Halvat lennot Helsinki Visby alk. 97 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 8/10
la 15/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Visby lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Visby

Lyhyin lentoaika

6t 40m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Visby

1 lentokenttä
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Visby on 6t 40m.
Helsinki - Visby ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Visby lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Visby: Visby (VBY)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Visby

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Visby?

heinäkuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Visby on heinäkuu ja kallein helmikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Visby?

lauantai. Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Visby?

illalla. Helsinki - Visby lennot ovat noin 30 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Visby?

Norwegian. Braathens Regional Aviation, Finnair ja Norwegian ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Visby reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Visby reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Visby. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Visby ja saat parhaat Helsinki - Visby lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Visby lento?

34 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Visby on noin 34 päivää ennen lähtöä

Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Visby

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Visby lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
9. marraskuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 40m
1 välilasku
VBY10:55Visby
12. marraskuuta
VBY09:50Visby
22t 20m
1 välilasku
HEL08:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. marraskuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 50m
1 välilasku
VBY08:05Visby
12. marraskuuta
VBY06:15Visby
19t 45m
2 välilaskua
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. marraskuuta
HEL18:50Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 45m
3 välilaskua
VBY08:35Visby
12. marraskuuta
VBY09:50Visby
22t 20m
1 välilasku
HEL08:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. marraskuuta
HEL18:50Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 45m
3 välilaskua
VBY08:35Visby
12. marraskuuta
VBY09:50Visby
16t 10m
2 välilaskua
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Visby

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Visby, katso joitain tarjouksiamme alapuoleltalentoyhtiöltä Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
9. marraskuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 50m
1 välilasku
VBY08:05Visby
Useita lentoyhtiöitä
9. marraskuuta
HEL06:45Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 50m
3 välilaskua
VBY08:35Visby
Useita lentoyhtiöitä
9. marraskuuta
HEL06:45Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 50m
3 välilaskua
VBY08:35Visby

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Visby

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Visby momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
FinnairHintaalk. 78 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,8
8,0

Koneeseennousu

7,6

Mukavuus

8,2

Henkilökunta

7,2

Viihde

7,0

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja
NorwegianHintaalk. 113 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,4
Etsi Norwegian lentoja
Braathens Regional AviationHintaalk. 129 €Ilmainen peruutusArvostelut
10,0
Etsi Braathens Regional Aviation lentoja
Scandinavian AirlinesHintaalk. 151 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,1
7,4

Koneeseennousu

7,0

Mukavuus

7,7

Henkilökunta

6,5

Viihde

6,5

Ateriat

Arvostelut

Plussat: Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!

1 / 1
Etsi Scandinavian Airlines lentoja

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki-Vantaan lentoasema - Visby reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki-Vantaan lentoasema - Visby reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Finnair, Scandinavian Airlines ja Braathens Regional Aviation. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Finnair, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.

  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Visby etäisyys lentäen?

    Etäisyys linnuntietä Helsinki-Vantaan lentoasema-Visby reitille on 473,0 km. Kohtuullinen lento hyvissä olosuhteissa kestää 3t 50m.Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Visby?

Helsingin ja Ruotsin Visbyn välillä operoidaan sekä suoria että välilaskullisia lentoja. Kätevät suorat lennot Helsingistä Visbyyn saat suomalaisen Finnairin ja ruotsalainen BRA:n (Braathens Regional Airlines) kautta. Finnair lentää suoria Visbyn lentoja kesäkaudella, noin kesäkuusta syyskuuhun. Myös BRA:n suorat lennot keskittyvät kesään. Myös välilaskullisilla lennoilla lentoaika on parhaimmillaan todella lyhyt, joten käytä hyväksesi myös ympäri vuoden operoitavia välilaskullisia lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Visbyyn. Yhden vaihdon nopeat Helsinki–Visby-lennot saat esimerkiksi Finnairin tai skandinaavisen SAS:n lentovalikoimista. Vertaa kuitenkin vaihdollisten lentoreittien lentoaikoja tarkasti, sillä lennon pituus vaihtelee lentoreittiin kuuluvan välilaskun keston ja lentoreitin mukaan.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Lennot Helsingistä Visbyyn nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Kaupungin keskustasta on matkaa kentälle 18 km. Matkan taitat kätevästi ja edullisesti Helsingin seudun joukkoliikenteen busseilla tai junalla. Hyvä vaihtoehto on myös Finnairin lentokenttäbussi eli Finnair City Bus. HSL:n seutuliikenteen junat kulkevat Helsingin rautatieasemalta lentoaseman juna-asemalle, ja matka-aika on noin 30 min. Samassa ajassa kentälle kulkee yleensä myös Finnair City Bus. Voit hypätä Finnairin lentokenttäbussiin rautatieaseman tuntumasta. HSL:n seutuliikenteen bussit operoivat lentokentälle eri puolilta Helsinkiä. HSL:n junien ja seutubussien matkalippujen hinta on maksutavasta riippuen noin 4,20–5,50 EUR. Finnairin lentokenttäbussi on hieman kalliimpi, sillä matkalippu maksaa noin 6,90 EUR. Voit napata Helsinki-Vantaalle myös taksin.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Visbyssä?

