Halvat lennot Växjö

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Växjö?

Lennot Växjön Smålandin lentokentälle eli Växjö-Kronobergin lentokentälle eteläisessä Ruotsissa saa Suomesta nopeimmillaan Helsinki-Vantaan lentokentältä, mutta matkaan kuluu tällöin suhteellisen lyhyestä kilometrimäärästä huolimatta jopa hieman vajaa vuorokausi. Matka pitää sisällään yöpymisen viimeisessä välilaskukohteessa. Oulusta liikkeelle lähdettäessä perille pääsee hieman reilussa 31 tunnissa. Esimerkiksi Rovaniemeltä matka lentokoneella veisi vieläkin pidempään. Helsinki-Vantaan lentokentän tai muiden Suomen lentokenttien lähellä ei valitettavasti ole vaihtoehtoisia lentokenttiä, joilta lennot onnistuisivat yhtään sen suoremmin tai nopeammin. Nopeammin perille kuitenkin pääsee, jos on valmis taittamaan osan matkan loppupäästä junalla. Tällöin matka vie Helsinki-Vantaalta liikkeelle lähdettäessä vajaat kuusi tuntia ja esimerkiksi Oulusta liikkeelle lähdettäessä hieman yli kahdeksan tuntia.

Valitettavasti Suomesta ei löydy suoria lentoja Växjöhön eteläisessä Ruotsissa. Jos lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä, matka onnistuu lentäen nopeimmillaan hieman vajaassa vuorokaudessa ja siihen kuuluu kolme välilaskua ja yöpyminen yhdessä välilaskukohteessa. Ensimmäinen välilaskuista tapahtuu Frankfurtissa, toinen Brysselissä ja kolmas Tukholman Bromman lentokentällä. Brommasta on tarjolla vain yksi lento Växjöhön päivässä, joten pääset jatkamaan matkaa vasta seuraavana päivänä. Sinun on siis yövyttävä Brommassa tai sen lähellä. Oulusta matkalle lähdettäessä lennot Växjöhön sisältävät puolestaan neljä välilaskua. Välilaskut tapahtuvat Helsinki-Vantaalla, Berliinissä, Brysselissä ja Brommassa. Brommassa joutuu tässäkin tapauksessa yöpymään ennen seuraavan päivän lentoa Växjöhön. Suomesta ei ole tarjolla vaihtoehtoista lentokenttää, jolta matkat sujuisivat suoremmin tai nopeammin, mutta mikäli olet valmis matkustamaan osan matkan lopusta junalla, pääset perille Helsinki-Vantaalta vain yhdellä välilaskulla Tanskan Kööpenhaminassa. Tällöin loppumatka taittuu junalla ja kokonaismatka-ajaksi muodostuu vajaat kuusi tuntia. Jos lähdet liikkeelle puolestaan esimerkiksi Oulusta, pääset perille välilaskuilla Helsinki-Vantaalla ja Kööpenhaminassa ja junamatkalla Kööpenhaminasta Växjöhön. Tällöin matka vie junamatkoineen reilut kahdeksan tuntia.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Växjö hintaan 9 €/henkilö, mikä on 96 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Växjö. Löydät halvimmat hinnat alueelle Växjö valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Växjö kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Ronneby Kallinge lentokenttä (75 km kaupungin Växjö keskustasta), Kalmar lentokenttä (93 km kaupungin Växjö keskustasta), Jönköping Axamo lentokenttä (107 km kaupungin Växjö keskustasta), Kristianstad lentokenttä (115 km kaupungin Växjö keskustasta) tai Halmstad lentokenttä (123 km kaupungin Växjö keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Växjö keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Jönköping Axamo lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 130 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Växjö?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Växjö

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Växjö?

Finnair ja Braathens Regional Aviation ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Växjö rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Växjö näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Braathens Regional Aviation lennot kohteeseen Växjö

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Växjö on Braathens Regional Aviation, ja se liikennöi 3 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Tukholma Bromman lentoasema, ja paras tarjous Braathens Regional Aviation lennolle kohteeseen Växjö on 171 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Växjö, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 1 Braathens Regional Aviation Arvostelun perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 10,0.


