä Visbyyn ovat parhaimmillaan, sillä kesäkuukausien aikana kaupunkien välillä lennetään suoria reittilentoja. Kesämatkojen miinuspuolena ovat keskimääräistä korkeammat hinnat. Lentoliput Helsingistä Visbyyn ovat kesällä hieman tavallista kalliimmat, ja myös hotellien hinnat ovat tällöin hieman normaalia korkeammat. Halvat lennot Helsingistä Visbyyn voit napata lähes milloin tahansa vilkkaimman kesälomasesongin ulkopuolella. Kaupungin säät ovat keväällä, syksyllä ja talvella pohjoismaisittain epävakaat, mutta idyllinen kaupunki on mielenkiintoinen kohde myös muulloin kuin kesällä. Jouluvalaistuksessaan Visby on erityisen idyllinen. Lapsiperheiden kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että Kneippbyn-huvipuisto Peppi Pitkätossun taloineen on avoinna ainoastaan kesällä.

Tarvitaanko Visbyyn passia/viisumia?

Et tarvitse Ruotsissa sijaitsevaan Visbyyn viisumia. Pohjoismaiden välillä on vapaa liikkuvuus, ja myös Visbyyn voi matkustaa ilman viisumia tai passia. Helsinki–Visby-lennolle on kuitenkin otettava mukaan jokin matkustusasiakirja, kuten virallinen henkilökortti. Finnairin pohjoismaiden välisillä lennoilla matkustusasiakirjaksi käy passin tai henkilökortin ohella myös Kela-kortti tai ajokortti. Muiden lentoyhtiöiden lennoille kannattaa ottaa varalta joko passi tai henkilökortti.


  • Visby on Kneippbyn-huvipuiston ansiosta yksi lapsiperheiden suosikkikohteista Ruotsissa, mutta pieni kaupunki tarjoaa paljon nähtävää myös historian ystäville. Visby on yksi Skandinavian parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista, ja historiallinen kaupunki onkin nostettu Unescon maailmanperintökohteiden listalle. Vieraile esimerkiksi Visbyn tuomiokirkossa (Visby Domkyrka) ja tutustu kävellen kaupungin keskiaikaisiin muureihin.
  • Pakkaa Visbyyn mukaan hyvät kävelykengät, sillä kaupunkia on helpointa tutkia jalkaisin. Välimatkat ovat lyhyitä, joten matkabudjettia ei tarvitse kuluttaa esimerkiksi takseihin. Gotlannin saarella on kätevää reissata busseilla, mutta monet saarta tarkemmin tutkivat vuokraavat auton lomamatkansa ajaksi.
  • Jos haluat tutustua Visbyyn vilkkaan kesälomakauden ulkopuolella, joulukuu on hyvää matkustusaikaa. Joulukuun alkupuolella kaupungissa järjestetään keskiaikaiset joulumarkkinat, joilta voi tehdä hyviä ostoksia pukinkonttiin. Markkinahumun lisäksi kaupungissa on tapahtumapäivinä yleensä konsertteja, näyttelyitä ja muita aktiviteetteja.

(Hinnat tarkistettu 09/05/2019).


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Visby -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta59 €
Helsinki - Göteborg reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 00m
Halvin hinta108 €
Helsinki - Malmö reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 25m
Halvin hinta137 €
Oulu - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 40m
Halvin hinta144 €
Vaasa - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 50m
Halvin hinta183 €
Helsinki - Uumaja reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 45m
Halvin hinta213 €
Helsinki - Ängelholm reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 55m
Halvin hinta259 €
Kokkola-Pietarsaari - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 15m
Halvin hinta989 €