Helsingistä saapuvat lennot laskeutuvat Visbyn lentoasemalle (Visby flygplats). Lentokentältä on matkaa kaupungin keskustaan noin neljä kilometriä. Matka on helppo taittaa bussilla, sillä lentokentältä keskustaan operoi bussi numero 61, joka kulkee Sliten ja Visbyn väliä. Matka-aika keskustaan, Visbyn linja-autoasemalle, on noin 10 min. Matkalipun hinta kaupunkialueelle on noin 18–25 SEK (noin 1,70–2,30 EUR). Kesäkuukausina keskustaan ja keskustan hotelleihin operoi myös coach-busseja. Mikäli matkustat Visbyyn ilman matkatavaroita, on matka lentoasemalta keskustaan taitettavissa kävellen. Myös taksilla matka on nopea, mutta varaudu Suomen hintoja korkeimpiin taksihintoihin. Jos toiveissasi on tutkia Visbyn seutua vuokra-autolla, voit jatkaa matkaa lentoasemalta vuokra-autolla. Varaa kuitenkin autosi mieluiten etukäteen.

Kuinka kauan Helsinki–Visby-lento kestää?

Lennot Helsingistä Visbyyn vaihtelevat kestoltaan. Mikäli valitset suorat lentoreitit Helsinki-Vantaalta Visbyyn, lentoaika on alkaen vain noin 1 h 20 min. Lento Visbyyn vastaa pituudeltaan siis monia Suomen sisäisiä kotimaan lentoja. Mikäli valitset Visbyyn vaihdollisen lennon, matka-aika on alkaen noin 2 h 30 min. Välilaskulliset lennot ovat siis parhaimmillaan kätevä ja nopea vaihtoehto. Visbyyn operoidaan kuitenkin myös selvästi pidempiä lentoreittejä.

Milloin on paras aika matkustaa Visbyyn?

Visby on suosittu kesälomakohde, sillä kaupunki on värikäs ja idyllinen kesäkaupunki. Kesäkuusta elokuuhun kaupungin lämpötilat nousevat usein 20 °C yläpuolelle, ja Gotlannin saaren merimaisemat ovat parhaimmillaan aurinkoisina päivinä. Kesäkuukausina myös lentoyhteydet Helsingistä Visbyyn ovat parhaimmillaan, sillä kesäkuukausien aikana kaupunkien välillä lennetään suoria reittilentoja. Kesämatkojen miinuspuolena ovat keskimääräistä korkeammat hinnat. Lentoliput Helsingistä Visbyyn ovat kesällä hieman tavallista kalliimmat, ja myös hotellien hinnat ovat tällöin hieman normaalia korkeammat. Halvat lennot Helsingistä Visbyyn voit napata lähes milloin tahansa vilkkaimman kesälomasesongin ulkopuolella. Kaupungin säät ovat keväällä, syksyllä ja talvella pohjoismaisittain epävakaat, mutta idyllinen kaupunki on mielenkiintoinen kohde myös muulloin kuin kesällä. Jouluvalaistuksessaan Visby on erityisen idyllinen. Lapsiperheiden kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että Kneippbyn-huvipuisto Peppi Pitkätossun taloineen on avoinna ainoastaan kesällä.

Tarvitaanko Visbyyn passia/viisumia?

Et tarvitse Ruotsissa sijaitsevaan Visbyyn viisumia. Pohjoismaiden välillä on vapaa liikkuvuus, ja myös Visbyyn voi matkustaa ilman viisumia tai passia. Helsinki–Visby-lennolle on kuitenkin otettava mukaan jokin matkustusasiakirja, kuten virallinen henkilökortti. Finnairin pohjoismaiden välisillä lennoilla matkustusasiakirjaksi käy passin tai henkilökortin ohella myös Kela-kortti tai ajokortti. Muiden lentoyhtiöiden lennoille kannattaa ottaa varalta joko passi tai henkilökortti.


  • Visby on Kneippbyn-huvipuiston ansiosta yksi lapsiperheiden suosikkikohteista Ruotsissa, mutta pieni kaupunki tarjoaa paljon nähtävää myös historian ystäville. Visby on yksi Skandinavian parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista, ja historiallinen kaupunki onkin nostettu Unescon maailmanperintökohteiden listalle. Vieraile esimerkiksi Visbyn tuomiokirkossa (Visby Domkyrka) ja tutustu kävellen kaupungin keskiaikaisiin muureihin.
  • Pakkaa Visbyyn mukaan hyvät kävelykengät, sillä kaupunkia on helpointa tutkia jalkaisin. Välimatkat ovat lyhyitä, joten matkabudjettia ei tarvitse kuluttaa esimerkiksi takseihin. Gotlannin saarella on kätevää reissata busseilla, mutta monet saarta tarkemmin tutkivat vuokraavat auton lomamatkansa ajaksi.
  • Jos haluat tutustua Visbyyn vilkkaan kesälomakauden ulkopuolella, joulukuu on hyvää matkustusaikaa. Joulukuun alkupuolella kaupungissa järjestetään keskiaikaiset joulumarkkinat, joilta voi tehdä hyviä ostoksia pukinkonttiin. Markkinahumun lisäksi kaupungissa on tapahtumapäivinä yleensä konsertteja, näyttelyitä ja muita aktiviteetteja.

Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Visby -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta56 €
Helsinki - Göteborg reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta101 €
Oulu - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika5t 35m
Halvin hinta207 €
Helsinki - Malmö reitin lennot
Nopein lentoaika3t 20m
Halvin hinta140 €
Helsinki - Ängelholm reitin lennot
Nopein lentoaika6t 50m
Halvin hinta357 €
Kokkola-Pietarsaari - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika2t 05m
Halvin hinta1059 €
Vaasa - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika6t 40m
Halvin hinta217 €
Helsinki - Uumaja reitin lennot
Nopein lentoaika6t 05m
Halvin hinta389 €

Vastaavia ​​Helsinki - Visby lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Visby vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Helsinki - Visby lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Löydät lentoja reitille Helsinki - Visby joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Helsinki - Visby tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille Helsinki - Visby niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Visby lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.