Växjö ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Växjö lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Växjön lentokentältä kaupungin keskustaan?

Växjö Smålandin lentokenttä sijaitsee vain pienen matkan päässä Växjön keskustasta. Länstrafiken-bussiyhtiön bussilinja numero 4 kuljettaa matkustajia lentokentältä Växjön matkakeskukseen lyhyessä ajassa. Matkan voi taittaa parinkymmenen kruunun hintaisella paikallisliikenteen lipulla, jonka voi maksaa helposti käteisellä, kortilla tai matkapuhelimella. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata auton tai ottaa taksin. Växjön alueella toimii useita eri taksiyhtiöitä, ja löydät niiden autoja heti lentokenttäterminaalin ulkopuolelta [KP1]. Mikäli haluat varmistua kyydistä tältä pieneltä lentokentältä heti lentokoneen saavuttua, voit varata taksin jo hyvissä ajoin ennakkoon ennen matkaasi. Varauksen voit tehdä puhelimitse tai verkossa. Ruotsin isoimmissa kaupungeissa voi hankkia kyydin Uberin kaltaisten sovelluksien avulla, mutta Växjössä tällaista vaihtoehtoa ei kuitenkaan ole tarjolla. Voit kuitenkin tarkistaa asian vielä ennen matkaasi, sillä tilanteeseen voi tulla muutoksia.


Kohteen Växjö viisumivaatimukset

Suomen ja muiden Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse passia tai viisumia Ruotsiin matkustaessaan, sillä maat ovat sopineet keskenään passivapaudesta. Kun matkustat Ruotsiin, sinulla on kuitenkin oltava mukanasi asiakirja, jolla pystyt pyydettäessä todistamaan henkilöllisyytesi. Käytännössä mukana onkin syytä siis olla passi, virallinen kansallinen henkilökortti tai ajokortti. On hyvä tarkistaa myös lentoyhtiön henkilöllisyyden todistamiselle asettamat edellytykset: niillä on omat asiakirjoja koskevat vaatimuksensa.


Aloita matkan suunnittelu - Växjö


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Växjö

Växjö sijaitsee Etelä-Ruotsin Kronobergin läänissä ja Smålandin maakunnassa. Alueen suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluu Kronobergin linna, joka sijaitsee pienellä saarella vain lyhyen matkan päässä kaupungin ulkopuolella. Linnanraunioilla pääsee vierailemaan kesäaikaan, eli touko-elokuun välisenä aikana, päivittäin. Raunioille on pääsymaksu, ja maksua vastaan voi varata halutessaan myös opastetun kierroksen. Voit ottaa raunioretkelle omat eväät mukaan ja nauttia ne linnan nurmialueella. Eväitä voi myös ostaa heti sisäänkäynnin ulkopuolelta. Rauniolinnan edustalta löytyy toinenkin mielenkiintoinen kohde: höyrylaiva Thorin kotisatama. Laivalla pääsee maksua vastaan päiväristeilylle touko-elokuussa. Jos olet kiinnostunut museoista, löydät Växjöstä Smålandin maakuntamuseon ja Ruotsin lasimuseon, jotka molemmat ovat kesäaikaan avoinna pääsääntöisesti joka päivä. Talvikaudella museot ovat avoinna yleensä tiistaista sunnuntaihin. Tarkistathan aukioloajat kansallisten juhlapäivien ja pyhäpäivien osalta erikseen. Smålandin maakuntamuseo on Ruotsin vanhin museo ja se esittelee alueen kulttuurihistoriaa ja nykypäivää. Saman katon alla sijaitsevassa lasimuseossa on puolestaan esillä eri aikakausien lasia ympäri maailmaa. Monet matkailijat vierailevat myös aivan kaupungin keskustassa sijaitsevassa Växjön tuomiokirkossa. Rakennus tunnetaan erityisesti kahdesta ohuesta kuparisesta tornistaan.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Växjö.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Växjö, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Växjö. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Växjö on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.