Etsi ja löydä halvat lennot Bahamalle

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Bahamalle

Yhteenveto Bahaman lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

473 €

Halvin meno-paluulennon hinta

1583 €

Nopein lentoaika

22t 05m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Bahama kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 473 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nassau Lynden Pindlingin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Bahama kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1583 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nassau Lynden Pindlingin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Bahama kohteesta Suomi kestää 22t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nassau Lynden Pindlingin kansainvälinen lentoasema).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Bahama mukaan lukien American Airlines.

Bahaman lentotiedot ja trendit

Tutustu Bahaman lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Bahama?

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 2228 € lennosta kohteeseen Bahama. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen Bahama hintaan 482 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 6637 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen Bahama, kun taas 2212 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Bahama suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Bahama on Nassau, jossa he vierailevat 646 % useammin kuin missään muussa maan Bahama kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Freeport, City of Freeport ja Georgetown.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Bahama?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Bahama kestää yleensä 22t 32m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Nassau Lynden Pindlingin kansainvälinen lentoasema kentälle (Bahama suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Nassau Lynden Pindlingin kansainvälinen lentoasema, lentoaika on noin .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Bahama?

Löydät lentoja kohteeseen Bahama 4 lentoyhtiöltä. Jos et ole varma minkä lentoyhtiön lennon haluat varata, harkitse lentosi varaamista Air Canada, American Airlines tai Delta sillä nämä ovat käyttäjiemme keskuudessa suosituimpia. Air Canada on suosituin, sillä 53 % momondo-matkaajista varaa lennot tältä lentoyhtiöltä.

Halvimmat lennot Bahama kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Bahama
Nassau
Nassau

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Bahama

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Bahama

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Bahama ovat lentoyhtiön Air Canada tarjoama 475 €, lentoyhtiön American Airlines tarjoama 957 € sekä lentoyhtiön Delta tarjoama 962 €.

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavia ja haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Bahama, muista varata lähtösi keskiviikkona. Lentäminen keskiviikkona ja maanantaina on paras vaihtoehto. sunnuntaina on yleensä viikon kallein päivä lentää kohteeseen Bahama.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Bahama kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Bahama kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Bahama lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Bahama lennollasi

Halvat lennot Bahama: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Bahama, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiNassau22t 32m804 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bahama

Suomesta Bahamalle ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Bahamalle voi kuitenkin löytää vähintään kahden välilaskun kautta. Parhaat lentoyhteydet Suomesta on pääkaupunkiin Nassauhun. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Nassauhun liikennöivät kahden välilaskun lennoin esimerkiksi yhdysvaltalaiset lentoyhtiöt Delta ja American Airlines sekä kanadalainen Air Canada. Nassauhun liikennöivät yhteistyössä myös brittiläinen British Airways ja bahamalainen Bahamasair. Suomesta voi lentää Nassaun lisäksi esimerkiksi Bahaman Freeportiin ja Marsh Harbouriin. Lentoreittejä Helsinki-Vantaan lentokentältä Marsh Harbouriin liikennöivät yhteistyössä esimerkiksi British Airways ja Bahamasair. Lentoreitteihin sisältyy kaksi tai kolme välilaskua. Reiteillä Suomesta Freeportiin lentävät puolestaan muun muassa norjalainen Norwegian, yhdysvaltalainen Silver Airways ja American Airlines. Lennot Freeportiin ovat kahden tai kolmen vaihdon lentoja, ja usein matkareittiin sisältyy välilasku Yhdysvalloissa. Jos haluat lomasi aikana tutkia Bahaman aluetta laajemmin, Bahaman saarten välillä on helppo liikkua lentäen. Käteviä kotimaan lentoja Bahamassa liikennöi esimerkiksi Bahamasair.

Säiden puolesta Bahaman paras matkustusaika sijoittuu Suomen talveen ja alkukevääseen. Sää Bahamalla on marraskuusta huhtikuuhun lämmin, mutta ei tukahduttavan kuuma. Keskilämpötilat pysyttelevät tavallisesti noin 21–25 asteessa. Sateet ovat Bahamalla näinä kuukausina vähäisiä, joten talvi ja kevät sopivat hyvin paitsi auringonpalvojille, myös aktiivilomien ystäville. Lennot Bahamalle ovat kuitenkin kalleimmillaan yleensä juuri talvi- ja kevätkaudella, ja myös majoituspaikkojen hintataso on keskimääräistä korkeampi. Kesällä sää Bahamalla on kuuma ja kostea, ja runsaat sateet haittaavat matkailua maassa. Monissa Bahaman osissa lämpötilat nousevat kesällä yli 30 asteen. Sateet alkavat yleensä toukokuussa ja jatkuvat lokakuulle asti. Halvat lennot Bahamalle kannattaa yrittää hankkia joko aivan kuivan kauden alkuun, loka-marraskuulle, tai sen loppuun, huhti-toukokuulle. Näinä kuukausina sademäärät ovat kohtuullisia ja hinnat ovat vilkkainta turistikautta edullisemmat.

Lentoaika Suomesta Bahamalle vaihtelee kohdekaupungin ja lentoreitin mukaan. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Nassauhun lentoaika on alkaen noin 15 tuntia. Nopeimmat lennot Bahamalle kulkevat yleensä kahden vaihtokentän kautta. Usein matka-aika on kuitenkin kätevimmilläkin lentoreiteillä tätä pidempi, noin 16–17 tuntia. Helsinki-Vantaan lentokentältä Marsh Harbouriin lentoaika on alkaen noin 16 tuntia ja Freeportiin alkaen noin 15 tuntia. Halvat lennot Bahamalle voivat kuitenkin olla myös selvästi pidempiä, eivätkä noin vuorokauden pituiset monivaiheiset lennot saarille ole lainkaan harvinaisia. Vertaa siis lentoreittejä ja lentojen hintoja tarkkaan ennen varauksen tekemistä.

Matkat Bahamalle ovat esivalmistelujen puolesta vaivattomia, sillä Suomen kansalaisten ei tarvitse hankkia Bahamalle viisumia. Viisumivapaa oleskelu koskee enintään kolmen kuukauden (90 vuorokauden) pituisia turistimatkoja. Mukaan matkalle on aina otettava Suomen passi. Tarkista sen voimassaoloaika ajoissa, sillä passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Jos lentosi Bahamalle kulkevat jonkin yhdysvaltalaisen lentokentän kautta, muista hankkia ennen matkaa myös Yhdysvaltoihin tarvittava ESTA-matkustuslupa. ESTA-lupa on pakollinen kaikille Yhdysvaltoihin matkustaville tai maassa välilaskun tekeville suomalaisturisteille.


Bahama: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Nassau reitin lennot
Nopein lentoaika22t 32m
Halvin hinta804 €

Lentoja Bahama eri alueille

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Bahama


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Bahama on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Bahama.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Bahama, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Bahama, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Bahama lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.