Lennot Bahama

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot Bahama kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Bahama
Nassau
Nassau

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Bahama

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Bahama
 • Mitkä ovat maan Bahama suosituimmat kaupungit?

  Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Bahama. Maan Bahama suosituin matkailukaupunki on Nassau, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 605 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Bahama ovat Freeport, City of Freeport ja Georgetown.

 • Mikä lento on halvin kohteeseen Bahama?

  Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Bahama ovat:
  202 € per henkilö American Airlines-lennolle
  426 € per henkilö Air Canada-lennolle
  443 € per henkilö United Airlines-lennolle


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Bahama? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Bahama kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Bahama kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Bahama: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Bahama, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiNassau701 €

Atlantin valtameren keskellä sijaitseva saarivaltio Bahama on yksi Karibian alueen suosituimmista matkakohteista. Valtioon kuuluu noin 700 saarta, tosin niistä vain noin 30 saarella on asutusta. Bahaman lomat tarjoavat matkailijoille trooppista säätä, valkohiekkaisia uimarantoja, kristallinkirkasta vettä ja erinomaiset vesiurheilumahdollisuudet. Bahama onkin yksi sukeltajien paratiiseista Karibialla. Bahamalaisen kaupungin sykettä pääset seuraamaan pääkaupungissa Nassaussa. Marsh Harbourin viehättävä satamakaupunki kutsuu puolestaan rentoutumaan ja maistelemaan merellisiä herkkuja. Freeportin kaupunki on tunnettu värikkäästä arkkitehtuuristaan ja lähialueiden upeista rannoista. Bahaman saaret ovat täydellisiä talvi- ja kevätlomien kohteita. Vilkkaimmillaan matkailukausi on Bahamalla noin marraskuusta huhtikuuhun asti. Näinä kuukausina Bahamalla sataa vain vähän, joten sää sopii hyvin erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin aina patikoinnista ratsastusretkiin. Lentoliput Bahamalle ovat kalleimmillaan yleensä näinä kuivina kuukausina. Bahamalle voi matkustaa myös kesälomamatkalle, mutta varaudu kuumiin ja kosteisiin säihin. Sadekausi kestää saarilla noin toukokuulta lokakuulle, ja myös myrskyt ovat näinä kuukausina mahdollisia. Lämpötilat nousevat keskikesällä yli 30 asteeseen. Bahamalle voi matkustaa myös sadekauden aikaan, mutta sateet voivat vaikeuttaa saarilla liikkumista. Lennot ja hotellit ovat kesäisin alkuvuoden vilkkainta matkailukautta edullisempia, mutta osa alueen lomakeskuksista sulkee ovensa rankimpien sateiden ajaksi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Bahamalle?

Suomesta Bahamalle ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Bahamalle voi kuitenkin löytää vähintään kahden välilaskun kautta. Parhaat lentoyhteydet Suomesta on pääkaupunkiin Nassauhun. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Nassauhun liikennöivät kahden välilaskun lennoin esimerkiksi yhdysvaltalaiset lentoyhtiöt Delta ja American Airlines sekä kanadalainen Air Canada. Nassauhun liikennöivät yhteistyössä myös brittiläinen British Airways ja bahamalainen Bahamasair. Suomesta voi lentää Nassaun lisäksi esimerkiksi Bahaman Freeportiin ja Marsh Harbouriin. Lentoreittejä Helsinki-Vantaan lentokentältä Marsh Harbouriin liikennöivät yhteistyössä esimerkiksi British Airways ja Bahamasair. Lentoreitteihin sisältyy kaksi tai kolme välilaskua. Reiteillä Suomesta Freeportiin lentävät puolestaan muun muassa norjalainen Norwegian, yhdysvaltalainen Silver Airways ja American Airlines. Lennot Freeportiin ovat kahden tai kolmen vaihdon lentoja, ja usein matkareittiin sisältyy välilasku Yhdysvalloissa. Jos haluat lomasi aikana tutkia Bahaman aluetta laajemmin, Bahaman saarten välillä on helppo liikkua lentäen. Käteviä kotimaan lentoja Bahamassa liikennöi esimerkiksi Bahamasair.

Milloin on paras aika matkustaa Bahamalle?

Säiden puolesta Bahaman paras matkustusaika sijoittuu Suomen talveen ja alkukevääseen. Sää Bahamalla on marraskuusta huhtikuuhun lämmin, mutta ei tukahduttavan kuuma. Keskilämpötilat pysyttelevät tavallisesti noin 21–25 asteessa. Sateet ovat Bahamalla näinä kuukausina vähäisiä, joten talvi ja kevät sopivat hyvin paitsi auringonpalvojille, myös aktiivilomien ystäville. Lennot Bahamalle ovat kuitenkin kalleimmillaan yleensä juuri talvi- ja kevätkaudella, ja myös majoituspaikkojen hintataso on keskimääräistä korkeampi. Kesällä sää Bahamalla on kuuma ja kostea, ja runsaat sateet haittaavat matkailua maassa. Monissa Bahaman osissa lämpötilat nousevat kesällä yli 30 asteen. Sateet alkavat yleensä toukokuussa ja jatkuvat lokakuulle asti. Halvat lennot Bahamalle kannattaa yrittää hankkia joko aivan kuivan kauden alkuun, loka-marraskuulle, tai sen loppuun, huhti-toukokuulle. Näinä kuukausina sademäärät ovat kohtuullisia ja hinnat ovat vilkkainta turistikautta edullisemmat.

Kuinka kauan kestää lento Bahamalle?

Lentoaika Suomesta Bahamalle vaihtelee kohdekaupungin ja lentoreitin mukaan. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Nassauhun lentoaika on alkaen noin 15 tuntia. Nopeimmat lennot Bahamalle kulkevat yleensä kahden vaihtokentän kautta. Usein matka-aika on kuitenkin kätevimmilläkin lentoreiteillä tätä pidempi, noin 16–17 tuntia. Helsinki-Vantaan lentokentältä Marsh Harbouriin lentoaika on alkaen noin 16 tuntia ja Freeportiin alkaen noin 15 tuntia. Halvat lennot Bahamalle voivat kuitenkin olla myös selvästi pidempiä, eivätkä noin vuorokauden pituiset monivaiheiset lennot saarille ole lainkaan harvinaisia. Vertaa siis lentoreittejä ja lentojen hintoja tarkkaan ennen varauksen tekemistä.

Tarvitaanko Bahamalle passi tai viisumi?

Matkat Bahamalle ovat esivalmistelujen puolesta vaivattomia, sillä Suomen kansalaisten ei tarvitse hankkia Bahamalle viisumia. Viisumivapaa oleskelu koskee enintään kolmen kuukauden (90 vuorokauden) pituisia turistimatkoja. Mukaan matkalle on aina otettava Suomen passi. Tarkista sen voimassaoloaika ajoissa, sillä passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Jos lentosi Bahamalle kulkevat jonkin yhdysvaltalaisen lentokentän kautta, muista hankkia ennen matkaa myös Yhdysvaltoihin tarvittava ESTA-matkustuslupa. ESTA-lupa on pakollinen kaikille Yhdysvaltoihin matkustaville tai maassa välilaskun tekeville suomalaisturisteille.


Bahama: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Nassau reitin lennot
Lyhyin lentoaika54t 00m
Halvin hinta701 €

Lentoja Bahama eri alueille

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Bahama