Etsi halvat lennot Växjö

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 2/10
ma 9/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Växjö lentotiedot ja trendit

Tutustu Växjö lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Växjö?


Halvimmat lennot kaupungin Växjö lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Växjö lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Ronneby

HALVIN REITTI Helsinki - Växjö

Helsinki (HEL) - Kalmar (KLR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Växjö kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kalmar, jolloin hinta on keskimääräinen 247 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Växjö

Miten kauan kestää lentää Växjöhön?

Lennot Växjön Smålandin lentokentälle eli Växjö-Kronobergin lentokentälle eteläisessä Ruotsissa saa Suomesta nopeimmillaan Helsinki-Vantaan lentokentältä, mutta matkaan kuluu tällöin suhteellisen lyhyestä kilometrimäärästä huolimatta jopa hieman vajaa vuorokausi. Matka pitää sisällään yöpymisen viimeisessä välilaskukohteessa. Oulusta liikkeelle lähdettäessä perille pääsee hieman reilussa 31 tunnissa. Esimerkiksi Rovaniemeltä matka lentokoneella veisi vieläkin pidempään. Helsinki-Vantaan lentokentän tai muiden Suomen lentokenttien lähellä ei valitettavasti ole vaihtoehtoisia lentokenttiä, joilta lennot onnistuisivat yhtään sen suoremmin tai nopeammin. Nopeammin perille kuitenkin pääsee, jos on valmis taittamaan osan matkan loppupäästä junalla. Tällöin matka vie Helsinki-Vantaalta liikkeelle lähdettäessä vajaat kuusi tuntia ja esimerkiksi Oulusta liikkeelle lähdettäessä hieman yli kahdeksan tuntia.

Mistä voit lentää suoraan Växjöhön?

Valitettavasti Suomesta ei löydy suoria lentoja Växjöhön eteläisessä Ruotsissa. Jos lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä, matka onnistuu lentäen nopeimmillaan hieman vajaassa vuorokaudessa ja siihen kuuluu kolme välilaskua ja yöpyminen yhdessä välilaskukohteessa. Ensimmäinen välilaskuista tapahtuu Frankfurtissa, toinen Brysselissä ja kolmas Tukholman Bromman lentokentällä. Brommasta on tarjolla vain yksi lento Växjöhön päivässä, joten pääset jatkamaan matkaa vasta seuraavana päivänä. Sinun on siis yövyttävä Brommassa tai sen lähellä. Oulusta matkalle lähdettäessä lennot Växjöhön sisältävät puolestaan neljä välilaskua. Välilaskut tapahtuvat Helsinki-Vantaalla, Berliinissä, Brysselissä ja Brommassa. Brommassa joutuu tässäkin tapauksessa yöpymään ennen seuraavan päivän lentoa Växjöhön. Suomesta ei ole tarjolla vaihtoehtoista lentokenttää, jolta matkat sujuisivat suoremmin tai nopeammin, mutta mikäli olet valmis matkustamaan osan matkan lopusta junalla, pääset perille Helsinki-Vantaalta vain yhdellä välilaskulla Tanskan Kööpenhaminassa. Tällöin loppumatka taittuu junalla ja kokonaismatka-ajaksi muodostuu vajaat kuusi tuntia. Jos lähdet liikkeelle puolestaan esimerkiksi Oulusta, pääset perille välilaskuilla Helsinki-Vantaalla ja Kööpenhaminassa ja junamatkalla Kööpenhaminasta Växjöhön. Tällöin matka vie junamatkoineen reilut kahdeksan tuntia.

Löytyykö kaupungin Växjö lähettyviltä muita lentokenttiä?

Växjö kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Ronneby Kallinge lentokenttä (75 km Växjö keskustasta), Kalmar lentokenttä (93 km Växjö keskustasta), Jönköping Axamo lentokenttä (107 km Växjö keskustasta), Kristianstad lentokenttä (115 km Växjö keskustasta) tai Halmstad lentokenttä (123 km Växjö keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Vaxjo lentokenttä hinnat?

lentoa Vaxjo lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Vaxjo lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Vaxjo lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Vaxjo lentokenttä?

Vaxjo lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Vaxjo lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Växjö?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Växjö

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Växjö?


Kohteen Växjö viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Växjössä on?

Suomen ja muiden Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse passia tai viisumia Ruotsiin matkustaessaan, sillä maat ovat sopineet keskenään passivapaudesta. Kun matkustat Ruotsiin, sinulla on kuitenkin oltava mukanasi asiakirja, jolla pystyt pyydettäessä todistamaan henkilöllisyytesi. Käytännössä mukana onkin syytä siis olla passi, virallinen kansallinen henkilökortti tai ajokortti. On hyvä tarkistaa myös lentoyhtiön henkilöllisyyden todistamiselle asettamat edellytykset: niillä on omat asiakirjoja koskevat vaatimuksensa.


Aloita matkan suunnittelu - Växjö


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Växjö

Mitä voit tehdä ja nähdä Växjössä?

Växjö sijaitsee Etelä-Ruotsin Kronobergin läänissä ja Smålandin maakunnassa. Alueen suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluu Kronobergin linna, joka sijaitsee pienellä saarella vain lyhyen matkan päässä kaupungin ulkopuolella. Linnanraunioilla pääsee vierailemaan kesäaikaan, eli touko-elokuun välisenä aikana, päivittäin. Raunioille on pääsymaksu, ja maksua vastaan voi varata halutessaan myös opastetun kierroksen. Voit ottaa raunioretkelle omat eväät mukaan ja nauttia ne linnan nurmialueella. Eväitä voi myös ostaa heti sisäänkäynnin ulkopuolelta. Rauniolinnan edustalta löytyy toinenkin mielenkiintoinen kohde: höyrylaiva Thorin kotisatama. Laivalla pääsee maksua vastaan päiväristeilylle touko-elokuussa. Jos olet kiinnostunut museoista, löydät Växjöstä Smålandin maakuntamuseon ja Ruotsin lasimuseon, jotka molemmat ovat kesäaikaan avoinna pääsääntöisesti joka päivä. Talvikaudella museot ovat avoinna yleensä tiistaista sunnuntaihin. Tarkistathan aukioloajat kansallisten juhlapäivien ja pyhäpäivien osalta erikseen. Smålandin maakuntamuseo on Ruotsin vanhin museo ja se esittelee alueen kulttuurihistoriaa ja nykypäivää. Saman katon alla sijaitsevassa lasimuseossa on puolestaan esillä eri aikakausien lasia ympäri maailmaa. Monet matkailijat vierailevat myös aivan kaupungin keskustassa sijaitsevassa Växjön tuomiokirkossa. Rakennus tunnetaan erityisesti kahdesta ohuesta kuparisesta tornistaan.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Växjö?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Växjö.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Växjö joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Växjö, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Växjö?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Växjö. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Växjö juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Växjö on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Växjö

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.